Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Autor:
Pealkiri: Audi S4 Avant 2.7 Biturbo - 2000 - OttOlesk (Vastuseid: 121 | Vaatamisi: 34695)
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 07.10.09 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Ma kevade poole tahaks ka panna 18'' alla ja olen mõelnud samuti uue softi ja väljalase peale, kas see tähendab siis, et kütusekulu suureneb veelgi? Ja mis õhuvõtust sa räägid? Mis tehtud on?

Õhuvõtuks lihtsalt liblikavõrk :D, ehk JR'i õlitatav paneelfilter. Teoorias peaks parem olema.
Maanteel mul kindlasti 10 pole. Niipalju sõitmisest- et jalg suht raske. Keskmist kulu üle 12,8 pole näinud isegi talvel. Suvel oli 11,8-12,5.
Maanteel hetkekulu vaadates seal 7,5-9 kandis. Usun, et reaalne maanteekulu kindlasti alla 10.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 07.10.09 13:30 Tsiteeri

Mul maanteel alla 10 on raske saada ja kokku tuleb umbes 12,5 keskmine. Äkki peaks kuskil põhjalikuma mootorikontrolli tegema? Mul ju kõik stock ja interneti andmete järgi peaks olema 8,2-8,5 sajale.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zaddam
huviline

Registreerunud 06.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 c4 quattro 1.8t

postitati 07.10.09 14:26 Tsiteeri

Väga ilus auto, eriti hea on esimeses postituses neljas pilt :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 07.10.09 15:38 Tsiteeri

Võid lasta mõnel teadjamal klubilisel või diagnostikul kaabli järele panna ja vaadata, kas veakoode pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 12.10.09 21:10 Tsiteeri

Mul ka täitsa stock auto ja küttekulu keskmine on 11,1. Ja ma ei saa mitte õelda, et ma rahulikult sõidaksin :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.09 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Mul ka täitsa stock auto ja küttekulu keskmine on 11,1. Ja ma ei saa mitte õelda, et ma rahulikult sõidaksin :D

no mul lõppkokkuvõtteks tuleb mingi 12,5 tavaliselt :P.
Aga tulin esmaspäeval linna, rapla-tallinn, vihmane ilm, 100km/h (püsikas) + möödasõidud ja sain 10,6 keskmiseks.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Uk_
klubiliige

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 RS4

postitati 13.10.09 16:25 Tsiteeri

Sorry, et teemat risustan, aga info mõttes lisaks kaa oma isendi keskmine kulu12-12,5L/paagitäie sõidu kohta (stage 1 chip'iga).

Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.09 20:07 Tsiteeri

Lasin siis juhtme järgi panna ja tegemist üllatavalt korras autoga. Oli tulederegull (sitane pistik), raadio (tingitud sellest vist, et aku sai tühjaks suvel), kesklukk (arusaamatu error, aga kõik funksib), kliima freooni tase ei olnud just kõige parem.

Mootoris ei ole mina oma 35 000 km tagant midagi teinud põhiliselt (rihmad ja õlivahetused ainult), aga ühtegi veateadet ei leidnud, õhulugeja reageeris väga kiirelt, õhu temp oli üllatavalt madal, turbosid mina ei ole vahetanud (läbisõit 200 000) ja turborõhk oli normis.

vist sai kõik :)

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.09 12:25 Tsiteeri

Kui kellegil s4 originaal velgede vastu huvi, siis võib lisa küsida.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.09 14:23 Tsiteeri

Veljed läinud.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 25.10.09 16:36 Tsiteeri

See keskluku värk oli endalgi kirjas diagnostis.Proovi siis ukselahti tegemis nuppu all hoida aknad peaksid alla tulema ja proovi üles tagasi lasta mul see ei töödanud äkki selles on asi .Muidugi see suhteliselt ebavajalik ka !

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.09 21:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
See keskluku värk oli endalgi kirjas diagnostis.Proovi siis ukselahti tegemis nuppu all hoida aknad peaksid alla tulema ja proovi üles tagasi lasta mul see ei töödanud äkki selles on asi .Muidugi see suhteliselt ebavajalik ka !

Kusjuures see töötab, aga kuidagi katkendlikult. Alla ta läheb ilusti, aga üles läheb mõnikord nii et hoian nuppu all, siis läheb natuke ja natuke jne kuni kinni, nagu paar korda jääb sekundiks seisma. aga kuna seda ei ole tarvis nii väga, siis ei ole nagu muret, sest uksed lukku ja lahti käivad ilusti.

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.09 10:07 Tsiteeri

Just ju ta sellepärast selle vea võibki sisse lüüa igatahes mul on selle pärast see viga tõenäoliselt kuna kõik muu töötab samamoodi ideaalselt! Ja seda tõesti ei ole vaja kasutada! Müümisel võibolla tuleb kasuks kui tahetakse diagnosti viia siis üks viga vähem :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Puhaslumi
huviline

Registreerunud 02.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 09.11.09 15:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4Audi
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Mis jubinad seal laes on? Mingi valguspakett?

Salongi valgustus jah, 2 lampi, mõlemale eraldi lüliti ja üks ühine (on/off ja see keskmine osa siis kui uksed lahti, siis põleb). Minu arust see kõikidel S4-del.

Minu teada see valgustus seal laes kõigil facelift autodel (99-) :)

Just ka minu tavalisel1.8liitrisel a4 -99a on tuled taga laes...nii et see pole kyll eriti haruldane juhtum!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.09 17:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret

Kusjuures see töötab, aga kuidagi katkendlikult. Alla ta läheb ilusti, aga üles läheb mõnikord nii et hoian nuppu all, siis läheb natuke ja natuke jne kuni kinni, nagu paar korda jääb sekundiks seisma. aga kuna seda ei ole tarvis nii väga, siis ei ole nagu muret, sest uksed lukku ja lahti käivad ilusti.

Kuidas selle asjaga on? Mul puldist jookseb üles ilusti, aga kui ükskord huvipärast sai proovitud ka alla lasta, ei toimunud midagi. Kas tavalisel 98 aasta A4 peaks samamoodi asi toimima või on see S või facelifti teema juba?

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.09 17:18 Tsiteeri

Mul vastupidi ikka ,et alla jookseb aga üles mitte !
Ja samas ei usu ,et see mingi s-line teema kuna sõbral oli vana a6 2.6 1995 aasta ja kui uksed lukku panid jooksid üles ja tal ka alla vajutamisega ei saand alla neid !

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.09 17:27 Tsiteeri

Peaks ikka natuke vanematel audidel ka see funktsioon olema minu teada.

Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 09.11.09 19:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuidas selle asjaga on? Mul puldist jookseb üles ilusti, aga kui ükskord huvipärast sai proovitud ka alla lasta, ei toimunud midagi. Kas tavalisel 98 aasta A4 peaks samamoodi asi toimima või on see S või facelifti teema juba?

Minu 97a tavalisel A4-l toimib küll nii üles kui alla. Nii puldist või ka lihtsalt võtmega keerates ja seda paigalasendis hoides.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.09 20:33 Tsiteeri

Võtmega keerates ei ole proovinudki.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.10 17:25 Tsiteeri

Sai täna Raplas Spido Sõprade päeval Tõnist nähtud (basssoundman), kes mõõtis seal tümakaautodel helirõhku. Lasin endal ka siis mõõta ja tuli 118,9 db. Lisaks viskas kaabli järgi ja leidis 0 veateadet :P. Aga tuleb välja, et küünlad võiks ära vahetada ja genekas ei tööta enam nii nagu vanasti, kuigi mulle tundub kõik OK. Et siis tühikäigul pöörded kõikusid, väga väga õrnalt kuid siiski. Kuna mul pm algusest peale nii käinud, siis ei ole nagu tulnud selle peale, et oleks midagi viga, aga Tõnise autoga võrreldes oli ikka vahe tuntav jah. Eks mingi aeg tuleb sellele rohkem rõhku panna. Peale selle on alt üks sukk läbi, mille üritan lähiajal korda teha.
Vahepeal, siis oli laagritega väga palju jama, mis on tavaline :P, siis esmaspäeval, vahetan klotsid ja kettad ära ja lähen vaatan, mis ülevaatuse poisid mulle räägivad :D.

Uk_
klubiliige

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.10 16:17 Tsiteeri

Mis ketaste/klotside combo tuleb/tuli? Endal kaa vahetus ees ja kuulan vähe maad selles vallas.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.06.10 22:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uk_
Mis ketaste/klotside combo tuleb/tuli? Endal kaa vahetus ees ja kuulan vähe maad selles vallas.

Kuna esimesed kettad veel kõlbavad, siis vahetati ainult tagumised. Lisaks tagumised klotsid ja eest ainult sisemised, kuna välimised veel kestavad ja kõiki korraga vahetada ei anna, muidu suport kiilub vastu velge kinni. Arve tuli 3700.-. Ma nüüd ei teagi, kas nad võtsid kõik esimesed klotsid arvesse või ainult sisemised siis :D.

Uk_
klubiliige

Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.07.10 11:37 Tsiteeri

Katuse-spoileri peale pole mõelnud?

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 06.07.10 13:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Uk_
Katuse-spoileri peale pole mõelnud?

Paar korda ikka mõte läbi käinud, aga ei ole viitsinud otsida kuskilt ega hindadega kurssi viia ennast. Siiamaani ei ole nii väga puudust tundnud sellest.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.10 14:31 Tsiteeri

Jah, ma tean, et liiga tumedalt lakitud :).
(Telefoniga pildistatud)
Mingi aeg teen pimedas ka pildi, siis saab näha, kuidas nad paistavad.

http://i613.photobucket.com/albums/tt214/OttOlesk/pildid/Pilt550.jpg

Lehekülgi:  1  2  3  4  5
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.8% - SQL: 57.2%]