Pealkiri: Liiklusrikkumiste Trahvimäärade Karmistumisest (alates 27 Detsember 2008)
(Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 3670)
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 21.01.09 09:40
Minu arvamus asjast sai juba kunagi siin välja öeldud. Nii et need praegused trahvid on veel väikesed. Hetkel sõidan igapäevaselt uimase diiselfurgooniga ja maru
hea rahulik on, pole kuskile tõmblemist, kuna see lihtsalt ei võimalda seda.
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
postitati 21.01.09 09:41
Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Trahvisummade tõstmiseni jõuti ju alles aasta lõpus, mil hukkunute arv ja muu statistika oli juba kokku arvatud. Seega jutt, et trahvimäärade tõstmine
oleks kuidagi liiklusohutuse tõstmisega seoses, on ju tühi plära - autojuhte karistatakse ju korralikumalt ja turvalisemalt liigeldud aasta eest!
Trahvisummasid on tõstetud ju pea igal aastal. Vahpeal tõsteti kiiruseületamise trahve ja peale 2003 aastal Lauri Aus´i surnukssõitmist hakati väänama
ka roolijoodikutele. Moodustati vist peale seda isegi JUPO liiklusjärelevalve üksus.
Autode arv on suurenenud ja järelevalve on tõhusamaks läinud. Ma ei öelnud, et 27.12.2008 jõustunud trahvimäärad on mõjutanud liilklust viimase 10 a
jooksul eks.
Ivoonult väga hea tabel. Tundub nagu see olekski koostatud sinivalgetele. Eriti hea on see 3 tü – 180.- jne...
Aga eriliselt ebavõrdsed trahvid on ikka küll. Ja no muidugi rollerimehed on jälle välja jäetud kogemata. Rsk varsti nad tulevad likklusesse jälle.
Mopeedijuht saab ilma esituledeta 600.- aga mina lähitulede ja udukate eest 3000.- ei tea kumb on ohtlikum? Ah tervisele on kasulikum mitte ärrituda.
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
postitati 21.01.09 09:52
Tsitaat:
Algselt postitas: lukas
Ivoonult väga hea tabel. Tundub nagu see olekski koostatud sinivalgetele. Eriti hea on see 3 tü – 180.- jne...
Aga eriliselt ebavõrdsed trahvid on ikka küll. Ja no muidugi rollerimehed on jälle välja jäetud kogemata. Rsk varsti nad tulevad likklusesse jälle.
Mopeedijuht saab ilma esituledeta 600.- aga mina lähitulede ja udukate eest 3000.- ei tea kumb on ohtlikum? Ah tervisele on kasulikum mitte ärrituda.
Ei saa mitte kaherattalisega sõitjana märkimata jätta, et roller on ka mopeed. Lihtsalt kerekuju on roller. Sama moodi nagu mootorrattad on
klassikaline, enduro, cruiser, chopper, bike...
Ivoonu@Honda Shadow vt600c (Custom)
PS. See tabel peakski olema algselt sinivalgetele koostatud.
Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
postitati 21.01.09 10:11
Kas siin teemas on oodata midagi uut ka, või on samasugune üldine kiun ja hala nagu 100% meediaväljaannete kommentaarides juba ees ootamas?
Trahvid suurenevad -> kiusatakse -> raha ka vähe
Sõida korralikult siis või teeni rohkem raha, aga ära vingu!
Ärge hakake mulle nüüd u2u-sid, e-maili vms saatma, ma suunan teid postimees.ee, epl.ee, delfi.ee jms kohtadesse selle peale, minge halage seal.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.3% - SQL: 71.7%]