Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Pumpdüüs pihustitega auto võimsamaks ja ökonoomsemaks (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 7459)
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.01.10 22:39 Tsiteeri

Ega ei vaidle vastu. Kes ajab lisa kW taga, võib kindlasti seda POWERBOXi proovida. Ma lihtsalt mõtlesin, et kõige lihtsam viis jõudu õhust saada oleks turbsi "peale kruttida".

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vagdiag
huviline

Registreerunud 10.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.10 08:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
Ega ei vaidle vastu. Kes ajab lisa kW taga, võib kindlasti seda POWERBOXi proovida. Ma lihtsalt mõtlesin, et kõige lihtsam viis jõudu õhust saada oleks turbsi "peale kruttida".

Kas sa tõesti arvad, et turbsi peale kruttida on nii lihtne, minuteada seal mingit kruvi küll pole kust seda peale kruvitakse. Turbo juhtsolenoid klappi juhitakse ajust tuleva pulssignaaliga ja seda signaali ise järgi immiteerida vast väga lihtne pole või mis?

www.vagdiag.ee VAG grupi autode diagnostika, elektri ja remonttööd Ida-Virumaal. Kogemus 4aastat Vw, Skoda, Audi esinduses. 5a. kogemus Honda, Citroen, Kia, Peugeot esinduses. Tel. 53043666 Küsi abi, hinnad soodsad, töö kvaliteetne. www.vaikneauto.ee Helisolatsioon ja helitehnika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 13.01.10 08:27 Tsiteeri

Vanematel turbodel on seal üks klapp mida saab küll nii liigutada et ta hiljem lahti tuleks ja rohkem tänu sellele puhuks ja ma arvan et uuemaid saab ka kuidagi timmida.

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vagdiag
huviline

Registreerunud 10.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.10 08:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007
Vanematel turbodel on seal üks klapp mida saab küll nii liigutada et ta hiljem lahti tuleks ja rohkem tänu sellele puhuks ja ma arvan et uuemaid saab ka kuidagi timmida.

Kui nüüd järgi mõelda siis on ka uuematel seal mehaanika klapi varda küljes reguleerkruvi, minu viga.

www.vagdiag.ee VAG grupi autode diagnostika, elektri ja remonttööd Ida-Virumaal. Kogemus 4aastat Vw, Skoda, Audi esinduses. 5a. kogemus Honda, Citroen, Kia, Peugeot esinduses. Tel. 53043666 Küsi abi, hinnad soodsad, töö kvaliteetne. www.vaikneauto.ee Helisolatsioon ja helitehnika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.10 21:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vagdiag
Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees

Kas sa tõesti arvad, et turbsi peale kruttida on nii lihtne, minuteada seal mingit kruvi küll pole kust seda peale kruvitakse. Turbo juhtsolenoid klappi juhitakse ajust tuleva pulssignaaliga ja seda signaali ise järgi immiteerida vast väga lihtne pole või mis?

Ega ma ilma asjata neid "" märke ei pannud :) Reaalset rõhku saab väga lihtsalt tõsta kui rõhu andur vähekene ära petta. Põlemine on effektiivsem, rohkem matsu... nagu vanadel masinatel see asi käis. Tänapäeva autodel mehaaniliselt ei tee enam midagi.

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.10 21:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vagdiag
Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007

Kui nüüd järgi mõelda siis on ka uuematel seal mehaanika klapi varda küljes reguleerkruvi, minu viga.

Sellest kruvist ei saa ainult midagi eriti kruvida. Tänapäeva masinad reguleerivad turbo rõhku sõltumata membraani asendist. Kruvid midagi siia või sinna - rõhk jääb samaks, ainuke vahe et membraan töötab teises asendis ja reguleeriv solenoid juhitakse teise vooluga. Ja kui tegemist on väga targa masinaga, siis ilmselt saab mingil hetkel aru ka, et midagi on teistmoodi. Aga nagu tänapäeval moes on- isegi auto õpib endale kõik uuendused selgeks. Nutikas.

Harry100
huviline

Registreerunud 09.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 b2;Audi coupe type 85,Superb

postitati 17.01.10 23:34 Tsiteeri

Sa müüd kül pumpihistite omi aga kas sul selle hinnaga vanema A6 81 kw oma pole?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vagdiag
huviline

Registreerunud 10.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 08:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry100
Sa müüd kül pumpihistite omi aga kas sul selle hinnaga vanema A6 81 kw oma pole?

Vanemale kahjuks ei ole.

vagdiag
huviline

Registreerunud 10.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.01.10 08:35 Tsiteeri

Annan tootele 20 päeva proovimiseks aega, kui ei meeldi, siis olen nõus tagasi ostma.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]