Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Esmaabipakk (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 4630)
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 14.02.09 16:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Sellest mölast siin teemas võin ma välja lugeda, et soovituslik oleks jalutuskäigule minnes teha järgmist:
1. endale taskusse toppida esmaabipakk (kui ühte taskusse ei mahu siis see laiali taskutesse jaotada).
2. kanda helkurvesti ja riputada igaks juhuks ka paar helkurit endale külge.
3. kui jalutades tekib tahtmine väike peatus teha ja jalga puhata, siis tuleb endast tahapoole paigutada ohukolmnurk, mis kogu jalutuskäigu ajal on seljas rippunud.
4. seljakotis peab olema vähemalt 1kg tulekustuti, parem kui 2kg (iial ei tea kuna mõni vihavaenlane võib teie peal statoili stardikat rakendada).
5. ma pole tõkiskingadele veel midagi asjalikku välja mõelnud, aga ka need võiks igaks juhuks juba seljakotis olla, küll ma midagi välja mõtlen, mis nendega teha.

autoga ma ei julge enam üldse sõita.

kps-tökiskingadele siiski rakendus olemas:
esiteks vöib kasutada libedal mäest laskumisel ja teiseks kasutada stardipakkudena,kui väga kiireks kipub minema.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 14.02.09 16:20 Tsiteeri

Mina pakuksin tõkiskingadele enesekaitse funktsiooni....Kui pätt tuleb tüli norima,siis viskad klotsiga;) kui mööda läheb,siis õnneks teine veel :D

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 14.02.09 16:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Sellest mölast siin teemas võin ma välja lugeda, et soovituslik oleks jalutuskäigule minnes teha järgmist:
1. endale taskusse toppida esmaabipakk (kui ühte taskusse ei mahu siis see laiali taskutesse jaotada).
2. kanda helkurvesti ja riputada igaks juhuks ka paar helkurit endale külge.
3. kui jalutades tekib tahtmine väike peatus teha ja jalga puhata, siis tuleb endast tahapoole paigutada ohukolmnurk, mis kogu jalutuskäigu ajal on seljas rippunud.
4. seljakotis peab olema vähemalt 1kg tulekustuti, parem kui 2kg (iial ei tea kuna mõni vihavaenlane võib teie peal statoili stardikat rakendada).
5. ma pole tõkiskingadele veel midagi asjalikku välja mõelnud, aga ka need võiks igaks juhuks juba seljakotis olla, küll ma midagi välja mõtlen, mis nendega teha.

autoga ma ei julge enam üldse sõita.

kolmanda punkti alla võib need kingad ka ära kasutada: jalga puhates, kui külili visata siis saab kingad külje alla (üks ühele ja teine teisele poole) panna, et rullima ei saaks hakata ;)

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Peeter82
huviline

Registreerunud 28.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 Q

postitati 14.02.09 16:35 Tsiteeri

Ei no ma ei tea kas ma ka ei ole seadusega sinapeal aga minuteada ikkagi peaks see helkuri teema olema ASULAVÄLISEL teel liiklemise kohta - asula sees ei saa selle pudumise eest trahvi teha ju... Tuttaval purjus peaga kodupoole komberdades sõitis politsei täpselt asula lõpu märgini taga ja kui üle niiöelda "piiri" astus siis võeti kinni ja tehti 600 asulavälisel teel pimedal ajal helkurita liiklemise eest :o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 15.02.09 18:16 Tsiteeri

Asulas peab ka olema.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.5% - SQL: 68.5%]