Lehekülgi: 1 2 |
karlson
huviline
Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2,8 Quattro.
|
postitati 19.12.08 18:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: karlson
Kui oma A6-l valmis saan,siis võin Tartu klubilistele demoda,mis häält teeb vana kooli JBL! | Valmis!Tehtud!
Kogun Eesti esitajate CD plaate!
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 21.12.08 15:17
|
|
|
klubiline Cilaper- temalgi on autos väga mahe tehnika... kisckeri woofer, tv, dvd box-id, s8 navi seadmega monitorid jne jne...
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 09.03.10 09:17
|
|
|
Niih teema on nüüd kaua aega vaiksena tagaplaanil olnud. Kas on keegi oma C4 sedaani hea SPL süsteemi ehitanud ? Ja milline lahendus oleks bassi koha
pealt siis parim? Kindlasti on veel inimesi kes oleks sellest teemast huvitatud.
|
|
|
Jürarrak
klubiliige ac aasta auto 2008 võitja
Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Some quattro GmbH Cars
|
postitati 09.03.10 09:31
|
|
|
Kui kellelgi huvi siis on saadaval C4 sedaani pagassi järgi ehitatud woofri kast 12" elemendile, inverteri ava mõõtu ei mäleta peast. Kast siis
kõrgendiku peal ja seljatoe kaldega, element luugi poole. Algselt on kast tehtud Pioneer TSW1200 elemendi jaoks.
Parem must minevik kui lilla tulevik
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
postitati 09.03.10 09:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
Niih teema on nüüd kaua aega vaiksena tagaplaanil olnud. Kas on keegi oma C4 sedaani hea SPL süsteemi ehitanud ? Ja milline lahendus oleks bassi koha
pealt siis parim? Kindlasti on veel inimesi kes oleks sellest teemast huvitatud. | Isiklikult olen otsinud bassikale head
kohta,parimat tulemus avaldas siiski kui subwoofer oli küljepeal suunaga pagasiruumi teise äärega vastakuti.Suunaga seljapoole ei tundunud just eriti
hea.Tegu siis kinnise kastiga.Sedaan kere puhul siis.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 09.03.10 09:53
|
|
|
Mul ka taoline lahendus, aga ilmselt see ongi parim, või äkki vahetan oma GAS PRO123 mõne mu Freeair elemendi vastu ja panen elemendi ilma kastita
taha aknalauale? Kuigi ma arvan, et freeair jääb mannaks, võrreldes praeguse lahendusega 90L kast 150mm läbimõõduga inverter ja elemendiks gas pro123.
|
|
|
Zzztan
huviline
Registreerunud 24.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 4.2
|
postitati 30.03.10 14:45
|
|
|
omal tegin c4 sedaanile nii , et selja toe taha puitplaat ( puitplaadi keskel subwoofer ) Kui tagumine käetugi alla lasta siis subbakas kohe seal.
Elemendiks Pioneer TS-W307F . See free air , nii et ei peaks tahtma kasti. Heli koha pealt ei oska veel midagi rääkida , kuna tuli välja et mul võim
läbi
|
|
|
oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro
|
postitati 30.03.10 16:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Mina olin sellise lahendusega rahul täitsa. Kui välja arvata geneka ära tapmine .
|
Kui nüüd vaadata seda piltti siis ka minu audis sama lahendus praktiliselt.Ja ei saa kurta.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |