Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Tungraud. (Vastuseid: 36 | Vaatamisi: 9062)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.01.10 23:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
Tõsi, probleem on selles, et kui rehv on tühi, siis ei mahu hüdrauliline lihtsalt alla ja originaaltung on siis praktilisem.

Eks seal ole see vahe ka, kas kasutada sellist või sellist. Igapäevaselt ei tahaks ausalt öelda neid kumbagi kaasas vedada. Eriti ilma kinnitamata pagasnikus ringi lendamas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Riho88
huviline

Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2.4D '94

postitati 14.01.10 19:26 Tsiteeri

Ja nagu ma olen aru mõsitnud, siis kõikidel audidel, nii 80 kui 100l on sama tungraud, vahet pole kas aastast 94 või 92, sama kehtib ka coupede puhul.

Uurin, sest vaja osta ja ainuke korralik on pärit coupe pealt.

Edit: Pakkuda võib ka garaa˛i asjalikku tungrauda.

Parimate soovidega,

Riho,
Tallinn

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 30.01.10 21:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Riho88
Ja nagu ma olen aru mõsitnud, siis kõikidel audidel, nii 80 kui 100l on sama tungraud, vahet pole kas aastast 94 või 92, sama kehtib ka coupede puhul.

Minu autode tungrauad on sellised. Kusjuures 100l on selline ava kuhu see plastikmuna läheb ja sellist äärt ei leidnud kuhu 80ne tung panna.
http://www.hot.ee/germo/audiclub/tungrauad.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 31.01.10 08:24 Tsiteeri

Nii ta on jah C4-l, et ei ole seda äärt, kuhu panna tungi vaid pesa, kuhu muna läheb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 31.01.10 08:33 Tsiteeri

Enda töökojas sai sügisel auto üles tõstetud rocklaga velgede vahetamiseks, väga mugav oli :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dimka70
huviline

Registreerunud 12.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 31.01.10 12:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Mul on kah neid plastikpukse 2 tk katki läinud. Kaks tungrauda siis. Õnneks ei jõudnud ratast kummalgi korral alt võtta. Neid igastahes enam ei usalda. Oma aja ära elanud need. Praegu see viimane variant, mis pildil. Aga töö juures, kus vahest autot remondin, selline hüdrauliline ja kindlam.
Sama lugu, korralikuna tundunud tungraual väsisid need plastikpuksid ära hiljem lendasid kuulid laiali. Asenduseks siis sama konstruktsiooniga Opeli tungraud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Riho88
huviline

Registreerunud 03.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2.4D '94

postitati 03.02.10 20:06 Tsiteeri

Suur tänu Germole, oleks napilt vale asja ostnud :)

Autoga möllates tuleb alati täita ohutusnõudeid - tõkiskingad, puitklotsid ja muu. Tavaliselt tungiga auto üles, klots alla, rehv alt ära ja teine alla. Piisavalt ohutu

Ei taha ju naist leseks teha :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mouff
huviline

Registreerunud 03.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 09.09.13 14:59 Tsiteeri
Tungrauda

Poisid kust ma leian enda A6 2005a autole tungrauda??

Raskused on tõstmiseks..
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 09.09.13 15:29 Tsiteeri

Need eelnevalt piltidel toodud audi tungrauad on suht ebakindlad. On auto sellise tungi pealt korra alla ka tulnud, ratas oli õnneks all, kuid nüüd seda enam kasutada ei julge. Garaazis on hüdrauliline tung ja palju julgem kohe.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 09.09.13 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dimka70
Tsitaat:
Algselt postitas: püstolett
Mul on kah neid plastikpukse 2 tk katki läinud. Kaks tungrauda siis. Õnneks ei jõudnud ratast kummalgi korral alt võtta. Neid igastahes enam ei usalda. Oma aja ära elanud need.

Mul autol puudu üks plastikpuks kuhu tungraud käib. Teepeal vahetada ei saaks küll, aga ei ole rehvivahetuses puudust tundnud.
Aga jah...peab ikka ettevaatlik olema nendega. Omal pani ka auto minema kui seda tungi kasutasin. Sain poldid lahti kui vajus ära kuid õnneks jäi trummel velje ääre peale kandma. Kisasin veits abi ja sain õnneks kohe abiväge, sest olin rehvitöökoja ukse taga :D

Kui on vajadus, leia lahendus!
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 11.09.13 05:01 Tsiteeri

Ka odamate hüdraulististega soovitan aegajalt ikka jälgida asja või veel parem pukk alla panna. Tutvusringkonnas on juba mitu hüdraulilist läbi laskma hakanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 11.09.13 05:08 Tsiteeri

Olen ka tuttavatel selliseid hüdraulilisi näinud, mis vaikselt alla vajuvad. Rehvivahetusel pole midagi. Kuid kui auto all midagi teha vaja, siis käib nagunii 100% pukk all, juba enese tervise huvides.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.9% - SQL: 65.1%]