Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Võibolla miskis anduris. Audi 100 2.6 110kw 1993a (Vastuseid: 33 | Vaatamisi: 3232)
Heiks18
huviline

Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 2.6 110kw/ MB 250 / Lada 21073/ VW Passat

postitati 03.02.09 21:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Birgo99
kunagi sai ise ka hallikas ära vahetatud. Poes küsiti hinda 1500 millegagi, romulast sain töötava 400-ga :)

... ;) http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55681&page=2

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aprillia
huviline

Registreerunud 02.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.09 07:35 Tsiteeri
halli andur

Mul on sama jama audi 80-ga.aga nagu ma aru saan siis minu omal see andur üldse puudub.see on ainult katalüsaatoritrga autodel.mis siis minu autol viga võib olla.sureb välja soojalt.siis lasen kusagil 2-3 min.seista läheb käima ja siis töötab korralikult umbes 50 km.siis jälle sama jama.(audi 80,93a,1,6 66 kw.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 04.02.09 16:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aprillia
Mul on sama jama audi 80-ga.aga nagu ma aru saan siis minu omal see andur üldse puudub.see on ainult katalüsaatoritrga autodel.mis siis minu autol viga võib olla.sureb välja soojalt.siis lasen kusagil 2-3 min.seista läheb käima ja siis töötab korralikult umbes 50 km.siis jälle sama jama.(audi 80,93a,1,6 66 kw.

Ehk mässab temp.andur.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 04.02.09 17:04 Tsiteeri

Tsitaat:

Tee õhufiltrisse soojaõhu võtt korda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Heiks18
huviline

Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.09 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Mida sa nikerdad ja leiutad,lihtsam oleks kasutada diagnosti teenust vöi paluda abi klubilistelt,kes loeks välja vea koodid siis saad teada,et mida ja kus vaja turgutada/välja vahetada.

Autol sai diagnost tehtud ja seal ei näidanud midagi erilist ( need sai ära kustutatud mis mul vahetatud sai) .
Aga jh :mad: juhipoolne katalüsaator oli kinni :) , õli vahetus ka siis peaks olema ok, Surve oli niivõrd taga ühel pool et mootori silindrites surus põlemata küttesegu alla õli süsteemi.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 10.02.09 18:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Hallikas vahetatud ja auto käitub samamoodi...Natukese erksam on aga muud ei midagi. Ei tea enam mida teha

Lugedes veel eelnevat postitust juurde siis tundub,et kogu kotermanni pöhjus vöib äkki peituda tolles kinnises katalüsaatoris.
Vaheta kinnine katt ära,sest muidu ummistad veel teise ka ja siis on oht kinniste katidega söites mootor kinni körvetada.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heiks18
huviline

Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.09 21:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat:

Hallikas vahetatud ja auto käitub samamoodi...Natukese erksam on aga muud ei midagi. Ei tea enam mida teha

Lugedes veel eelnevat postitust juurde siis tundub,et kogu kotermanni pöhjus vöib äkki peituda tolles kinnises katalüsaatoris.
Vaheta kinnine katt ära,sest muidu ummistad veel teise ka ja siis on oht kinniste katidega söites mootor kinni körvetada.

Jh kogu selle probleem oligi katalüsaator. Et seda kontrollida siis saab seda teada siis kui punnid pealt ära võtta,(Ühed torud tulevad väljalaske kollektorist ette millel on kummi pea otsas) kui sealt tuleb heitgaasid välja nagu summutist, siis on selge et katt on ummistunud.

aprillia
huviline

Registreerunud 02.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.09 22:40 Tsiteeri
korras

minu autol oli viga karbussi soojenduses.ilmselt kuumutas üle.võtsin juhtme lahti ja töötab nagu kell

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.09 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
minu autol oli viga karbussi soojenduses.ilmselt kuumutas üle.võtsin juhtme lahti ja töötab nagu kell

Sa vist ei süvenenud, et mis mootorist antud teemas juttu on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.8% - SQL: 79.2%]