ega see kast hea nüüd ei ole.....aga parem ikka kui ise midagi kõveralt ja koledalt kokku klopsida. ma ei pea ennast piisavalt pädevaks et seda
kastiteemat edasi arendada. kuna ma ei leidnud netist piisavalt andmeid supaka kohta siis ei saanud ma ka mingit kasti arvutada( kasutan bassbox 6
pro-d).
alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 2.6 110kw 95'
postitati 15.07.08 10:05
Nii, viimast korda tüütan veel
Millist kaablitekomplekti mul vaja läheb?...
(http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=147)
Otsustasin ikkagi selle vibe 12" woofri(kastis) ja selle teise võimendi kasuks. Kuna oluline, et saaks hiljem vajadusel kogu krempli autost eemaldada
ja kasti tegemisega ei viici jamada...
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
postitati 15.07.08 11:57
tähelepanematu oled.
salupa kodukal on kalkulaator olemas nii kõlari- ja ka voolujuhtmete jaoks.
25 ruudune peaks hästi minema. kõlarikaabliks pane vähemalt 10 ruudune(eeldusel et mahub kõlari pesasse. kui ei siis kõige jämedam mis ilusti sisse
mahub.) kui peaks juhtuma ,et valid siiski mingi peene kaabli kõlarile siis pane 2-3 korda pikem kaabel kui tarvis on(väldid
ülekuumenemist.....teoreetiliselt).
kui soovid näha mis juhtub kui kaabel on liiga peenike siis võta u.1500w prose ja vea toitekaabliks mingi imepeenike juhe( vaata et sl siis ikkagi
rikkevoolukaitse vahel oleks)
PS: krt võta kätte ja loe salupa kodukas läbi (teooria osa vähemalt)
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
postitati 16.07.08 07:12
Kui peenike juhe pikem panna siis juhtme takistus suureneb veelgi, mistõttu ta peaks samavõrra rohkem ka soojenema.
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
postitati 16.07.08 10:53
Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
Kui peenike juhe pikem panna siis juhtme takistus suureneb veelgi, mistõttu ta peaks samavõrra rohkem ka soojenema.
Liiga suur voolutihedus tekib lühikeste kaablite korral (näiteks jaotuskarbist võimendisse), kus lühikese juhtme tõttu on pingelangus väike, kuid vool
suur.
alar85
huviline
Registreerunud 30.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi A4 2.6 110kw 95'
postitati 22.07.08 07:44
Hehee.. kokkuvõte: Läksin sõbraga laki tänava audio töökotta ja uurisin ka enda auto kohta, ei soovitand woofrit panna sinna lihtsalt pagassi, heli ei
pidand läbi tulema.
Ehitasid siis kasti vastavalt pagassile ja tegid augu aknalauda, katsid selle kattega ära ja olemas, ei kurda
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]