Lehekülgi: 1 2 |
salukas8
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RR Vogue & E30 cabrio
|
postitati 14.05.09 20:25
|
|
|
Endal oli kunagi sama aasta, sama mootori ja veoskeemiga isend. Mootoriga juhtus ka midagi ootamatut ja nii ta "uus" saigi.
Kokku läks kõik terve ülemise osa remont maksma 16 000.- millegagi. Ilmselt saab odavamalt, sest mul sai ta kuuma ja tõmbas mootori kinni, mistõttu
lihviti kaant ja panti kogu krempel uus. Ma väga kodus ei ole nende mootorite ehitusega, seega oskan aint pealiskaudselt rääkida. Hinna sees olid siis
tihendid, plokikaante poldid, klapid, klapisääred, õli, tosool, filtrid,lihvimine,tööraha ja ehk veel miskit.
Jõudu sulle probleemi lahendamisel!
|
|
|
ML
huviline
Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI
|
postitati 15.05.09 13:04
|
|
|
Selle kliima jama peale on vaja sul lihtsalt kaabel taha panna ja asi kohe selge, arvatavasti on sul seal mõned mootorid lihtsalt saba andnud.
tark ei torma
|
|
|
|
snoopy
huviline
Registreerunud 19.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 2.6 aut
|
postitati 27.05.09 15:17
|
|
|
Mul täpselt sama jama.Kõigepealt lõi soojenduradika puruks, siis vahetasin selle ära.Jätkus edasi probleemide jada sellega,et lõi jahutusradikasse
mõra vanni külge,siis läks veepump.Nüüd vahetatud eelpool nimetatud asjad ja lisaks ka rullikud ja hammasrihm aga jamad pole lõppenud.Nimelt siis
valasin jahutus vedeliku sisse ja õhutasin kõik ära.Kohapeal käies läheb ilusti 90.c ja siis lööb ventikad tööle ning puhus ka salongi sooja.Minnes
aga proovisõidule algas kino pihta.Esiteks kaob tosool ära ja ei tule ka enam sooja tuppa. Lööb surve sisse paisupaaki ja paisupaagi korgivahelt lööb
auru välja.Õli igatahes tosooliga segunenud pole.Tagant kergelt viskas nagu auru aga mitte oluliselt.Nüüd siis seisan siin silmitsi probleemiga,et mis
toimub? Kas plokikaane tihend? Oskab keegi vihjeid anda? Ettetänades
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
postitati 27.05.09 17:38
|
|
|
Kuna hetkel finantsseis pole just kõige roosilisem, siis pole vahendeid mida autosse investeerida. Primaarsed mis peab hetkel tegema on õlivahetus ja
küünalde vahetus. Nüüd kui ilmad soojad enam seda probleemi pole, et õhk jahutussüsteemi satuks. Suve jooksul tuleb aga kaan ikkagi lihvida. Või
piisaks ainult tihendi vahetusest? Enne külmasid kontrollida ka ei anna...
Sain teada ka miks masin genekarihma sööb. Seda teeb just suviti - siis ju kliima töös, järelikult peale kompressori remonti sai selle ratas pisut
viltu. Või võib seal miskit muud valesti olla? Siit ka küsimus, et kas tuleb remondikohta tagasi minna või saab ise midagi reguleerida? Tsekki alles
pole, ju siis pole garantiist juttugi. Või oskab audihooldus aidata?
Hannes
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 02.10.09 17:42
|
|
|
Sisu on ilus.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on foorumis
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 21.10.09 19:03
|
|
|
Omapärane ja maitsekas sisu! Nagu aru saan, on pandud S-i tuled ette ja taha, kena igaljuhul! Jõudu ja muretuid numbreid edaspidiseks!
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 12:17
|
|
|
Juubel - autol kohe 5 aastat minu käes
Pole juba pikemalt midagi postitanud. Autol siis pisike juubel tulemas - 5 aastakes mind teeninud juba. Paar uut pilti ka.
Natuke siis sellest ka kuidas masinal käsi käinud on. Postituses mainitud probleemidele uusi lisandunud pole. Sellel aastal siis võtan need käsile. Et
endal ja teistel parem ülevaade oleks toon need siin koos välja:
-veepumba ja termostaadi vahetus
-kundepoolse ukse värvimine
-uste alumiste kummiliistude vahetus
-uste ülemiste plastikliistude vahetus
-arniiride vahetus
-tagumiste amortide ülemiste pukside (mis iganes see nimi on) vahetus
-küünalde vahetus
-lähituli vaja koos kaugtulega põlema saada (olen uurinud siit-sealt, lahendust pole leidnud)
-tagumises stanges vaja auk kaotada (ca 7x7 cm), oleks vaja nõu kuidas. (lisan varsti pildi)
-käigukasti vahetus (2009. a. jaanuaris öeldi, et ühe jalaga hauas). Külmalt teeb kägisevat häält(väljast ainult kuulda). Muid anomaaliaid siiani
pole. Hinnapakkumised on siiani siis 4000 ja 8000 eegu vahele. Kallim siis remonditud kast ja hinnast läheks vana maha.
-paisupaak vahetada
Elektrilisad kõik töötavad, va tagumiste istmete soendus.
Mootor väga hea - õlivahetust teostan iga 15000 km järel, 5w-40 täissünt. Vahepeal lisada pole vaja.
Kliimaseade töötab, on tehtud nii kompressori siduri vahetus kui kompressori remont. Küll on tunda kliima töötades tühikäigul vibratsiooni. Samuti
sööb kliima töötades rihmal välimise soone maha. Rohkem ei söö. Kui kompressorit mitte tööle panna, siis rihma ei söö. Seega tuleks kliima kompressor
jälle üle vaadata Kaua võib!
Kui nüüd seda eelnevat nimekirja vaadata, siis ca 20 000 pole probleem sisse panna. Samas enda mõtted liiguvad aeg-ajalt cabrio suunas. Pole lihtsalt
nii suurt masinat enam vaja. Siin üks klubilinegi müüb kena cabriot. Soovib isegi Quattrot vastu See remonti minev summa aga vaevalt kedagi vaimustab. Niiet olen mõelnud lihtsalt osta. Siis tekib aga küsimus,
mida teha vanakesega? Müüa teda sellises seisukorras ei taha, kui korda teeks siis jälle ei tahaks müüa, sest siis põhimõtteliselt maksan peale. Turgu
uurides, siis ega neid 2,8 Q avante erit pakkuda pole, ca 30 000 juurde hinnad jäävad. Põhimõtteliselt saaks 10 000. Juppideks müües saaks rohkem,
samas pole auto nii hullus olukorras, et seda väärt oleks. Ka pole mul sel juhul autot kuskil hoida. Veel on mul autoga kaasa anda originaal sportsisu
(Beezh), esi ja tagatuled.
Oskab keegi nõu anda? Põhimõtteliselt 3 valikut:
*Juppideks või lammutusse - raha saaks, väärt autost kahju
*vahetus + maksan veel kompensatsiooni (20-30 kilo) - sellist meest vist raske leida, kes oma uut masinat kohe remontima tahaks hakata (Liigitaks ulme
valdkonda)
*teen korda ja sõidan edasi, ehk saan kunagi cabrio kõrvale lubada
Hannes
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 10.01.10 12:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Kui nüüd seda eelnevat nimekirja vaadata, siis ca 20 000 pole probleem sisse panna. Samas enda mõtted liiguvad aeg-ajalt cabrio suunas. Pole lihtsalt
nii suurt masinat enam vaja. Siin üks klubilinegi müüb kena cabriot. Soovib isegi Quattrot vastu See remonti minev summa aga vaevalt kedagi vaimustab. Niiet olen mõelnud lihtsalt osta. Siis tekib aga küsimus,
mida teha vanakesega? Müüa teda sellises seisukorras ei taha, kui korda teeks siis jälle ei tahaks müüa, sest siis põhimõtteliselt maksan peale. Turgu
uurides, siis ega neid 2,8 Q avante erit pakkuda pole, ca 30 000 juurde hinnad jäävad. Põhimõtteliselt saaks 10 000. Juppideks müües saaks rohkem,
samas pole auto nii hullus olukorras, et seda väärt oleks. Ka pole mul sel juhul autot kuskil hoida. Veel on mul autoga kaasa anda originaal sportsisu
(Beezh), esi ja tagatuled.
Oskab keegi nõu anda? Põhimõtteliselt 3 valikut:
*Juppideks või lammutusse - raha saaks, väärt autost kahju
*vahetus + maksan veel kompensatsiooni (20-30 kilo) - sellist meest vist raske leida, kes oma uut masinat kohe remontima tahaks hakata (Liigitaks ulme
valdkonda)
*teen korda ja sõidan edasi, ehk saan kunagi cabrio kõrvale lubada
Hannes |
Sinu pakutu pöhjal jääksin mina viimase varjandi juurde.
Eks omal sama asi, kus tahab tiba investeeringut saada, kuid nagu eelnevalt rääkisid siis suht mötekas valik langeb ikkagi viimasele varjandile, küll
lisa juurde körvale tekib.
Muidu ikka piltide järgi päris kobe liikur!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 12:40
|
|
|
Sisu väga ilus. Kuidas nelikveo ja automaadi suhe on?
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 12:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: magiorav
Sisu väga ilus. Kuidas nelikveo ja automaadi suhe on? |
Rakett just ei ole, aga jalgu ka ei jää. Mugav ja turvaline. Kunagi keegi mainis, et aut. kast ja juht kasvavad kokku. 100 % õige jutt. Maanteel saab
4nda käiguga vabalt mööda sõita. Kui läheb kiireks, siis tean täpselt palju gaasipedaalil suurt varvast kõverdada kolmandale minekuks. See selleks
hea, et talvistes oludes pole ju väga tore kui käimar sind kickdowni või 2. käiguga üllatab . Kusjuures olen seda täheldanud, et parimat kiirendust ei saavuta pedaali põhja surudes vaid just sellega
mängides. Selle õpib ka kastiga kokku kasvades ära
Hannes
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.01.10 12:57
|
|
|
Kõik siin kiidavad sisu, aga minu arust on see hetkel nagu üks lapitekk. Armatuur on väga kena ülevalt musta, alt beei kombinatsioon. See tumedam
pähklipuuimitatsiooniga liist sobib heledat ja tumedat osa eraldama superhästi. Jätab luksusliku mulje. Tumedad uksepolstrid ei lähe aga enam absull
sellega kokku. Ka oleks tervenisti tumedal polstril hoopis kenam carbon- mitte puitliist. Istmed on ka nagu tumedad tombud heleda põhjamati peal. Minu
soovitus oleks otsida heledad sportistmed ja vanad uksepolstrid tagasi panna. Need olid sul algul ilmselt armatuuriga ansamblis - ülevalt mustad, alt
heledad? Või siis juba armatuur ja põhjamatt ka tumedaks vahetada, kui selline süngem toon paremini istub. Mina isiklikult pean tumeda välimuse ja
heleda sisu kontrasti palju atraktiivsemaks.
Mu enda autol oli sarnane hele sisu, ainuke, mida oleks muuta
tahtnud, oli see pisut nõmeda heleda puidu imitatsiooniga liist. Olen tähele pannud, et '94a autodel on see tume. Suht huvitav, et sinu '92a autol
see ka juba tume on. Ideaalselt minu maitse järgi oli mul juba hiljem soetatud bemmi sisu. Ok, sportistmed oleks ehk võinud ka olla...
Lihtsalt üks mitte millekski kohustav arvamus sulle lisaks. Et takkakiitmine liiga läägeks ei muutuks.
Kunagi keegi mainis, et aut. kast ja juht kasvavad kokku. 100 % õige jutt. Maanteel saab 4nda käiguga vabalt mööda sõita. Kui läheb kiireks, siis tean
täpselt palju gaasipedaalil suurt varvast kõverdada kolmandale minekuks. See selleks hea, et talvistes oludes pole ju väga tore kui käimar sind
kickdowni või 2. käiguga üllatab . Kusjuures olen seda täheldanud, et
parimat kiirendust ei saavuta pedaali põhja surudes vaid just sellega mängides. |
Mõlemad täpselt ka minu tähelepanekud sarnase autoga sõites.
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 13:05
|
|
|
Kriitika on see mis edasi viib
Originaalpolstrid mul alles, neil vaid tume see klaasipealne liist. Ülejäänud hele jah, kaasaarvatud kõlariosa. Mustad polstrid panin seetõttu, et
olid nahast. Teine, mitte vähemoluline põhjus oli see, et taga olid vändaga aknad. Auk oleks ju sisse jäänud ja nuppu poleks olnud. Hele sisu oleks
jah parem, aga seda pole saada. Tahaks just nahka. Originaalsisu juhiiste on samuti natuke väsinud. Uus aga väga mugav ja toetav.
EDIT: Huvitav, kas uksepolstreid kuidagi kompunnida kannatab, et visuaalselt parem lahendus saavutada?
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 13:15
|
|
|
Kattide vahetusel sai siis tehtud järgmine asi - alla läksid universaalsed (originaal käib üle jõu) Maksid ca 1300 tk, järgmine kord lihtsalt uued
asemele ja suurt ehitamist ei tule. Torud siis roostevabad. CO-ga igatahes probleeme pole
Talad siis ajutiselt seal vahel, et midagi paigast ei läheks. Hea, et enne sellepeale tulin, pärast oleks "nalja", tööd ja õlut ikka mehemoodi
olnud
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 13:16
|
|
|
Plaanin ka osta automaat quattrot. Ainult et A6, tumeda sisuga, katuseluugita ja kompuutrita.
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.10 13:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: magiorav
Plaanin ka osta automaat quattrot. Ainult et A6, tumeda sisuga, katuseluugita ja kompuutrita. |
Kompuutrit mul samuti ei olnud, aga sain S4 kellad. Installisin need ja foorumi abil sain kõik ka toimima. Ainult tahhokas näitab veel aiateibaid Automaadiga see aga ei häiri.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 10.01.10 13:22
|
|
|
Mustad polstrid panin seetõttu, et olid nahast. Teine, mitte vähemoluline põhjus oli see, et taga olid vändaga aknad. Auk oleks ju sisse jäänud ja
nuppu poleks olnud. |
Sama kerega A6-l on nad muide juba orig. nahkistmete korral ka ikkagi riidest polstriga. 100 omad on tõesti nahaga. Tagumistele annaks vändaavadele
lihtsalt korgid ette panna. Mõnedel autodel on el. akendega variandid juba tehasest nii. Taga ei jää see ka väga silma riivama. Eriti kui veel riidega
toon-toonis plastist korgid leiaks. Aknatõstuki nupu saab koos lingiümbrusega vahetada.
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.10 08:30
|
|
|
Nii, paistab, et automaatkast hakkab lepingut lõpetama. Eile siis esimeselt teisele vahetades ei suutnud kuidagi käiku sisse saada. Seisin natuke
teeääres ja jätkasin sõitu. Mingi aja jälle toimis. Siis tegin peatuse, et helistada ja kui hakkasin liikuma sama jama. Tagasi parklani toimis jälle
ilusti. Libisemist pole ikka veel märgata. Enne seda esimeselt teisele jama vahetas kolmandalt neljandale õrnalt tuntava viivitusega.
Olen uurinud erinevaid teemasid. Käigukast ise CEZ. On kellegil sellise koodiga kasti müüa? Kui leiaks sellise kasti, siis kuhu oleks see kõige
mõistlikum kontrolli viia - seal võiks keegi selle alla ka panna. Ise ei tahaks nii kuluka asjaga katsetama hakata
|
|
|
Puzzo
huviline
Registreerunud 11.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 Avant Q
|
postitati 01.05.10 10:27
|
|
|
Mul sama auto peaaegu, manuaalkastig aint.
Ühtegi pilti mul miskipärast näha ei õnnestunud.
Loodan et rahaliselt sul ikka kõik laabub ja lõpuks saab kõik hädapärase remonditud :S
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.06.10 22:26
|
|
|
Küsimus siis selline. Salongiradikast tuleb välja kaks toru. Alumisel ainult voolik, ülemisel õhutusnippel ja miski vaakumjubin. Milleks see viimane
hea on ja mida teeb? Kas see võib jahutusringis tõrkeid esile kutsuda?
Hannes
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.07.10 17:41
|
|
|
Nii. Minu masin läheb nüüd peale 6 aastat teenistust väga hea sõbra kätte. Ei jõua ei ajaliselt ega rahaliselt teda hetkel putitada. Sõbral teine
masin olemas ja õhtuti aega ja oskusi ise autoga mässata. Olen kindel, et sellest autost saab veel asja.
Ma ise loobun hetkel siis neliveost ja bensumootorist. Järgmiseks siis
diisel c4 A6 103kw. Kui masin käes siis siis pilte ka ja uus teema. Kuna sõber eriline arvutimees pole, siis hoian vana masina eluga ka kursis
PS! Teen siia teemasse uued pildid ka, sest vanad kuskile kadunud
Hannes
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.07.11 19:43
|
|
|
Uuendan selle masina teemat ka. Hetkel masin ikka veel seisab. On kellegil pakkuda mootorit ja automaatkasti antud isendile. Mootor ei pea korras
olema, oleks doonoriks. Käigukast aga PEAB korras olema. Võib teha u2u-sse pakkumisi, edastan need siis sõbrale. Tahaks ikka masinat taas sõitmas
näha.
Parem surra seistes kui elada põlvili
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |