Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Tähelepanekuid häirivatest liikluskorraldustest Eestimaa linnades!!! (Vastuseid: 77 | Vaatamisi: 9004)
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 20.10.09 17:36 Tsiteeri

Ivoonu. Ei taha absoluutselt vastu vaielda, aga no krt, on meeles, et olen seal sellist märki lisatahvlina näinud, mis siis määrab sõidu eesõigusega liiklemise või peatee suuna. :D:D:DVajuta siia et näha pilti. Seda siis aastaid 3-4 tagasi, kui taksojuhina töötasin Tartus. Aga jah, nagu ütlesin, ei taha väita, et mul 100% õigus on. Need taksojuhid ju niikuinii LE-st kinni ei pea:P On erandeid küll.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 20.10.09 17:54 Tsiteeri

Muutsin teema pealkirja kuna see läks liiga üldiseks ära. Aga kaasa tahaks rääkida ikkagi veel.

1)Kuidas teile meeldib uus vidadukt mis Tallinna linna poolt ehitatuna Suur-Sõjamäe poolt liiklevate inimeste elu paremaks muudab. Tipptunni ajal on minu meelest Järvevana tee peal palju vägevam ummik kui ennem oligi linna poole. Ei tunneta küll erilist liikluse sujuvust nagu kiideti. Sujuvus ehk toimub Suur-Sõjamäe poolt tulijaile sinnamaani kui nad Järvevana teele ümber reastuma hakkavad ... ühe sõnaga see hea mõte pole 100% välja töötatud. Järjest sealt tulevate autode vahele laskmise tulemusel tekkib selline mõnus ummik mis sööb kenasti närvid seest. Ja süüdistada pole mõtet ju neid, kes vahele saada tahavad sest selliselt on liiklus korraldus lihtsalt tehtud.

2)Probleem mis minu meelest on kestnud nii kaua kui ma Tallinnas liigelnud olen. Nimelt tekkib tipptunni ajal ja isegi muudel aegadel Tallinnas korralik kaos ühes teatud punktis. Sõites Pärnu mnt-d pidi ja keerates Kalevi politsei eest nö tagasi, et Saku tänavale minna selgub paljudel juhtudel, et seal on totaalne ummik. On üli palju selliseid liiklejaid, kes üritavad suurema kaarega foori alla keerata just tee parempoolsest servast, muutes sellega Saku tänavale keeramise võimatuks. Pole siiani aru saanud kas inimeste lollusest, nahhaalsusest või lihtsalt teekatte märgistuste puudumisest. Olukorra teeb veel raskemaks asjaolu, et paremalepoole, suht tee serva on luba autodel parkida, mis teeb asja veelgi keerulisemaks. Ja kui inimene lõpuks Saku tänavale keeranud on, siis valdab teda uus ebameeldiv üllatus sest tipptunni ajal sõidab vastu vastas suunas auto mis üritab foori alla pääseda. Kuidagi tuleks seda liikluskorraldust muuta, kas siis teekatte märgistuste või kasvõi liiklus korraldust teavitavate märkidega.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 20.10.09 18:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Ivoonu. Ei taha absoluutselt vastu vaielda, aga no krt, on meeles, et olen seal sellist märki lisatahvlina näinud, mis siis määrab sõidu eesõigusega liiklemise või peatee suuna. :D:D:DVajuta siia et näha pilti. Seda siis aastaid 3-4 tagasi.
Aga jah, nagu ütlesin, ei taha väita, et mul 100% õigus on.

Kivitare

Pean nõustuma Kivitarega, nii umbes aastaid 4-5 tagasi kui elasin Tartus Uuel tänaval siis kesklinna sõites oli ka see peatee suunda muutev lisatahvel seal postiotsas olemas. :)

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 20.10.09 18:59 Tsiteeri

Huvitav, kellel nüüd haugimälu on, kas Lukmanil ja minul või kellegil kolmandal. Niikaua, kuni keegi pildimaterjaliga vana liikluskorraldust ei kinnita, niikaua olen ma omas kindel (tean, et inimene on ekslik)

Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 19:02 Tsiteeri

:D:D:D Nüüd siis tekib küsimus, et kui inimesed on seda märki seal näinud ja järelikult ka selle sõidukorra järgi sõitnud, siis kes on eksinud väidetega? See oli ju väga probleemne ristmik just selle märgi tõttu, sest sõideti tihti vanade harjumuste järgi. Pikalt tänavalt tulijad põrkasid kokku Raatuse tn-lt tulijatega, kuna mõlemad arvasid, et neil on peatee. Eksis muidugi Raatuse tn-l liikleja. Mäletan ühte avariid üsna selgesti, kuna see toimus minust u. 5 autot eespool. Ivoonuga küll msn-i nõustusin ennist, et vbla siis ei olnud seda märki seal. Aga kui meenutada, siis ka lube tehes, oli seal selle märgiga reguleeritud liiklus. Ilmselt, muudeti see siis ära, ohutuse mõttes ja Pikk tn. jäi täies ulatuses kuni Kivi tänava paremakäe reegli ristmikuni.

Kivitare

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 19:05 Tsiteeri

Ma küsisin ka ühe tuttava sõiduõpetaja käest ja ka tema oli kindel, et peatee ei ole sellel ristmikul suunda muutnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 19:36 Tsiteeri

Kellelgi pendli Felixi numbrit pole? See asi vajab juba tõsisemat uurimist:D

Priidic
huviline

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: C4 Avant Q

postitati 20.10.09 19:44 Tsiteeri

Tsitaat:
... Ainult Kotka tänavalt Kristiine keskuse tagant Tulikasse sõites ning sealt parempööret sooritades rohelise+noolega foori süttides peab jälgima, et keegi sulle Koskla tnv-poolt vasakpööret sooritades sisse ei põrutaks ... päris mitmeid kordi on seal pöörded piirajasse lastud et kellegi eest ära saada kes külge tahab tulla :P Aga seal on viga juba sõitjates eneses ...

Ja tulebki jälgida, sul on ju "anna teed" märk seal ka üleval! Kui ta Kosklast vasakpöörde kesklinna poole teeb on ta ju automaatselt peateel(Sõpruse pst) ja sina pead veenduma parempööret tehes, et vasakult kedagi ei tule.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 20.10.09 19:47 Tsiteeri

No mina olen siiani sõitnud seal sedasi, et Pikk tänav on peatee. Ka teised liiklejad on samuti arvestanud vist, kuna matsu siiani (õnneks, ptüi-ptüi-ptüi üle vasaku õle) pole veel pannud. Samuti ei ole näinud seal ka väga kaua juba ühtki avariid...

Ja krt neljapäeval lähen uurin neid märke seal, kuni auto services on :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Germo
huviline

Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B8

postitati 20.10.09 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Ja krt neljapäeval lähen uurin neid märke seal, kuni auto services on :P

Seda märki ei ole enam. Nagu Priitpoiss ja Kivitare mäletan ka mina, et see oli seal mingi 3-4 aastat tagasi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.10.09 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Priidic
Tsitaat:
... Ainult Kotka tänavalt Kristiine keskuse tagant Tulikasse sõites ning sealt parempööret sooritades rohelise+noolega foori süttides peab jälgima, et keegi sulle Koskla tnv-poolt vasakpööret sooritades sisse ei põrutaks ... päris mitmeid kordi on seal pöörded piirajasse lastud et kellegi eest ära saada kes külge tahab tulla :P Aga seal on viga juba sõitjates eneses ...

Ja tulebki jälgida, sul on ju "anna teed" märk seal ka üleval! Kui ta Kosklast vasakpöörde kesklinna poole teeb on ta ju automaatselt peateel(Sõpruse pst) ja sina pead veenduma parempööret tehes, et vasakult kedagi ei tule.

Ma ei tea midagi sellest ristmikust, aga kas vasakpöörde tegijal põleb lihtsalt roheline, ilma nooleta? Või on hoopis parempöörde sooritajal nii, et on pöörde jaoks eraldi rada ning seal ei pea foori tuld vaatama, avaid ainult märgist juhinduma?
Üldiselt ju kui foorid töötavad, siis "Anna teed" ja "Peatee" märgid ei tähenda midagi, neid peab vaatama siis kui foorid ei tööta (öösel) või ma eksin?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 20.10.09 21:47 Tsiteeri

Leidsin selle Tartu risti kohta ühe sexika vaidluse ka mujalt :D LINK

Mina paneks seda risti liikluskaamera jälgima, sealt saaks jube lahedaid kaadreid :D.
Ise kogu aeg naeran, et tulebki nii sõita, et kui pikalt otse vastu ei tule kedagi ja raatusest ülevalt tuleb, siis teed nägu nagu sõidaksid otse ja olles veendunud, et keegi sinu paremale küljele ei ole roninud teed vasakust rajast parempöörde :D. Siis on kindel laks et pauku ei toimu või siis nagu loll pole vaja anna teed märgi all oodata kuna raatusest see poolik lõpuks tulema hakkab :D:D:D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 20.10.09 22:18 Tsiteeri

Härrased! Uskuge, Ivoonul on õigus.Ja minul erinevalt enamikust eesti inimestest pole haugi-särje või kurat teab mille-kelle mälu! Lisaks veel,et Tartu liikluskorraldus on ikka eriline debiilsus:igas võimalikus ja võimatus kohas ringteed ja 30km alad,peab ikka eriline peakuju olema, et selliseid asju välja mõelda. Ja nüüd küsimus suurele ringile:kus Tartu külje all on ringtee maanteel ja mitu laipadega liiklusõnnetust seal tänu sellele juba olnud on?

Numerus stultorum infinitus est.
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.09 06:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vreps
Ja nüüd küsimus suurele ringile:kus Tartu külje all on ringtee maanteel ja mitu laipadega liiklusõnnetust seal tänu sellele juba olnud on?

Laipadest ei tea aga ma usun, et see ring, mis on siin, vähemasti olen ma näinud seal päris mitmel korral otse sõitnud autode jälgi.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.09 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Spooky
Seda märki ei ole enam. Nagu Priitpoiss ja Kivitare mäletan ka mina, et see oli seal mingi 3-4 aastat tagasi.

Elasin ka 4a tagasi sealsamas lähedal (Pärna tn) ja iga hommik algas Pikale tn-le sõiduga ja sealt vasakpöördega alla Rattusesse, no ja tehke või tina, a siis oli seal see peatee justnimelt mööda seda marsruuti: Annelinna poolt mööda Pikka tn-t -> vasakule Raatusesse.

meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 21.10.09 06:37 Tsiteeri

Leidsin sellise huvitava info: ·Pikk tänav on planeeritud Kalda tee jätkuna välja ehitada Narva maanteeni. Lähtuvalt sellest oli tänava esimese osa (Paju –Kivi) kapitaalremondi projektiga kavandatud Pikk tänav Raatuse suhtes peateeks.

EDIT: See juba ühes postituses kirjas:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 21.10.09 06:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Otsides Tallinnas õiget tee otsa,kui enam ei saa arugi kus oled, ja seal uimama jäädes oleks küll vist hr. Eero mu keset tänavat pae jagu lühemaks võtnud:D

Ilmselt küll jah! :) Tänavaotsa otsides pole häbiasi parem suund sisse lükata ja natuke tee äärde tõmmata, selliseid tänavaotsijaid kohtab nädalavahetusteti ikka päris palju, pidurdavad lambist iga ristmiku juures ja jäävad tänavasilte otsima/lugema.

Ma usun, et liikluseeskirja tundes ei tohik lihtsalt selliseid küsimusi tekkida, antud juhul ei teanud teemaalgataja lihtsalt mis rolli etendab noolega foorituli. See ei ole ju mingi tallinna iseärasus vms.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 21.10.09 08:58 Tsiteeri

Ei ole selle Tallinna olukorraga kuidagi tuttav, kui "return to basic aka RTFM" (read the fu*king manual).
Liikluseeskiri §164. Kui juht sõidab lisasektsioonidega foori rohelise nooltule suunas ajal, mil põleb punane või kollane põhituli, peab ta andma teed mis tahes teisest suunast sõitvale juhile.
Nii lihtne see oligi.

Tartus asuvas Pikk-Raatuse ristmik on minu mäletamist mööda olnud ilma peatee suuna viidata. Varasemalt siis peateena Raatuse, peale rekonstruktsiooni Pikk.
221. Anna teed. Juht peab andma teed ristuval teel, tahvli 834 olemasolul aga peateel või sõidueesõigusega teel sõitvale juhile. Peateele pandud märk tähistab ühtlasi peatee lõppu.
222. Peatu ja anna teed. Juht peab peatuma stoppjoone ees, selle puudumisel ristmiku juures ristuva sõidutee ääre ees, muudes kohtades märgi ees. Juht peab andma teed ristuval teel, tahvli 834 olemasolul aga peateel või sõidueesõigusega teel sõitvale juhile.

Nende kahe punkti lugemisel leian, et teed peaks andma pikalt tänavalt tulija, kuna tema peatee lõpeb lihtsalt ära.

Tartus on kindlasti kaks (võib olla ka rohkem) ristmikku, kus on tegu ülereguleerimisega - korraldusest arusaamine tundub kuidagi kummaline. Üks neist on Vanemuise-Ülikooli ristmik päris kesklinnas. Kuidas siis reaalselt teed peaks andma?
§92. Juht peab andma teed järgmiselt:
1) parklast, puhkekohast, teega külgnevalt alalt, õuealalt või nende juurdesõiduteelt või pinnasteelt teele sõites – igale teel liiklejale;
Vabandan ette skeemi lihtsakoelisuse pärast, aga mõtte annab edasi.
http://www.hot.ee/amadeuz/img/korraldus.GIF

http://www.hot.ee/amadeuz/img/korraldus2.GIF

huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV Variant '06

postitati 21.10.09 15:25 Tsiteeri

Palun lisage esimesse postitusse sõna "sinna" asemel reaalne ristmiku nimi. Hetkel lugesin teema algusest lõpuni läbi ja ikka päris täpselt ei tea, kas ma olen ka "sealt" läbi sõitnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
avanti
huviline

Registreerunud 14.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,8 Avant Q (müüdud)

postitati 21.10.09 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Algselt postitas: avanti
Kuna minu lõppsiht kesklinnast liikudes on Sütiste tee algus, siis kas kellelgi on kogemust kui Järvevana asemel kasutada Veerenni, Tehnika tänava uut osa ja siis ilmselt Taksopargi risti kaudu Sõpruse pst mööda. On seal ca 17-17:30 paiku hõlpsam liigelda?

Arvan, et köige lihtsam on sul seda lahendust paar päeva kasutada.
Saad kella aegadega tiba mängida ja näed üldise olukorra ära.
Aga kuidas on lahendatud sinu marsruut hetkel?
Kesklinn suur ja lai :P

Minu liiklemine oli: Faehlmanni, Tartu mnt, Järvevana, Rahumäe tee, Sütiste. Nagu paar posti tagasi Ultra mainis, siis selle uue viaduktiga läks asi üksjagu kehvemaks. Kui varem sain reavahetusega nagu normaalselt hakkama, siis nüüd nõuab see tegevus üksjagu jõulisemat tegevust. Seega "leiutasin" endale natuke rahulikuma skeemi: Faehlmanni, Kreutzwaldi, turu juurest Keldrimäe, Juhkentali, Herne ja Veerennist Järvevanasse. Nüüd tekkiski tahtmine proovida Tehnika, Endla ja Nõmme tee või Sõpruse varianti. Võib-olla on imelikult keeruline, aga õnneks ei pea seda igal tööpäeval tegema.
Ago

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 22.10.09 19:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105

Ma ei tea midagi sellest ristmikust, aga kas vasakpöörde tegijal põleb lihtsalt roheline, ilma nooleta? Või on hoopis parempöörde sooritajal nii, et on pöörde jaoks eraldi rada ning seal ei pea foori tuld vaatama, avaid ainult märgist juhinduma?
Üldiselt ju kui foorid töötavad, siis "Anna teed" ja "Peatee" märgid ei tähenda midagi, neid peab vaatama siis kui foorid ei tööta (öösel) või ma eksin?

Pakun, et silmas on peetud seda ristmikku.

Ultra siis suunaga A liikuja ja teine suunaga B liikuja.
Suunaga A liikujal omaette rida ja ka noolega foor, lisatähelepanuks "Anna teed" märk, antud märk ka teiselpool ristmiku.
Foorid süttivad üheaegselt, nii A-l kui ka B-l.

Vasakpöörde tegijal, ehk B-l on lihtsalt roheline.(juhul, kui liiklus tihedam, siis vasakpöörde sooritaja kogub oma seljataha korraliku hanerivi ja lööb ristmiku umbe)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 13:56 Tsiteeri

Minul on samas üks küsimus ühe ristmiku kohta mis asub tehnika tänaval, joonistasin paindis siva asja ka üles.

Ehk siis kui mina tulen siit altpoolt (punane joon) ja keeran vasakule vasemasse ritta ja vastaspoolt tuleb mölakas (sinine joon) ja sõidab mulle otsa, kes on süüdi?

Mina peaks ülevaltpoolt tulevale autole juskui paremakäe reegli järgi teed andma, samas ei tohi esimesest reast vasakusse ritta vasakule poole mineval teel ju sõita.

http://mth.planet.ee/1/skeem.jpg

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 27.10.09 14:14 Tsiteeri

Jah mul ka ülevalpool sama variant kirjeldatud, aga see kes paremale keerab ei jõua ju 3 sekundit enne manöövrit suunda näidata, sest üks manööver ei ole veel löpetatudki.

huljes
huviline

Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q

postitati 27.10.09 14:24 Tsiteeri

Nagu ma aru saan, pead sa silmas seda viadukti alla pööret. Minu loogika järgi peaks süüdi jääma teine, kunagi olid seal isegi korralikud jooned maas, mille järgi oleks asi selgem(oli silla aluseni pidev joon mingi aeg)
Praegusel hetkel ilma teekatte märgistuseta peab siiski vastutulev sooritama pöörde ja alles siis ümber reastuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.09 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: huljes
Nagu ma aru saan, pead sa silmas seda viadukti alla pööret. Minu loogika järgi peaks süüdi jääma teine, kunagi olid seal isegi korralikud jooned maas, mille järgi oleks asi selgem(oli silla aluseni pidev joon mingi aeg)
Praegusel hetkel ilma teekatte märgistuseta peab siiski vastutulev sooritama pöörde ja alles siis ümber reastuma.

Täpselt nii ja tegelikult on need jooned praegugi paista, suvel joonistati need korra veel üle. Selliseid valesti pöörajaid kohtab seal üsna tihti ja kuna igapäevaselt seda ristmiku kasutan, siis tahakski 100% tõeni jõuda.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 45.4% - SQL: 54.6%]