Lehekülgi: 1 2 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.07.08 17:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
aga kuidas politseid siis aru saavad, et kas tohib või eoi tohi? on siis
tule ehitus tõesti simaga eristatav? |
Kui neile tuleb näiteks vastu pimestavalt kõrgele keeratud lillade 8000K suurte reflektortuledega C4 100, siis küll nad juba aru saavad. Kui kasutad
normaalset värvustemperatuuri - mitte üle 6000K, soovitatavalt 4300K, nagu originaal ja tuled on nõuetekohaselt reguleeritud, ei usu mina, et politsei
moodsama välimusega luuptuledega A6 kallal niismaa nokkima hakkaks. Ülevaatusel võib muidugi teine teema olla, sellega pead ka arvestama.
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 28.07.08 20:07
|
|
|
tänud kasuliku info eest
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.07.08 13:10
|
|
|
noo davaika.. kui siia tuled teeme proovi
|
|
|
ets30
huviline
Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.08.08 21:29
|
|
|
Tekkis küsimus kas kedagi on nn. aftermarket Xenonite pärast kordusülevaatusele saadetud ja huvitav kas politseil on üldse sõiduki kontrollimisel
piisavaid tõendeid tulede määratlemisel Xenonitena?
Minu teada ei anna valge või kergelt sinakas valgus selleks küll piisavalt põhjust, või ma eksin?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.08.08 06:54
|
|
|
Hetkeseisul ei ole mina veel kuulnud, et kellegil oleks nende üle politsei poolt kobinat olnud.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 19.08.08 07:57
|
|
|
Sr.org kasutaja raitz87 kotiti ühel üritusel täiega läbi ja muuhulgas kästi ka Xenonid nii temal, kui paljudel teistel kohapeal põõsasse visata- see
ka ainuke kord kui Xenoni-vastasest kampaaniast kuulnud olen.
Niiet hetkel jah hoida madalat profiili värvivalikul/reguleerimisel ja ilmselt muresid pole.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 10:37
|
|
|
mul xenon ees juba üle kuu , sõidetud palju ja eri paikades, pile siiani mingit kobinat olnud kellegil
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 12.10.08 10:56
|
|
|
mul xenon ees juba üle kuu , sõidetud palju ja eri paikades, pile siiani mingit kobinat olnud kellegil |
Sülita 3X üle vasaku õla....Ilmselt on sul jopanud...No siis muidugi iseasi,kui sul pesurid ja automaatne kõrgusereguleerimine ka lisaks xenonitele
Pisike punane putukas
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 10:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ets30
Tekkis küsimus kas kedagi on nn. aftermarket Xenonite pärast kordusülevaatusele saadetud ja huvitav kas politseil on üldse sõiduki kontrollimisel
piisavaid tõendeid tulede määratlemisel Xenonitena?
Minu teada ei anna valge või kergelt sinakas valgus selleks küll piisavalt põhjust, või ma eksin? |
Kuskilt on kõrvu jäänud,et tule klaasidel pidi olema mingi tähis,mille järgi saavad politseinikud vaadata,kas tohivad olla xenonid
Pisike punane putukas
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 11:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
mul xenon ees juba üle kuu , sõidetud palju ja eri paikades, pile siiani mingit kobinat olnud kellegil |
Sülita 3X üle vasaku õla....Ilmselt on sul jopanud...No siis muidugi iseasi,kui sul pesurid ja automaatne kõrgusereguleerimine ka lisaks xenonitele
| täitsa puudu nii pesurid kui regulaatorid...
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 11:12
|
|
|
| täitsa puudu nii pesurid kui regulaatorid... |
Siis palveta
Arvestades seda,kuidas praegu nokitakse peaaegu iga asja pärast...pikka pidu sul pole
Pisike punane putukas
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 11:26
|
|
|
Tsitaat: | Siis palveta
Arvestades seda,kuidas praegu nokitakse peaaegu iga asja pärast...pikka pidu sul pole |
peo pikkus sõltub sellest kaua mu auto teenentuses on noo praegu viimased 2 nädalat olen ilma autota olnud... ja ega need probleemid ei teki kui auto vedeleb kuskil teenenduses... seni
pean sõprade masinatega kulgema...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.10.08 12:36
|
|
|
90 või A6 ees? Miskipärast eeldan viimast. Luuptuledega moodsamat autot ei tulegi üldjuhul keegi nokkima, kui just tegu pole päris lillade ja
vastusõitjale silma paistma regullitud xenonitega...
|
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 13:50
|
|
|
Tsitaat: | 90 või A6 ees? Miskipärast eeldan viimast. Luuptuledega moodsamat autot ei tulegi üldjuhul keegi nokkima, kui just tegu pole
päris lillade ja vastusõitjale silma paistma regullitud xenonitega... | a6 ees jap, 5000k, pole kordagi vilgutatud ega kobisetud
nende kohta... pablanud olen rohkem valge LED-i pärast, aga pole nendegi kohta miskit öeldud...
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 12.10.08 15:22
|
|
|
| täitsa puudu nii pesurid kui regulaatorid... |
kusjuures osadel pillidel jöhkralt pimestavad need isearetatud xenonid(loe:puudub körguse regulaator)
on olnud juhuseid,kus tullakse vastu nagu täistuledega,olen siis ka täistuled peale pannud ja kui tema lükkab täistuledele siis see enam ei
pimesta,kuna valgusviht pm suunatud taevasse.
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 15:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: olensaarlane
kusjuures osadel pillidel jöhkralt pimestavad need isearetatud xenonid(loe:puudub körguse regulaator)
on olnud juhuseid,kus tullakse vastu nagu täistuledega,olen siis ka täistuled peale pannud ja kui tema lükkab täistuledele siis see enam ei
pimesta,kuna valgusviht pm suunatud taevasse. |
Probleem hakkab jah pihta sellest,et xenonid seatakse paika tühjal autol,kuid kui inimesed ka sees,siis tulede valgusviht tuleb täpselt vastutulijale
silma...Sellepärast ka nende regulaatorite nõue
Pisike punane putukas
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 15:53
|
|
|
Probleem hakkab jah pihta sellest,et xenonid seatakse paika tühjal autol,kuid kui inimesed ka sees,siis tulede valgusviht tuleb täpselt vastutulijale
silma...Sellepärast ka nende regulaatorite nõue |
no aga kui pimestab ainuüksi juba tühi auto,mida tuled teevad siis kui ka näiteks 2 kardulakotti pagassis peaks olema vöi vanaema tagaistmel?sellisel
juhul meil-söiduauto juhtidel joppab,et ehk valgusvihk möödub meist üle katuse,kuid kui peaks sootuks rekka/bussijuht olema-neil puhta jube
olla,pidevalt tuba valge ju.
sellepärast ma leiangi,et pole mötet tegeleda isetegevusega,kui asjad ei toimi nii nagu nad peaksid.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 12.10.08 18:07
|
|
|
Ja arvad et halogeen ei pimesta kui liiga üles näitab. Selleks on salongis tulede reguleerimis nupp, et saad ise maha keerata kui taga raskus peal
on.
Kasutan ise ka neid ise aretatud xenone ja on mõned üksikud vilgutajad, kuid ma ei saa aru, miks on üldse vaja vahtida vastu tuleva auto tuledesse.
|
|
|
|
ukuke
huviline
Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad
|
postitati 12.10.08 18:18
|
|
|
Ärge palun põdege niipalju ja pange sinna ette põlema,mida süda ihkab.Panen kindlalt xsenonid ette,praegult Osramid õigesti regullitud ja ikka
vilgutavad.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 12.10.08 18:23
|
|
|
Ma ei põegi, mulle tuleb ka vasta iga sugu tuledega autosid, kuid olen siiani suutnud neist kõigist mööduda.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.10.08 18:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: villu157
Ja arvad et halogeen ei pimesta kui liiga üles näitab. Selleks on salongis tulede reguleerimis nupp, et saad ise maha keerata kui taga raskus peal
on.
Kasutan ise ka neid ise aretatud xenone ja on mõned üksikud vilgutajad, kuid ma ei saa aru, miks on üldse vaja vahtida vastu tuleva auto tuledesse.
|
ega ei olegi öelnud,et ei pimesta,kuid tolle valgustugevus natuke nörgem ju kui xenonil.hea ju öelda,et regul.nupp olemas,kuid paljudel see puudu ja
pimestab nii mis hirmus.kui peaks veel vahtima vastutuleva söiduki tuledesse, jääb üldse söitmata vöi peaks tihtilugu vilgutama.eelnev jutt oli siiski
kirjutatud mönede üksikute juhtumite kohta.
aga noh.eks neid tuledega söitjaid ole ka igasuguseid,mul siin kandis üks vanake söidab näiteks b4-ga ja tollel esiots tulesi nii täis tuubitud,et
vanasti polnud rallikatel ka niipalju.
temal on: originaal esituled,siis pamperis olevad udukad ja 3 paari lisasi-köik säravad ja 3paarist lisadest 2 paari pimestavad.on ka mainitud
temale,et vötaks midagi ette,kui eks taadu ülbust täis ja öelnud,et pole kellegi asi,kuidas tema nendega söidab
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |