Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
Huvitav kust te seda välja loete, et ma persses istujaid õigustan?
Pigem halvustasin neid maailmaparandajaid, kes liikluses iga hinnaga enda arusaamad maksma panevad.
piduritulega ilma pidurdamiseta "hoiatamine" on ok, aga esimesest postist oli ilusti võimalik välja lugeda, et kodanik oma A3'ga soovis teha
möödasõitu, ehk siis tegemist polnud mingi bensiini säästu vms eesmärgiga pamprispassimisega...
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
mina tagumikus sõites ei sega kellegi sõitmist, keera oma peeglid taevast vaatama kui objektid peeglites häirivad. |
Sellest lugesin. Vabandused kui valesti aru sain.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
Mina "hoiatan" samuti. Lisan veel niipalju, et kui sa näed ,et sa ei saa mööduda niipea, siis ei pea sa sõitma mul konksu otsas. Hoia pikivahet ja
kiirenda siis mööda, kui tee vaba. Ja kui autol kiirendus olematu, siis see pole vabanduseks. Nii ka päris ei saa ju. Selle ajaga, mis te konksus
istute võib paljutki juhtuda. |
Ma lisaks veel, et kiirendusvõimeta autod ei ripu kunagi 1 autopikkuse kaugusel sabas. Neil on vaja vähemalt 100m, et hoog üles saada ja siis vaba tee
ja nähtavuse korral möödajõudmist üritada. Kogetud kunagi 51 kW vabalthingava diisel-Granada'ga Eesti tuuril.
Ma saan lohe olukorrast täiesti aru. Mina näitan ka pikka aega liiga lähedal 1-2 autopikkuse kaugusel sabas tolknejatele piduritulesid. Eriti öösel.
Sisemine peegel on küll öises maanteeasendis, kuid ikkagi häirib. Tee kõrvale ma selliste idiootide pärast küll võtma ei hakka, kuna ma sõidan ise
tavaliselt vähemalt lubatud või siis + 10-20 kiirusega.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
|
Huvitav kust te seda välja loete, et ma persses istujaid õigustan?
Pigem halvustasin neid maailmaparandajaid, kes liikluses iga hinnaga enda arusaamad maksma panevad.
piduritulega ilma pidurdamiseta "hoiatamine" on ok, aga esimesest postist oli ilusti võimalik välja lugeda, et kodanik oma A3'ga soovis teha
möödasõitu, ehk siis tegemist polnud mingi bensiini säästu vms eesmärgiga pamprispassimisega... |
Millest sa eeldad,et A3 soovis möödasõitu teha?Sa pole vist seal kandis sõitnud?Seal polegi sellist kiirust lubatud,ehk siis 90,ning niigi
sõideti+10
Ja see nn hoiatamine normaalsele inimesele peaks ütlema,et sõida mööda või hoia vahet...
Pisike punane putukas
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Niih, ütlen ka paar sõna. Korduvalt on ka minul olnud juhtumeid, kus mõni tegelane sõidab sabas kinni. Ja seda just Tallinn-Narva trassil, kus on ühes
suunas kaks sõidurada. Mis seal ikka, võtan siis kiiruse nii kaua alla, kui ta peab mööda sõitma. Samuti ei salli ma, kui pean ise kellegi taga
sõitma. Tahaksin ikka võimalikke ohte võimalikult vara märgata, mitte kellegi taga pimeduses olla. Kui keegi minu peeglites passib või minu esimest
vaatevälja segab, siis ma ei oma suurt ülevaadet, mis ohud võivad ees või taga valitseda. Nüüd kindlasti mõni tegelane küsib, et kas ma kardan tagant
sisse jooksvat metslooma? Vat ei karda, aga mulle ei meeldi takistada sõidukeid, kelledel on tõesti kiire. Korduvalt näinud situatsioone, kus inimesed
sõidavad üherealisel teel lihtsalt üksteise sabas kinni ja ei pane tähele, et viis autot taga on operatiivsõiduk. Sireeni lihtsalt pole praktiliselt
üldse tuulise ilmaga kuulda. Aga sellised situatsioonid võivad maksta teie või siis teie lähedaste elusid. Mõelge sellele! Soovin teile rahulikku ja
ohutut liiklemist!
Marko
PS! Agiteerivad postitused kustutasin mina ära. Rohkem neid siin näha ei soovi!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
Kas mingit arvepidamist pole siis kes sümboolikat saavad osta? Ehk siis kes ikkagi oli selle rohelise A3-ga liiklusjope?
Numbrialusel oli audiclub.ee või kuskil mujal?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
|
Tollel A3-l oli kiri suurelt tagaklaasil ja valgega. Ausalt ei pööranud tähelepanu, kas see oli sidekriipsuga või ei, sest tyyp lendas täie p___a
lihtsalt eest minema. Küll aga olid sellel autol ees mingid tjuuningtuled (milledest 1 ei põlenud).
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lohe
Tollel A3-l oli kiri suurelt tagaklaasil ja valgega. Ausalt ei pööranud tähelepanu, kas see oli sidekriipsuga või ei, sest tyyp lendas täie p___a
lihtsalt eest minema. Küll aga olid sellel autol ees mingid tjuuningtuled (milledest 1 ei põlenud). | siis ilmselt sidekriipsuga ja
vene audiklubi kleba.. siinsel klubil on ainult klubilogo kuju ja värvidega klebad olnud, kui üldse..
|
|
|
|
tom
huviline
Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
lihtsalt eest minema. Küll aga olid sellel autol ees mingid tjuuningtuled (milledest 1 ei põlenud). | siis ilmselt sidekriipsuga ja
vene audiklubi kleba.. siinsel klubil on ainult klubilogo kuju ja värvidega klebad olnud, kui üldse.. |
No kui valge kiri siis on ilmselgelt www.Audi-Club.ee kleebisega tegu. Neid on ka kordades rohkem, kui audiclub.ee kleebisega autosid.
Nukker on see, et enamus inimesi ei tea, et meie maal mitu Audi Klubi tegutseb ning pannakse kõik ühte patta.
|
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
|
Ma sõidan ka stanges kinni , kui kahes reas sõidavad autod kõrvuti ja alla lubatud kiiruse. Ja kui ikka eest ära ei lähe siis vilgutan tulesid ka. Kui
vabas vees saab lasta siis ka +10-20 km/h üle ja ma ei mäleta et kunagi keegi oleks mul stanges kinni sõitnud. Kui siis vägaväga ammu.
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
mina tagumikus sõites ei sega kellegi sõitmist, keera oma peeglid taevast vaatama kui objektid peeglites häirivad. |
Sellest lugesin. Vabandused kui valesti aru sain. |
kui nii kontekstist välja rebida siis küll.
minu mõte ei olnud sabassõitjatele moraali lugeda (keda siin foorumis nii või naa ei ole) vaid igastugustele "hoiatajatele" ja "õpetajatele" (keda
siin foorumis tundub kõvasti olevat) teada anda, et alati ei ole kõik asjad maailmas must-valged ja alati ei pruugi sinu sabassõitja sinu sabas sõita
selle pärast, et sind närvi ajada ja tagant otsa sõita.
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tom
No kui valge kiri siis on ilmselgelt www.Audi-Club.ee kleebisega tegu. Neid on ka kordades rohkem, kui audiclub.ee kleebisega autosid.
Nukker on see, et enamus inimesi ei tea, et meie maal mitu Audi Klubi tegutseb ning pannakse kõik ühte patta. |
nüüd ütlen ebapopulaarse ja ovinistlikke hüüdeid esilekutsuva lause:
nukker on see et ei suudeta ühise klubina tegutseda...
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
Nukker on see, et enamus inimesi ei tea, et meie maal mitu Audi Klubi tegutseb ning pannakse kõik ühte patta. |
nukker on see et ei suudeta ühise klubina tegutseda... |
Miks peakski? Oled sa mõlema klubi tegemiste, visiooni ja mis seal salata- suhtlemiskeelega kursis? Tänapäevased huviklubid toimivadki suuresti
virtuaalselt ja kokkusaamiseid harva.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Xan
huviline
Registreerunud 07.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 C4 4,2NQ, Audi C4 Q (projekt)
|
|
nukker on see et ei suudeta ühise klubina tegutseda... |
ovinist või mitte, aga ma ei näe ühtki põhjust, miks ma peaks eesti audi klubi kodulehel/foorumis venekeeles suhtlema.
Arhitektuurne projekteerimine ja detailplaneeringute koostamine.
Küsi lisa 50 18 059
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
lihtsalt eest minema. Küll aga olid sellel autol ees mingid tjuuningtuled (milledest 1 ei põlenud). |
Noh ma ju esimeses postis maininsin kohe, et tegu ilmselt selle teise klubiga kuna meie klubi kleepse ikka tõeliselt vähe liikvel.
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Sellised siis, tüüpiliselt ei olnud ka sellel autol suunatulesid ja kiirus pidi linnas lubatavat kiirust tihti ligi 2x ületama:
|
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
vaatan lisatud fotot
ajan silmad punni
no ei tunne A3 kuidagi sellel ära
elagu püha offtopic
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
vaatan lisatud fotot
ajan silmad punni
elagu püha offtopic
|
Pakun, et 'Black' pidas silmas eelmainitud logo, hetkel siis antud auto küljes, mis tõesti pole A3.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
vaatan lisatud fotot
ajan silmad punni
elagu püha offtopic
|
Mine vahi silmad punnis seal venelaste foorumis, kuidas neile meiega integreerumine meeldiks.
|
|
|
|
twisterrr
Bännitud
Registreerunud 28.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A3
|
|
kas selle auto otsid?
rediski mlja! stuka4i
Roheline A3
|
|
|
|
twisterrr
Bännitud
Registreerunud 28.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Originally posted by lohe
lihtsalt eest minema. Küll aga olid sellel autol ees mingid tjuuningtuled (milledest 1 ei põlenud). |
LOLLLLL
Kõik tuled põlevad kogu aeg! Ja kõik pirnid kõikidel ajal on KORRAS!
VABANDUS, ET MU EESTI KEEL EI OLI HEA
Roheline A3
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
twisterrr
Bännitud
Registreerunud 28.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Kas mulle ainult tundub või on auto omanik veel uhke ka oma sõidustiili üle?
Pisike punane putukas
|
|
|
|
twisterrr
Bännitud
Registreerunud 28.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Originally posted by exess
Kas mulle ainult tundub või on auto omanik veel uhke ka oma sõidustiili üle? | a tepeeeer'davai po vene keelju!
Mulle paaaraaaleeeeelne mida kirjutavad teised!
Paar inimesed kirjutavad head asjad! N2gu MIHKEL
Tsitaat: |
Sõida ise ja lase teistel ka rahulikult sõita!
|
aga teised n2gu lasteaed suure rühmaga!
minu stil on minu stil ja " . "
Roheline A3
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |