Lehekülgi: 1 2 3 |
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Soovin saada selle kapsli keemilist koostist, toimeainete nimekirja, laborikatsete tulemusi (tegelikkuses eksisteeriva labori poolt läbi viidud). Kui
neid siin kella 20.00-ks ei ole, siis see teema kustub.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Kunagi sai ka käidud samal koosolekul. Ja päris huvitav oli tõesti kuni selle liitumise asjani. Räägiti, et kiirendab kütusepõlemist põlemiskambris.
Loogiline jutt. Ja sealt ka siis see CO jutt. Mina sain aru, et peamine kütusekokkuhoid seisneb selles, et sama kütusekogusega saad rohkem sõita. Tõsi
tarbisin ka ise seda oma 90 20V peal. Seda vist kokku 4 paagitäit. Ja tõsi ta oli, et kütusekulu vähenes u. liitri võrra, pigem natuke alla.
Kusjuures sõidustiili ei muutnud. St, et ikka vanaviisi vastavalt liiklusele. Ma ei tea...lööge risti või karjuge palju tahate kuid minu pardakompu,
mis näitas õigesti, näitas kütusekulu langemist. Ja mootor on siiamaani ühestükis ja liigub piirajani samahästi ikka edasi, kõik käigud. (PS auto on
küll tänaseks müüdud)
Kivitare
|
|
|
|
AndresR
huviline
Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad
|
|
Natuke netis ringi vaadata, siis leiab palju halba selle toote kohta. Kõige parem on muidugi see, et ei ole ühtegi ametlikku testi.
Ka on probleemid juba eestis olemas
Mait Millert (Laki tänava tehnoülevaatus)
Re: lubatust suuremad CO ja CH
Head foorumisõbrad. Olen hetkel Vigalas auto diagnostikute koolis ja minu ees laua peal on lambdaandur ning mitmed süüteküünlad mis ei tööta kuna nad
on kaetud roostekarva kihiga mis on tekkinud paljukiidetud "mpg caps" tablettide kasutamisest. Usun, et tollel autol on ka katalüsaator jõudmas oma
loomuliku lõpuni... Usun, et mingit efekti annab lisakeemia kasutamine aga lõpptulemus on kaheldav. Sama olukord kui talvekülmaga püksi pissida -
hetkeks on soe aga hiljem...
Mait Millert (Laki tänava tehnoülevaatus)
Re: lubatust suuremad CO ja CH
Need süüteküünlad ja lambdaanduri tõi mees kes tegeleb auto diagnostikaga küllalt kaua, et tema seisukohta ja tema kliendi juttu uskuda. Lisaks veel
eelnevale infole, et konkreetsel autol oli ka mittetöötav katalüsaator mis oli seest pruunjaspunase ollusega kaetud. Põhjuse tekitas reklaami ohvrist
autoomanik kes oma käega puistas "jama kütusepaaki", tuksis auto on tulemus. Panen tehtud foto ka kodulehele mingil ajal.
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Lõpuks ometi selgus tõde, kui nii saab öelda
Loodan, et nüüd on ka kõige suuremate uskujate, reklaamijate, optimistide, humoristide ja niisama vaidlejate plõks kinni.
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Enamusele ei ole se jutt vist eriline uudis.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
Ivoonu
huviline
Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Shadow vt750c
|
|
Auto24 teema milles jahutakse ja jahutakse aga
mitte ühtegi tõsiselt võetavat tulemust ei ole sellel jahumisel (samast teemast on võetud ka 3 posti üleval pool olevad kommentaarid).
Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Soovin saada selle kapsli keemilist koostist, toimeainete nimekirja, laborikatsete tulemusi (tegelikkuses eksisteeriva labori poolt läbi viidud). Kui
neid siin kella 20.00-ks ei ole, siis see teema kustub. |
Oot oot, ära veel pane. Nimelt mul töökaaslane tegeleb sellega ja rääkis,et nad olid (müüjad ise siis) raha kokku pannud ja mingis eesti ülikooli
laboris lasknud seda testida. Tal olevat ka selle kohta dokumendid mida ta lubas mulle ka lugeda anda.Nii et kui saan panen siia üles.Aga ma ei
tea,kas tal on need paberil või arvutis. Vastavalt sellele selgub,kui kiiresti saan ma selle siia üles panna
Natuke ka kapslist. Kuna töökaaslane määris mulle lollile need siiski pähe ja kasutan neid ca 6 kuud nendest ca 4 kuud kasutan ainult pool ette nähtud normist,no nii igaks juhuks.Pean tunnistama, et liiter võtab sajale
tõesti vähem.Aasta tagasi oli ülevaatusel (sama koht) CO 1.74 siis nüüd 1.54. Ei oska õelda,on seda nüüd palju või vähe? Eks mul ole seda autod
kõpitsetud ka , nii et on see nüüd kapslist või mitte? Aga eks teda tuleks ikka tõesti ettevaatlikusega kasutada,kuna ikkagi ei tea,mis ta teeb
aastate pärast.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tallinna Tehnikaülikooli Põlevkivi Instituut Kütuse Teadus- ja Katselaboratoorium
Väidetavalt sellises asutuses olla testitud
Ahjaa, see asutus tõepoolest ka eksisteerib
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: quattro coupe
|
|
Huvitab keemiline koostis? Usun, et see on ärisaladus. On sama minna McDonal`s küsida millest koosneb teie purks!
don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
|
|
Mina testisin 2l coca pudelis Millegi pärast see kapsel ei tahtnud sugugi bensu sees lahustuda
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
AndresR
Kui suudad tõestada, et tänu sellele punasele kihile on auto nii öelda teeääres saad kohe 1 miljon dollarit!!! Rõhutan toode on ohutu!!!!!!!!!
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Ohutu võib ta olla
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Huvitav kui see ei lahustu, tekib küsimus kuidas see siis toimib?
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tarbijakaitseseadus:
§ 5. Kauba märgistuse üldnõuded
(4) Kauba liiki, omadusi ja otstarvet arvestades peab peale käesoleva paragrahvi lõikes 2 sätestatu olema lisatud järgmine teave:
2) kauba koostis ja koostisosade kogused;
Vastavalt sellele tahan ma teada kauba koostist ja koostisosade koguseid.
Lihtsalt lisainfoks samast seadusest veel paar rida:
§ 45. Kauba või teenuse omaduste, kasutamistingimuste ja garantii kohta teabe andmise või hinna avaldamise nõuete rikkumine
(1) Kaupleja poolt kauba või teenuse omaduste, kasutamistingimuste ja garantii kohta teabe andmise või hinna avaldamise nõuete rikkumise eest
– karistatakse rahatrahviga kuni 100 trahviühikut.
(2) Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 30 000 krooni.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Pole õrna aimugi Nädal aega ligunes bensu sees,ei miskit.Lõpuks viskas kopa
ette ja tegin kapsli puruks Veel nädal ei miskit muutust
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Ausalt öeldes ei huvita mida see sisaldab, sest toode toimib ja ei kahjusta mitte ühtegi mootorit ega mootoriliiki. Aga kindlasti leiab sellele
küsimusele täpsema vastuse www.myffi.biz
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
must_ratsu, kas sina müüd seda edasi?
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Juhtumisi liitusin eile antud võrkturundusskeemi omava ettevõttega. Mina leidsin, et toode on aus ja hea. Kasutan ise juba 3 kuud ja olen tulemustega
väga rahul. Liitusin sellepärast, et sõbrad ja tuttavad tunnevad toodete ja ettevõtte vastu suurt huvi, ehk tuleb mulle kasuks kui tutvusringkonnaga
koostööd teen, teenin ehk veel midaif
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Sel juhul loe sa ka mu seda tarbijakaitseseaduse väljavõtteid sisaldavat postitust.
Sa väidad mingeid protsente.
Kuidas mõõdeti kütusekulu vähenemist?
Kuidas mõõdeti võimsuse kasvu?
Mis oli selleks seadmeks mis kütust põletas ja võimsust tekitas?
Ja jätkuvalt soovin ma näha ametlikku paberit mis neid numbreid kinnitab, koos katsetamise meetodite ja tulemustega. Seni kuni seda paberit ei ole, on
tegu NSR-ga, tarbija petmise ja muu taolisega. Tahad ma kirjutan tarbijakaitseametisse kaebuse tarbija petmise ja teabe mitteavaldamise kohta? Hetkel
see käiks siis sinu kohta, kuna sina seda promod ja väidad vastavat toimet omavat antud tootel. Kui sa ise neid andmeid ei valda, siis soovitan sinule
müüvalt tegelaselt need hankida.
|
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: must_ratsu
ehk tuleb mulle kasuks kui tutvusringkonnaga koostööd teen, teenin ehk veel midaif |
Halvasti läheb, siis keretäie, seda ei karda? Ma küll ei julgeks väita selliseid asju pimesi. Eriti, kui tegu on püramiidskeemiga ja "eile
liitusin"...
Küsiks veel, et kus see reaalne 1mln dollarit pesitseb ja kes seda maksma hakkab?
selle võiks õliteemaga kokku panna ja huumori alla tõsta.
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Mõtelge ise kui selline toode oleks reaalselt olemas mis vastab väidetavale jutule.
Kui mustkunstnik käib mööda vett kas ta on siis jeesus või petis?
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
puna, jeesus oligi petis
|
|
|
|
must_ratsu
huviline
Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal
|
|
Huvitav on vaadata kuidas inimestel on raske uskuda. Toode on 100% orgaaniline mootoritöötlusvahend. See toode ei sisalda täiteaineid ja lahusteid.
Kasutamine on lihtne ja ohutu. Pole kütuselisand vaid katalüüs mis mootoris aitab kütusel põleda!
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
|
No mina tahaks n2ha t6estust selle v6imsuse koha pealt.
>16% suurem v6imsus. See 10.- eest saadud Chip ju.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |