Lehekülgi: 1 2 3 |
Reints
huviline
Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 18.12.10 10:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MaQQu
Teile teadmiseks, et see 1 pin (40-st? või enamastki veel?) , mida vaja tinutada on, on oluliselt peenem, kui inimese juuksekarv. Olen ise mikroskoobi
all neid vaadelnud ja võrrelnud ning seda tööd mina ise tegema küll ei hakkaks. Kui Sa isegi seierite tagasipanemisega hästi hakkama ei saa, siis
unusta tinutamine. |
Saaks hakkama küll kuid ei hakkanud rohkem näppima kuna tean et läheb uuesti lahti kiskumiseks ja peale seda panen need paika 2x sama tööd ette võtta
pole nagu mõtet
Sõida aga ära mölise !!!
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 18.12.10 12:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reints
Poole tunni tinutuse eest 400.- saada on minu arust nagu tiba üle makstud.
Saaks aru et toon auto kohale ise kisud lahti ise paned tagasi.
Kokku peaks see aega võtma 20 min (5 min lahti ja 15 kokku)
Kokku alla 1h töö siis
Näen oma silmaga, et kõik fungab ja siis selline hind. |
Sa unustad ära sellise pisiasja, et tänapäeval küsitakse hinda spetsiifiliste teadmiste ja oskuste eest, mitte mingi tükitöö alusel. Keegi ei keela
ise teha, soetad vastavad abivahendid ja hakkad harjutama. Ma hoian ka iga päev jootekolbi käes, sellegipoolest lasin display ära vahetada DIA meestel
1500 eek. eest.
Ma parandan selle asemel parem mõne mitu tonni maksva kodumasina juhtmooduli, mida ma tunnen ja küsin selle raha tagasi.
Kõige hullemad on need, kes üritavad kokku hoida, keeravad asja p...se ja siis tulevad nutuga abi otsima. Tänapäeval pole lootustki kõiki
spetsiifilisi asju omale selgeks teha.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Reints
huviline
Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 13:17
|
|
|
Inimesed väärtustavad oma tööd lihtsalt erinevalt.
Käisin ühe mehe juures kes vahetas mu digiboxil 8 kondekat kahe 2L coca-cola eest ära.
Kondekad ostis ka ise
Sõida aga ära mölise !!!
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 14:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
MaQQu, kas Sa nüüd seda "pinnide" juuksekarvalist paksust/läbimõõtu mitte ABS'i aju omadega segi ei aja ?!? |
Ei aja (pole õnneks asja olnud ABS aju sisse). Proovi vana displei lahti joota ning vaatle ühte ilma tinata klemmi. Ilmselt uuena tulevad nad tinaga
kaetuna, mis nad olulisemalt paksemaks teevad.
|
|
|
Reints
huviline
Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.10 17:32
|
|
|
Mhm, puhasta nad nüüd tinast ära : )
|
|
|
Reints
huviline
Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.10 15:13
|
|
|
Pärnus vahetus 250.- Telefon: 37253064852
Sõida aga ära mölise !!!
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.10 15:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reints
Pärnus vahetus 250.- Telefon: 37253064852 |
Tsiteerin, et postitus ära ei kaoks.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Reints
huviline
Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.01.11 17:21
|
|
|
Keilas tinutab 1 mees 13€ eest Telefon: 53437020
Sõida aga ära mölise !!!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 08.10.11 21:33
|
|
|
Juuksekarvast on nüüd asi küll väga kaugel, pakun välja, et vähemalt suurusjärgu võrra on mõõdud erinevad, kuigi mõõtnud ei ole ja päris täpselt
vaielda ka ei oska.
Kuna minu masina kompuutri ekraan näitas sellist pilti:
Uurisin ka vahetuse hinda, ning ka minu arvates on sellise töö eest hind ikka üle mõistuse krõbe.
Välismaalt tellides saab displei enda u 15-40 jöiro eest, sõltuvalt kust kui hästi õnnestub välja ajada. Mina olin laisk, ning ostsin hr Reints'i
käest juba tellitud ekraani, praeguseks olen juba unustanud, kui palju eest.
Selliste asjade vahetust teeb mh ka IT- buss hiiul http://www.itbuss.ee/est/itbuss
kuid kuna antud momendil hiiu töömees viibis puhkusel ning mul oli soov asi kiiresti korda saada siis otsustasin asja ikkagi ise ette võtta.
Kõige suuremaks probleemiks, nagu selgus osutuski seierite kalibreerimine, õnneks taipasin enne algseisu jäädvustada, sellest oli üsna palju abi.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.11 21:49
|
|
|
Spidoploki lammutamisega probleeme ei ole ilmselt ka jämedamate näppudega härradel (miks mitte ka prouadel), tähelepanelik peab olema spido ja tahho
seierite eemaldamisega, nagu hr Reints mind hoiatas, kipuvad seieri keskosa katvad mustad kettad eemaldamisel selleks mitte ettenähtud kohast ära
lagunema, nii ka mul, kuid sellest ei ole erilist probleemi, need saab väga edukalt pärast tagasi liimida.
Ka ei ole erilist probleemi displeipaneeli eraldamisega. Kuna trükiplaadi ühendusrajad on keskpärasest natuke peenemad, siis tuleb olla liigse
kuumutamisega väga ettevaatlik, kes vähegi on jootmistööd teinud, see teab millest ma räägin. Mina teen sellist peenikest tööd suhteliselt harva,
mistõttu mul automaatse temperatuurireguleerimisega jootejaama pole, kohandasin selleks tööks tavalise kaheeurose jootekolvi, mille otsa ma lihtsalt
parajalt peeneks viilisin.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
iuq
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni
|
postitati 08.10.11 23:40
|
|
|
No ilmselgelt on mul ka see displei rikkis kuna näitab 4 liitrit suuremat keskmist kulu kui sul
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 10.10.11 09:56
|
|
|
Tsitaat: |
Tundub, et odava hiina displei pilt on pisut ähmasem kui originaalil, nagu mul selgus, olen teadmatusest unustanud eraldada ka ekraanile paigaldatud
kaitsekile. |
Ekraani mõlemal pool peaks kile olema, üks neist veel matt. See ilmselt teebki sul pildi hägusemaks.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.11 21:39
|
|
|
Minu displeivahetusest siis niipalju, et praeguseks taas pilt kadunud. Väidetavalt pididki need odavad korea displeid probleemsed olema, st kaabli
lindiosa üliõrn. Nagu nüüd uurimisel avastasin, oleks pidanud lindiserva natuke rohkem maha lõikama, ka ühelt pildilt paistab, et läbi spidploki
klaasi ulatuva surunupu kummimansett ulatub lintkaablile nii lähedale, et nuppu vajutades surub otse kaablile. Teiseks võimalikuks variandiks pean
juba algset vigastust, kuna paigaldatav displei oli juba alguses nähtava kraapejäljega. Kolmas võimalus on muidugi oskamatu jootetöö.
Tartu rahvas pakkus vahetust juba päris talutava hinnaga, kui eelmisel korral oleks sellise hinnaga vahetus võtta olnud siis ma ilmselt ei oleks ise
üldse jamama hakanud. Kahjuks puudub eestist võimalus ekraani eraldi osta, seetõttu tellisin taas uue ekraani. Oli arutlusel ka mõte neid paneele
rohkem tellida, probleemseid plokke ju rohkem, kuid eks esmalt vaatab mis sest ühest vahetusestki lõpuks saab.
Aa, selles teemas kajastatu tõttu mõõtsin nüüdsel lahtivõtmisel sportlikust huvist ka kaabliotsad ära, 0,5 mm. 51 pin'i on kaablil, kusjuures suur
osa neist on kasutamata.
Kiled olid jh mõlemal pool ekraani, kusjuures ekraani tagaküljel suht märkamatu, see ka oluline info isevahetajatele.
|
|
|
|
Ka1do
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: vtec
|
postitati 03.12.11 22:26
|
|
|
Mul lisaks sellele displayle on probeelm seierite valgustusega, vahepeal vilguvad ja siis ei põle üldse ja siis jällegi põlevad normaalselt. Millest
see olla võib? Autoks S4 2000 aasta, seierid on valge valgusega ja muud punase valgusega.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.11 22:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Ka1do
Mul lisaks sellele displayle on probeelm seierite valgustusega, vahepeal vilguvad ja siis ei põle üldse ja siis jällegi põlevad normaalselt. Millest
see olla võib? Autoks S4 2000 aasta, seierid on valge valgusega ja muud punase valgusega. |
Ma ei tea kuidas konkreetsel masinal see valgustus teostatud on, kui vaid seierite valgustus vilgub siis on tõenäoliselt viga kusagil spidoplokis
endas, kuid kui kogu reguleeritava valgustusgevusega valgustus siis tasub prooviks reguleerimispotekat liigutada.
|
|
|
|
Kalle-
huviline
Registreerunud 05.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Allroad 2.5 TDI BMW 520i Nissan Sunny
|
|
Ka1do
huviline
Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: vtec
|
postitati 04.12.11 13:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat: | Algselt postitas: Ka1do
see olla võib? Autoks S4 2000 aasta, seierid on valge valgusega ja muud punase valgusega. |
Ma ei tea kuidas konkreetsel masinal see valgustus teostatud on, kui vaid seierite valgustus vilgub siis on tõenäoliselt viga kusagil spidoplokis
endas, kuid kui kogu reguleeritava valgustusgevusega valgustus siis tasub prooviks reguleerimispotekat liigutada. |
Unustasin lisada, et ainult kütuse, veetemp. ja akupinge omad teevad nii.
|
|
|
A-kaheksa
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11
|
postitati 06.12.11 08:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kalle-
Sai vahetatud tabloo , A-kaheksa juures, siiamaani töötab väga hästi, olen võlgu Sulle käigukasti kodeerimise, mida sa pelgasid. |
Tore kuulda, et kõik toimib. Kasti A4 pole vaja enam progeda, sest see ootab uut omaniku. Küll aga on aeg-ajalt vaja diagnosti C6-le.
Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 22.10.12 19:13
|
|
|
Aga kui see display on oranz, mitte punane? Tuhm aga piksleid nagu puudu pole kui lähedalt vaada.
Milles asi? kas ootab ka vahetust? keegi uuendaks teemat, kus oleks odavaim vahetada Tallinnas/pärnus?
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.12 19:19
|
|
|
Mul on pakkuda täiesti korras originaal display A6 ploki küljes.
Müün kogu ploki display hinnaga.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 22.10.12 19:28
|
|
|
Leidsin mida otsisin, Harteron OÜ
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 22.10.12 19:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Leidsin mida otsisin, Harteron OÜ
|
Vaadanud siis paar rida varasemat postitust .
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |