Lehekülgi: 1 2 |
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 6
|
postitati 04.09.08 19:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
oot oot ott, krt hommik oli ja pea veel eriti ei töödanud...
Sa käisid niiiiiiiiiiiiiii pädeva remondimehe juures, kes ei pannudki tähele, et osad nookurid on minema lennanud ja seega osad klapid ei tööta ning
ta ütles, et sellise mootoriga võid veel vabalt 100 000km'i läbi sõita!?
On need sinu väited!? | Tõsi vasakult poolt esimene sisselaske nookur kuhugi kadunud ??? teise poolepealt kõik nii nagu peab.
Kummaline see selle nö.kadunud nookuriga ise sõitnud juba 80000! Aga usun et oled isegi kottis mootoriga nukkvõlli lähemalt näinud ja tead et kulunud
võllil on ca 2kuni3 mm vagu sees ja minu omadel oli vb 0,1 mm niiet mina kyll ei leidnud põhjust miks peaks võimalikult kiiresti kap.rem. tegema???
Uus nookur panna..... sellega täitsa nõus.
ps. nägin väga lähedalt p.....s nukkvõlli
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 19:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MartinCS
..mul aga tekkis küsimus, et kui mingisugusedki sooned nukal on, siis kuidas saab see üldse "korras" olla?? Kui juba näpuga mingi jama tunda, siis
kas see mitte vanaraud ei ole enam?? Ega insenärid pole neid mootoreid (klapiajastus) silma järgi teinud ja näpuga katsunud. A'la sama teema, et
saalel on ainult mõned kriimud :S? Eksin? | kui sa oled nii uut kui p.....s lähedalt näinud saad aru mida ma räägin.
Näiteks kui mingile kuluvale osale antakse elueaks 100000 km ja siis ju selge et 20000 pealt on näha kulumisjälgi mis aga ei tähenda et need kiiremas
korras vahetust vajavad...
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 19:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Taf
Sai siis eile käidud nukkvõllide korrasolekut (2.5tdi)kontrollimas "audihoolduses" kus mehed enda jutu järgi ka diiselmootoreid "remondivad".Arve
mis estati tundus kyll vähe krõbe aga (peale kaane kergitamist tehti veel yhtteist)...krt seda teab vb.läkski kogu remondiaeg
nö.tegemisele.Nukkvõllide olukord pidi olema piisavalt hull et kiiremas korras tuleks ära vahetada mida nad ka omaltpoolt kohe varmalt pakkusid aga
maksab 40 kuni 45 kilo (kusjuures forsist võtsin pakkumise kus nukad ja 100% kõik pudinad javahetus kokku 24800!!!)Mis kuradi hinnad neil
seal on??? Ainult väga naiivse inimese käest saab esimese kysimise peale
45kilo!!!
Mõtlesin lasen ikka sõbra tuttava juures ka yle vaadata ja ise näha enne kui sellise papi välja käin.Võeti siis lahti ja oh yllatust!!!
Kulunud oli tõesti minimaalselt!!(kui keegi on ise näinud siis yhel otsanukil oli näpuga vaevutuntav vagu sees)Garanteeriti mulle korraliku hoolduse
jasõidustiili juures ca 100000 km!!!!Ikka julmalt taheti kotti pähe tõmmata
Siit ka huvitav kysimus ,et kui tõesti oleks lasknud neil seal 45k remondi teha kas siis oleksid ikka uued nukkvõllid sees või sõidaksin ikka vanadega
???
Niiet kallid diisliomanikud ,.... mõelge enne kui sinna sama murega pöördute!!!
Ja kui seal juba selline poliitika siis iial ei tea mis kalleid juppe võib teistegi tööde käigus kindlasti "vahetada" on vaja
Mida aeg edasi seda rohkem olen tuttavatelt kuulnud nurinat selle koha kohta.... |
Oi kus mind ajab närvi selline loll jutt, olin ise juures kui autot kätte anti...
Tegelikult oli sai nii:
Audi tuli nukkade kontrolli, peale ühe poole kontrolli avastati, et osad nookurid on minema lennanud ja seega teist kaant maha ei võetud.
Kliendile jutt oli järgmine:
Plokikaante remont (mis eeldab ka kaante maha võtmist ning muude pudinate vahetamist) koos uute nukkade ja muude pudinatega, see oleks siis täislaks
millega on asi raudselt korras ja see maksab 40 000.-
Kui aga vahetada ainult nukad, ilma plokikaani mahavõtmata siis summaks tuleb kuni 25 000.-
Need numbrid käidi välja sellel hetkel kui polnud asju täiesti lahti võtnud kuna kliendil oli soov vaid teada kas on juba nookurid välja visanud ning
nukkadel on kulumisjälgi, jah kulumisjäljed peale ja nookurid on lennanud, seega diagnoos on õige ning teist poolt lahti ei võetud, et diagnoosi
paneks oleks kliendile odavam!
See kaua mingi asi sõidab või ei sõida, seda ei ütle sulle keegi ning kui selle mootori nukkadel on juba kulumisjälgi ning nookurid on välja lennanud
siis on targem juba need asjad ka ära vahetada, mitte poolkõva mootoriga edasi sõita kuni täiesti võiduka lõpuni, mida on ka mõnel korral juhtunud.
Sulle pakuti ilusti 2 erinevat varianti välja mille järgi asja tegema hakata, koos kaante remondiga u 40 000.- ning kui kaane remonti ei teeks siis
tuleks summa kuni 25 000.-
Räigelt ajab sita keema see, et tuled juba avalikult süüdistama, et me ei vaheta juppe ära, kas nii on juhtunud!?
Ühesõnaga sinuga pole mõtet vaielda, mina isklikut tean mis sorti inimesega on tegu... | Jah jutt meil oli 40 kuni 45
25k polnud kordagi juttu!!!
Juppide vahetamise kohta oli pigem retooriline kysimus kui syydistus.(pole tõestust).
Kaks head tuttavat kes margiesindustes töötavad (kahjuks mitte revalis) on ikka rääkinud imelugusid sellest mismoodi asjad käivad....
|
|
|
olbert
huviline
Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant
|
postitati 04.09.08 19:49
|
|
|
Tsitaat: | Kummaline see selle nö.kadunud nookuriga ise sõitnud juba 80000! Aga usun et oled isegi kottis mootoriga
nukkvõlli lähemalt näinud ja tead et kulunud võllil on ca 2kuni3 mm vagu sees ja minu omadel oli vb 0,1 mm niiet mina kyll ei leidnud põhjust miks
peaks võimalikult kiiresti kap.rem. tegema???... |
ma tahaks näha seda nukkvõlli, mille on kulunud nukad 2-3mm! tegelt ka.
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 19:54
|
|
|
Sai siis eile käidud nukkvõllide korrasolekut (2.5tdi)kontrollimas "audihoolduses" kus mehed enda jutu järgi ka diiselmootoreid "remondivad".Arve
mis estati tundus kyll vähe krõbe aga (peale kaane kergitamist tehti veel yhtteist)...krt seda teab vb.läkski kogu remondiaeg
nö.tegemisele.Nukkvõllide olukord pidi olema piisavalt hull et kiiremas korras tuleks ära vahetada mida nad ka omaltpoolt kohe varmalt pakkusid aga
maksab 40 kuni 45 kilo (kusjuures forsist võtsin pakkumise kus nukad ja 100% kõik pudinad javahetus kokku 24800!!!)Mis kuradi hinnad neil
45kilo!!!
Mõtlesin lasen ikka sõbra tuttava juures ka yle vaadata ja ise näha enne kui sellise papi välja käin.Võeti siis lahti ja oh yllatust!!!
Kulunud oli tõesti minimaalselt!!(kui keegi on ise näinud siis yhel otsanukil oli näpuga vaevutuntav vagu sees)Garanteeriti mulle korraliku hoolduse
Siit ka huvitav kysimus ,et kui tõesti oleks lasknud neil seal 45k remondi teha kas siis oleksid ikka uued nukkvõllid sees või sõidaksin ikka vanadega
???
Ja kui seal juba selline poliitika siis iial ei tea mis kalleid juppe võib teistegi tööde käigus kindlasti "vahetada" on vaja
Mida aeg edasi seda rohkem olen tuttavatelt kuulnud nurinat selle koha kohta.... |
Oi kus mind ajab närvi selline loll jutt, olin ise juures kui autot kätte anti...
Tegelikult oli sai nii:
Audi tuli nukkade kontrolli, peale ühe poole kontrolli avastati, et osad nookurid on minema lennanud ja seega teist kaant maha ei võetud.
Plokikaante remont (mis eeldab ka kaante maha võtmist ning muude pudinate vahetamist) koos uute nukkade ja muude pudinatega, see oleks siis täislaks
Kui aga vahetada ainult nukad, ilma plokikaani mahavõtmata siis summaks tuleb kuni 25 000.-
Need numbrid käidi välja sellel hetkel kui polnud asju täiesti lahti võtnud kuna kliendil oli soov vaid teada kas on juba nookurid välja visanud ning
nukkadel on kulumisjälgi, jah kulumisjäljed peale ja nookurid on lennanud, seega diagnoos on õige ning teist poolt lahti ei võetud, et diagnoosi
See kaua mingi asi sõidab või ei sõida, seda ei ütle sulle keegi ning kui selle mootori nukkadel on juba kulumisjälgi ning nookurid on välja lennanud
siis on targem juba need asjad ka ära vahetada, mitte poolkõva mootoriga edasi sõita kuni täiesti võiduka lõpuni, mida on ka mõnel korral juhtunud.
Sulle pakuti ilusti 2 erinevat varianti välja mille järgi asja tegema hakata, koos kaante remondiga u 40 000.- ning kui kaane remonti ei teeks siis
Räigelt ajab sita keema see, et tuled juba avalikult süüdistama, et me ei vaheta juppe ära, kas nii on juhtunud!?
Ühesõnaga sinuga pole mõtet vaielda, mina isklikut tean mis sorti inimesega on tegu... | Jah jutt meil oli 40 kuni 45
Juppide vahetamise kohta oli pigem retooriline kysimus kui syydistus.(pole tõestust).
Kaks head tuttavat kes margiesindustes töötavad (kahjuks mitte revalis) on ikka rääkinud imelugusid sellest mismoodi asjad käivad....
|
No mida ei olnud jutt 25'st, mina isiklikult ütlesin mitmeid kordi, et saab ka 25'ega kui plokikaante remonti ei teosta.
Klapikaane tihendiga oli see jutt, et kui saab paneme vana, panime vana, tihendit arvel EI OLE!!!
Perses ja väga perses asjadel on vahe sees. Tulid kontrolli, tahtsid teada kas on probleem või ei ole - oli probleem, pakuti 2 lahendust millele saame
garantii anda, üks oli koos kaante remondiga, teine ilma.
Kuna nookur oli juba kadunud siis on seal ka probleem, probleemi me uurida ei saanud kuna sa ei soovinud, et me rohkem asjaga tegeleksime ning selle
põhjal saigi pandud diagnoos ning anti valikud millega saab auto korda. Me vahetaks hea meelega ainult nookuri ära ning pärast natukse asja möödudes
järgmise jne. Kas see on siis normaale, et hakkame nii tööd tegema ja klientidelt iga nati aja tagant tööraha välja petma (petma just seepärast, et
esimene kord ei tee korralikult)!?
Kuidas tead, et seda nookurit seal 80 000 kilomeetrit ei ole, autot ostes vaatasid, et puudu!? Või on siis auto läbisõit 600 000 ning Saksas eelmist
remonti tehes jättis remondimees nookuri endale ja pani vana või ei pannud üldse!?
Miks öeldi, et vaja kiiresti remont teha - seepärast, et vähemalt üks nookur on minema lennanud ning autol vähemalt üks klapp ei tööta, kas see ei
eelda kiiret remonti!? Kui lahtivõtmise(nukkade eemaldamise)/remondi käigus oleks ilmnenud, et põhjus/probleem ei olegi nukkades siis nukkasid ei
vahetataks vaid korrastatakse probleemi tekitanud allikas ning kõrvaldatakse vigastused.
|
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Juks, mis oleks kui teeks ühe teema - "Kirume audihooldus.ee-d ja juksi"?
Äkki siis püsivad need sajatused ühes teemas koos, mitte ei pea mööda foorumit taga ajama, paneks veel sticky-ks ka teema, kirujatel ka hea lihtne
leida |
Peaks vist nii tegema jah ning me hakkame igale autole mingi summa arvele otsa lisama, et pärast siis jurist saaks asjaga tegeleda, kui vaja...
| niipalju kui mina kuulnud eelevalt olen on teil iga töö jaoks konkreetne hind seega ei saa olla sellist varianti et läheb 3kuni5
tundi mingi konkreetse töö jaoks.Te ju iga päev tegelete sellega--- peaks ju teadma . Arusaadav on see et igakord ei lähe sama töö yhtmoodi libedalt
ja kui on juba tykitööna võetud siis ju firma hävib... kui kauem läheb.(Selle nimi on ettevõtlusrisk mis kliendi kaela veeretatakse) Seega minu
soovitus on siis juba kõrgem hind väänata ja las siis klient ise otsustab kuhu remonti ta auto viib.(antud asja ei saa kasutada elektritööde puhul)
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 19:58
|
|
|
45kilo!!!
???
Tegelikult oli sai nii:
|
No mida ei olnud jutt 25'st, mina isiklikult ütlesin mitmeid kordi, et saab ka 25'ega kui plokikaante remonti ei teosta.
Klapikaane tihendiga oli see jutt, et kui saab paneme vana, panime vana, tihendit arvel EI OLE!!!
Perses ja väga perses asjadel on vahe sees. Tulid kontrolli, tahtsid teada kas on probleem või ei ole - oli probleem, pakuti 2 lahendust millele saame
Kuna nookur oli juba kadunud siis on seal ka probleem, probleemi me uurida ei saanud kuna sa ei soovinud, et me rohkem asjaga tegeleksime ning selle
põhjal saigi pandud diagnoos ning anti valikud millega saab auto korda. Me vahetaks hea meelega ainult nookuri ära ning pärast natukse asja möödudes
järgmise jne. Kas see on siis normaale, et hakkame nii tööd tegema ja klientidelt iga nati aja tagant tööraha välja petma (petma just seepärast, et
Kuidas tead, et seda nookurit seal 80 000 kilomeetrit ei ole, autot ostes vaatasid, et puudu!? Või on siis auto läbisõit 600 000 ning Saksas eelmist
remonti tehes jättis remondimees nookuri endale ja pani vana või ei pannud üldse!? |
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 20:04
|
|
|
45kilo!!!
???
Tegelikult oli sai nii:
|
remonti tehes jättis remondimees nookuri endale ja pani vana või ei pannud üldse!?
Miks öeldi, et vaja kiiresti remont teha - seepärast, et vähemalt üks nookur on minema lennanud ning autol vähemalt üks klapp ei tööta, kas see ei
eelda kiiret remonti!? Kui lahtivõtmise(nukkade eemaldamise)/remondi käigus oleks ilmnenud, et põhjus/probleem ei olegi nukkades siis nukkasid ei
vahetataks vaid korrastatakse probleemi tekitanud allikas ning kõrvaldatakse vigastused. | kuna ise olen ise sõitnud 80000 ja keegi
pole ennem kaant puutunud.
Tegelik põhjus miks ma nii kuri et probleem puhuti oluliselt suuremaks kui see oli ja paratamatult jäi mulje et kellelgi lihtsalt vaja tööd teha....
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 20:07
|
|
|
See et kaant pole enne puudutatud ei tähenda, et nookurit seal enne polnud, see nookur on juba sealt lahkunud (ilmselt) läbi ebaloomulike kanaleid
ning oma kahjustused teinud.
Ma olen siin foorumis mitmeid kordi öelnud, et kui tullakse õigeaegselt asju vahetama siis saab selle odavama variandiga auto korda aga kui nookurid
on juba minema lennanud ja kadunud siis on oht, et ka klapid on kahjustada saanud.
Sinu jaoks ei ole see üldse mingi probleem, et osad klapid autol ei tööta!? Siit saab siis järeldada auto üldist seisukorda...
Kamoon, auto tuleb ostueelsesse kontrolli ning ma ei hakka väiksest probleemi mainima, et osad silindrid ei tööta!?
Ning enne kui avalikult mölisema ja süüdistama tuled siis oleks võinud ka endale selgeks teha mis need pakkumised/summad sisaldavad.
Ilmselt lähed Revali salongi ning hakkad pärast avalikult süüdistama ja karjuma sellel teemal, et Audi salongis maksab Audi R8 2 milli aga kõrval
majas maksab Mazda R8 alla milli...!?
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 20:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
see,et teemaalgataja räägib mingist 40 kilost-ok las siis olla,kuid keegi ju pole seda sinult sisse nöudnud,et sellepärast peaks sellist lärmi
tegema. |
No on selline tunne küll, et panime noa kõrile ning nõudsime seda raha...
|
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 20:20
|
|
|
Sinu jaoks ei ole see üldse mingi probleem, et osad klapid autol ei tööta!? Siit saab siis järeldada auto üldist seisukorda...
Kamoon, auto tuleb ostueelsesse kontrolli ning ma ei hakka väiksest probleemi mainima, et osad silindrid ei tööta!?
Ning enne kui avalikult mölisema ja süüdistama tuled siis oleks võinud ka endale selgeks teha mis need pakkumised/summad sisaldavad.
Ilmselt lähed Revali salongi ning hakkad pärast avalikult süüdistama ja karjuma sellel teemal, et Audi salongis maksab Audi R8 2 milli aga kõrval
majas maksab Mazda R8 alla milli...!? | Sa ikka tahad asja mitmusesse viia..! 24 st klapist ei tööta hetkel 1 sisselaske klapp !! Mis
klappiDEST ja silindriTEST sa jahud ??? Probleem teada ja esimesel võimalusel lahendatakse --- aga kindlasti mitte teie
juures..Jälle selline suhtumine et põhimõtteliselt võiksin auto viia emexisse ---nii persses ta ju on....???
Sellest viimasest repliigist ei saanud aru ka peale kolmandat lugemist....
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 04.09.08 20:29
|
|
|
No kui tehnikast eriti või üldse pauku välja ei jaga siis ei ole ju mõtet sp. firma mainet kohe AVALIKULT maha teha. See 40k vms koos töö ja
kvaliteetsete osadega pole just mingi ulme summa selle ``ülemise korruse`` remondi eest küsitud. Sa ju ostsid Audi v6 tdi, mitte mazda kuue omale.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette 
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
postitati 04.09.08 20:29
|
|
|
See on umbes sama hea teema, kus mõni vahetab amorte või küünlaid vms ühekaupa... Üks nookur persses, pohh, ootame kui mingi 5 tükki veel läheb.. Üks
nukk persses, ootame kuni teised ka lähevad.. 0,1mm pragu, pohhui, ootame kuni ikka paar milli on (siis peab küll kruusakivi sinna vahele jääma) jne
jne
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.08 21:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: insche
See on umbes sama hea teema, kus mõni vahetab amorte või küünlaid vms ühekaupa... Üks nookur persses, pohh, ootame kui mingi 5 tükki veel läheb.. Üks
nukk persses, ootame kuni teised ka lähevad.. 0,1mm pragu, pohhui, ootame kuni ikka paar milli on (siis peab küll kruusakivi sinna vahele jääma) jne
jne | Püüa lugeda korralikult postitust.-----..Probleem teada ja esimesel võimalusel lahendatakse !!!
|
|
|
Pikkpoizz
huviline
Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.
|
postitati 05.09.08 05:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: insche
jne | Püüa lugeda korralikult postitust.-----..Probleem teada ja esimesel võimalusel lahendatakse !!! |
Mina saan aru et, sul ei ole probleem teada. Lahendatakse selle ühe nookuri vahetusega? Ja edasi käid iga natukese aja pärast uuesti midagi vahetamas?
Või müüd hoopis maha?
Sinu lahendus probleemile on juks11 pakutud 2 varianti. Sa ei pea tegema seda audihoolduses, võid ka mujal, vähemaga sa seda autot enda jaoks korda ei
saa.
Horsepower sells cars, torque wins races.
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.08 06:40
|
|
|
Ma ei tea, miks ma ei lähe tarbijakaitsesse nutma, et piim maksab Selveris 2 krooni rohkem kui Säästumarketis?
See on normaalne, et hinnad on erinevates kohtades erinevad (kohati ka kordades - jah KORDADES), aga alati tuleb arvestada ka sellega, et vähemasti
80%-l kordadest saad sa suurema summa eest ka paremini-kvaliteetsemalt teostatud töö-teenuse.
Ma usun, et AC foorum kubiseks teemadest, kus süüdistataks Revalit hiigelsummade küsimise eest - uskuge mind, et Flamecos tuleb väiksemate tööde
teostamine enamasti 4 korda odavam kui meil.
Tule ja uuri järele, mis sama töö teostamine meie majas, originaal varuosadega maksab - usun, et siia tekiks kohe uus teema "hea" remondikoht vol.
2
Ja see ühe nookuri vahetamise teema - täna vahetad ühe nookuri, homme teise, ülehomme kolmanda jne...
Kui üks juba kadunud siis 100% on oodata peagi järgmiste lahkumist oma tööpostilt.
Kui sul on tõesti nii palju raha, võid neid ühekaupa vahetada kasvõi iga kuu ja iga kord osta uued tihendid ja maksta tööraha.
Aga see on juba sinu asi, mitte siin meie arutada, kui paks või õhuke kellegi rahakott on.
Minu repliik teemal: viimase raha eest auto ostmise kohta oli eeskätt mõeldud üldistavana - näen selliseid inimesi iga päev.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 05.09.08 16:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
see,et teemaalgataja räägib mingist 40 kilost-ok las siis olla,kuid keegi ju pole seda sinult sisse nöudnud,et sellepärast peaks sellist lärmi
tegema. |
No on selline tunne küll, et panime noa kõrile ning nõudsime seda raha... |
selle lausega oli vihje algatajale,mitte sulle juks.aga noh,mis mina siin plädisen.mina üritaks asjad vaikselt ikka jonksu ajada,mitte et lähen kohe
ilmapääle kellama-köigepealt ikka korralikud töendada ja alles siis süüdistama.seega tugevat närvi juks-looda(n)me,et asi ikka löppeb rahuga!
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 05.09.08 18:24
|
|
|
Tsitaat: |
Osad firmad isegi salvestavad klientide juttu, et hiljem tõendusmaterjali oleks, antud juhul kuluks see ka meile ära... |
Vabandan,et küsimus teemast küll mõõda läheb aga tekkis küsimus, et kui salvestatakse kliendi juttu,et kas tehakse seda salaja? Sest salvestamiseks
peab olema teise inimese nõusolek, vastasel juhul seda lindistust kohtus tõendina ei arvestata ja karistada saab hoopis lindistaja. Ja kui kleint pole
nõus,et juttu lindistatakse siis polegi midagi teha.Või on leitud seaduses mingi auk,et mis moodi seda teha võib.Kui on siis tahaks ka seda teada 
Hoiatuseks selle lindistamisega- lindistasin peale kongreetse ähvarduse,läksin politseisse, õeldi et lindistada EI TOHI ilma teise nõusolekuta ja et
politsei võib mulle enale karistuse selle eest määrata,kui inimene,keda lindistasin peaks sellest teada saama   
|
|
|
Xan
huviline
Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)
|
postitati 05.09.08 20:08
|
|
|
Tohoh, äkki sa annad siia ka selle seaduseparagrahvi millega pollarid sind ähvardasid ? Selle järgi ju suurem osa nt kriminaalkroonikat ja võsapetsi
show-sid ebaseaduslikud. Ja juba aastaid. Vaevalt need liiklus- ja muud pätid/tegelased seal oma nõusolekut filmimiseks andnud on. Ja nagu ei paista,
et kedagi huvitaks. Politsei võib sulle öelda mida iganes, reaalselt on nad tihtipeale sama lollid kui tavainimene ja lihtsalt lahmivad umbes, et
jumala pärast mitte mingi asjaga tegelema hakata. Omaenda vestlust ükskõik kellega võid sa salvestada niipalju kui kulub. Tuleta kasvõi seda kuulsat
Savisaare lindiskandaali meelde. Võõraste omavahelist vestlust neid sellest informeerimata aga mitte. See kvalifitseerub ebaseadusliku jälitustegevuse
alla. Mina juba aastaid salvestan mobiiliga iga politsei poolse kinnipidamise, et pärast ei oleks minu sõna politsei vastu. Siiani pole õnneks vaja
läinud.
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
|
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.09.08 21:54
|
|
|
Enda tarbeks tohib lindistada, tõendina kasutada ei tohi, kui teine ei tea lindistamisest. Vastasel juhul oleks tegemist ebaseadusliku
jälitustegevusega. Kui politsei nt filmib, on teine asi. Seda tehakse menetluse raames, seaduserikkumise fikseerimiseks jne.
Avalikud telekanalid tohivad filmida avalikus kohas, samas sinu nõudmisel ei tohiks nad nägu (isiku tuvastust) näidata.
Mind ennastki paneb küsima aga, kas nt kui see telekanal ilma sinu loata sinu pinnale tuleb... minu teada sinu keelamisel seda teha ei tohi.
Sry offtopicu pärast, teema kiskus põnevaks
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 05.09.08 22:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: priidik
Avalikud telekanalid tohivad filmida avalikus kohas, samas sinu nõudmisel ei tohiks nad nägu (isiku tuvastust) näidata. |
avalikus kohas võid filmida, salvestada või mida iganes. kui ei meeldi siis ära töllerda avalikus kohas. - vähemalt niimodi olen ma sellest aru
saanud, mingit telekanalit küll selleks olema ei pea, et näiteks vabaduse platsil bussi ootavaid inimesi filmida.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.08 05:44
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: a6audi
|
Osad firmad isegi salvestavad klientide juttu, et hiljem tõendusmaterjali oleks, antud juhul kuluks see ka meile ära... |
Vabandan,et küsimus teemast küll mõõda läheb aga tekkis küsimus, et kui salvestatakse kliendi juttu,et kas tehakse seda salaja? Sest salvestamiseks
peab olema teise inimese nõusolek, vastasel juhul seda lindistust kohtus tõendina ei arvestata ja karistada saab hoopis lindistaja. Ja kui kleint pole
nõus,et juttu lindistatakse siis polegi midagi teha.Või on leitud seaduses mingi auk,et mis moodi seda teha võib.Kui on siis tahaks ka seda teada 
Hoiatuseks selle lindistamisega- lindistasin peale kongreetse ähvarduse,läksin politseisse, õeldi et lindistada EI TOHI ilma teise nõusolekuta ja et
politsei võib mulle enale karistuse selle eest määrata,kui inimene,keda lindistasin peaks sellest teada saama   |
Lahenduseks on heli salvestav videovalve ning sildid on üleval, et ruumides/territooriumil on videovalve.
Vähemalt nii olen ma kuulnud.
Kui Sul oleks lindistamise ajal otsa-ees olnud silt, et salvestad kohtumise siis oleks ilmselt asi ka vett pidanud.
|
|
|
|
antskantoss
huviline
Registreerunud 24.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5 tdi, Niva2121
|
postitati 06.09.08 05:55
|
|
|
On teil mehed ikka karm teema käsil ja lõppu ei paista kusagilt Mina olen
korra käinud audihoolduses hinda küsimas ja tuleb tunnistada et Reval pakkus sama töö eest väiksemat raha kulu. Aga samas iga firma teab kudas teeb ja
mis hinnaga. Selleks ongi sõna "hinnapakkumine". Käid ja uurid. Kus meeldib, seal lased teha. Ja et nüüd siin vihaseid nägusid kirjutada...????
Miks? Tallinnas on piisavalt firmasid, mille vahel valida. Abiks otsing Neti.ee-st.
Elame vaid korra...
Elame siis mugavalt...
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.08 06:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antskantoss
On teil mehed ikka karm teema käsil ja lõppu ei paista kusagilt Mina olen
korra käinud audihoolduses hinda küsimas ja tuleb tunnistada et Reval pakkus sama töö eest väiksemat raha kulu. Aga samas iga firma teab kudas teeb ja
mis hinnaga. Selleks ongi sõna "hinnapakkumine". Käid ja uurid. Kus meeldib, seal lased teha. Ja et nüüd siin vihaseid nägusid kirjutada...????
Miks? Tallinnas on piisavalt firmasid, mille vahel valida. Abiks otsing Neti.ee-st. |
Tuleb tunnistada, et vahest on b osade hinnad kallimiad kui originaal osad, aga seda on väga harva.
Nii teemasse kui ka Antsule, ALATI uuri mida antud hinnapakkumine sisaldab.
Teemaks on nukkade vahetus, meie tegime 2 hinnapakkumist, üks koos kaante remondiga ning teise ilma kaante remondita, kui töö/hinnapakkumise
nimetuseks jääb ikka "nukkade vahetus" ning sealt algavadki segadused, süüdistused jne.
Kui meilt küsida piduriketaste vahetuse hinnapakkumist siis hinnapakkumine sisaldab ALATI ka uute klotside hinda, sest uutele ketastele peab panema
uued klotsid.
Sama teema on hammasrihma vahetusega, kui meilt pakkumine võtta siis see sisaldab KÕIKI RIHMASID JA RULLIKUID NING MUID VAJAMINEVAID VIDINAID (näiteks
veepump).
Samas aga osad firmad löövad hinnaga ning jätavad hammasrihma pakkumisest välja muud rihmad ja rullikud ning isegi veepumba, sama asi muude
hinnapakkumistega ning nüüd tundubki, et meie paneme kirve vahele. Samas aga sõidad ning lendab veepump ja mootor koos ning kui lähed sinna töökotta
kus lasid teha ja kurdad muret siis visatakse hinnapakkumine näppu ja öeldakse, et ise sa ei soovinud neid vahetada...
Seega tehke alati endale selgeks mis selle hinna sees on, see hoiab ära palju arusaamatusi, süüdistusi, kirumist ning hiljem võib ka palju soodsamaks
osutada.
Kõik arvavad, et meil on peamine, et saaks aga teha ja juppe vahetada, tegelikult on aga asi hoopis teine. Need kes meil diagnostikas käivad need
peaks ka teadma kuidas asi käib!
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 06.09.08 07:47
|
|
|
Tsitaat: | Sry offtopicu pärast, teema kiskus põnevaks |
Teema kisuks kindlasti põnevaks aga ei taha seda kongreetset teemat rikkuda kõrvalise jutuga.Seega võiks staff selle ümber tõsta teise kohta,kus
sellel teemal eraldi arutelu.Sest õelda oleks veel selle teema kohta 
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|