Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: opli tubli töö (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 3900)
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 14.07.08 00:44

mõistus ja tillipikkus ei ole enda teha

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 14.07.08 04:20

Mul on pikemaajaline sõidukogemus ca 1998a Opel Vectraga ja peaks kiitma Opeli vedrustust. Ise sõitsin tol ajal B4'ga ja Vectra vedrustus tundus kuidagi parem ja pehmem. Mitte vedel ja ujuv, aga piisavalt jäik, et mitte liiga ära kalduda kurvis, samas suuri auke läbides ei käinud mingit värinat kerest läbi, nagu B4 puhul. Ühesõnaga vedrustus oli kuidagi "hääletum"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.07.08 07:02

Mulle kah ei meeldi ees mitteventileeritavad kettad vanematel audidel. Need raisad on alatasa sinised või kõverad, kui isegi linnaliikluses kasutada :D Mis opljaadi puutub, siis ~93.a. sai proovitud ümarma kerega suht uut senatori, siiani on meeles kui hea, mugav ja võimas auto oli tolle ajastu auto kohta, mingi sigar või c4 oli isegi tutikast peast FUIH :cool::D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 15.07.08 12:24

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
....Mis opljaadi puutub, siis ~93.a. sai proovitud ümarma kerega suht uut senatori, siiani on meeles kui hea, mugav ja võimas auto oli tolle ajastu auto kohta, mingi sigar või c4 oli isegi tutikast peast FUIH :cool::D

on olemas Opelid ja on olemas Senatorid ;)

omalgi neid 2tk olnud ja sõidavad ikka hästi, midagi pole öelda...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 15.07.08 14:02

siin ka opel.see kummitab juba. kas ei ole mitte audiclub ???? järgmiseks hakkame bellarussi vigu arutama:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 15.07.08 14:21

Siis võiks mu gaz 53'l juba tagapidurid kah korda teha :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 15.07.08 18:34

kle mul 53-l sama jama. võimendis tihend ära. peab pumpama kolm morda enne kuii asi toimima hakkab:D:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 15.07.08 18:41

Tsitaat:
Algselt postitas: kuuno
kle mul 53-l sama jama. võimendis tihend ära. peab pumpama kolm morda enne kuii asi toimima hakkab:D:P

aga tulge ja aidake mu buraanil 2linti ära vahetada.tahaks enne talve korda saada:D
üldiselt tundub,et antud teema läheb vist jälle mulaks ära,kuid natu nalja pole ka paha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 40.0% - SQL: 60.0%]