Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: küsimus xenonite kohta (Vastuseid: 46 | Vaatamisi: 6115)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.07.08 17:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
:D aga kuidas politseid siis aru saavad, et kas tohib või eoi tohi? on siis tule ehitus tõesti simaga eristatav?

Kui neile tuleb näiteks vastu pimestavalt kõrgele keeratud lillade 8000K suurte reflektortuledega C4 100, siis küll nad juba aru saavad. Kui kasutad normaalset värvustemperatuuri - mitte üle 6000K, soovitatavalt 4300K, nagu originaal ja tuled on nõuetekohaselt reguleeritud, ei usu mina, et politsei moodsama välimusega luuptuledega A6 kallal niismaa nokkima hakkaks. Ülevaatusel võib muidugi teine teema olla, sellega pead ka arvestama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 28.07.08 20:07 Tsiteeri

tänud kasuliku info eest :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 29.07.08 16:41 Tsiteeri

Oi Juss poiss mis sa jamad nende xenonitega :D, viskame releed vahele ja korralikud pirnid(vaesemehexenonid) ka sisse ja enne seda teeme tulede sisu puhtaks ja siis muutuvad pooltuled korralikumaks :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.07.08 13:10 Tsiteeri

noo davaika..:D kui siia tuled teeme proovi :P

ets30
huviline

Registreerunud 18.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.08.08 21:29 Tsiteeri

Tekkis küsimus kas kedagi on nn. aftermarket Xenonite pärast kordusülevaatusele saadetud ja huvitav kas politseil on üldse sõiduki kontrollimisel piisavaid tõendeid tulede määratlemisel Xenonitena?
Minu teada ei anna valge või kergelt sinakas valgus selleks küll piisavalt põhjust, või ma eksin?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.08.08 06:54 Tsiteeri

Hetkeseisul ei ole mina veel kuulnud, et kellegil oleks nende üle politsei poolt kobinat olnud.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 19.08.08 07:57 Tsiteeri

Sr.org kasutaja raitz87 kotiti ühel üritusel täiega läbi ja muuhulgas kästi ka Xenonid nii temal, kui paljudel teistel kohapeal põõsasse visata- see ka ainuke kord kui Xenoni-vastasest kampaaniast kuulnud olen.
Niiet hetkel jah hoida madalat profiili värvivalikul/reguleerimisel ja ilmselt muresid pole.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 10:37 Tsiteeri

mul xenon ees juba üle kuu , sõidetud palju ja eri paikades, pile siiani mingit kobinat olnud kellegil

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 12.10.08 10:56 Tsiteeri

Tsitaat:
mul xenon ees juba üle kuu , sõidetud palju ja eri paikades, pile siiani mingit kobinat olnud kellegil

Sülita 3X üle vasaku õla....Ilmselt on sul jopanud...No siis muidugi iseasi,kui sul pesurid ja automaatne kõrgusereguleerimine ka lisaks xenonitele

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 10:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ets30
Tekkis küsimus kas kedagi on nn. aftermarket Xenonite pärast kordusülevaatusele saadetud ja huvitav kas politseil on üldse sõiduki kontrollimisel piisavaid tõendeid tulede määratlemisel Xenonitena?
Minu teada ei anna valge või kergelt sinakas valgus selleks küll piisavalt põhjust, või ma eksin?

Kuskilt on kõrvu jäänud,et tule klaasidel pidi olema mingi tähis,mille järgi saavad politseinikud vaadata,kas tohivad olla xenonid

Pisike punane putukas
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 11:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exess
Tsitaat:

Sülita 3X üle vasaku õla....Ilmselt on sul jopanud...No siis muidugi iseasi,kui sul pesurid ja automaatne kõrgusereguleerimine ka lisaks xenonitele
täitsa puudu nii pesurid kui regulaatorid...

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 11:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Siis palveta:D
Arvestades seda,kuidas praegu nokitakse peaaegu iga asja pärast...pikka pidu sul pole

Pisike punane putukas
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 11:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Siis palveta:D
Arvestades seda,kuidas praegu nokitakse peaaegu iga asja pärast...pikka pidu sul pole

:) peo pikkus sõltub sellest kaua mu auto teenentuses on ;) noo praegu viimased 2 nädalat olen ilma autota olnud...:D ja ega need probleemid ei teki kui auto vedeleb kuskil teenenduses... seni pean sõprade masinatega kulgema...:P

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 12.10.08 12:36 Tsiteeri

Tsitaat:

90 või A6 ees? Miskipärast eeldan viimast. Luuptuledega moodsamat autot ei tulegi üldjuhul keegi nokkima, kui just tegu pole päris lillade ja vastusõitjale silma paistma regullitud xenonitega...

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 13:50 Tsiteeri

Tsitaat:
90 või A6 ees? Miskipärast eeldan viimast. Luuptuledega moodsamat autot ei tulegi üldjuhul keegi nokkima, kui just tegu pole päris lillade ja vastusõitjale silma paistma regullitud xenonitega...
a6 ees jap, 5000k, pole kordagi vilgutatud ega kobisetud nende kohta... pablanud olen rohkem valge LED-i pärast, aga pole nendegi kohta miskit öeldud...

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.10.08 15:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

kusjuures osadel pillidel jöhkralt pimestavad need isearetatud xenonid(loe:puudub körguse regulaator)
on olnud juhuseid,kus tullakse vastu nagu täistuledega,olen siis ka täistuled peale pannud ja kui tema lükkab täistuledele siis see enam ei pimesta,kuna valgusviht pm suunatud taevasse.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 15:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane

kusjuures osadel pillidel jöhkralt pimestavad need isearetatud xenonid(loe:puudub körguse regulaator)
on olnud juhuseid,kus tullakse vastu nagu täistuledega,olen siis ka täistuled peale pannud ja kui tema lükkab täistuledele siis see enam ei pimesta,kuna valgusviht pm suunatud taevasse.

Probleem hakkab jah pihta sellest,et xenonid seatakse paika tühjal autol,kuid kui inimesed ka sees,siis tulede valgusviht tuleb täpselt vastutulijale silma...Sellepärast ka nende regulaatorite nõue

Pisike punane putukas
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Probleem hakkab jah pihta sellest,et xenonid seatakse paika tühjal autol,kuid kui inimesed ka sees,siis tulede valgusviht tuleb täpselt vastutulijale silma...Sellepärast ka nende regulaatorite nõue

no aga kui pimestab ainuüksi juba tühi auto,mida tuled teevad siis kui ka näiteks 2 kardulakotti pagassis peaks olema vöi vanaema tagaistmel?sellisel juhul meil-söiduauto juhtidel joppab,et ehk valgusvihk möödub meist üle katuse,kuid kui peaks sootuks rekka/bussijuht olema-neil puhta jube olla,pidevalt tuba valge ju.
sellepärast ma leiangi,et pole mötet tegeleda isetegevusega,kui asjad ei toimi nii nagu nad peaksid.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 12.10.08 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja arvad et halogeen ei pimesta kui liiga üles näitab. Selleks on salongis tulede reguleerimis nupp, et saad ise maha keerata kui taga raskus peal on.

Kasutan ise ka neid ise aretatud xenone ja on mõned üksikud vilgutajad, kuid ma ei saa aru, miks on üldse vaja vahtida vastu tuleva auto tuledesse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ukuke
huviline

Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad

postitati 12.10.08 18:18 Tsiteeri

Ärge palun põdege niipalju ja pange sinna ette põlema,mida süda ihkab.Panen kindlalt xsenonid ette,praegult Osramid õigesti regullitud ja ikka vilgutavad.

villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 12.10.08 18:23 Tsiteeri

Ma ei põegi, mulle tuleb ka vasta iga sugu tuledega autosid, kuid olen siiani suutnud neist kõigist mööduda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.08 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: villu157
Tsitaat:

Ja arvad et halogeen ei pimesta kui liiga üles näitab. Selleks on salongis tulede reguleerimis nupp, et saad ise maha keerata kui taga raskus peal on.

Kasutan ise ka neid ise aretatud xenone ja on mõned üksikud vilgutajad, kuid ma ei saa aru, miks on üldse vaja vahtida vastu tuleva auto tuledesse.

ega ei olegi öelnud,et ei pimesta,kuid tolle valgustugevus natuke nörgem ju kui xenonil.hea ju öelda,et regul.nupp olemas,kuid paljudel see puudu ja pimestab nii mis hirmus.kui peaks veel vahtima vastutuleva söiduki tuledesse, jääb üldse söitmata vöi peaks tihtilugu vilgutama.eelnev jutt oli siiski kirjutatud mönede üksikute juhtumite kohta.
aga noh.eks neid tuledega söitjaid ole ka igasuguseid,mul siin kandis üks vanake söidab näiteks b4-ga ja tollel esiots tulesi nii täis tuubitud,et vanasti polnud rallikatel ka niipalju.
temal on: originaal esituled,siis pamperis olevad udukad ja 3 paari lisasi-köik säravad ja 3paarist lisadest 2 paari pimestavad.on ka mainitud temale,et vötaks midagi ette,kui eks taadu ülbust täis ja öelnud,et pole kellegi asi,kuidas tema nendega söidab:o

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.4% - SQL: 64.6%]