Tsitaat: | Tsitaat: |
Mis karp seal veel on?
Ma nagu ei ole seal küll ühtki karpi tähele pand:/ |
Küsimus just SELLE karbi kohta, et ka mina ei pannud tähele kõrvalistuja esi ratta juures mingit karpi kuhu juhtmed tuleks. |
Seal ikka on küll üks karp, vähemalt minu autol. Siin on ka üks pilt,
mis näitab kust seda võiks otsida:
pilt.
Kui vaadata selle punase noole suunas alt üles (nii, et põhjakattset mööda näed), siis poolraami küljes on üks plastik karp, kuhu lähevad jämedad
juhtmed. Juhtmete otsas on klemmid, mis minu masinal olid läbi kopitanud. Katsun lähipäevadel saada ka mingi fotoka, et siis juba täpsem pilt teha.
Kui veljel on piisavalt peenikesed kodarad, peaks ka läbi velje nägema. Otse vaadatuna siis pidurisupportiga sama joone peal. Umbes aasta tagasi enda
masinaga jamades olid sümptomid sellised, et käivitades tegi ainult ühe metalse plõksu (hoia nt. uks lahti kui käivitad ja kuula, mis häält masin teeb
käivitades). Ei lubanud ning starterit ka külge ei võtnud. Samas aku täis ning benssu ka enam kui küll.
Testriga mõõtes vool justkui läbi läks aga kopitanud ühenduse tõttu imselt käivitamiseks vajalik amprihunnik läbi minna ei suutnud. Neid juhtmeid
sakutades sain aga suksu tööle (sakutasin ja siis püüdsin käivitada) ja töökotta viidud.
Ei oska arvata, kas sinu masinal on sama häda aga ehk on mu jutust abi.
|