Lehekülgi: 1 2 |
Heiks18
huviline
Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 2.6 110kw/ MB 250 / Lada 21073/ VW Passat
|
|
aprillia
huviline
Registreerunud 02.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.09 07:35
|
|
|
halli andur
Mul on sama jama audi 80-ga.aga nagu ma aru saan siis minu omal see andur üldse puudub.see on ainult katalüsaatoritrga autodel.mis siis minu autol
viga võib olla.sureb välja soojalt.siis lasen kusagil 2-3 min.seista läheb käima ja siis töötab korralikult umbes 50 km.siis jälle sama jama.(audi
80,93a,1,6 66 kw.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 04.02.09 16:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aprillia
Mul on sama jama audi 80-ga.aga nagu ma aru saan siis minu omal see andur üldse puudub.see on ainult katalüsaatoritrga autodel.mis siis minu autol
viga võib olla.sureb välja soojalt.siis lasen kusagil 2-3 min.seista läheb käima ja siis töötab korralikult umbes 50 km.siis jälle sama jama.(audi
80,93a,1,6 66 kw. |
Ehk mässab temp.andur.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 04.02.09 17:04
|
|
|
80,93a,1,6 66 kw. |
Tee õhufiltrisse soojaõhu võtt korda.
|
|
|
|
Heiks18
huviline
Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.09 18:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
Mida sa nikerdad ja leiutad,lihtsam oleks kasutada diagnosti teenust vöi paluda abi klubilistelt,kes loeks välja vea koodid siis saad teada,et mida ja
kus vaja turgutada/välja vahetada. |
Autol sai diagnost tehtud ja seal ei näidanud midagi erilist ( need sai ära kustutatud mis mul vahetatud sai) .
Aga jh juhipoolne katalüsaator oli kinni , õli vahetus ka siis peaks olema ok, Surve oli niivõrd taga ühel pool et
mootori silindrites surus põlemata küttesegu alla õli süsteemi.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 10.02.09 18:41
|
|
|
Tsitaat: |
Hallikas vahetatud ja auto käitub samamoodi...Natukese erksam on aga muud ei midagi. Ei tea enam mida teha
|
Lugedes veel eelnevat postitust juurde siis tundub,et kogu kotermanni pöhjus vöib äkki peituda tolles kinnises katalüsaatoris.
Vaheta kinnine katt ära,sest muidu ummistad veel teise ka ja siis on oht kinniste katidega söites mootor kinni körvetada.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Heiks18
huviline
Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.02.09 21:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat: |
Hallikas vahetatud ja auto käitub samamoodi...Natukese erksam on aga muud ei midagi. Ei tea enam mida teha
|
Lugedes veel eelnevat postitust juurde siis tundub,et kogu kotermanni pöhjus vöib äkki peituda tolles kinnises katalüsaatoris.
Vaheta kinnine katt ära,sest muidu ummistad veel teise ka ja siis on oht kinniste katidega söites mootor kinni körvetada. |
Jh kogu selle probleem oligi katalüsaator. Et seda kontrollida siis saab seda teada siis kui punnid pealt ära võtta,(Ühed torud tulevad väljalaske
kollektorist ette millel on kummi pea otsas) kui sealt tuleb heitgaasid välja nagu summutist, siis on selge et katt on ummistunud.
|
|
|
aprillia
huviline
Registreerunud 02.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.02.09 22:40
|
|
|
korras
minu autol oli viga karbussi soojenduses.ilmselt kuumutas üle.võtsin juhtme lahti ja töötab nagu kell
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.09 08:40
|
|
|
minu autol oli viga karbussi soojenduses.ilmselt kuumutas üle.võtsin juhtme lahti ja töötab nagu kell |
Sa vist ei süvenenud, et mis mootorist antud teemas juttu on?
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |