Lehekülgi: 1 2 |
madismees
huviline
Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
|
üks asi veel
kas keegi oskab öelda kas 90-ne esituled sobivad b3-le.
ma nagu vaatasin, et peaks sobima neil peaks sama esiosa olema.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madismees
täna rääkisin tuttavaga kes selles valdkonnas veits targem, ja tal turbo täitsa olemas, ta tahtis seda oma honda civic-ule peale panna aga müüs auto
maha. niiet tal turbo üle ja ta nõus selle mulle andma. raha ta selle eest õnneks ei taha ta tahab ise ka näha mis sellest mootorist välja annab võtta.
nüüd siis vaja sport sidur ja välja laske kolektor ümber ehitada.
ja uurisin seda ka kas on mõtet ültse esiveolisele turbot peale panna, on küll, sest kui oleks nelikvedu siis ei suudaks see turbo nelja ratast edasi
vedada.
nii mulle vähemalt räägiti.
tuleb osata lihtsalt esiveojga kiirendada |
Sellise lähenemise puhul asjale ütlen ma sulle vaid: unusta ära.
B3 kerega on nii 80 kui ka 90. Kered on samad, tulede vahetamine 1:1
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
ja uurisin seda ka kas on mõtet ültse esiveolisele turbot peale panna, on küll, sest kui oleks nelikvedu siis ei suudaks see turbo nelja ratast edasi
vedada.
|
sa soovita oma sõbral see turbo sinnasamusesse pista. On ta üldse neliveolise autoga sõitnud? Ja mida tähendab üldse, et ei suuda vedada?
Paned turbo asfaldile, siis seod neli ratast talle nööriga külge, no sh*t onja, muidugi ei jõua
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
vedada.
|
Eks need turboga S seeria masinad ühed uimased teod tõesti on jah, kui keskel torsen diffrit ei oleks võiks nad kõik esiveoliseks teha
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
kui oleks nelikvedu siis ei suudaks see turbo nelja ratast edasi vedada.
nii mulle vähemalt räägiti.
tuleb osata lihtsalt esiveojga kiirendada |
Mis turboga muidu tegemist on, et ta ei suuda isegi nelja ratast edasi vedada?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Mis turboga muidu tegemist on, et ta ei suuda isegi nelja ratast edasi vedada? |
Lukas, ma ka ükskord nägin nii väikest turbot, mingi diiselpesoo kapotiall, tõesti väike oli ime et see iseenda võlligi ringi suutis ajada
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
Ma usun, et ei oleks üldsegi paha kui sa siin teemas edaspidi räägiksid oma progressist turbo paigaldamisel, mitte esitulede sobivusest vms- üldsegi
mitte paha pärast aga topic on ikka selle jaoks, et siin teemas püsida.
Kuidas muidu ikka kogemusi saada, kui ise järgi ei proovi ja teiste "pläma" ära kuula- proovi ise järgi, mis teeb.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
|
Põhimõtteliselt olen jaakkiga nõus. Tõenäoliselt oleks nii mõnigi vabalthingav fööni külge saanud kui siinne kogemustega ja teadmistega foorumlane ei
oleks oma sõnadega kätt ette pannud.
Kui noorel inimesel on tiba raha ja palju huvi - las katsetab. Kahju teeb ta ju põhimõtteliselt ainult iseendale aja ja raha kao läbi. Arvatavasti
raiskab ta mingi osa rahast ka mõne siinse asuka poes - töökojaski. Kas see ongi siis nüüd nii paha?
Pigem olge toeks, nagu kuulda on nii mõnigi seda tööd teinud. Jagage siis ommeti praktilisi kogemusi - selleks see foorum siis ongi. Adminnid võiksid
sellised teemad ühte kokku korjata ning eraldi sticki teha. Kes lugeda oskab ning mõistab, et asi on tõsine ettevõttmine ka väga kogenud töömehele
hoiab kokku aega (nii enda kui teiste) kui raha. Kes mitte - lasku käia, teadupärast on geeniused tihti võimatuid asju teinud.
Ironiseerides võiks ju öelda, et teie poolest võiks ju kogu tänavasõidukite tjuunimise ära jätta. Tehas pakub ju täna uskumatuid autosid. Võiks ju
kohe osta RS6 või R8 vms. Ja miks üldse raisata raha mingile helitehinkale? Kas meist on keegi nii pädev, et teha tõesti uuring kuidas helilained
autos käituvad? Mis oleksid optimaalseimad võimalused akustika parandamiseks (ilma liigse raiskamiseta saada parim võimalik tulemus). Ka siin peaksid
ju tootjad olema oluliselt eelisseisus (teie võrdlus osta kohe turbokas).
See viimane jutt ei käiks siis võistlus- ja näituse autode kohta. See oleks suisa eraldi teema.
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeuz
Põhimõtteliselt olen jaakkiga nõus. Tõenäoliselt oleks nii mõnigi vabalthingav fööni külge saanud kui siinne kogemustega ja teadmistega foorumlane ei
oleks oma sõnadega kätt ette pannud.
Kui noorel inimesel on tiba raha ja palju huvi - las katsetab. Kahju teeb ta ju põhimõtteliselt ainult iseendale aja ja raha kao läbi. Arvatavasti
raiskab ta mingi osa rahast ka mõne siinse asuka poes - töökojaski. Kas see ongi siis nüüd nii paha?
Pigem olge toeks, nagu kuulda on nii mõnigi seda tööd teinud. Jagage siis ommeti praktilisi kogemusi - selleks see foorum siis ongi. Adminnid võiksid
sellised teemad ühte kokku korjata ning eraldi sticki teha. Kes lugeda oskab ning mõistab, et asi on tõsine ettevõttmine ka väga kogenud töömehele
hoiab kokku aega (nii enda kui teiste) kui raha. Kes mitte - lasku käia, teadupärast on geeniused tihti võimatuid asju teinud.
Ironiseerides võiks ju öelda, et teie poolest võiks ju kogu tänavasõidukite tjuunimise ära jätta. Tehas pakub ju täna uskumatuid autosid. Võiks ju
kohe osta RS6 või R8 vms. Ja miks üldse raisata raha mingile helitehinkale? Kas meist on keegi nii pädev, et teha tõesti uuring kuidas helilained
autos käituvad? Mis oleksid optimaalseimad võimalused akustika parandamiseks (ilma liigse raiskamiseta saada parim võimalik tulemus). Ka siin peaksid
ju tootjad olema oluliselt eelisseisus (teie võrdlus osta kohe turbokas).
See viimane jutt ei käiks siis võistlus- ja näituse autode kohta. See oleks suisa eraldi teema. |
Sinu jutt on 101% õige aga siin on üks aga nagu alati.
Nagu juba siin teemas mainisin, et esialgne hinnakalkull (mida klient arvestab) läheb alati mitmekordselt lõhki ning lõpuks on palju pahameelt...
Ma tõin ka näite mis summad kuluvad tavalise 2,7 mootori ümberehitamiseks RS4 mootoriks. Siin foorumis on ka palju juttu olnud, et pane vaid RS4
turbod ja asi tahe, reaalsuses see aga nii ei ole, isegi kaugeltki mitte...
Me oleks hea meelege sellise asjaga nõus ning saaks ka hakkama ning teeks ka paremat hinda aga klient peab arvestama sellega, et summa tuleb suur,
sest ettenägematuid kulusid tuleb juurde 50 kuni 300%.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeuz, foorumi kaaslased pigem püüavad säästa inimest sellest mõttetusest. Neid ise turbotatud masinaid on tehtud siin seal ikka jah, palju neist
sõidavad? sinna maetakse suht paras summa raha ning kokkuvõte on see, et lõpuks kas püütakse asi edasi müüa või jääb ta kuskile nurka oma saatust
ootama ja mädaneb kätte lihtsalt ära. Nood ise kokku pandud süsteemid lihtsalt kipuvad odavalt hakkama saamise eesmärgil olema nii nirult kokku
pandud, et asjad ei püsi koos ning pidevalt tuleb seal midagi nokitseda... juba tehasest tulnud vanemad turboga masinad on tahavad piisavalt palju
erinevaid kulutusi, et asi korras püsiks, mis me siin veel miskist isearetusest räägime.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Amadeuz, foorumis on inimesi, kes on selle ära teinud, näiteks teemo, kui on huvi, võtku ühendust temaga ja mees jagab lahkesti nõuandeid. Samas on
kõik sellised teemad, nagu see siin, lõppenud ühte moodi See kes tahab,
kellel raha ja huvi on, uurib järgi ja teeb ära, mitte ei jahmerda foorumis sõbra tubrodega ja et sõber ütles et nelivedu on kole raske edasi
liigutada (by the way, audil on ka 85kw nelivedused autod, mis liiguvad täiesti normaalselt). See sõber ütles, sõber aitab, sõber soovitab tuletab
miskipärast mulle alati meelde seda kurikuulsat teemat, kus mingi sõber soovitas kaane portimiseks kasutada liiva läbi sisselaske
Samas 16vT oleks üsna lahe projekt, kuid antud teema algataja kahjuks selleni ei jõua, kui ta just rahapada ei leia ja mõnda tuuningkotta siis sellega
ei tatsa...
|
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Too viimane link, vend on muidugi asja enda jaoks ikka eri keeruliseks teinud, aretab 20V vabalt hingava asemele 1,8T-t
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Ilma teemasid vaatamata julgen arvata, et tegu on r4 1,8 20v vabalthingavaga, ehk siis 5 klappi per pott
|
|
|
|
madismees
huviline
Registreerunud 23.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80
|
|
seda nüüd jah sul 85 Kw veab nelikvedu, aga mis sul see küttekulu linnas on, pole vaja vastada tean juba 14L linnas,
ja mis te arvate et ma ei tea kuidas liigub 2.7 BiTurbo Chipitud mootoriga. ütleme nii, et midagi ta liigub jah.
kõige pealt proovin ära selle turbo oma auto peal eks siis näeb mis sealt välja tuleb.
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
seda nüüd jah sul 85 Kw veab nelikvedu, aga mis sul see küttekulu linnas on, pole vaja vastada tean juba 14L linnas,
ja mis te arvate et ma ei tea kuidas liigub 2.7 BiTurbo Chipitud mootoriga. ütleme nii, et midagi ta liigub jah.
kõige pealt proovin ära selle turbo oma auto peal eks siis näeb mis sealt välja tuleb. |
Hakka pihta, ära seleta siin nii palju tühjajuttu, kuidas miski masin liigub
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
|
Esiteks, selleks et antud autoga saada 14l sajale, peab olema talv, Teiseks, teeme nii, et ei võta sõna asjade kohapealt millest mitte midagi ei
taipa, jätad endast oluliselt targema mulje...
Jään ootama sinu valmivat turboautot siis
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
|
Tsitaat: |
agu juba siin teemas mainisin, et esialgne hinnakalkull (mida klient arvestab) läheb alati mitmekordselt lõhki
|
Amen.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |