Lehekülgi: 1 2 3 |
ylc
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
|
postitati 25.05.08 16:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Mis Coupe sul hetkel (avataril ja profiilis) on? |
Selline mis võiks varsti maja ees seista 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.05.08 16:46
|
|
|
Siis korista ta sealt seniks palun ära. Foorumi reeglid leiad ülevalt bold'is.
|
|
|
|
ylc
huviline
Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe
|
postitati 25.05.08 16:48
|
|
|
Siis korista ta sealt seniks palun ära. Foorumi reeglid leiad ülevalt bold'is. |
Vot ei teadnud seda 
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 25.05.08 18:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ylc
Tsitaat: | Algselt postitas: puna
kps mis esiveolisest sa jaurad?
2,8L esiveolisele ??? milleks???
Pole muidugi eriline asjatundja, aga minujaoks on audi ikka täisveoline. |
Et esiveoline on nagu tõukekas sinuarvates? |
Ei ta ei ole tõukekas, aga võimas masin esiveolisena ei ole minujaoks.
Ei kujutaks ette näiteks 4,2L esiveolisena nagu oleks purjuspeaga autot tehtud.
2,8 on ka juba liig esisillale, aga see minu arvamus.
Ei ole vaja nüüd näiteid tuua võimsatest esiveolistest tean neid isegi, aga ei saa nendest aru.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td
|
postitati 25.05.08 19:11
|
|
|
ise ka pooldaksin hääle poolest R5 see ikka midagi maagilist
Ja see et esiveolist olen küll näinud näiteks cadilac seville sts vms esiveoline 4.6 kuskil 220 kw see auto ka siis purjus peaga tehtud vä ja see ka veel imelik et see on ameeriklane, mingi tõsine valepidi
ameeriklane ehitas selle v?
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 25.05.08 19:25
|
|
|
2.3 123 kW ei ole mõelnud. Üks esiveoline tuleb varsti müüki
Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan
rehvid Baltyre'st
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.08 19:39
|
|
|
Ka minu arust on R5 hääl küünlaid väärt. Kui mootor korras, siis liigutab 2.3 seda keret ka piisavalt hästi edasi ja vähemalt linnas on reaalne
kütusekulu V6-st päris mitu liitrit väiksem. Remondi korral ka ainult üks silindrikaas jms.
Ja Audi olgu ikka neliveoline, olgu see mootor, milline iganes. 
|
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 25.05.08 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: estliiga
Ja see et esiveolist olen küll näinud näiteks cadilac seville sts vms esiveoline 4.6 kuskil 220 kw see auto ka siis purjus peaga tehtud vä ja see ka veel imelik et see on ameeriklane, mingi tõsine valepidi
ameeriklane ehitas selle v? |
jah, see Northstar V8saga StS võib olla real pain in the ass, muidu täitsa ilus ja mugav auto, esivedu on muidugi jama sellise auto
juures....
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
2.3 123 kW ei ole mõelnud. Üks esiveoline tuleb varsti müüki
|
ei ole sel esiveol nii häda midagi. noh jah, ütleme paugutada kohapealt ehk nii ei saa kui quattroga, aga kindlasti sõidab esiveoline mugavamalt ja
sujuvamalt. puuduvad lõtkud ülekandes! 
ja kusjuures need esiveolised 20v on totaalsed haruldused, isegi mobile.de andmetel pole müügis mitte ühtegi eksemplari, eesti auto24.ee´st
rääkimata....
toodeti neid ju ainult 10 kuud üldse.
aga minuarust kui quattro pole peamine, siis enne 2.3 20v kui 2.8 V6 for sure 
edu!
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.05.08 20:24
|
|
|
|
ma olen ka nii möelnud. siis kui mitte nelivedu vaataks ehk midagi muud kui audi.
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 25.05.08 23:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
ma olen ka nii möelnud. siis kui mitte nelivedu vaataks ehk midagi muud kui audi. |
ja siis kõige hullem teema on astuda ämbrisse ja osta omale bemm! 
kõik bemmid on ikka rondid, ja sinna ei ole midagi teha. nendega sõidad nagu veoautoga, või umbes midagi taolist nagu ford transit... 
õudne viga, ma arvan. 
edit: proovinud e28/e30/e34/e36/e38/e39/e46 ja iga kord teevad hinge täis, krt...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
PIC
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Quattro 2.8
|
postitati 26.05.08 08:29
|
|
|
Kasutusmugavus on 2.8 puhul oluliselt parem. Olen omanud kahte 2.3 mehaanilise pritsega. Mõlemaga oli pidevalt mingeid probleeme. Tühikäik,
külmkäivitus ja CO ülevaatustel.
Praegu 2.8 ja ei ole kordagi olnud muret käivitumisega või millegi muu sarnasega. Kütusekulu on muidugi 1-2 liitrit suurem aga kui näiteks maanteel
sõita 90-100 km/h ühtlase kiirusega, siis on kulu mingi 8-9 l/100km. Ja need kes väidavad et 2.8 on uimasem võiksid võtta mõlemad autod kõrvuti ja
nendega sõita proovida. 2.8 on võimsam ja mitte sugugi uimane. Samas esiveolisena on mõlemad parajad asfaldi puurijad...
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.08 08:50
|
|
|
2,8 ei ole tõesti uimasem 2,3 20v-st, pigem see tundub nii, kuna 20v-l on tunda tagumikuga see koht, kust asi liikuma hakkab, v6 aga väänab kogu
pööretevahemiku ühtlaselt, samas kui ka 2,8-le korralikult pähe anda, käib väga edevalt edasi...
avastasin enda jaoks v6-l tahhokal punase ala ja selle läheduse päris
tore on, 20vT-ga muidugi ei võrdle, aga huvitav siiski 
Ja Rain, see ei tähenda siiski seda, mida sa kohe mainida kavatsed 
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
PIC
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe Quattro 2.8
|
postitati 26.05.08 10:29
|
|
|
Kui lugesid tekstist välja ülipositiivset hoiakut või rõvedalt kiidusõnu, siis nii ei olnud see mõeldud. Ei ole ka ise päris tehnikavõõras inimene aga
2.8 elektroonilise pritsega on lihtsam ja mugavam kui mehaanilise pritsega. Kasvõi nende samade andurite küsimuses on lihtsam küsida autolt endalt
mille üle ta kurdab kui hakata kõiki andureid kogu tööskaalas läbi mõõtma. Olen korduvalt kohanud temperatuuri andureid mis mingis kindlas
temperatuuri vahemikus ei suvatse signaali anda ja seda välja mõõta suht tüütu, samas teab elektroonilise pritse aju küllalt sageli kui mõni andur ei
tööta või ei ole seda mingil ajal teinud. Lõppude lõpuks ei ole ju ka garburaatoril midagi viga, kui keegi selle kenasti ära oskab reguleerida...
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 26.05.08 10:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: PIC
Kui lugesid tekstist välja ülipositiivset hoiakut või rõvedalt kiidusõnu, siis nii ei olnud see mõeldud. Ei ole ka ise päris tehnikavõõras inimene aga
2.8 elektroonilise pritsega on lihtsam ja mugavam kui mehaanilise pritsega. Kasvõi nende samade andurite küsimuses on lihtsam küsida autolt endalt
mille üle ta kurdab kui hakata kõiki andureid kogu tööskaalas läbi mõõtma. Olen korduvalt kohanud temperatuuri andureid mis mingis kindlas
temperatuuri vahemikus ei suvatse signaali anda ja seda välja mõõta suht tüütu, samas teab elektroonilise pritse aju küllalt sageli kui mõni andur ei
tööta või ei ole seda mingil ajal teinud. Lõppude lõpuks ei ole ju ka garburaatoril midagi viga, kui keegi selle kenasti ära oskab reguleerida...
|
Mitte üks sõna ei käinud Sinu posti kohta, lihtsalt üleüldine pläma minu postis, millega olen ise peavalu saanud mõlemate isendite puhul. Fakt on see,
et kõik olen käima saanud varem või hiljem.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 26.05.08 11:13
|
|
|
Ka minu arust on R5 hääl küünlaid väärt. Kui mootor korras, siis liigutab 2.3 seda keret ka piisavalt hästi edasi ja vähemalt linnas on reaalne
kütusekulu V6-st päris mitu liitrit väiksem. Remondi korral ka ainult üks silindrikaas jms.
|
minu arvamus kattub üsna suurelt Blacki arvamusega, tõsi küll 2.3 esiveolist pole ise omanud, aga v6'e ma küll ei ostaks ega soovitaks.
igava iseloomuga auto lihtsalt, liigub normaalselt ja mugavalt, aga igav.
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.08 11:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
Kas siis tõesti esiveoline audi on saast? Jura? Jama?
Teen ettepaneku kaotada ära selline asi nagu audiklubi ja teha asemele quattroklubi,ning sinna väikse alafoorumi esiveoliste omanikele.
|
No kas just saast, aga pooletoobine on. Nagu juba kunagi varem mainitud, siis neliveo jaoks kohandatud pikalt üle esisilla rippuva pikimootoriga, kuid
pärast kasti ei tule seda, mis seda rippumist õigustaks. Talvistes ja muudes rasketes oludes on selline täiendav esisilla koormamine kindlasti abiks,
aga muudel juhtudel tekitab ta lihtsalt masendavat alajuhitavust. Ses mõttes on ehk Golfil baseeruv A3 ainuke normaalne esiveoline Audi. TT-lt eeldaks
ka juba tegelikult nelivedu.
Aga see kõik kehtib, kui auto on omanikule midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Kui sellega lihtsalt rahulikult mootorit 1/10 osas koormates
igapäevaselt sõita, siis eks käib see esiveoline kah.
PS. Enne sellist sõnavõttu võiks omada kogemust nii esiveolise kui ka quattroga...
|
|
|
|
estliiga
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td
|
postitati 26.05.08 12:10
|
|
|
Ise olen ka omanud 2.8 V6 esiveolist ja nüüdseks on 2.3 mootor.
peaks mainima, et 2.3 10v on päris ergas alguses aga lõpus minuarust nagu kustub ära ja v6 laseks nagu päris pikalt oma pööretega jõudu, aga mainima
peaks et r5 esiveoline tõmbab sama hästi ketsi kui 2.8
V6 meeldis sellepärast rohkem, et tehnika oli ikkagist veits kaasaegsem.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.08 12:18
|
|
|
Jep, pärast 4k RPM ootaks 10V 2.3 nagu turbo rakendumist ja imestaks, et no kuhu krt ta nüüd jääb siis? Aga algus on täitsa mõnus igapäevase liikluse jaoks.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.08 12:21
|
|
|
vabalthingav auto = Neverending LAG 
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
postitati 26.05.08 12:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiMihkel
Kas siis tõesti esiveoline audi on saast? Jura? Jama?
Teen ettepaneku kaotada ära selline asi nagu audiklubi ja teha asemele quattroklubi,ning sinna väikse alafoorumi esiveoliste omanikele.
|
No kas just saast, aga pooletoobine on. Nagu juba kunagi varem mainitud, siis neliveo jaoks kohandatud pikalt üle esisilla rippuva pikimootoriga, kuid
pärast kasti ei tule seda, mis seda rippumist õigustaks. Talvistes ja muudes rasketes oludes on selline täiendav esisilla koormamine kindlasti abiks,
aga muudel juhtudel tekitab ta lihtsalt masendavat alajuhitavust. Ses mõttes on ehk Golfil baseeruv A3 ainuke normaalne esiveoline Audi. TT-lt eeldaks
ka juba tegelikult nelivedu.
Aga see kõik kehtib, kui auto on omanikule midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Kui sellega lihtsalt rahulikult mootorit 1/10 osas koormates
igapäevaselt sõita, siis eks käib see esiveoline kah.
PS. Enne sellist sõnavõttu võiks omada kogemust nii esiveolise kui ka quattroga... |
Pole küll quattrot omanud,aga sõidukogemused on olemas,poolevedusega sõidan iga päev. Arvan lihtsalt seda,et natukene imelik on see,kui kõik
soovitavad kohe quattrot,ainukene aeg millal seda tegelikult vaja läheb on ju talv. Kuid samas ma talvel näen ju passateid,primerasid ja forde
liikluses,pole nad midagi maja ees hanges kinni. (isiklikult ei istunud eelmine talv kordagi oma autoga kinni) Järeldan,et pole see esivedu midagi nii
saast.
PS:suuremate mootorite vedajad võiks ikka quattrod olla
PPS: isiklikult pooldan ka natukene rohkem quattrot,aga ärge seda ainult kellelegi öelge
Loogika & Taktika.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
Tõnts
klubiliige
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3
|
postitati 29.05.08 20:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
Loomulikult saab ka esiveolisega sõidud sõidetud, kuid kes tahab Audist ROHKEM elamusi, sõidurõõmu või turvalisust peaks vaatama quattro poole 
Asi on maitses |
Olen 100% nõus! Aga kas Q just rohkem turvalisust pakub .- ei oska eriti kommida, (kui oskad Q-ga sõita sis tuleb ka turvalisus). Sõidumõnu ja mugavus
ja kindlustunne - et võid just sealt läbi sõita kust tahad - teeb just minu juures määravaks quattro vajalikkuse. Olen eelnevalt omanud mitmeid
esiveolisi audisid (ja ka mõned bemmid, ning nõustun Pierre arvamusega neist), aga kui pole esi(taga)vedust igal pool proovinud (maastik, kiirendus
jms) ega sis ei oskagi quattrot hinnata!!! Aga sõidurõõmu on audist ikke
palju rohkem kui eelnevalt mainitutest! (Eks ka hinnad varuosadel teistest nelivedustest soodsamad ja parema kestvusega).
Ja kui mootorist rääkida - sis ikke R5!! Kas sis 2.2 10V, 2.3 10V, 2.3 20V või 2.2(3) 10VT või 2.2(3) 20VT (need 2 viimast on parima minekuga). Minu
soovitus R5 quattro. Kui tahad kiiremaks ehitada, sis seda on palju lihtsam ja odavam ehitada kui V-motot! ja muidu ka soodsam kui V moto. Minu valik
on juba viimased 5 aastat R5, ja ei kahetse!!! Lööge maha kui tahate V6 moto vennad, aga nii see on.
Life is too short to drive slow...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |