Lehekülgi: 1 2 3 |
Simsik
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: B5 V6
|
postitati 08.08.09 17:12
|
|
|
Ohjah, kurb lugeda kohe. Tegemist siis minu kunagise Coupega. Ilus ja hea auto oli, kuid tekkis vajadus suurema järele ning ära ta läks. Ja väga
valedesse kätesse, nagu ma aru saan. Loodan,et saad kätte selle trahvidega tegelase ja oma asjad korda. Äkki annad ka infot, kui midagi muutub,
lihtsalt huvitab
Ei tea, mis autost saanud on, aga minu käes oli ta selline:
Edu!
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 09.08.09 11:47
|
|
|
Mja, sinu käes oli ta veel üpris heas korras vist. Minu kätte jõudes suheliselt räämas, koguaeg saab millegi kallal nokitseda. (värvi täkkeid ja
paremal peale ust on kobakas mölk + muud, tundub, et hetkel auto seisab lühise pärast, nädala algul kellegi targema kätte ).
Aga teemast siis niipalju, et eelmisel omanikul tuli tänu minule välja ühe teise auto õnnetu müük. Müüs auto, aga ümber ei regatud, ning on teenitud
paar trahvi tema nimele. Kui ühendust sain temaga, siis seletas seda ning ütles, et tema seda trahvi ei soovi maksta, et tegeleb.
Eks näis, kas olen liiga hea inimene, et usun ja loodan. Igaljuhul loodab parimat.
Defu - Matu
|
|
|
|
Simsik
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 02:41
|
|
|
Uuriks vahepeal, et kuidas asjalood on ka selle autoga.......On mees trahvid ära maksnud ja sul asjad korras?
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 11.10.09 09:23
|
|
|
Küsiks veel seda, et kas tegu 2.8 esiveduse ja manuaalkastiga masinaga, millel sees hele nahksisu.
Nr märgi alusel (280 ) on vägagi tuttava autoga.Tähtede kombinatsiooni kontrollin veel üle ja kui see ka ehk klapib siis saaks vast tiba pajatada auto
olukorrast.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Simsik
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 17:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Küsiks veel seda, et kas tegu 2.8 esiveduse ja manuaalkastiga masinaga, millel sees hele nahksisu.
Nr märgi alusel (280 ) on vägagi tuttava autoga.Tähtede kombinatsiooni kontrollin veel üle ja kui see ka ehk klapib siis saaks vast tiba pajatada auto
olukorrast. |
Jah, kirjeldus peab paika
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 17:36
|
|
|
Jah, kirjeldus peab paika kenasti. Kuna auto pole veel minu nimel, siis pole ka teemat teinud autost.
Auto juures olen palju huvitavat avastanud, mis kuidagi kokku mätserdatud või home made parandused.
Seis siis selline, et mingit muutust eelmise omaniku poolt pole, ikka ei saa ümber vormistada. Nimelt 4 kuud ostmisest müüdas juba. Tunduks nagu
omanikule ei paku huvi millegipärast. Nii palju mis leidnud olen siis:
Tallinna kohtutäitur Mati Roodes, kelle büroo asub Kentmanni 22-12 Tallinnas, edastab täitmisteate võlgnikule ***** *******
Sissenõudjaks on PÕHJA POLITSEIPREFEKTUURI KORRAKAITSEOSAKOND. Nõude summa koos täitekuluga on 895.00 kr.
Ikka kurjaks ajab küll, kui inimene ei suuda 900.- krooni ära maksta. Veelenam, et tema nimel olev kindlustus maksab 3 kuud sama palju, kui ma saaks
enda pereliikme nimel 1 aasta. Nii ühtteist olen juba kuulnud selle masina ajaloost.
Sai ka vin koodi alusel nähtud, et 2 õnnetust kirjas. Ühes süüdlane, teises kannatanu.
Defu - Matu
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 11.10.09 18:05
|
|
|
Ise sellise summa maksaks ära isegi vast, kui mõelda, et registreerimistunnistusest saab ka kadumise korral duplikaadi välja vötta......
|
|
|
Simsik
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 20:43
|
|
|
900 krooni pärast nii palju jama? Kummaline. Ja muide see hr Raasman on veel ise firmaomanik (Reklaamratastel.ee.) Ja üldse selline imelik tüüp tundus, tuli ka juba osaliselt täidetud ostu-müügilepinguga mu juurde, pidi
jube kiire olema jne, ma loll viskasin allkirja alla ja siis ta kadus, mulle lepingust mingit eksemplari ei jätnudki. Nädala pärast vaatasin, et auto
ikka veel minu nimel ja saatsin talle viisaka meili, et ole hea mees, kirjuta ümber, muidu võtan arvelt maha pilli, kuna mina olen veel omanik. Siis
hakkas seletama, et ma ei saa seda teha, tal on ostu-müügi leping ja et ta müüb selle auto niikuinii kohe edasi ja ei raatsi ARK´le seda riigilõivu
maksta. Sai siis natuke "teistmoodi" asjale lähenetud ja oligi minu kontolt see auto kadunud. Mis edasi sai, ei tea.
|
|
|
rulamees
huviline
Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT
|
postitati 11.10.09 21:23
|
|
|
Et sellist asja vältida olen ostu-müügilepingusse kirjutanud märkuste alla, et ostja kohustub auto arkis ümber vormistama ntx 1 kuu jooksul või siis,
et antud leping kehtib kuni antud kuupäevani.
|
|
|
Simsik
huviline
Registreerunud 05.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.09 21:59
|
|
|
Njah, vigadest õpitakse
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.09 12:16
|
|
|
Jah, järgmine kord olen targem ja vaatan arki lehelt, ega piiranguid pole. Ei tulnud varem selle asja peale. Aga nüüd siis teada. Peab peale käima
Defu - Matu
|
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.09 13:21
|
|
|
Lahendusi on mitmeid, mis Roodes räägib (st mis on tema seisukoht)? Millal täitemenetlust alustati?
(nagu ma siia kunagi postitasin, halvim on lihtsalt istuda ja oodata)
Edit: 18 kuud pärast täitemenetluse alustamist võivad hr Roodes ja Korrakaitseosakond enda suud puhtaks pühkida... selleks peaks muidugi ka müüjal
veidi arunatukest olema.
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.09 13:23
|
|
|
No, Roodes ütles mulle, et see nii tühine summa, et käi peale.
Auto sai minu kasutusse juuni lõpu poole, seega siis oli juba eraldamise keeld peal.
Sellessuhtes on inimesest raske aru saada, kui ta sellist summat ära ei maksa, kas ta ootab paar aastat, et trahviks maksta 8000.-?
Defu - Matu
|
|
|
|
Andrus_V
huviline
Registreerunud 31.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.09 22:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Defenderyke Sellessuhtes on inimesest raske aru saada, kui ta sellist summat ära ei maksa, kas ta
ootab paar aastat, et trahviks maksta 8000.-? |
Seaduse järgi ei või nõuda suuremaid intresse, kui on põhivõlg. Trahvid pidid ka aeguma mingi aja möödudes, kui kohtutäitur pole suutnud raha välja
nõuda. Kahjuks on need võõrandamiskeelud suhteliselt tülikad asjasse mittepuutuvatele inimestele ja kannatavad hoopis süüta inimesed.
|
|
|
Liivatraktor
huviline
Registreerunud 30.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hõbedane
|
postitati 22.10.09 10:27
|
|
|
Maksa ise see 900 eek ära, tee mingi kirjalik amatöörleping paberile ,et ta sulle võlgu ja kirjuta auto oma nimele.
S
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.09 12:30
|
|
|
900eeku on masu ajal päris korralik raha, kuid mina maksaks selle ise ära, et autot enda nimele saada ja teeks sammuti nagu eelpool kirjeldatud:
"mingi vabas vormis võlakirja".Eks aeg näitab mis edasi saab, kuid siiski omada masinat oma nimel ja seda hooldada on kordades mõtekam kui oodata
raha.(Kui ta juba selline mees on, siis võib-olla saad kunagi kohtus koos teistega ka oma võlanõude esitada-toimiku vahele lükata.)
Igaljuhul on pildi peal ilus auto (järjest rohkem hakkavad vanad Audid meeldima :-)
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
postitati 02.11.09 19:37
|
|
|
Ei lugenud seda kuskilt välja aga saab seda kuskilt kontrollida ka kas autol mingid piirangud peal sest võimalus üks Audi juurde saada ja esialgu
teeks ostu- müügi lepinguga ja ei taha, et pärast jamasid tuleks.
Tänud vastajatele
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.10 08:09
|
|
|
Minu teema lahenes, eelmine omanik sai oma rahad makstud ja piirangud eemaldati. Tegelt oli võimalus juba paar nädalat ümber kirjutada, aga ark'i
lehel number sisse lüües näitas ikka piirangut. Peale kohtutäituri uurimist, väideti, et peaks saama ikkagi ümber vormistada.
Seega, tulin just ARK'ist, ning sõiduk on minu nimel. Tänud kõigile, kes
kaasa rääkisid.
Defu - Matu
|
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 29.05.10 10:33
|
|
|
Päris head närvid Sul, ma oleks ammu raputamas käinud seda vana
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 29.05.10 14:35
|
|
|
Eks see ole uue omaniku enda rutakus ja rumalus ka, et auto kohta ennem ei uurinud ja kannatab siiski minna arki pabereid koos vormistama. Ei ole
pärast üllatusi.
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.10 14:47
|
|
|
Aega läks, palju lubadusi olen ka kuulnud vahepeal. Viimase kuu jutud polnud enam usutavad, aga oh üllatust. Lõpuks saab soodsamat kindlustust maksta,
ning kindlam tunne on autol midagi teha ( sest auto siiski minu, ning niisama käest ei võeta, kui peaks miskit juhtuma).
Tegelikult alla 50k sõidukeid ei pidavat nagunii käest võetama ( kohtutäituri poolt), kuid parem karta kui kahetseda. Vahepeal juba uurisin ka
kuulutusi coupe'dest, millel kere peaks.
Defu - Matu
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 29.05.10 15:20
|
|
|
Lugesin kogu teema läbi ja no offence, aga nüüd mõistan, kuidas petised ja sulid saavad täiel rinnal head elu nautida.
Loo moraal on ilmselt see, et auto võõrandamise keeldu vaadatakse ikka enne auto ostmist, samuti autoga juhtunud avariisid ning ka ostueelset
ülevaatust tehakse autole ostu eel.
Kui ise kõike ei tea, siis targemad abiks alati.
Antud olukorras oleks võinud auto omanik käituda nii, et pannud auto sinu maja eest treilerile ja ära vedanud, seejärel juppideks müünud. Kui oleks
tulnud kunagi välja, et seda tegi tema, siis oleks ta saanud öelda, et leping oli õigustühine ning see ei olnudki üldse sinu auto tol hetkel... ja
siis oleks sa näinud kurja vaeva oma rahade kätte saamisega veel sellelt tüübilt.
Tore, et asi ikkagi õnneliku lõpu sai...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |