Lehekülgi: 1 2 |
itsiim
huviline
Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw
|
postitati 18.01.10 08:20
|
|
|
Fighteri kohta on kirjutatud: Keerulise koodiehituse tõttu on tundlik mõningate segajatele suhtes
(avaldab mõju puldi leviraadiusele). Endal on probleeme olnud vesse maksimarketi parklas.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 18.01.10 09:15
|
|
|
Kunagi oli mingis ajalehes artikkel ka, et kuskil chryslerite signalisatsioonid ei läinud peale mingi turvafirma saatajad äkki segasid. Vot ei leia
enam seda artikklit, võibolla kustutatud ka juba. Kes täpsemalt mäletab võiks üless otsida.
|
|
|
alando
huviline
Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5 tdi: Bmw 528i
|
postitati 18.01.10 18:36
|
|
|
Minu audil on Gemini alarm, sellega pole probleeme siiani kusagil esinenud. Sõbra bmw oli vist Cheetah alarm, kui õieti mäletan ja sellega oli
pidevalt probleeme nt. tabasalu poe juures. Seal on poe taga suur mast püsti, ilmselt see segas!
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 19.01.10 20:21
|
|
|
Olen tegelikult ise sellele mõelnud, ja tean et ka autovarastel on seadmeid mis segavad alarmide tööd ning sunnivad auto omanikku lõpuks võtit
ksutades uksed sulgema ning auto juurest lahkuma lootes, et midagi ei juhtu. Õnneks pole mul just eriti ihaldusväärne riistapuu aga kes teab, äkki
sama sageduse segamisesst saaks mõne teise auto kenasti ärandada. Igatahes külma arvele ma seda enam seada ei saa ... homme teen korra veel yhe katse
ning sõidan selveri parklast läbi ning kui siis kah sama nali kordub siis on sellel kohal midagi viga.
XZN M16
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 19.01.10 20:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: itsiim
Fighteri kohta on kirjutatud: Keerulise koodiehituse tõttu on tundlik mõningate segajatele suhtes
(avaldab mõju puldi leviraadiusele). Endal on probleeme olnud vesse maksimarketi parklas. |
Muigan endamisi - Mul ongi autole paigaldatud "Fighteri" alarm
XZN M16
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 20.01.10 16:54
|
|
|
Mul peale läheb aga maha ei tule. Tegemist DEFA signaga. Kuid see on just talvel nii, patareid võtavad 100 m raadiuses. Ja ühel oli ka teise autoga
probleem, talvel sama teema, ei midagi. Kontrollis puldi esinduses üle ja oli korras. Kas sisi mingid andurid jupsivad külmaga, kes teab...
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 22.01.10 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Tsitaat: | Algselt postitas: itsiim
(avaldab mõju puldi leviraadiusele). Endal on probleeme olnud vesse maksimarketi parklas. |
Muigan endamisi - Mul ongi autole paigaldatud "Fighteri" alarm
|
Vastuvõtja on just viletsa ehitusega (odav) ja võtab igasugust rämpsu vastu õige signaali asemel. (Nagu nööride ja seieriga vanad raadiod mis ei suuda
kanalil püsida ) See viga on enamustel odavamatel alarmidel. Võtame
näiteks Cobra alarmid, nede pult töötab alati kui just keegi tahtlikult vastavate seadmetega segada ei ürita.
|
|
|
KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2.0 TFSI S-Line
|
postitati 01.03.10 00:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: zz99
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Äkki lähed proovid McDonaldsi juures ära? Kui toimib siis taksoga Hesburgerisse....
Ok teemasse, natu lähemalt võiksid kirjutada, mis signaga üldse tegemist (originaal, mingi tootja lisa, mingi tootja originaali külge poogitud jne.).
|
Signaks siis Fighter. Kusjuures patakad ka tühjad ei ole. |
Elan üpris raja poe ligidal ning siinkandis on kohe tugevalt probleeme signaga.. raja poe juures on olnud probleeme (enamasti pargin ikka esimesse
ritta ku isaan) lisaks veel viru auto parklas ning ka bauhofi ees ja lisaks veel ka enda maja ees. Pole pidaevalt küll jamasid aga vahest ikka on
nii.. tegu on olnud siis erinevate "vanemate" autodega. Uute sõidukitega pole probleeme olnud. Ise arvan millegipärast et mõjutab see telefoni mast
mis seal viru auto hoovis on..
AudioCity - Suurim audiotehnika valik!
|
|
|
|
KristoM
huviline
Registreerunud 12.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 2.0 TFSI S-Line
|
postitati 01.03.10 00:28
|
|
|
Rakveres ka seal raja poe kandis pidevalt jama.. ise arvan et see mobla mast süüdi.
AudioCity - Suurim audiotehnika valik!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |