Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A8L - 2001 - ottOmar (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 16818)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.10 09:19 Tsiteeri

Kõigepealt värvist vaja lahti saada loomulikult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
reizor
huviline

Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2

postitati 18.11.10 16:30 Tsiteeri

Poleerimisega saavutab sellise tulemuse. Näiteks kui vaadata Penu käest läbi käinud velgi. Üks näide

[img]http://polishing.edicypages.com/photos/Audi02.JPG?89820[/img]

Poleerimise tulemus

[img]http://polishing.edicypages.com/photos/Audi02.JPG?89820[/img]

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 D3, Lexus GS450h ja BMW 330d Touring

postitati 06.12.10 17:00 Tsiteeri

Täna sai korda tehtud väike asi, mis juba tükk aega on häirinud, et päris korras ei olnud.

Nimelt eelmisel talvel sai liiga hoogsalt pargitud lumehange, mille tulemusena purunes vasaku udutule klaas. Iseenesest tuli töötas, aga iga hommik auto poole jalutades riivas ikkagi silma.

Maksis see lõbu tsipa üle 400 krooni tuli + 99.90 H7 pirn Statoilist ja ajakulu ca 30 min. (Mõnikord võiks ikka kohe sellised asjad ette võtta :D)

Tuli mis sai eest ära võetud:

http://static3.nagi.ee/i/p/688/11/17202767c52574_l.jpg

Tuli oma kohapeal:

http://static3.nagi.ee/i/p/688/11/17202769da89a9_l.jpg

...tööasendis ja valmis teed valgustama:

http://static3.nagi.ee/i/p/688/11/172027714ee713_l.jpg

Kuid nagu tavaliselt ikka, siis niipea kui midagi korda teed, annab kuskilt midagi järele. Nimelt hakkas põlema piduriklotsi tuli armatuuris - samas klotse on kindlasti alles veel omajagu.
Tegelikult tegi auto sama pulli ka eelmisel aastal suure lumega - oskab keegi öelda, et millist või kuskohast viga otsida?

Koguaeg hea meelega vahetaks - peaasi, et oleks sakslane
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 06.12.10 17:10 Tsiteeri

Piduriklotside hoiatustule kohta saad siit otsingust päris mitu juttu lugeda.
Aga lühike teema on enamvähem alati sarnane - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=23877

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.10 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Piduriklotside hoiatustule kohta saad siit otsingust päris mitu juttu lugeda.
Aga lühike teema on enamvähem alati sarnane - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=23877

Tänud - midagi sellist aimasin ise ka.
Korra olen küll juba juhtmeid läbi "logistanud" ABSi andureid puhastades, aga tuleb vast uuesti ette võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 20:04 Tsiteeri

Meenus minu auto "kuulsuse" link internetist - eelmisest aastast. Kel viitsimist võib lugeda ja mõista kui haigeid inimesi on ikka olemas. (Kel veel rohkem viitimist, võib tutvust teha kogu leheküljega).

Esialgne pealkiri minu teemas oli midagi stiilis - Ennastäis autopedele reeglid ei kehti vms.

Kaalusin pikalt isegi politsesse pöördumist, aga viha möödus ja tänaseks on sellest saanud lihtsalt tore asi mida meenutada :D

http://kuritai.blogspot.com/2009/08/150-tdv.html

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.10 20:32 Tsiteeri

See on küll vahva jutt koos pildiga, kas autor ise ennast ka näole andis? Mis inimene see küll olla võiks? "Plekist lehm" - pole paha :D

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.10 19:23 Tsiteeri

Täna otsustas koostöö lõpetada käigukast (esialgne hinnang). Kastiks 5 käiguline tiptronic.

Nimelt manööverdades paksu lume sees panin hooga D peale ja andsin gaasi - ei tea, kas läks lohakalt või mis, igatahes pöörded läksid üles, aga auto ei liikunud (murdosa jooksul jõudsin mõelda, et äkki paks lumi takistab edasi minekut), aga siis käis korralik kolks ja lõi käigu taha. Suurest ehmatusest lappasin paar korda käike seistes P, N, R ja D vahel ja ka nendel vahetustel ei ole asi enam päris nii nagu enne (D peale läheb varasemast suurema jõnksu ja kerge kolksuga) üljäänud käigud lähevad nii nagu tavaliselt.
Otsustasin teha õrnalt, õrnalt väikse prooviringi ja ega midagi head ei ole - alguses sõitis täitsa korralikult (vahetab üles ja alla nii nagu vanasti), aga väikse tiiru jooksul tegi paar korda veel seda trikki, et laseb pöörded üles ja siis alles mingi hetk paneb pauguga käigu sisse.
Ja lõppudelõpuks pani ennast avariire˛iimi. Muidugi kui uuesti käima panna, siis enam avariire˛iimis ei ole.

Ühesõnaga korras see asi ei ole ja minu arvamist mööda kast õhtul. Ilmselgelt tuleks lahti võtta ja asja uurima hakata. Kui suur võimalus üldse olla võib, et millegi vahetamisega veel midagi teha saab?

Soovitage palun Tallinnas (või lähiümbruses) kedagi, kes mu kasti ette võiks võtta.

A-Osa'ga olen tuttav (sealne hinnapoliitika ei ole päris minu meele järgi).
Olen kuulnud ka kellestki Atsist, kes aut.kaste pidi hästi tegema. On keegi kokku puutunud? Oskab keegi kontakti anda?

Ja juba etteruttavalt - kust võiks leida uue kasti (võib olla kasutatud) ja milliste hindadega müüakse?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.12.10 19:33 Tsiteeri

Kurb lugu.
Kontakteeru Margusjaga, ehk saad temalt mingit abi.
Lisaks keegi foorumis pakkus müügiks 5 käigulist kasti.

E: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64787&page=1&highlight=#pid359739

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 12.12.10 19:56 Tsiteeri

Jube kahju kuulda.
Üks kast on jah saadaval 5000 eegu eest, pole küll minu oma kuid ma usun, et omanikul ei ole vahet kellele ta selle müüb.
Miks mina seda kasti endale alla ei pannud tuleb sellest, et selle kasti küljes olev VB käitus samamoodi kui minu enda kasti alt tulnud. Olen pidanud samuti kasti murega tegelema ja mingis mõttes tegelen hetkel veel. A-Osas lasin kastil vahetada paigaltvõtu paki ja tagurpidikäigu paki. Selle osa pealt ei heida midagi ette. Hinnapoliitika kohta ei oska midagi kosta. 15 000.- ringis läks. Samas jah peale seda, ilmselt juhus, hakkas VB jukerdama. Selle probleemiga olen püüdnud tegeleda kuid elu on näidanud, et vanast asjast ikka uut ei tee. Seega ootab natukene suurem väljaminek kui 11 000.- kohe ees. Kurb on see, et 100% ei anna keegi garantiid, et ka see probleemi lahendab. Ainuke kindel asi mis probleemi lahendaks on uus kast ZF-st. Ilmselt sellist raha ei ole nõus sina ega ka mina välja käima.

Tagasi sinu probleemi juurde. Kas sa õlitasemest ja õli seisukorraga oled kurssis? Esimene asi on ilmselt lasta arvutiga diagnoosida.
Sellest tulenevalt siis saad otsuse vastu võtta. Miks mina lasin parandada? hetkel on mul kasti peale kulunud ligi 20 000 ja päris korras ikka ei ole, aga kasutatud kastidega on see lugu, et mingis mõttes on see tohutu lotto. See on esimene asi. Teine see, et kasutatud kast siis 5000 oletame. Õli, filtrid ja vahetus, viimane muide ei ole sugugi lihtne - esisild praktiliselt alt ära vaja võtta. Kisub juba 10 000 peale ilmselt. Ja siis kas sa saad korraliku asja? Ei tea. Ma ei kiida A-Osa, aga Heigo soovitus oli minu puhul, ilmselt ka teised kasititegijad pakuvad seda, et kast maha - seda tuleb nagunii teha, siis vaadatakse sisse, et mis katki ning siis saad otsustada millist teed minna. Heigo tegi mulle peale seda kui oli vea kindlaks teinud ka vana kasti paranduse pakkumise, mille ma siis võtsin. Jah odav see pole olnud ja täisuliku asja pole ma veel saanud - liigun ehk vaikselt ja sihikindlalt sinnapoole ja arvestan, et tegu on suht kalli lõbuga. Ning mina ei tea Eestis kedagi, kes pakuks 100% garantii oma tööle, kui ta sulle kasutatud kasti alla viskab. Loomulikult võib saada hea ja ma loodan, et saab. Ehk oleks pidanud ka ise omal ajal seda teed minema, aga lootsin, et ikka uued jupid ja need kestavad.
Igal juhul kui kasutatud kasti vastu huvi on siis üks on täiesti olemas, ja VB alt võttes oli seest ka väga korraliks. St. metallipuru polnud magnetite küljes. Kasti vahetada oskab pea iga remondimees, kes õlivahetusprotsessiga antud automaatkasti puhul kursis on.

Tsitaat:
Algselt postitas: ottOmar
Täna otsustas koostöö lõpetada käigukast (esialgne hinnang). Kastiks 5 käiguline tiptronic.

Nimelt manööverdades paksu lume sees panin hooga D peale ja andsin gaasi - ei tea, kas läks lohakalt või mis, igatahes pöörded läksid üles, aga auto ei liikunud (murdosa jooksul jõudsin mõelda, et äkki paks lumi takistab edasi minekut), aga siis käis korralik kolks ja lõi käigu taha. Suurest ehmatusest lappasin paar korda käike seistes P, N, R ja D vahel ja ka nendel vahetustel ei ole asi enam päris nii nagu enne (D peale läheb varasemast suurema jõnksu ja kerge kolksuga) üljäänud käigud lähevad nii nagu tavaliselt.
Otsustasin teha õrnalt, õrnalt väikse prooviringi ja ega midagi head ei ole - alguses sõitis täitsa korralikult (vahetab üles ja alla nii nagu vanasti), aga väikse tiiru jooksul tegi paar korda veel seda trikki, et laseb pöörded üles ja siis alles mingi hetk paneb pauguga käigu sisse.
Ja lõppudelõpuks pani ennast avariire˛iimi. Muidugi kui uuesti käima panna, siis enam avariire˛iimis ei ole.

Ühesõnaga korras see asi ei ole ja minu arvamist mööda kast õhtul. Ilmselgelt tuleks lahti võtta ja asja uurima hakata. Kui suur võimalus üldse olla võib, et millegi vahetamisega veel midagi teha saab?

Soovitage palun Tallinnas (või lähiümbruses) kedagi, kes mu kasti ette võiks võtta.

A-Osa'ga olen tuttav (sealne hinnapoliitika ei ole päris minu meele järgi).
Olen kuulnud ka kellestki Atsist, kes aut.kaste pidi hästi tegema. On keegi kokku puutunud? Oskab keegi kontakti anda?

Ja juba etteruttavalt - kust võiks leida uue kasti (võib olla kasutatud) ja milliste hindadega müüakse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 12.12.10 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ottOmar
Meenus minu auto "kuulsuse" link internetist - eelmisest aastast. Kel viitsimist võib lugeda ja mõista kui haigeid inimesi on ikka olemas. (Kel veel rohkem viitimist, võib tutvust teha kogu leheküljega).

Esialgne pealkiri minu teemas oli midagi stiilis - Ennastäis autopedele reeglid ei kehti vms.

Kaalusin pikalt isegi politsesse pöördumist, aga viha möödus ja tänaseks on sellest saanud lihtsalt tore asi mida meenutada :D

http://kuritai.blogspot.com/2009/08/150-tdv.html

Vabandust OT pärast, aga löhemalt uurides seda lehte seal siis tekkis kange isu seda onu või tädi seadusega kokku viia. :D :D Palju paljud pildid on tehtud ikka umbropsu ja süüdistatud ilmaasjata. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.12.10 11:39 Tsiteeri

Olen ise kunagi abi saanud automaatkastide alal sellisest kohast:

Autodoktor OÜ
Ilmar Kõuts, GSM: 5651841
Pärnu mnt 13 Märjamaa Märjamaa vald 78301 Rapla maakond
Autoservice, käigukastid, tel: 4822557
E-mail: autodoktor@hot.ee

faslife
huviline

Registreerunud 21.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 15.12.10 17:52 Tsiteeri
Sama lugu!

Samuti lööb avarii reziimi, pauguga, tagummine käik on ragu Rodeo sõit! Samuti pärast seda kui lume hange sisse jäi!!! A6 1999 2,5 TDI

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.10 06:57 Tsiteeri

Tänaseks siis nii kaugele jõudnud, et lasin kontrollida õlitaset. 1,5l mahtus sisse - olgugi, et olin juba 100% kindel, et tulemas on kulukas remont, andis see veel viimast lootust, et äkki tõesti on asi õlitasmes - ei olnud :D.

Järgmise nädala alguses tuleb kast alt ära, siis hakkab rohkem selgust saama.

Kummalisel kombel jah on otsustanud kastid lagunema hakata, sest kaks päeva enne mind lõppes ka enda tuttava tuttaval 4,2'se A6'e kast ja läheb töösse samasse kohta kuhu mul endalgi plaanis viia.

Ahjaa - õlitaseme kontrollimiseks viisin auto eelmisel õhtul töökoja juurde, et oleks hea külmalt taset kontrollida ja järgmisel õhtul siis masinale järgi - selle aja sees suutis keegi ära rihtida parema esinurga. Õnneks süüdlane teada, aga jälle üks asi juures, millega tegeleda.

Eks hoian toimuvaga kursis.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.11 18:11 Tsiteeri

Täna leidis lõpu peale peaaegu kahte kuud lõputuna tunduv käigukasti saaga.

Ootusärevus oli nii suur, nagu oleks esindusest uue auto tellinud :D

Kastil sai vahetatud turbiin, survelaager, hunnik tihendeid ja tagurpidi käigu kolb. Sisse läks uus õli ja loomulikult sai vahetatud ka filter. Tuleb tunnistada, et kast on nagu uus - vahetab sujuvamalt kui 2004a. d3.

Jamama hakkas kast tõenäoliselt sellepärast, et kunagi oli kast lahti võetud (vahetatud ilmselt siduriketaste trummel, kuna see olla praegu olnud välimuselt suhteliselt värske), aga kokku pannes olid pandud kõik vanad tihendid ja seda ka lohakalt, seega olid igasugused surved suhteliselt paigast ära. Enne remonti viimist ei teinud kast ka korrektselt kick-down'i - vahetas küll ühe käigu, kuid pressisin palju tahes pedaali, siis teist alla vahetust ei toimunud.
Muidu oli kast seest ilus olnud - metallipuru praktiliselt ei olnud.

Rahaline ülevaade on selline:

Kast maha / peale - 200 eur
Kasti remont - 770 eur
Kasti õli 10l - 103 eur

ja kui juba kulutamiseks läks, siis vahetatud / remonditud said veel:

külgkiirendus andur - 172 eur
xenoni kõrguse reguleerimise andur - 71 eur
ühe tühja katalüsaatori asemele sai veetud otse toru - masin jälle vaikne
Parandatud sai udutulede plokk - udukad põlevad jälle

Selgus, et ka esimesed klotsid tahava vahetust, aga sellega tegelme järgmisel nädalal.
Maru mõnus on üle pika aja jälle sõita autoga, millel on kw'd ka olemas;)

Silkx
huviline

Registreerunud 03.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1,9tdi. VW Corrado G60 1,8

postitati 06.03.11 12:28 Tsiteeri

Kaua oodatud kaunike on pikalt puhkuselt tagasi jõudnud. Loodame, et siis kast vastu peab ja sinu kõige hullemad kartused täide ei lähe. Muidugi on vaja veel auto kallal nokitseda aga loodame, et kõik lõppeb hästi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.11 13:15 Tsiteeri

Kus sa selle kastiremondi lasid läbi viia, kui pole saladus?

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.11 16:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Kus sa selle kastiremondi lasid läbi viia, kui pole saladus?

Kasti tegi korda Ats Ameerika Autost.
Kuupäevad kalendris on tema jaoks vist küll ainult numbrid, aga oma tööd teeb päris hästi ja tunneb asja.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 18:00 Tsiteeri

Vahepeal sai veel paar nädalat tegeletud külgkiirendus anduriga.

Nimelt müüdi Revalist mulle esialgu vale andur.
Kui läksin asjasse selgust saama (minu remondimees ja tema sõber, kes töötab Soome Audi esinduses diagnostikuna olid juba veendunud, et tegu vale anduriga) siis Revalist öeldi kindlal meelel, et tegu õige asjaga. Seega pakuti mulle võimalust, et tule ja vaheta andur Revalis ära, kuna kehtib ju 6+ aastat vanustele autodele soodustus -25% oli vist. Panin aja kinni ja järgmisel päeval läks asi töösse.
Võttis Revali töömees istme maha ja leidis, et tegemist ei ole ju sugugi selle anduriga :).
Seega 42 eur'i maksin niisama kinnitamaks Revali eksimust. Pealegi ütles Revali remondimees, et sellisel autol võib olla ca 10 külgkiirendus andurit (lateral acceleration sensor) - varuosa lett oleks enne tellimuse vastu võtmist pidanud täpsustama, millist täpselt vaja on. Minul oli tarvis lateral acceleration sensor G200, see on siis see andur, mis vaja vahetada, kui peale mõningast sõitu hakkavad põlema armatuuris ABS'i tuli ja veojõukontrolli tuli - samuti lakkavad mõlemad ka töötamast. Asub andur juhi istme all (püüan millalgi ka pildi teha andurist).
Ülejäänud külgkiirendus andurid on seotud airbag'ga - ehk siis arvutvad avarii hetkel välja millise padja peaks lahti lööma ja millise mitte (niimoodi seletas asja mulle Revali töömees).
Esitasin siis kohe ka uue tellimuse, andur sai vahetatud ja tänaseks probleem lahendatud - tuled kustus ja funktsioonid töötavad.

Tallinna teede "eeskujulik" olukord peegeldub järjekordses keevitusse minevas veljes. Nimelt hakkas vasak esirehv pidevalt kiires tempos tühjenema ja juba vana kogemus ütles, et ega muud ei saa olla, kui mõra veljes - ja nii oligi.

Homme läheb masin keretöödesse, sest kasti remondi ajal tagurdati kergelt paremasse esinurka (tiib ja stange).
Järgmise nädala lõpuks peaks masin olemas 90% eeskujulikus korras. (Veel vaja hankida korralikud suverehvid ja teha korralik sise-, välispesu).

maido123
huviline

Registreerunud 23.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3,7 2002a quattro

postitati 04.04.11 16:58 Tsiteeri

Kas külgkiirendusanduri vahetamisega ise saab hakkama? Mul on nimelt sama asi vaja ette võtta. Kui keeruline on istme maha võtmine ja kas see andur on kuskil nähtava kohapeal?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.04.11 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maido123
Kas külgkiirendusanduri vahetamisega ise saab hakkama? Mul on nimelt sama asi vaja ette võtta. Kui keeruline on istme maha võtmine ja kas see andur on kuskil nähtava kohapeal?

Mul peaks autos isegi olema Audi esinduse poolne tööjuhend koos pildimaterjaliga - paraku küll auto värvimises praegu (kui auto kätte saan, püüan skeemist pildi teha ja teistelegi näidata - aga iseenesest vahetamine kui selline ei tohiks keeruline olla. Iste käib nelja poldiga (millest kaks esimest unustas minu remondimees kinni keerata :) ) ja andur peaks asuma kuskil polsterduse all. Tavaline pistiku teema. Küll aga vaja minu arusaamist mööda hiljem arvuti masinale taha panna ja vead ära kustutada - sellega ei pruugi koduses teeninduses kõik hakkama saada.
Iseenesest võin oma remondimeest soovitada - kindlasti ei võta ta selle eest palju raha - see on ca 1,5h töö, kui aeglaselt teha.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.11 07:33 Tsiteeri

Tekkinud on kolin rooli.
Sillajupid lasin üle kontrollida ja kõik peaks justkui okei olema, aga kolks roolis on selgelt selline, et kindlasti korras küll asi ei ole.
Kas asi võib olla roolilatis? Kui nii, siis palun jagage soovitusi / kogemusi, et kus lasta asja kontrollida ja millised protsessid peaks panema veerema?
Ette tänades.

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 23.09.11 08:02 Tsiteeri

Roolilati loksu peaks tundma siis, kui lased välimise roolivarda ratta poolt lahti. Samas selline tunnetuslik värk, ega sellest käega hästi aru saada ei pruugi.

Lati demonteerimine ja uuesti monteerimine paras p.i.t.a. Ilmselt saab väikeste ja tugevate kätega töömees sellega hakkama ilma kasti/mootorit maha võtmata. Aega kulub igal juhul vähemalt 1-2 töökoja päeva.

Roolilati taastamine ~200. Lisaks siis tark uued otsad panna. Korralike komplekt samuti 200-250. Siin klubis on vahendajaid, ilmselt on Sulle juba privasse kirjutatud. Kui pole, siis kohe kirjutatakse :)

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.11 09:57 Tsiteeri

Tänud asjaliku seletuse eest. Privasse pole kahjuks küll veel keegi kirjutanud, kuid jääksin neid huviga ootama.
Ilmselgelt tundub, et probleemiga oleks vaja tegeleda.

ottOmar
huviline

Registreerunud 17.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.12 07:59 Tsiteeri

Tänaseni auto sõitnud ilusasti ja näidanud ennast igati heast küljest aga olude sunnil tundub, et peab mõtlema auto vahetamise peale - seega:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=646925&rhash=d3df

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 46.6% - SQL: 53.4%]