Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kindlustus ja kahju hüvitamine. (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 6043)
Olla
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2005 aut.

postitati 18.11.09 21:20 Tsiteeri

Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 19.11.09 07:53 Tsiteeri

Heh, mees sihib juba 75 kilo eest vingemat autot kui endal oli?! :D;)
Mul hea itsitada, kujutades juba ette kui müüja tahab su käest 2001 masina eest 95 kilo ja siis sa seepeale vastad, kurat kallis on, just sai vaadatud auto24 kuulutusi ja keegi müüs odavamalt. Vaatan seda teemat ja naeran kõhu kõverasse, kui ühel hetkel kaubeldakse auto hind körgele, teisel päeval lastakse julmalt alla.:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Olla
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.09 15:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
Mul hea itsitada, kujutades juba ette kui müüja tahab su käest 2001 masina eest 95 kilo ja siis sa seepeale vastad, kurat kallis on, just sai vaadatud auto24 kuulutusi ja keegi müüs odavamalt. Vaatan seda teemat ja naeran kõhu kõverasse, kui ühel hetkel kaubeldakse auto hind körgele, teisel päeval lastakse julmalt alla.:D

Jah, naljakas on ta tõesti, aga nii see elu on siin eesti vabariigis olnud ja on ilmselt ka edasi, kui ise tee, siis tehakse sulle, dzungel. :)

Olla
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.09 23:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Olla
Tsitaat:
Algselt postitas: heihei

Jah, naljakas on ta tõesti, aga nii see elu on siin eesti vabariigis olnud ja on ilmselt ka edasi, kui ise tee, siis tehakse sulle, dzungel. :)

Kuigi hakkab asi juba selliste teemadega kontekstist välja minema, ärgem laskem teemat käest! Mõne aja pärast on mul lisada juba uusi huvitavaid seiku!!

rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 20.11.09 12:46 Tsiteeri

Kindlustuse autoväärtuse hinnangust pole kunagi eriti aru saanud. Pakuti enda eelmisele audile kaskot ca 15 000 aasta. Küsisin, et mis siis selle auto väärtus teie arvates olema peaks. Sain vastuseks, et nende tabel näitab 128 000 krooni. Hakkasin selle asja peale naerma ja ütlesin tädile, et teeme siis hea äri, et ma müün sulle selle auto 80 000 krooniga. Ei tahetud. Autoks oli a6 c5 1999 aasta quattro (müüsin ca 50 000). Kui kaskot tehakse siis arvestatakse kõige kallimat müügis olevat autot ja selle hinda ( mõjutab ka kuumakset), aga kui laks juhtub olema siis arvestatakse kõige odavamat. Ning üldiselt on autohinnad meeletult langenud kui minu arust kasko hinnad küll mitte.Väga paljude autode juures on juba tavaline, et 3 aasta kaskomakse ületab auto hinda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Olla
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.09 22:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rulamees
Kindlustuse autoväärtuse hinnangust pole kunagi eriti aru saanud. Pakuti enda eelmisele audile kaskot ca 15 000 aasta. Küsisin, et mis siis selle auto väärtus teie arvates olema peaks. Sain vastuseks, et nende tabel näitab 128 000 krooni. Hakkasin selle asja peale naerma ja ütlesin tädile, et teeme siis hea äri, et ma müün sulle selle auto 80 000 krooniga. Ei tahetud. Autoks oli a6 c5 1999 aasta quattro (müüsin ca 50 000). Kui kaskot tehakse siis arvestatakse kõige kallimat müügis olevat autot ja selle hinda ( mõjutab ka kuumakset), aga kui laks juhtub olema siis arvestatakse kõige odavamat. Ning üldiselt on autohinnad meeletult langenud kui minu arust kasko hinnad küll mitte.Väga paljude autode juures on juba tavaline, et 3 aasta kaskomakse ületab auto hinda.

Jah, kuid minul kaskot polnud ja eks vaatame, hakkab uus nädal ja uus taidlusvoor!:D

Olla
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.09 17:02 Tsiteeri

Nonii, nüüdseks on asjad korras, kõik lõppenud ja kiiremini isegi kui jõudsin siia kirjutada. Olen rahul antud kindlustusseltsi tööga, sest asi lahenes nädalaga Ning ka asjaosaline foorumis, küll ta ise teab;) pakkus hinna mille saingi. Olen rahul ja teema lukku!

Tänud kes viitsisid vastata, btw kellel on soov müüa oma A6 mulle, siis olen pakkumistele avatud U2U

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]