Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 24.02.09 10:28
|
|
|
Igasuguste analüütikute jutt võis juba siis sinnakohta saata, mis puudutas seda kokkulepet. Siililegi oli selge, mis on ohud .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
digimarket
huviline
Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d
|
postitati 24.02.09 10:29
|
|
|
kui see jutt tõele vastab, siis küll jube kahju. venemaalt ju teadupärast ei tule midagi enam tagasi
|
|
|
|
Juvi
huviline
Registreerunud 18.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.09 11:19
|
|
|
Ma ausalt öeldes ei usu neid nõide.. kuid arvan et, auto eriti kaugele ei läinud...
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 24.02.09 14:46
|
|
|
Kirjutasin numbri ülesse ja kui juhtub nägema sellist S4 kohe helistan omanikule.Aga tõesti väga kahju...Tahtsin isegi seda är osta aga näe rahaseis
ei lubanud ja jäi katki:S
|
|
|
milo
huviline
Registreerunud 20.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.09 18:34
|
|
|
Maik minu poolt soovitus, et meenuta järgi kõik kes seda autot sul vaatamas käisid ja helistasid. Kindlasti teed ise ka seda aga mõtle ühe korra veel
ja suru seda ideed politseile ka peale. Kui saad siis räägi neile sellest 3 korda järjest. Nemad saavad kontrollida kes sulle helistas jne.
Kui venemaale väidetavalt siis pidi ikka karmim tellimus tulema kuskiltpoolt. Tüüta läti politseid veel kui saad. Lätis lisati külge uued numbrid ja
läks audi saja pähe üle piiri. Võimalusi on palju. Halb on see, et tükkideks ta läks. Saaks selle raisa kätte ainult.
P.S See nõid ise ei maininud, et kas saad tagasi üldse või mitte?! Loll küsimus maybe aga ehk oskas ennustada ka...
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.09 22:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarts
igaljuhul, tegu ei ole ju nii erilise autoga, et mingi hull skeem selleks välja mõelda. Kas see mõnekümne tuhande kroonine tehnika siis tõesti peaks
panema mõne rahvusvahelise grupeeringu tööle? |
Õige ta on, auto hind (ja väärtus) oli selleks väga väike, samuti võimsus polnud midagi ulmelist, et peaks hakkama taga ajama...
KUI ikkagi taheti tehnika omandada, siis seda nad kätte said. Varuosade transport on teadupärast tunduvalt lihtsam lahtivõetud olekus. Milleks riskida
auto üle piiri vedamisega, kui kõik "vajalikud" osad mahuvad isegi väiksema sõiduauto pakiruumi?
K*radi arusaamatu on selle varguse põhjus. Või...?
Edastan Läti-Vene poistele ka infot.
|
|
|
|
Allan118
huviline
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.09 22:28
|
|
|
Kuna liigun ise ka palju just lõuna pool ringi ja Tartu peal,siis hoian silmad/kõrvad lahti.
Kahju ikka,et nii juhtus.
|
|
|
Maik
huviline
Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 25.02.09 19:23
|
|
|
Haapsalu kandis kellelgi on valget s4-ja või siis valge quattro c4? Keegi olevat mingit valget nelivedust c4 audit näinud! Numbrit ei näinud kahjuks
se inimene! Kes haapsalus elab, linn peaks ju päris väike olema ja sellised autod silma jääma!
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.02.09 19:26
|
|
|
Täna ei ole näinud ja minuteada peaks Haapsalus olema ainult 4 c4 S-i, kõik need on tumedad.
|
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 25.02.09 19:37
|
|
|
Minul selline küsimus , et kui avalikus kohas sul see auto seisis , suure tee ääres ? , et kust osati seda autot otsida , kui hästi "kaitstud " on
siinsete klubiliikmete andmed , aadressid jne .. ?
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.09 06:23
|
|
|
Täpselt nii hästi kui infotehnoloogia tänapäeval võimaldab. Sarnaselt võiks spekuleerida kui hästi pank, kindlustus ja muud sellised organisatisoonid
isikuandmeid kaitsevad.
Tsitaat: | Algselt postitas: audihunt
kui hästi "kaitstud " on siinsete klubiliikmete andmed , aadressid jne .. ? |
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 27.02.09 07:13
|
|
|
http://www.tartupostimees.ee/?id=86697
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
villuke
huviline
Registreerunud 09.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,8 v6 98
|
postitati 27.02.09 07:52
|
|
|
Kahju !!!
Ma elan hiinalinnas ning käin tihti koeraga jalutamas, sealsete garaazide vahel. Ühesõnaga HOIAN SILMAD LAHTI.
Loodan, et saad auto tagasi.
|
|
|
coupe924
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: 230kw TDI
|
postitati 28.02.09 17:17
|
|
|
On ehk veel üks võimalus, et mõni narkar läks uhke makki järgi, kuid avastas et auto suht lihtsalt liikuma pandav ja nii ära sõitsiki ja nüüd ei teagi
mida sellega peale hakkata... varjant ju on, et jätab auto kuskile, võimalikult rikkumata, ning teavitab asukohast omaniku. Ei ole ju mõtet ka pätil
oma elu raskemaks teha.
Ei ole ju ka välistatud, et kurikael foorumit külastab ja siit omale kurjad plaanid päehe pani.
Ilus oleks kui nüüd esmaspäeva hommikuks auto tagasi ilmuks, kuid unistada ju võib.
Loodan siiralt, et see S4 ilmub õige pea välja ja ka veel kasutuskõlblikult.
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 28.02.09 18:06
|
|
|
Ei tea kas selliseid S4-sid, millel vahejahutus radiaator nina alt välja paistab, on veel.
Täna tuli Tartu maanteel mulle vastu, 30 km Tallinnast, liikudes Tartu poole hõbedane Audi millel vahejahutus radikas nina alt paistis. Numbrit ei
näinud.
|
|
|
|
S.Oliver
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.09 09:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TheRRsr
Ei tea kas selliseid S4-sid, millel vahejahutus radiaator nina alt välja paistab, on veel.
Täna tuli Tartu maanteel mulle vastu, 30 km Tallinnast, liikudes Tartu poole hõbedane Audi millel vahejahutus radikas nina alt paistis. Numbrit ei
näinud. |
Neid on ikka veel. Tartuski vist kaks autot.
|
|
|
prr
klubiliige
Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: A3 & A4 Cabrio
|
postitati 02.03.09 10:26
|
|
|
näinud. |
See oli S6 Avant
lapsest peale on hobused meeldinud
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 02.03.09 10:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: prr
näinud. |
See oli S6 Avant |
Ahah..
Ma suhteliselt uduse pilguga kõrvalistuja kohalt märkasin seda radiaatorit, muud ei jõudnud hoomata.
|
|
|
|
Cobain
huviline
Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T
|
postitati 20.03.09 19:28
|
|
|
Ei kippu ega kõppu?
|
|
|
roger1
huviline
Registreerunud 24.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 4b 2,5tdi 132kw 2000
|
postitati 21.03.09 16:47
|
|
|
ehk see aitab
Kui teil tartus on tasulisi parklaid siis võiksid ka need läbi kammida tean seda sest tallinnas on see nii mõnelgi korral tulemust andnud (lasnamäe
parklad) autod lihtsalt viiakse tasulise parklase seisma ja siis kui aeg on õige aetakse välja! PS vaata ka suht avalikud parklad läbi
|
|
|
Maik
huviline
Registreerunud 26.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 29.03.09 19:46
|
|
|
.
|
|
|
coupe924
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: 230kw TDI
|
postitati 30.03.09 09:46
|
|
|
Kuna panin sama teema üles ka VW foorumisse siis sealt tuli väike vastukaja.
Nimelt olla umbes 1,5 nädalat tagasi pakutud ühte Tartu väikesesse autoremondi kohta kummalist tööd. Kliendi väitel olla toodud saksast just S-audi
ja see ei pidavat korralikult töötama. Autol olla peal igasugu tuuningu värki ja klint tahtvat seda kõike originaali vastu vahetada. Juttu olnud
turbost, coolerist, näidikutest ja veel ühtteist mis kohe enam ei meenunud. Tundus väga imelik, et keegi tahab autod niimodi originaali taastada.
Eriti veel S-audit. Kuid kuna klient nii soovis siis tehti ka töö hinna pakkumine ja anti enda telefoni number. Paraku kliendi oma ei ole. Kui kuskil
keegi midagi sarnast veel soovib teha siis tasuks tähelepanelik olla... mine tea ehk on tegemist just selle VALGE S4-ga.
|
|
|
|
rando87
huviline
Registreerunud 07.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.09 15:58
|
|
|
Ma elan sinust paar-kolm maja edasi ja olen märganud seda S-i sul maja ees! Aga seda küll ei uskunud,et sellisest vaiksest rajoonist hakatakse autosid
rottima
Mul on mitu korda isegi võtmed autole ette jäänud,aga noh mul poleks kahju ka kui läheks
Aga igatahes hull lugu,oleks pealt näinud,oleks lumelabidaga maha löönud!
ROTID MINGE TÖÖLE,ÄRGE VARASTAGE!!!!!
|
|
|
aim
huviline
Registreerunud 23.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.04.09 16:34
|
|
|
Siin pärnumaal pole veel pakutud miskit , hoian silmad kõrvad lahti
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.09 08:49
|
|
|
Üks võimalus on, et teha mingid ostu kuulutused millegi spetsiifilise detaili peale mis sul autos olemas oli. Ma muidugi ei tea kas sellest tolku on.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |