Lehekülgi: 1 2 3 |
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 10.10.09 20:56
|
|
|
Seda ma ise arvasin ka. Suht jama sellisel juhul. :
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 11.10.09 07:22
|
|
|
Minu isiklik arvamus sellisest mugavusest on küll negatiivne. Minu meelest on talvel külmaga väga oluline jälgida auto käivitamisel igasugu
parameetreid, ennekõike õlirõhku. Paar talve tagasi, kui oli väga külm, lendas õlifiltri tihendeid kümnete kaupa. Ma arvan, et mootor jõuab ilusti
selle ajaga kokku joosta, kuni ükskord auto juurde jõuad. Mulle piisab sellest argumendist. Olen ka korduvalt näinud, kuidas kojamehed, mis on õhtul
peale ununenud, hommikul ragisevad, niiet paha hakkab.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 07:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: äss
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Ise olen mõelnud, et kuda originaal immo maha võetakse. |
Üldjuhul tuleb sellest loobuda ... st. võtme seest immo tuleb süüteluku lähedale paigutada. |
Tehaseimmoga autodele on pakkuda selline vidin kuhu pannakse sisse varuvõti (transponder) ja see töötab ainult automaatkäivituse puhul. Võtmega
käivitamisel töötab kõik nii nagu originaalis ehk, et valevõtmega käima ei saa. Eeliseks on veel see, et seade ei pea olema süüteluku juures vaid saab
ära peita. Hind 225kr.-
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 11.10.09 15:12
|
|
|
90USD+ postitus.
Seda uurisid kui palju postitamine Eestisse maksma läheb?
Mis puutub tollimaksu siis nende firma on EU riikidesse selliste väikeste saadetiste (8 komplekti) pannud saate paberitesse lihtsalt väiksema hinna.
|
|
|
hookus
huviline
Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT Quattro (165kw)
|
postitati 11.10.09 15:19
|
|
|
Veidi offtopic:
Kes välismaalt tellimisega jamada ei viitsi siis siit saab SECURE 2-WAY.
http://www.autoalarm.ee/web/index.php?secure
Endal oli eelmisel autol selline ja väga korralikult töötas.
Sai nii mõnigi kord viiendalt alla joostud kui keegi autot näppis ja pult laual värisema hakkas (käega üle tolmuse auto ntx)
Hinna üle oli ka võimalik kaubelda ja kui kambaga peale lendate siis kindlasti veel rohkem.
Garantii jms jutt on muidugi ka oluline. Kui saad praak toote siis vist odavam eestist
PS! ise pole antud firmaga kuidagi seotud!
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 17:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: äss
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Ise olen mõelnud, et kuda originaal immo maha võetakse. |
Üldjuhul tuleb sellest loobuda ... st. võtme seest immo tuleb süüteluku lähedale paigutada. |
Tehase immost tuleb loobuda jah. Secure 2way oli peal ja sellel siis oma immo, süüteahela katkestus. Võtit võis ju keerata aga mitte midagi ei
juhtunud.
|
|
|
Myx
huviline
Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.09 16:42
|
|
|
Mul tekkisid mõned küsimused. Kaugel asi on? Kas on esimesed 8 tk. ära tellitud või ootame kuni järgmised 8 ka kokku saab ja tellib siis? Mis moodi
maksmisega jääb, ennem tellimist maksmine või pärast, kui kaup kohal juba?
Terv. Myx
Pole eriline asjatundja.
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.09 19:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Myx
Mul tekkisid mõned küsimused. Kaugel asi on? Kas on esimesed 8 tk. ära tellitud või ootame kuni järgmised 8 ka kokku saab ja tellib siis? Mis moodi
maksmisega jääb, ennem tellimist maksmine või pärast, kui kaup kohal juba?
Terv. Myx |
Oli plaanis rahad kokku korjata ja siis ühistellimus teha.
Kuna välismaalt tellides on alati võimalus petta saada siis otsustasin mitte teiste raha mängu panna ja tegin täna oma rahade eest ülekande ära. Nüüd
tuleb ainult sõrmed risti hoida.
Kuna panin enda naha (loe:raha) tulele siis küsiks klubilistelt 130.- rohkem ehk siis 1300 kr komplekt.
8st 6 on võimalik klubikaaslastele bronnida. Hetkel eelisjärjekorras inimesed kes jõudsid end kirja panna. Juhul kui teile uus hind ei sobi palun
teada anda - saab keegi järjekorras ette poole.
Lugupidamisega,
Martin
|
|
|
arehitus
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.09 09:19
|
|
|
Natuke loll kysimus...kuid ma olen siis tellimuses kirjas???
|
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2013 3.0 TDI
|
postitati 14.10.09 09:32
|
|
|
Kas keegi oskab kommenteerida Microwave Sensor-it.
Selle + ning - IR-sensori ees.
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.09 09:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arehitus
Natuke loll kysimus...kuid ma olen siis tellimuses kirjas??? |
Tere!
Üks inimene loobus ja viimane komplekt Sulle broneeritud.
Lugupidamisega,
Martin
|
|
|
arehitus
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 20.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.09 22:11
|
|
|
Tere...
Kas on ka mingeid elumärke pakist????
Tervitades Rain!!!
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.09 06:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arehitus
Kas on ka mingeid elumärke pakist????
Tervitades Rain!!! |
Tere!
Kaup peeti kolmapäeva hommikul tollis kinni. Neljapäeval kui viivitust uurima hakkasin poetati mulle paar sõna et sertifikaadiga mingi jama -
ebavlevat juttu räägiti telefoni teel. Soetasin reede hommikuks koopia sertifikaadist ja saatsin Eesti DHL peakontorisse. Tolliga rohkem ühendust ei
ole saanud aga DHL helistas tagasi ja ütles et sertifikaat on väga "ilus" jne aga nad ei tea kellele seda saata kuna keegi ei tea kes antud
saadetise kontrolliga tegeleb. Kaup pidi olema tehnilises kontrollis kas ikka vastab Eesti turu nõuetele. Kui kolmapäeva hommikust eilseni oli kauba
saadetise jälgimisel märge et on Eesti DHL peamajas siis eilse õhtuga on tekkinud uus sissekanne - tolliprotseduurid. Eks ma jagan maid ja hoian
pöidlaid pihus. Kauba saatja väitel tarnivad nad juba aastaid neid kaupu EU riikidesse ja kunagi ei ole probleeme olnud ning hetkel on tegemist puhta
lollusega.
Kui targemaks saan annan teile ka teada.
Martin
|
|
|
paranormaalne
klubiliige
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.09 09:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: paranormaalne
Tere.
Tehnilise Järelevalve Amet on õige koht, kes seda sertifikaati uurib (end. Sideamet).
__
Andres |
TJA poole pöördutakse alles siis kui tolli spetsialistide pädevus lõpeb. Sertifikaat peab olema välja antud mõne EU riigi usaldusväärse labori poolt.
Hiinlaste sertifikaate ei tunnistata.
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.09 11:28
|
|
|
Mina sain DHL jutust aru et kaup ongi TJA's kontrollimisel.
Sertifikaat on väljastatud 2003 aastal sakslaste poolt.
Martin
|
|
|
paranormaalne
klubiliige
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.09 20:31
|
|
|
Mul on Sinusse usku, samru, AGA toll ei anna raadiosignaali väljakiirgavatele e. saatvatele seadmetele meie riigi tüübikinnitust. See on ikkagi TJA
pädevuses.
__
Andres
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
TJA poole pöördutakse alles siis kui tolli spetsialistide pädevus lõpeb. Sertifikaat peab olema välja antud mõne EU riigi usaldusväärse labori poolt.
Hiinlaste sertifikaate ei tunnistata. |
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.09 06:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: paranormaalne
Mul on Sinusse usku, samru, AGA toll ei anna raadiosignaali väljakiirgavatele e. saatvatele seadmetele meie riigi tüübikinnitust. See on ikkagi TJA
pädevuses.
__
Andres
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Hiinlaste sertifikaate ei tunnistata. | |
Kahjuks ei anna (vähemalt antud juhtumi puhul) TJA serti ega tüübikinnitust, sest Eestil puudub selline labor. Kui on vaja teha ekspertiis, siis seda
tehakse välismaal ja on päris kallis (mäletamistmööda ligi 30keek) ning seda ei hakka nad kindlasti oma raha eest tegema vaid piirduvad olemasoleva
serdi ekspertiisiga. Neil on olemas sertide andmebaas ning kui antud dokument on tõepoolest mõne EU riigi labori poolt CE märgi vääriliseks
tunnistatud siis on kõik OK.
Ma arvan, et tegelikult on probleem selles, et kauba hind on liiga väike ja kahtlustab maksupettust ning sellepärast k***b ajusid.
|
|
|
|
paranormaalne
klubiliige
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.09 14:55
|
|
|
Ju sa siis tead paremini. Mina olen pidanud kunagi seda printerit seadistama, millega neid tüübikinnituse kleebiseid trükiti ;-).
Veidi lahmiv on su stiil ka laboreid jms. vajalikku kirjeldades. Otseloomulikult võetakse aluseks teisi nimetatud tootele väljastatud sertifikaate ja
seadme tehnilist dokumentatsiooni. Sa ju ei taha ometi väita, et sõiduauto puhul, mille tüüpi ka ARK üle kinnitab, teostatakse ekspertiis kohapeal?
Või et saadetakse üks neist autodest mõnele lähimale laborit omavale maale ekspertiisi?
Just seda eelnevalt kirjutatut võib tänapäeval tüübikinnituse andmise asemel nõuetele vastavaks tunnistamiseks nimetada - selle kohta on TJA lehel ka
moodsad juhised olemas - http://tja.ee/?id=11023.
Sinu mainitud kahtluse TOLLIPROTSEDUURIDE kohta lükkab vähemalt antud episoodis ümber teema algataja kommentaar selle kohta, et asi tõepoolest hetkel
TJA taga kinni olevat? ;-)
Tsitaat: | Mina sain DHL jutust aru et kaup ongi TJA's kontrollimisel.
Sertifikaat on väljastatud 2003 aastal sakslaste poolt.
Martin |
Tsitaat: | Kahjuks ei anna (vähemalt antud juhtumi puhul) TJA serti ega tüübikinnitust, sest Eestil puudub selline labor. Kui on vaja teha
ekspertiis, siis seda tehakse välismaal ja on päris kallis (mäletamistmööda ligi 30keek) ning seda ei hakka nad kindlasti oma raha eest tegema vaid
piirduvad olemasoleva serdi ekspertiisiga. Neil on olemas sertide andmebaas ning kui antud dokument on tõepoolest mõne EU riigi labori poolt CE märgi
vääriliseks tunnistatud siis on kõik OK.
Ma arvan, et tegelikult on probleem selles, et kauba hind on liiga väike ja kahtlustab maksupettust ning sellepärast k***b ajusid. |
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 26.10.09 15:52
|
|
|
Ei hakka targutama, aga ise oleks ise tolliga kontakteerinud antud seadme osas. See müüja pooolne tekst osadel voib illustreeritud olla, kui mitte,
siis peale EU- sse liitumist ei pruugi koik seadused ühtida koikide liikmesriikidega ja teema algatajal pole ka veendunud, et antud seadmeid on
siia(Eesti Vabariiki)kohale jöudnud.
|
|
|
hookus
huviline
Registreerunud 19.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi TT Quattro (165kw)
|
postitati 26.10.09 20:41
|
|
|
Vahepeal varastatakse auto ära, enne kui alarmi kätte saad
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.09 17:49
|
|
|
Täna sain siis lõpliku vastuse täna tollist - kaupa ei lasta Eesti turule. CE märgistus on pakendile trükitud mitte tootele.
Nii et jah, minu häving.
|
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2013 3.0 TDI
|
postitati 31.10.09 05:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinez
Täna sain siis lõpliku vastuse täna tollist - kaupa ei lasta Eesti turule. CE märgistus on pakendile trükitud mitte tootele.
Nii et jah, minu häving. |
Häving? Kas sa siis toodet nn tagastada siis ei saa või võttis toll omale asjad mängimiseks?
|
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.09 05:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ee-martynas
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinez
Nii et jah, minu häving. |
Häving? Kas sa siis toodet nn tagastada siis ei saa või võttis toll omale asjad mängimiseks? |
Toote tagasi saatmine sama teed mis tuli (ainus võimalus) on DHL'ga ja see läheb saatjale maksma 4000 eeku.
Poolteist nädalat sai tolliga maid jagatud, eks nüüd näis mis tarnijaga saab.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |