Lehekülgi: 1 2 3 |
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 23.03.09 14:55
|
|
|
Kui sa vajutad SETUP ja seejäral CAR nupu korraga alla ja hoiad umbes 5 sekundit, siis kas sul ilmub uus menüü?
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 23.03.09 15:00
|
|
|
Jap, tuleb, alustades vist Interfacega, olen need alamenüüd läbi lapanud, aga see kõik punane ja ei taha lambist ise midagi muuta.
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.09 15:04
|
|
|
Kas su MMI ekraan on väike või suur? Igatahes kas seal menüüs on olemas Diag settings?
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.09 15:05
|
|
|
Suur, aga auto hetkel remondis ja ei saa vaadata, reede õhtul alles esimene võimalus, aga ei mäleta, et oleks olnud.
|
|
|
bladex
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant, MB E270&VW Sharan
|
postitati 25.03.09 20:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jürarrak
Kui sa vajutad SETUP ja seejäral CAR nupu korraga alla ja hoiad umbes 5 sekundit, siis kas sul ilmub uus menüü? |
Küsimus, uuendasin MMI 5570 kuid peale seda kadus aku näit ära. Kuid mul ei funka ka see nn `hidden menu` SETUP + CAR ? Kuidas ma selle tagasi saaks
nii aku näit kui ka peidetud menüü ?
Ette tänades
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 25.03.09 21:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bladex
Kui sa vajutad SETUP ja seejäral CAR nupu korraga alla ja hoiad umbes 5 sekundit, siis kas sul ilmub uus menüü? |
Küsimus, uuendasin MMI 5570 kuid peale seda kadus aku näit ära. Kuid mul ei funka ka see nn `hidden menu` SETUP + CAR ? Kuidas ma selle tagasi saaks
Ette tänades |
Et seda menüüd üldse näha, tuleb see kõigepealt VAG-COM juhtme abil aktiveerida - siis saad seda menüüd alles kasutada.
Muidu saad need kaduma läinud menüüpunktid tgasi panna ka sammuti VAG-COM juhtme abiga.
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.09 20:27
|
|
|
Nii, minul ikka ka sama probleem, et vaja aktiveerida, kas on kedagi homme Tallinnas päeval, kes aitaks kaabliga?
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 27.03.09 21:30
|
|
|
Kaabliga Tallinnas. Kui tead mida teha vaja, siis olen valmis kaabli ja softiga aitama.
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.09 05:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiTeam
Tsitaat: | Algselt postitas: bladex
Ette tänades |
Et seda menüüd üldse näha, tuleb see kõigepealt VAG-COM juhtme abil aktiveerida - siis saad seda menüüd alles kasutada.
Muidu saad need kaduma läinud menüüpunktid tgasi panna ka sammuti VAG-COM juhtme abiga. |
Tere!
Kas keegi teab, kuidas ja kus kohast seda aktiveerida?
Terv,
Marti
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.09 18:34
|
|
|
VAG COM-ga peaks saama aktiveerida nii:
Aku näit:
Vali 07-Control Head
Vali adaptation
Vali channel 002
Lisa 32 vanale väärtusele (enne muutmist tee print screen ja salvesta see pilt, et juhul kui peaks mitte õnnestuma, saad vana numbri taastada)
Vali Test
Vali Save
Sulge kontroller
Kompu:
Vali 07-Control Head
ADAPTATION CH.11
+00001 = Owners Manual available
+00008 = Oil Level available
+00016 = Unknown
+00032 = Climate Control Comfort available
+00064 = Auxiliary Heating available
+00256 = Board Computer Instrum.Menu available
Ehk vanale väärtusele liida otsa 256
Vali Test
Vali Save
Sulge kontroller
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.09 18:41
|
|
|
Tänud, teisipäeva õhtul ajame MADU ga kaabli taha ja vaatame, kas õnnestub!
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.09 16:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Tänud, teisipäeva õhtul ajame MADU ga kaabli taha ja vaatame, kas õnnestub! |
Seis sama, ei pääse ajule ligi....tuleb vist kirvega kallale minna
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.09 20:37
|
|
|
Kaabel oli HEX+CAN ikka? Olen kuulnud, et hiinakatega võib kodeerimisel takistusi esineda. Ross Techi kaabel oleks kindel variant.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.09 20:56
|
|
|
Kaabel oli HEX+CAN ikka? Olen kuulnud, et hiinakatega võib kodeerimisel takistusi esineda. Ross Techi kaabel oleks kindel variant.
|
Kaabel Ross-Techilt. Aga eraldi ajudele ligi ei lase...
EDIT: Nonii, ilmselt asi siiski kaablis. Micro-Can siis. Kui ma õieti aru saan, siis kaablid erinevad, ning nendega saab ka vastavalt erinevaid asju
teha.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 04:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
|
Kaabel Ross-Techilt. Aga eraldi ajudele ligi ei lase...
EDIT: Nonii, ilmselt asi siiski kaablis. Micro-Can siis. Kui ma õieti aru saan, siis kaablid erinevad, ning nendega saab ka vastavalt erinevaid asju
teha. |
Ma olen ennegi öelnud, et kaablis on väga palju kinni. Pidevalt tulevad autod meile diagnostikasse otse kuskilt teisest kohast kus pole ühtegi viga
näidanud, meil aga on veamälu vigasid täis, samuti ei saada kuskile ligi, meil aga probleeme ei ole.
Ainult kaabel maksab meil 19 000.- ja töötab alati!
|
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:03
|
|
|
On olnud võimalus kasutada Ross Techi HEX+CAN kaablit A8 peal ja mingeid takistusi polnud.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:07
|
|
|
Olen kuulnud, et hiinakatega võib kodeerimisel takistusi esineda. | Ramon, jaga palun link vms, kus hiinakaga kodeerimisel on jama
olnud. Nagu sa tead siis olen isegi hiinaka peale mõelnud ja hea meelega kuulaks maad.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:39
|
|
|
Tsitaat: |
Ainult kaabel maksab meil 19 000.- ja töötab alati! |
Tootja kodulehel on kalleim komplekt 1200 dollarit Ja see sisaldab peale
kaabli ka 9" läpakat ning peotäie muud pudi. Seega ei ole asi 19 tuhat maksvas kaablis ehk rahasummas. Pigem siiski asi selles, et ka antud tootja
kaablites on vahe, ning erinevad kaablid lasevad erineva tasemeni asju teha.
Edit: Ning vigasid mälus näitas ka minu kaabel. Muuseas oli mul kõrval kas mitte just Audihoolduses prinditud nimekiri mis vastas sellele mida nägin
oma arvutiekraanil. Lihtsalt siis, kui ma tahtsin mõnes konkreetses ajus muudatusi teha, siis katkes ligipääs. Selline oli see kogu mure siis.
|
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maku
Olen kuulnud, et hiinakatega võib kodeerimisel takistusi esineda. | Ramon, jaga palun link vms, kus hiinakaga kodeerimisel on jama
olnud. Nagu sa tead siis olen isegi hiinaka peale mõelnud ja hea meelega kuulaks maad. |
Teema alguses postitasin lingi. Samas teemas on öeldud, et aftermarket kaabliga ei õnnestu alati just kodeerimine ja ka võib esineda probleeme
kontrolleritele ligi saamisele. Kuna mul endal selle kaabliga kogemused puuduvad, siis ei oska kommenteerida. Variant on testida seda kaablit
reaalselt.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:42
|
|
|
Tsitaat: |
Ainult kaabel maksab meil 19 000.- ja töötab alati! |
Tootja kodulehel on kalleim komplekt 1200 dollarit Ja see sisaldab peale
kaabli ka 9" läpakat ning peotäie muud pudi. Seega ei ole asi 19 tuhat maksvas kaablis ehk rahasummas. Pigem siiski asi selles, et ka antud tootja
kaablites on vahe, ning erinevad kaablid lasevad erineva tasemeni asju teha. |
Meie kaablit seal üleval ei olegi, oleme nende inimestega näost näkku kohtunud ja oma muredest rääkinud ja saimegi spetsiaalse lahenduse.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:46
|
|
|
Ok Juks, Teil on küll spetsiaalne lahendus, aga ei saa ka väita, et kodulehel antud kaablid ei lase siis ükski autole soovitud muudatusi teha. Vanemat
tüüpi kaablitega laseb teha nii piraadi kui ka originaaliga, kuid uuemat tüüpi kaablid ei sobi ka originaalid? Kus on loogika? Müüakse vaid selleks,
et näed vigu ja see on kõik?
|
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:47
|
|
|
Ross-Tech pakub legaalset kaablit koos tarkvaraga 349 usd. See ei ole küll sama funtsionaalne kui Revalis ja ka ilmselt Juksi suures olev tehnika,
kuid kodus harrastajale peaks olema piisav lahendus.
Ross-Tech
kaabel
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 06:52
|
|
|
Ok Juks, Teil on küll spetsiaalne lahendus, aga ei saa ka väita, et kodulehel antud kaablid ei lase siis ükski autole soovitud muudatusi teha. Vanemat
tüüpi kaablitega laseb teha nii piraadi kui ka originaaliga, kuid uuemat tüüpi kaablid ei sobi ka originaalid? Kus on loogika? Müüakse vaid selleks,
et näed vigu ja see on kõik? |
Meie kasutame ju seda kaablit tuhandeid kordi rohkem kui Sina, samuti teeme tuhandeid kordi erinevaid toiminguid kui Sina, samuti käib meil töös
autosid seinast seina, ehk siis meie vajadustele oli vaja paremat lahendust kui tavamüügis.
Tavamüügis korraliku kaabliga peaksid samuti saama teha väga palju asju, kuid kuna pole enam aastaid seda kasutanud siis ei oska enam öelda.
Ma ei laidagi tavamüügis olevaid asju maha, lihtsalt täpsustan mis seis meil on ning mida näeme. Ega ma ju ei tea sedagi millega kodianikud ise
mässavad ja probleeme omavad.
|
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 07:01
|
|
|
To: Juks
Ok, tegelikult ei olnud siin midagi vaielda ju, küsimus oli lihtsalt selles, et kas tootja kaablid on erineva funktsionaalsusega või ei. Ma ei
kippunudki võrdlema enda tehtavad Teie tehtavaga. Mulle on see ehk hobi kui sedagi, Teile aga töö. Mind lihtsalt üllatas, et paarsada dollarit maksev
kaabel on nii väheste võimalustega.
Peace
|
|
|
|
Jürarrak
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.09 07:58
|
|
|
Mind lihtsalt üllatas, et paarsada dollarit maksev kaabel on nii väheste võimalustega. |
Ei ole ta midagi väheste võimalustega. Enamus asju saab tavalise Ross-Techi kaablitega aetud. Pigem on väheseid asju, mida aetud ei saa (a'la
Compnent protectioni maha võtmine ja üksikud kontrollerid, kuhu ligi ei pääse). Aga see on ka pigem juba nii spetsiifiline valdkond, kuhu ei olegi
asja. Teie kasutasite lihtsalt valet kaablit. Hex+Can kaabel peab olema. Kui kellegi on olemas selle kaabli aftermarket versioon, siis oleks huvitatud
selle laenamisest, et selgitada välja just see vahe.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |