Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 8 |
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Mis asi sul palju aega võtab? Juhatuse poole pöördumine? |
Eelminekord oli sama jama, ei lastud ja kõik ja enam ei küsi ka.Nii proovime siis, kas saame juhatuselt loa kasutada audiclub.ee meie kleepsul.Minul
pole raske küsida ,vaid neil raske seda anda ,muud pole ju midagi.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ööbic
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Ma ei saanud vakka olla - üle poole meetri suurune stiilitu kleepeka lärakas autole panna? Not!
Kuna ise tegelen antud vallas mingil määral, siis paras oleks 10-15 kroonine (kui kogus enam-vähem normaalne on) disainitud kleepekas (klubiski peaks
inimesi olema, kes suudab mingi disaini välja joonistada). Proovi küsida artneoon.ee
Aga kuna ise ka suvel aeg ajalt saares, siis pole võimatu, et saab läbi põigatud. |
Njaa, veidi suur on küll. |
Ma küll ei ütleks et suur ,meil oli küljeklaasil ja täitsa ok oli.
Näide siis Melksi Audi peal :http://album.ee/node/15565831/50110454 ,kas
siis inimesed päris kribukirja märkavad.Kas siis minu pandud disain ei sobi või.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
Ma ei saanud vakka olla - üle poole meetri suurune stiilitu kleepeka lärakas autole panna? Not!
Kuna ise tegelen antud vallas mingil määral, siis paras oleks 10-15 kroonine (kui kogus enam-vähem normaalne on) disainitud kleepekas (klubiski peaks
inimesi olema, kes suudab mingi disaini välja joonistada). Proovi küsida artneoon.ee
Aga kuna ise ka suvel aeg ajalt saares, siis pole võimatu, et saab läbi põigatud. |
Küsiks siis vastu,kas suurus sobiks siis 10x15 ,väikse fotopildi suurus, mida keegi ei näe.Ja kui sul välja pakkuda parem disain ,siis aga palun tee
seda.Mina pakkusin välja lihtsalt oma varjandi, kui sul parem siis mul pole selle vastu midagi, las siis klubiliikmed otsustavad.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
Tegelikult pole kleepsu suurusel viga . Täitsa ok suurus, pisikest tõesti
ei panda tähele.
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
merka64
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 B4
|
|
Pole ammu siin lehel käinud,aga tundub,et täna jõudsin veel õigel ajal.
Kokkukas Saaremaal väga hea mõte,oligi plaanis venna perele külla minna.Nüüd siis kaks ühe hoobiga.Kleepsu soov on ka .Mulle meeldiks algne
väljapakutud variant.Postkaarti suurust ei pane keegi ju tähele.Tähelepanemisi me ju tegelikult ootamegi.
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priitpoiss
Mõni näide milline võiks võibolla kleeps väljanäha ...
Näide 1
Näide 2
Näide 3
Need lihtsalt minu pakutud variandid. AC logo kasutuse osas kontakteeruda juhatusega.
Usun, et nad ei keeldu (kui ilusti küsida). |
Tere,asi selles ,et suvepäevad kasutada ei saa, kuna Audiklubil on need suvepäevad hiljem.Ac juhatusega rääkisin ja vastanud nad pole.
Hääletagem siis, mis kleeps kellegile meeldib!
Minu pakutud varjant : http://album.ee/node/15367865/50110454
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kui see "reklaam" ei ole autol selgelt loetav,siis kaob asja mõte ära ja on raha tuulde läinud.10x10cm kleepsu võib ju lihtsalt märkmikule kleepida.
:-)
Mina isiklikult arvan, et oma autole kleebiks vaid läbi klaasi paistvat kleepsu.
(Soome audiklubil oli vist O 5cm läbimõõduga klaasikleeps kasutusel...pole vaja igaks ürituseks eraldi kleepsu teha nagu USA juudi reisikohvril)
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Kui see "reklaam" ei ole autol selgelt loetav,siis kaob asja mõte ära ja on raha tuulde läinud.10x10cm kleepsu võib ju lihtsalt märkmikule kleepida.
Mina isiklikult arvan, et oma autole kleebiks vaid läbi klaasi paistvat kleepsu.
(Soome audiklubil oli vist O 5cm läbimõõduga klaasikleeps kasutusel...pole vaja igaks ürituseks eraldi kleepsu teha nagu USA juudi reisikohvril)
|
http://album.ee/node/15367865/50110454 See kleeps ongi selline ,et paistab
läbiklaasi ,aga mul on toonklaas ,siis pidin panema selle väljapoole toonklaasile.
Veel pilt kleepsust:http://album.ee/node/19738153/50172105
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
Leidsin selle Soome kleepsu üles.See on ümmargune u. 5cm ja kiri ( OOOO ) AudiClub FINLAND MEMBER. Kuna veel paberis, siis pilti teha ei saa.
See oleks selline klubi rida- mitte mingi konkreetse ürituse oma.Aga iseenesest selgesti mõistetav "rahvaste sõpruse keeles" klubi embleem autole.
Muideks suve ürituseks võite ju tellida nn. "Läti lipu" akna külge... kus suurelt: "Saaremaa" ja "OOOO" peal-torkab kohe kindlasti silma. :-D
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Leidsin selle Soome kleepsu üles.See on ümmargune u. 5cm ja kiri ( OOOO ) AudiClub FINLAND MEMBER. Kuna veel paberis, siis pilti teha ei saa.
See oleks selline klubi rida- mitte mingi konkreetse ürituse oma.Aga iseenesest selgesti mõistetav "rahvaste sõpruse keeles" klubi embleem autole.
:-) |
Aga meie just tahame ürituse oma teha ja see pole kohustuslik,et tellida see kleeps.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Teeme edaspidi nii, et kellel kleepsude teemal omapoolset head nõu või siis vastupidi mahalaitmist, kirjutage jaanika01-le u2u ja suhelge rahulikult,
pole lihtsalt mõtet/tarvis siin teemas lehekülgede kaupa selleüle arutada. Ja eks siis mingiaeg võib olulisemad punktid taas välja teemas tuua.
On palju muudki mille üle mõelda.
Näiteks saatis mulle u2u üks foorumi kasutaja, seoses ühiskondliku toidlustusega. Välja käis ta sellise mõtte, et võiks lasta süüa teha Saaremaa
kohalikel Naiskodukaitsjatel, mis ei tohiks minna väga kulukaks. Puder, leivad, muu säärane. Nad on ennegi oma abi erinevatel üritustel pakkunud, kuid
viimasel ajal on nendejaokski sellise teenuse tahtjaid vähemaks jäänud. Nagu kõigi nende asjadega.
Mõeldav oleks siis selliseljuhul laupäevane päev, kuna reedel loksuvad kõik tasapisi paika ning pühapäeval jällegi sagimist rohkem. Iseenesest oleks
ju laupäeva ennelõunaks hea ülesse telgist koperdada ning enne esimest õllet korralik kõhutäis süüa, organism tööle lükata ja päevaplaaniga edasi
minna.
Päevaplaan tulebki ka mingiaeg paika panna ja olulisemad punktid kirja, kuna aga 2kuud veel aega, siis võtame rahulikult. Ärme tekita liikselt
probleeme. Küll kõik loksub paika ja kui ei loksu siis lõpupoole loksutame.
Ja kõigile neile, kes siin teemaski on välja hõiganud oma osaluse kokkutulekul ja teistele kes seda teha kavatseda, ootan teie kinnitus sõnumit u2u
peale (nt: jaanika01: 2autot/4inimest/2kleepsu.)
Samas võite ka lihtsalt kirjutada, joonistada
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
|
Selline kleeps nagu oli Hiiumaa Audide kokkutulekul on minuarust Väga viisakas. Taustaks jääks siis ainult Saaremaa kontuurid ja kuupäevad ja värgid
jääksid ka samas stiilis. Niiet mehed ja naised, kleepsude tegemine ja kättetoimetamine võtab ka oma aja, seepärast tuleks ruttu mõelda ja need
aegsasti oma autodele kleepida
Mina isiklikult pooldan 100% sellist mis oli hiiumaa kokkutulekul (siis tekiks vaikselt juba nagu traditsioon )
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
|
Tulekus pole kindel ,kuid reklaami tegema olen nõus - muidugi juhul kui huvilisi kaasatakse
Kui meeldiva kaaslanna leian selleks ürituseks on tulemine suht kindel
Sõida... aga ära mölise....
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Näiteks saatis mulle u2u üks foorumi kasutaja, seoses ühiskondliku toidlustusega. Välja käis ta sellise mõtte, et võiks lasta süüa teha Saaremaa
kohalikel Naiskodukaitsjatel |
Siis saaks ju kohe lisa naisi ka
|
|
|
waixu
huviline
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: RS6 c5 2003
|
|
Peaks ka korra kodumaal ära käima . Kleepeka kohapealt, tehke midagi
valmis, kes ei taha ei pea panema ju. Eelmise aasta variant on suht ok ( see, mis a6 c5 2,5 TD on).
Arvan, et olen tulija ja võtan mõned autod veel kaasa.
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kleepsud!!!!!!!
Nii, kleepsude hind muutub, kuna soovisin läbipaistvat kleepsu ,nagu oli ka Hiiumaal.Hinna saan teada homme, kui nad ikka jõuavad selle
disaini valmis teha.Kui disain valmis, lasen neil kleepsud valmis teha.Ja eks siis panen üles ka oma konto nr ,et raha kanda ja saan neile ära maksta
,enne kleepse kätte ei saa.
Ja algne 30 eeki +km ,kehtis kui oleks enda disain ja nemad vaid trükiks, kes oskab disaini teha ,siis peab see nägema välja nagu Hiiumaa kleeps,
palun ole hea anna märku, saab kleepsud odavamalt.Tahaks reede trükki lasta ,siis esmaspäev valmis ,siis maksmine ja toimetan kleepsud kätte, kas
postiga, või siis saab kätte Tallinn-Pärnu,seal mail liigun ise ka ringi.
|
|
|
Cobain
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T
|
|
Kui Coupé kätte saab selleks ajaks siis olen ka tulija, ning kindlasti mitte ühe autoga.
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
|
Tere. Kleepsu tahaks kindlasti aga kohaletulekuga on raskusi (töö), aga kui tekkib võimalus olen tulija.
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
|
Kleepsu võtaks isegi. Kuid hetkel ei saa öelda kas kohale on võimalik tulla.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Teeme edaspidi nii, et kellel kleepsude teemal omapoolset head nõu või siis vastupidi mahalaitmist, kirjutage jaanika01-le u2u ja suhelge rahulikult,
pole lihtsalt mõtet/tarvis siin teemas lehekülgede kaupa selleüle arutada. Ja eks siis mingiaeg võib olulisemad punktid taas välja teemas tuua.
|
Võiks kehtida ka nende eraldi tellimuste kohta.
|
|
|
ööbic
huviline
Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel Audita
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Eesti Audi Klubi (audiclub.ee) logo kasutatakse vaid klubi enda korraldatavatel üritustel.
Tehke analoogne kleeps nagu oli Hiiumaal ja ongi korras.
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Dust Rocket
Küsiks siis nii, kas klubiliikmeid kellel on huvi tulla kuid ei oma AUDI-t, kuid siiski autot, võetakse ka kampa või loobitakse kividega surnuks?
|
Ja auto pannakse põlema pärast seda kui kividega ühele poole saadud.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 8 |