Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A8 ei käivitu peale pikka seismist (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 5335)
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 29.01.10 09:39 Tsiteeri

Antud karp on siiski õues mitte toas. Seega ära salongist küll otsi.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 29.01.10 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Taavi
Antud karp on siiski õues mitte toas. Seega ära salongist küll otsi.

Minuomal on toas, puidust "luuk" ees. Päris mitmel sarnasel olen sama koha pealt leidnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 29.01.10 10:04 Tsiteeri

Eile sai kabla järgi pandud ja mingeid ülearuseid veateateid ei olnud.

Kõrvalistuja jalge all on releedeplokid. Kõige alumine neist sai veekahjustusi ja vahetasin koos releedega välja.

Kui banpumba kala oleks siis tõmbaks starteri ikka ringi käima.

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 29.01.10 10:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martinez
Eile sai kabla järgi pandud ja mingeid ülearuseid veateateid ei olnud.

Kõrvalistuja jalge all on releedeplokid. Kõige alumine neist sai veekahjustusi ja vahetasin koos releedega välja.

Kui banpumba kala oleks siis tõmbaks starteri ikka ringi käima.

Releede "karpi" ma silmas pidasingi. Seal on üsna suur hulk erinevaid ühendusi, mille ülekäimisest mina alustaksin. Kui auto vett ka sai, siis ei ole miski võimatu.
Uppunud starter ise mõstagi võib samuti särtsu all otsa saada. Eks sa alusta ikka sellest, et vaata oste starteri klemmide pealt, kas sähm tuleb peale. Siis tagasi iga ahel, no mingil hetkel peab see "nõrgem lüli" silma hakkama.

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.10 10:28 Tsiteeri

Kuna masin on paneelmaja ees teiste autode vahel siis starterit ei näe. Pesitseb ta ju seal all pool?
Nagu ma ütlesin releede karbis sai kahjustusi ainult alumine blokk mis sai välja vahetatud - mis numeratsiooniga relee peaks seda elektriahelat katkestama?

Viiks end kõigi võimalike põhjustega kurssi enne kui treilat teiste autode vahele rööbaste ukerdama kutsuks.

EDIT:
Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Tsitaat:
Algselt postitas: gorm
5+ samru, :D mingi voolukarp paremal pool esimese ratta juures sisaldas väga ära kopitanud klemme rohelise sodi sees. Üks klemmidest oli totaalselt läbi mädanenud. Testimise mõttes ühendasin korraks ära ja andsin süüdet ning masin läski tööle. Vea põhjus ongi käes.

Ja aitäh teistelegi kaasa mõtlemise eest, sest seetõttu ma ei hakanud väga valest otsast viga tuvastama.

Mis karp seal veel on?
Ma nagu ei ole seal küll ühtki karpi tähele pand:/

Küsimus just SELLE karbi kohta, et ka mina ei pannud tähele kõrvalistuja esi ratta juures mingit karpi kuhu juhtmed tuleks.

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.01.10 15:03 Tsiteeri

3 päeva ei miskit ja täna töölt tulles läks auto käima. Suri ka kohe välja kuid korduva käivitamise ja ~2k pöörete hoidmisega jäi lõpuks käima.
Võimaldas ka sõita ning parkisin paremini ligipääsetavasse kohta ümber.

gorm
huviline

Registreerunud 14.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4.2Q

postitati 01.02.10 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mis karp seal veel on?
Ma nagu ei ole seal küll ühtki karpi tähele pand:/

Küsimus just SELLE karbi kohta, et ka mina ei pannud tähele kõrvalistuja esi ratta juures mingit karpi kuhu juhtmed tuleks.

Seal ikka on küll üks karp, vähemalt minu autol. Siin on ka üks pilt, mis näitab kust seda võiks otsida:
pilt.

Kui vaadata selle punase noole suunas alt üles (nii, et põhjakattset mööda näed), siis poolraami küljes on üks plastik karp, kuhu lähevad jämedad juhtmed. Juhtmete otsas on klemmid, mis minu masinal olid läbi kopitanud. Katsun lähipäevadel saada ka mingi fotoka, et siis juba täpsem pilt teha.

Kui veljel on piisavalt peenikesed kodarad, peaks ka läbi velje nägema. Otse vaadatuna siis pidurisupportiga sama joone peal. Umbes aasta tagasi enda masinaga jamades olid sümptomid sellised, et käivitades tegi ainult ühe metalse plõksu (hoia nt. uks lahti kui käivitad ja kuula, mis häält masin teeb käivitades). Ei lubanud ning starterit ka külge ei võtnud. Samas aku täis ning benssu ka enam kui küll.
Testriga mõõtes vool justkui läbi läks aga kopitanud ühenduse tõttu imselt käivitamiseks vajalik amprihunnik läbi minna ei suutnud. Neid juhtmeid sakutades sain aga suksu tööle (sakutasin ja siis püüdsin käivitada) ja töökotta viidud.

Ei oska arvata, kas sinu masinal on sama häda aga ehk on mu jutust abi.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]