Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 07.10.09 12:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Ma kevade poole tahaks ka panna 18'' alla ja olen mõelnud samuti uue softi ja väljalase peale, kas see tähendab siis, et kütusekulu suureneb veelgi?
Ja mis õhuvõtust sa räägid? Mis tehtud on? |
Õhuvõtuks lihtsalt liblikavõrk , ehk JR'i õlitatav paneelfilter.
Teoorias peaks parem olema.
Maanteel mul kindlasti 10 pole. Niipalju sõitmisest- et jalg suht raske. Keskmist kulu üle 12,8 pole näinud isegi talvel. Suvel oli 11,8-12,5.
Maanteel hetkekulu vaadates seal 7,5-9 kandis. Usun, et reaalne maanteekulu kindlasti alla 10.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 07.10.09 13:30
|
|
|
Mul maanteel alla 10 on raske saada ja kokku tuleb umbes 12,5 keskmine. Äkki peaks kuskil põhjalikuma mootorikontrolli tegema? Mul ju kõik stock ja
interneti andmete järgi peaks olema 8,2-8,5 sajale.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
zaddam
huviline
Registreerunud 06.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 c4 quattro 1.8t
|
postitati 07.10.09 14:26
|
|
|
Väga ilus auto, eriti hea on esimeses postituses neljas pilt
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 07.10.09 15:38
|
|
|
Võid lasta mõnel teadjamal klubilisel või diagnostikul kaabli järele panna ja vaadata, kas veakoode pole.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 12.10.09 21:10
|
|
|
Mul ka täitsa stock auto ja küttekulu keskmine on 11,1. Ja ma ei saa mitte õelda, et ma rahulikult sõidaksin
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.09 07:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Mul ka täitsa stock auto ja küttekulu keskmine on 11,1. Ja ma ei saa mitte õelda, et ma rahulikult sõidaksin |
no mul lõppkokkuvõtteks tuleb mingi 12,5 tavaliselt .
Aga tulin esmaspäeval linna, rapla-tallinn, vihmane ilm, 100km/h (püsikas) + möödasõidud ja sain 10,6 keskmiseks.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
|
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 RS4
|
postitati 13.10.09 16:25
|
|
|
Sorry, et teemat risustan, aga info mõttes lisaks kaa oma isendi keskmine kulu12-12,5L/paagitäie sõidu kohta (stage 1 chip'iga).
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
you hit the wall and torque is how far you take the wall with you.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.09 20:07
|
|
|
Lasin siis juhtme järgi panna ja tegemist üllatavalt korras autoga. Oli tulederegull (sitane pistik), raadio (tingitud sellest vist, et aku sai
tühjaks suvel), kesklukk (arusaamatu error, aga kõik funksib), kliima freooni tase ei olnud just kõige parem.
Mootoris ei ole mina oma 35 000 km tagant midagi teinud põhiliselt (rihmad ja õlivahetused ainult), aga ühtegi veateadet ei leidnud, õhulugeja
reageeris väga kiirelt, õhu temp oli üllatavalt madal, turbosid mina ei ole vahetanud (läbisõit 200 000) ja turborõhk oli normis.
vist sai kõik
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.09 12:25
|
|
|
Kui kellegil s4 originaal velgede vastu huvi, siis võib lisa küsida.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.09 14:23
|
|
|
Veljed läinud.
|
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 25.10.09 16:36
|
|
|
See keskluku värk oli endalgi kirjas diagnostis.Proovi siis ukselahti tegemis nuppu all hoida aknad peaksid alla tulema ja proovi üles tagasi lasta
mul see ei töödanud äkki selles on asi .Muidugi see suhteliselt ebavajalik ka !
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.09 21:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
See keskluku värk oli endalgi kirjas diagnostis.Proovi siis ukselahti tegemis nuppu all hoida aknad peaksid alla tulema ja proovi üles tagasi lasta
mul see ei töödanud äkki selles on asi .Muidugi see suhteliselt ebavajalik ka ! |
Kusjuures see töötab, aga kuidagi katkendlikult. Alla ta läheb ilusti, aga üles läheb mõnikord nii et hoian nuppu all, siis läheb natuke ja natuke jne
kuni kinni, nagu paar korda jääb sekundiks seisma. aga kuna seda ei ole tarvis nii väga, siis ei ole nagu muret, sest uksed lukku ja lahti käivad
ilusti.
|
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.09 10:07
|
|
|
Just ju ta sellepärast selle vea võibki sisse lüüa igatahes mul on selle pärast see viga tõenäoliselt kuna kõik muu töötab samamoodi ideaalselt! Ja
seda tõesti ei ole vaja kasutada! Müümisel võibolla tuleb kasuks kui tahetakse diagnosti viia siis üks viga vähem
|
|
|
Puhaslumi
huviline
Registreerunud 02.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 09.11.09 15:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Mis jubinad seal laes on? Mingi valguspakett? |
Salongi valgustus jah, 2 lampi, mõlemale eraldi lüliti ja üks ühine (on/off ja see keskmine osa siis kui uksed lahti, siis põleb). Minu arust see
kõikidel S4-del. |
Minu teada see valgustus seal laes kõigil facelift autodel (99-)
|
Just ka minu tavalisel1.8liitrisel a4 -99a on tuled taga laes...nii et see pole kyll eriti haruldane juhtum!
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 17:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
mul see ei töödanud äkki selles on asi .Muidugi see suhteliselt ebavajalik ka ! |
Kusjuures see töötab, aga kuidagi katkendlikult. Alla ta läheb ilusti, aga üles läheb mõnikord nii et hoian nuppu all, siis läheb natuke ja natuke jne
kuni kinni, nagu paar korda jääb sekundiks seisma. aga kuna seda ei ole tarvis nii väga, siis ei ole nagu muret, sest uksed lukku ja lahti käivad
ilusti. |
Kuidas selle asjaga on? Mul puldist jookseb üles ilusti, aga kui ükskord huvipärast sai proovitud ka alla lasta, ei toimunud midagi. Kas tavalisel 98
aasta A4 peaks samamoodi asi toimima või on see S või facelifti teema juba?
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 17:18
|
|
|
Mul vastupidi ikka ,et alla jookseb aga üles mitte !
Ja samas ei usu ,et see mingi s-line teema kuna sõbral oli vana a6 2.6 1995 aasta ja kui uksed lukku panid jooksid üles ja tal ka alla vajutamisega ei
saand alla neid !
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 17:27
|
|
|
Peaks ikka natuke vanematel audidel ka see funktsioon olema minu teada.
|
|
|
|
Plinger
huviline
Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Škoda Superb
|
postitati 09.11.09 19:14
|
|
|
Tsitaat: | Kuidas selle asjaga on? Mul puldist jookseb üles ilusti, aga kui ükskord huvipärast sai proovitud ka alla lasta, ei toimunud
midagi. Kas tavalisel 98 aasta A4 peaks samamoodi asi toimima või on see S või facelifti teema juba? |
Minu 97a tavalisel A4-l toimib küll nii üles kui alla. Nii puldist või ka lihtsalt võtmega keerates ja seda paigalasendis hoides.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.09 20:33
|
|
|
Võtmega keerates ei ole proovinudki.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.06.10 17:25
|
|
|
Sai täna Raplas Spido Sõprade päeval Tõnist nähtud (basssoundman), kes mõõtis seal tümakaautodel helirõhku. Lasin endal ka siis mõõta ja tuli 118,9
db. Lisaks viskas kaabli järgi ja leidis 0 veateadet . Aga tuleb välja, et
küünlad võiks ära vahetada ja genekas ei tööta enam nii nagu vanasti, kuigi mulle tundub kõik OK. Et siis tühikäigul pöörded kõikusid, väga väga
õrnalt kuid siiski. Kuna mul pm algusest peale nii käinud, siis ei ole nagu tulnud selle peale, et oleks midagi viga, aga Tõnise autoga võrreldes oli
ikka vahe tuntav jah. Eks mingi aeg tuleb sellele rohkem rõhku panna. Peale selle on alt üks sukk läbi, mille üritan lähiajal korda teha.
Vahepeal, siis oli laagritega väga palju jama, mis on tavaline , siis
esmaspäeval, vahetan klotsid ja kettad ära ja lähen vaatan, mis ülevaatuse poisid mulle räägivad .
|
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.06.10 16:17
|
|
|
Mis ketaste/klotside combo tuleb/tuli? Endal kaa vahetus ees ja kuulan vähe maad selles vallas.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car and oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.06.10 22:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uk_
Mis ketaste/klotside combo tuleb/tuli? Endal kaa vahetus ees ja kuulan vähe maad selles vallas. |
Kuna esimesed kettad veel kõlbavad, siis vahetati ainult tagumised. Lisaks tagumised klotsid ja eest ainult sisemised, kuna välimised veel kestavad ja
kõiki korraga vahetada ei anna, muidu suport kiilub vastu velge kinni. Arve tuli 3700.-. Ma nüüd ei teagi, kas nad võtsid kõik esimesed klotsid
arvesse või ainult sisemised siis .
|
|
|
|
Uk_
klubiliige
Registreerunud 04.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.10 11:37
|
|
|
Katuse-spoileri peale pole mõelnud?
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.10 13:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uk_
Katuse-spoileri peale pole mõelnud? |
Paar korda ikka mõte läbi käinud, aga ei ole viitsinud otsida kuskilt ega hindadega kurssi viia ennast. Siiamaani ei ole nii väga puudust tundnud
sellest.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 14:31
|
|
|
Jah, ma tean, et liiga tumedalt lakitud .
(Telefoniga pildistatud)
Mingi aeg teen pimedas ka pildi, siis saab näha, kuidas nad paistavad.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |