Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kas 2.3 või 2.8 Coupe? (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 6803)
ylc
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe

postitati 25.05.08 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Mis Coupe sul hetkel (avataril ja profiilis) on?

Selline mis võiks varsti maja ees seista ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.05.08 16:46 Tsiteeri

Siis korista ta sealt seniks palun ära. Foorumi reeglid leiad ülevalt bold'is.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ylc
huviline

Registreerunud 29.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe

postitati 25.05.08 16:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Siis korista ta sealt seniks palun ära. Foorumi reeglid leiad ülevalt bold'is.

Vot ei teadnud seda ;)

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 25.05.08 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ylc
Tsitaat:
Algselt postitas: puna
kps mis esiveolisest sa jaurad?
2,8L esiveolisele ??? milleks???
Pole muidugi eriline asjatundja, aga minujaoks on audi ikka täisveoline.

Et esiveoline on nagu tõukekas sinuarvates?:D

Ei ta ei ole tõukekas, aga võimas masin esiveolisena ei ole minujaoks.
Ei kujutaks ette näiteks 4,2L esiveolisena nagu oleks purjuspeaga autot tehtud.
2,8 on ka juba liig esisillale, aga see minu arvamus.
Ei ole vaja nüüd näiteid tuua võimsatest esiveolistest tean neid isegi, aga ei saa nendest aru.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
estliiga
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td

postitati 25.05.08 19:11 Tsiteeri

ise ka pooldaksin hääle poolest R5 see ikka midagi maagilist

Ja see et esiveolist olen küll näinud näiteks cadilac seville sts vms esiveoline 4.6 kuskil 220 kw see auto ka siis purjus peaga tehtud vä :D ja see ka veel imelik et see on ameeriklane, mingi tõsine valepidi ameeriklane ehitas selle v?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 25.05.08 19:25 Tsiteeri

2.3 123 kW ei ole mõelnud. Üks esiveoline:( tuleb varsti müüki

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.08 19:39 Tsiteeri

Ka minu arust on R5 hääl küünlaid väärt. Kui mootor korras, siis liigutab 2.3 seda keret ka piisavalt hästi edasi ja vähemalt linnas on reaalne kütusekulu V6-st päris mitu liitrit väiksem. Remondi korral ka ainult üks silindrikaas jms.

Ja Audi olgu ikka neliveoline, olgu see mootor, milline iganes. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 25.05.08 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: estliiga
Ja see et esiveolist olen küll näinud näiteks cadilac seville sts vms esiveoline 4.6 kuskil 220 kw see auto ka siis purjus peaga tehtud vä :D ja see ka veel imelik et see on ameeriklane, mingi tõsine valepidi ameeriklane ehitas selle v?

jah, see Northstar V8saga StS võib olla real pain in the ass, muidu täitsa ilus ja mugav auto, esivedu on muidugi jama sellise auto juures....

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
2.3 123 kW ei ole mõelnud. Üks esiveoline:( tuleb varsti müüki

ei ole sel esiveol nii häda midagi. noh jah, ütleme paugutada kohapealt ehk nii ei saa kui quattroga, aga kindlasti sõidab esiveoline mugavamalt ja sujuvamalt. puuduvad lõtkud ülekandes! ;)
ja kusjuures need esiveolised 20v on totaalsed haruldused, isegi mobile.de andmetel pole müügis mitte ühtegi eksemplari, eesti auto24.ee´st rääkimata....
toodeti neid ju ainult 10 kuud üldse.

aga minuarust kui quattro pole peamine, siis enne 2.3 20v kui 2.8 V6 for sure :cool:

edu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.08 20:24 Tsiteeri

Tsitaat:

ma olen ka nii möelnud. siis kui mitte nelivedu vaataks ehk midagi muud kui audi.

pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 25.05.08 23:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
ma olen ka nii möelnud. siis kui mitte nelivedu vaataks ehk midagi muud kui audi.

ja siis kõige hullem teema on astuda ämbrisse ja osta omale bemm! :cool:

kõik bemmid on ikka rondid, ja sinna ei ole midagi teha. nendega sõidad nagu veoautoga, või umbes midagi taolist nagu ford transit... :D
õudne viga, ma arvan. :cool:

edit: proovinud e28/e30/e34/e36/e38/e39/e46 ja iga kord teevad hinge täis, krt...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 07:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pierre
ja siis kõige hullem teema on astuda ämbrisse ja osta omale bemm! :cool:

kõik bemmid on ikka rondid, ja sinna ei ole midagi teha. nendega sõidad nagu veoautoga, või umbes midagi taolist nagu ford transit... :D
õudne viga, ma arvan. :cool:

Ma arvan, et sul on veel arengu- ja (elu)kogemuste kogumise ruumi.

PIC
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro 2.8

postitati 26.05.08 08:29 Tsiteeri

Kasutusmugavus on 2.8 puhul oluliselt parem. Olen omanud kahte 2.3 mehaanilise pritsega. Mõlemaga oli pidevalt mingeid probleeme. Tühikäik, külmkäivitus ja CO ülevaatustel.
Praegu 2.8 ja ei ole kordagi olnud muret käivitumisega või millegi muu sarnasega. Kütusekulu on muidugi 1-2 liitrit suurem aga kui näiteks maanteel sõita 90-100 km/h ühtlase kiirusega, siis on kulu mingi 8-9 l/100km. Ja need kes väidavad et 2.8 on uimasem võiksid võtta mõlemad autod kõrvuti ja nendega sõita proovida. 2.8 on võimsam ja mitte sugugi uimane. Samas esiveolisena on mõlemad parajad asfaldi puurijad...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 08:50 Tsiteeri

2,8 ei ole tõesti uimasem 2,3 20v-st, pigem see tundub nii, kuna 20v-l on tunda tagumikuga see koht, kust asi liikuma hakkab, v6 aga väänab kogu pööretevahemiku ühtlaselt, samas kui ka 2,8-le korralikult pähe anda, käib väga edevalt edasi...

avastasin enda jaoks v6-l tahhokal punase ala ja selle läheduse :D päris tore on, 20vT-ga muidugi ei võrdle, aga huvitav siiski :P

Ja Rain, see ei tähenda siiski seda, mida sa kohe mainida kavatsed :D

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.05.08 09:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: PIC
Kasutusmugavus on 2.8 puhul oluliselt parem. Olen omanud kahte 2.3 mehaanilise pritsega. Mõlemaga oli pidevalt mingeid probleeme. Tühikäik, külmkäivitus ja CO ülevaatustel.
Praegu 2.8 ja ei ole kordagi olnud muret käivitumisega või millegi muu sarnasega. Kütusekulu on muidugi 1-2 liitrit suurem aga kui näiteks maanteel sõita 90-100 km/h ühtlase kiirusega, siis on kulu mingi 8-9 l/100km. Ja need kes väidavad et 2.8 on uimasem võiksid võtta mõlemad autod kõrvuti ja nendega sõita proovida. 2.8 on võimsam ja mitte sugugi uimane. Samas esiveolisena on mõlemad parajad asfaldi puurijad...

Kui süüteosa on korda tehtud, andurid kontrollitud ja vahetatud, siis pole mitte kummalgi mingit muret CO või muuga, asja nimi on VANADUS mis selliseid sümpome tekitab ja tühi rahakott või tehnikavõõras kasutaja, kes nende sümptomitega midagi peale ei oska hakata. Ka v6 pole kullatükk kui midagi hakkab nikerdama ;) Päris üks isend minu käest läbi käinud nii isiklikult kui tehtud masinad, ning puudub kõige suhtes ülipositiivne hoiak või rõvedalt kiidusõnu ;)

Edit: Pierre jutt paneb mind ainult muigama ;)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
PIC
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Quattro 2.8

postitati 26.05.08 10:29 Tsiteeri

Kui lugesid tekstist välja ülipositiivset hoiakut või rõvedalt kiidusõnu, siis nii ei olnud see mõeldud. Ei ole ka ise päris tehnikavõõras inimene aga 2.8 elektroonilise pritsega on lihtsam ja mugavam kui mehaanilise pritsega. Kasvõi nende samade andurite küsimuses on lihtsam küsida autolt endalt mille üle ta kurdab kui hakata kõiki andureid kogu tööskaalas läbi mõõtma. Olen korduvalt kohanud temperatuuri andureid mis mingis kindlas temperatuuri vahemikus ei suvatse signaali anda ja seda välja mõõta suht tüütu, samas teab elektroonilise pritse aju küllalt sageli kui mõni andur ei tööta või ei ole seda mingil ajal teinud. Lõppude lõpuks ei ole ju ka garburaatoril midagi viga, kui keegi selle kenasti ära oskab reguleerida...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.05.08 10:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: PIC
Kui lugesid tekstist välja ülipositiivset hoiakut või rõvedalt kiidusõnu, siis nii ei olnud see mõeldud. Ei ole ka ise päris tehnikavõõras inimene aga 2.8 elektroonilise pritsega on lihtsam ja mugavam kui mehaanilise pritsega. Kasvõi nende samade andurite küsimuses on lihtsam küsida autolt endalt mille üle ta kurdab kui hakata kõiki andureid kogu tööskaalas läbi mõõtma. Olen korduvalt kohanud temperatuuri andureid mis mingis kindlas temperatuuri vahemikus ei suvatse signaali anda ja seda välja mõõta suht tüütu, samas teab elektroonilise pritse aju küllalt sageli kui mõni andur ei tööta või ei ole seda mingil ajal teinud. Lõppude lõpuks ei ole ju ka garburaatoril midagi viga, kui keegi selle kenasti ära oskab reguleerida...

Mitte üks sõna ei käinud Sinu posti kohta, lihtsalt üleüldine pläma minu postis, millega olen ise peavalu saanud mõlemate isendite puhul. Fakt on see, et kõik olen käima saanud varem või hiljem.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 26.05.08 11:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Ka minu arust on R5 hääl küünlaid väärt. Kui mootor korras, siis liigutab 2.3 seda keret ka piisavalt hästi edasi ja vähemalt linnas on reaalne kütusekulu V6-st päris mitu liitrit väiksem. Remondi korral ka ainult üks silindrikaas jms.

minu arvamus kattub üsna suurelt Blacki arvamusega, tõsi küll 2.3 esiveolist pole ise omanud, aga v6'e ma küll ei ostaks ega soovitaks.

igava iseloomuga auto lihtsalt, liigub normaalselt ja mugavalt, aga igav.

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 26.05.08 11:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Tsitaat:

Kas siis tõesti esiveoline audi on saast? Jura? Jama?:o
Teen ettepaneku kaotada ära selline asi nagu audiklubi ja teha asemele quattroklubi,ning sinna väikse alafoorumi esiveoliste omanikele.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 11:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel
Teen ettepaneku kaotada ära selline asi nagu audiklubi ja teha asemele quattroklubi,ning sinna väikse alafoorumi esiveoliste omanikele.

No kas just saast, aga pooletoobine on. Nagu juba kunagi varem mainitud, siis neliveo jaoks kohandatud pikalt üle esisilla rippuva pikimootoriga, kuid pärast kasti ei tule seda, mis seda rippumist õigustaks. Talvistes ja muudes rasketes oludes on selline täiendav esisilla koormamine kindlasti abiks, aga muudel juhtudel tekitab ta lihtsalt masendavat alajuhitavust. Ses mõttes on ehk Golfil baseeruv A3 ainuke normaalne esiveoline Audi. TT-lt eeldaks ka juba tegelikult nelivedu.

Aga see kõik kehtib, kui auto on omanikule midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Kui sellega lihtsalt rahulikult mootorit 1/10 osas koormates igapäevaselt sõita, siis eks käib see esiveoline kah.

PS. Enne sellist sõnavõttu võiks omada kogemust nii esiveolise kui ka quattroga...

estliiga
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td

postitati 26.05.08 12:10 Tsiteeri

Ise olen ka omanud 2.8 V6 esiveolist ja nüüdseks on 2.3 mootor.

peaks mainima, et 2.3 10v on päris ergas alguses aga lõpus minuarust nagu kustub ära ja v6 laseks nagu päris pikalt oma pööretega jõudu, aga mainima peaks et r5 esiveoline tõmbab sama hästi ketsi kui 2.8

V6 meeldis sellepärast rohkem, et tehnika oli ikkagist veits kaasaegsem.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 12:18 Tsiteeri

Jep, pärast 4k RPM ootaks 10V 2.3 nagu turbo rakendumist ja imestaks, et no kuhu krt ta nüüd jääb siis? :P Aga algus on täitsa mõnus igapäevase liikluse jaoks.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.08 12:21 Tsiteeri

vabalthingav auto = Neverending LAG :P

AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 26.05.08 12:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel

No kas just saast, aga pooletoobine on. Nagu juba kunagi varem mainitud, siis neliveo jaoks kohandatud pikalt üle esisilla rippuva pikimootoriga, kuid pärast kasti ei tule seda, mis seda rippumist õigustaks. Talvistes ja muudes rasketes oludes on selline täiendav esisilla koormamine kindlasti abiks, aga muudel juhtudel tekitab ta lihtsalt masendavat alajuhitavust. Ses mõttes on ehk Golfil baseeruv A3 ainuke normaalne esiveoline Audi. TT-lt eeldaks ka juba tegelikult nelivedu.

Aga see kõik kehtib, kui auto on omanikule midagi enamat kui lihtsalt transpordivahend. Kui sellega lihtsalt rahulikult mootorit 1/10 osas koormates igapäevaselt sõita, siis eks käib see esiveoline kah.

PS. Enne sellist sõnavõttu võiks omada kogemust nii esiveolise kui ka quattroga...

Pole küll quattrot omanud,aga sõidukogemused on olemas,poolevedusega sõidan iga päev. Arvan lihtsalt seda,et natukene imelik on see,kui kõik soovitavad kohe quattrot,ainukene aeg millal seda tegelikult vaja läheb on ju talv. Kuid samas ma talvel näen ju passateid,primerasid ja forde liikluses,pole nad midagi maja ees hanges kinni. (isiklikult ei istunud eelmine talv kordagi oma autoga kinni) Järeldan,et pole see esivedu midagi nii saast.
PS:suuremate mootorite vedajad võiks ikka quattrod olla:P
PPS: isiklikult pooldan ka natukene rohkem quattrot,aga ärge seda ainult kellelegi öelge;)

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 26.05.08 13:48 Tsiteeri

Loomulikult saab ka esiveolisega sõidud sõidetud, kuid kes tahab Audist ROHKEM elamusi, sõidurõõmu või turvalisust peaks vaatama quattro poole ;)

Asi on maitses :cool:

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 29.05.08 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Loomulikult saab ka esiveolisega sõidud sõidetud, kuid kes tahab Audist ROHKEM elamusi, sõidurõõmu või turvalisust peaks vaatama quattro poole ;)

Asi on maitses :cool:

Olen 100% nõus! Aga kas Q just rohkem turvalisust pakub .- ei oska eriti kommida, (kui oskad Q-ga sõita sis tuleb ka turvalisus). Sõidumõnu ja mugavus ja kindlustunne - et võid just sealt läbi sõita kust tahad - teeb just minu juures määravaks quattro vajalikkuse. Olen eelnevalt omanud mitmeid esiveolisi audisid (ja ka mõned bemmid, ning nõustun Pierre arvamusega neist), aga kui pole esi(taga)vedust igal pool proovinud (maastik, kiirendus jms) ega sis ei oskagi quattrot hinnata!!!;) Aga sõidurõõmu on audist ikke palju rohkem kui eelnevalt mainitutest! (Eks ka hinnad varuosadel teistest nelivedustest soodsamad ja parema kestvusega).
Ja kui mootorist rääkida - sis ikke R5!! Kas sis 2.2 10V, 2.3 10V, 2.3 20V või 2.2(3) 10VT või 2.2(3) 20VT (need 2 viimast on parima minekuga). Minu soovitus R5 quattro. Kui tahad kiiremaks ehitada, sis seda on palju lihtsam ja odavam ehitada kui V-motot! ja muidu ka soodsam kui V moto. Minu valik on juba viimased 5 aastat R5, ja ei kahetse!!! Lööge maha kui tahate V6 moto vennad, aga nii see on.

Life is too short to drive slow...
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.4% - SQL: 54.6%]