Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 04.05.08 18:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Tsitaat: | Algselt postitas: priidik
Veidi raskeks võib minna tõestamisega, et kes roolis oli tol väidetaval rikkumise hetkel. Veelgi enam, millise autoga üleüldse tegelikult rikkumine
toime pandi. Politsei peab ikka erilise kotkapilguga olema, et fikseerida 100%-lise täpsusega juht, sõiduk kui ka selle number, kui temast 180-ga
mööda lennata (kaamerapildi puudumisel).
Pealegi, sina sõitsid selle autoga ju hoopis teist teed mööda....
|
Sellistel postidel pole siin teemas kohta... Siin on inspektori sõna sinu sõna vastu, seega kellel rohkem tõendeid, see võidab ja suhtutakse sellesse
samasuguse üleolemisega. Paraku pole hetkel süüdistataval eriti mingit muud tõestust kui ainult enda sõna. See jutt, et mina polnud roolis või muu
värk tasuks endale sinnakohta toppida. |
Asi selles,et peale minu on mul veel ka 2 kaassõitjat kes ei ole samuti nõus sellise kiirusega ja veelvähem sellega,et meie sellise kiiruse aretasime.
|
|
|
roomych
huviline
Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi100
|
postitati 23.05.08 19:46
|
|
|
kiirus
mulle ka tehti raha trahv kiiruse uletamise eest.naitasid mulle et 28km.h ule.lubatud allinnas 50km.h.1200eek
shum
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 24.05.08 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: roomych
mulle ka tehti raha trahv kiiruse uletamise eest.naitasid mulle et 28km.h ule.lubatud allinnas 50km.h.1200eek |
Mis sellega on siis? Tunned, et tehti liiga?
|
|
|
|
Kessu
huviline
Registreerunud 24.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Mustad A4 (B5) 1.6 & 100 (C4) 2.3
|
postitati 24.05.08 19:02
|
|
|
Tegelikult on ju asi nii, et me võime selle labase politseisüsteemiga kakelda palju tahame, aga võitjateks kipuvad ikka nemad jääma. Kui trahvisumma
laua pealt õhtusöögi ei röövinud, siis läks isegi hästi
Kuigi, kui palju te sellega kursis olete, et maanteepolitsei ära kaotatakse ja kaameratega asendatakse ?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.05.08 19:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kessu
Tegelikult on ju asi nii, et me võime selle labase politseisüsteemiga kakelda palju tahame, aga võitjateks kipuvad ikka nemad jääma. Kui trahvisumma
Kuigi, kui palju te sellega kursis olete, et maanteepolitsei ära kaotatakse ja kaameratega asendatakse ? |
Nagu näha, siis sa ei ole aru saanud, mis politsei mõte on?
Politsei ja meie kõigi jaoks on võit see, kui neil enam tööd ei ole, ehk siis ei ole liikluses ajudeta idioote, keda trahvima peaks.
|
|
|
|
Kessu
huviline
Registreerunud 24.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Mustad A4 (B5) 1.6 & 100 (C4) 2.3
|
postitati 24.05.08 19:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Tsitaat: | Algselt postitas: Kessu
Kuigi, kui palju te sellega kursis olete, et maanteepolitsei ära kaotatakse ja kaameratega asendatakse ? |
Nagu näha, siis sa ei ole aru saanud, mis politsei mõte on?
Politsei ja meie kõigi jaoks on võit see, kui neil enam tööd ei ole, ehk siis ei ole liikluses ajudeta idioote, keda trahvima peaks.
|
Seda hirmugi pole, et politseil töö otsa saab. Aga elu on näidanud, et ka politsei kasutab ebaprofessionaalseid võtteid oma töös. Mis siin ikka. Pada
sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.05.08 09:19
|
|
|
Väike jutuke veel lisaks.
Eelmisel aastal sõdisin Sampo pangaga, kuna maksed lihtsalt "haihtusid", kuigi minul oli edastatud makse väljatrükk kenasti olemas. Sel aastal siis
võtsin natuke lõdvemalt ja ei trükkinud internetipangas ülekannet tehes endale mingit paberit välja või kasvõi PDF dokumendiks arvutisse.
Nüüd siis sattus samasuguste "haihtunud" ülekannete hulka ka veebruari kuu alguses koos kodanik lorrapiga ringi sõites väike trahv kiiruseületamise
eest ~600 eeku. Makse sai KINDLALT teostatud, kuna välisreis oli peale trahvi saamist kahe päeva pärast, ning kõik maksed said teostatud kindlalt enne
reisi, ning isegi kiirmenetluse otsusele olin linnukese peale tõmmanud, et see on makstud.
Sel nädalavahetusel ~24.mail sain kohtutäiturilt täitmisteate trahvi mitte maksmise kohta. Endal oli kohe WTF .
Tegin panga väljavõtte ja noh juba tuttav värk, et kannet ei eksisteerinud... Kuna ka kontol pole tavaliselt sellised numbrid, et sellise summa maha
minek või mitte minek mingit numbrimuudatust näitaks, siis jõuad sa jälgida kõike ja oma seljatagust kõikvõimalikel viisidel kaitsta.
Niisiis muutus trahvisumma natuke suuremaks tänu kohtutäituri tasudele ja elame rahulikult jälle edasi.
Ning vahetult enne selle teate saamist oli just pangaga intsident, kus klubiliselt madtuning sai mõned vidinad soetatud ja peale kontoinfo saamist
kohe makse teostatud.
Esimene makse, mis sai algselt teostatud:
Makse tüüp: Tavaline
Makse kuupäev: 06.05.2008
Makse number: 170
Maksja nimi: minu nimi
Maksja konto: minu konto
Saaja nimi: xxxxxxxxxxxxxxx
Saaja konto/IBAN: xxxxxxxxxxxx
Summa: xxxx,xx EEK
Viitenumber:
Selgitus:
Maksedokumendilt tehtud copy paste ja väljad ise kustutatud.
Teine makse siis selline ja vahepeal polnud sellelt kontolt midagi makstud:
Makse andmed
Kuupäev: 13.05.2008
Makse number: 170
Maksja nimi: xxxxxxxxxxxxx
Maksja konto: xxxxxxxxxxxxxx
Makse saaja: xxxxxxxxxxxxxxx
Saaja konto/IBAN: xxxxxxxxxxxxx
Summa: xxxxx,xx EEK
Viitenumber:
Selgitus: xxx
Jälgige makse numbrit
Loo moraal:
Kindlustage ennast, et makstes jääks endale mingi jälg makse kohta järgi, siis saate hiljem vähemalt millegi alusel kellelegi turja karata... Kuigi
Sampo pole mulle midagi vastanud selle kohta ei telefonitsi ega mailitsi. Nemad uurivad
Pangavahetuskuu on vist tulemas samuti...
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 29.05.08 09:47
|
|
|
Tegin panga väljavõtte ja noh juba tuttav värk, et kannet ei eksisteerinud... |
OT, aga lõhnab mingisuguse raskeloomulise tarkvaravea järele. Kui nüüd seda ka tõestada õnnestub, siis on panga töö kahjud kompenseerida
|
|
|
|
ivar80
huviline
Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG
|
postitati 29.05.08 10:09
|
|
|
OT. analoogset anomaaliat maksetega olen ka mina kogenud, kuid ma tean ka seda kuidas see minu puhul tekkis.
Kui oled makse kinnitanud, siis läheb see nn töötluses olevate maksete hulka ning kontolt raha selle tarbeks ära ei broneerita. Kui nüüd
internetipangast tegid makse näiteks laupäeva õhtul siis ennem esmaspäeva sealt raha ei liigu teisele kontole. Samal ajal teed makseid kaardiga
näiteks kusagil poes ja esmaspäeval enam sellist summat sinu kontolt võtta pole nagu maksekorralduse tegemiseks vaja oli. Korraldus tühistatakse sel
juhul automaatselt, ilma et sinule sellest keegi teada annaks.
EDIT: sinu puhul see teooria vist ei kehti kuna 6.mai oli teisipäev
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 29.05.08 10:20
|
|
|
Ühispangas ja hansapangas on siiani ikka kohe ülekantav summa kontolt ära võetud. Millal ta saajani jõuab on ise asi.
|
|
|
|
exess
klubiliige
Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a
|
postitati 29.05.08 10:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: villu157
Ühispangas ja hansapangas on siiani ikka kohe ülekantav summa kontolt ära võetud. Millal ta saajani jõuab on ise asi. |
SEB-s jõuab samasse panka raha koheselt,teistesse pankadesse jõuab see sõltuvalt eesti pangast...kuid mitte hiljem kui järgmine hommik 8 või 9 oli see
aeg
Pisike punane putukas
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 29.05.08 10:30
|
|
|
bla bla bla bla
|
vaata, kas leiad salvestatud maksete alt selle makse. kui leiad, siis ma võin sulle öelda mis toona valesti tegid
|
|
|
|
vreps
huviline
Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu
|
postitati 29.05.08 10:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: exess
Tsitaat: | Algselt postitas: villu157
Ühispangas ja hansapangas on siiani ikka kohe ülekantav summa kontolt ära võetud. Millal ta saajani jõuab on ise asi. |
SEB-s jõuab samasse panka raha koheselt,teistesse pankadesse jõuab see sõltuvalt eesti pangast...kuid mitte hiljem kui järgmine hommik 8 või 9 oli see
aeg | Noh, minu rekord pangasisesel ülekandel on 4 tp. ja
kui otsima poleks hakanud siis poleks kohale jõudnudki (aga kontolt võeti kohe maha ja ega vabandamise peale ka keegi aega ei raisanud).
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 29.05.08 12:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
bla bla bla bla
|
vaata, kas leiad salvestatud maksete alt selle makse. kui leiad, siis ma võin sulle öelda mis toona valesti tegid |
Nüüd läheb juba rõvedaks OT'ks kätte, aga infoks ikka.
Kõik nüansid on välistatud, kuna ma muutusin valvsaks juba peale esimesi
probleeme eelmisel aastal. Mingit vähema summa probleemi pole olnud ning "kasutaja" dumb userlikkus on samuti välistatud, kuna minu igapäeva töö on
IT haldus ja eelnevad 10+.a. IT hooldus, lepingud jne. Välistatud on ka variandid, et mingi kohaliku tehnikaga on mure, kuna teostatud on makseid
erinevatel moodustel ja erinevate seadmete ning lokatsioonidega.
Ka olen kogenud, et SEB makseterminal kaardiga makstes teatab rõõmsalt, et kontol pole piisavalt raha Ma siblisin koheselt moblaga kontojääki kontrollima, et ega mõni pahalane pole ligi saanud konto kallal noosi
noppima ja üllatus üllatus kõik nagu alles... Läksin võtsin kõrvalt automaadist sula välja ja asi sain makstud
To mth: usu mul pole salvestatud maksete all Lõuna politseipreffi... pole just igapäevane kohustus neile noosi visata
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
|
uko
huviline
Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)
|
postitati 29.05.08 13:00
|
|
|
Sai siis täna otsuse kätte ja selleks oli 9K ja 3 kuud
Ma ei mõista seda asja aga nagu eespool on räägitud,et kitsedega vaidlemine on nagu vastu tuult pissimine
Ja otsuses on veel kirjas selline lause:"Vastulauses esitatu jäetakse otsuse tegemisel arvestamata,kuna tema väited on paljasõnalised ning
ümberlükatud kogutud tõenditega".
WTF kas ma oleks siis pidanud oma 2 kaasreisijat ka kirjutama kutsuma või
kuidas?Ja millised tõendid?Mingi suvaline nr "föönis" ja vihjekõne?Ega muud kui tuleb kaebus kohtusse saata sest nii külmalt ei saa ju need mendid
teistele pähe s****da
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 29.05.08 14:17
|
|
|
Saan su pahameelest täitsa aru, olen isegi "väljapressimise " endale kaela saanud.
Minu "võitlus" nendega käib nii, et igal võimalikul juhul "panen kitse", kui näen politseiautoga erasõite tegemas vms. Lisaks kirjutan ilusaid
arveid, kui mõni seoses tööga ette satub. Vot nii tigedaks tegid mind paar sinivalget idikat nende "riigiteenistujate" vastu.
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 29.05.08 17:31
|
|
|
Siit moraal: vaielda ei ole mõtet.
Mõned nädalad tagasi pandi mind politseiautos fakti ette: trahv sellise rikkumise eest on 600-3000 eeku (liikluse takistamine ristmikul).
Apelleerimise peale vastati lihtsalt: ise tead, vaidled või mitte. Ühesõnaga, oleks vaidlema hakanud, oleks maksimum tehtud.
Masendav on see, et tänapäeval ei kontrollita enam eelnevaid rikkumisi. Pika lunimise peale ikkagi vaadati eelnevaid rikkumisi ja vastus oli: pole sa
nii puhas poiss nagu väidad, aastal 2002 said turvavööta sõidu eest suulise hoiatuse (sic!) ja aastal 2000 kiiruse
ületamise eest 600 eeku.
Seekord pääsesin 600 eekuga, kuigi peast käis läbi mõte asi vaidlustada. Õnneks suutsin ka keele hammaste taga hoida, et kui nii mitme teega ristmikul
on räme ummik, siis politsei peaks hoopis aitama seal liiklust reguleerida, mitte takistama seda.
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 29.05.08 17:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: turbo
Masendav on see, et tänapäeval ei kontrollita enam eelnevaid rikkumisi. Pika lunimise peale ikkagi vaadati eelnevaid rikkumisi ja vastus oli: pole sa
nii puhas poiss nagu väidad, aastal 2002 said turvavööta sõidu eest suulise hoiatuse (sic!) ja aastal 2000 kiiruse
ületamise eest 600 eeku.
|
mul sarnane olukord kuu tagasi.Mul loll komme,et reeglina tõmban turvavõõ
peale,kui juba sõitma hakkan ehk sõidu alguse ajal.Hakkasin sõitma,sain oma 30 m sõita ning juba käsi turvavöö peal et peale tõmmata ja hops,ment
nurgataga.Minu juttu ta muidugi ei uskund ja hakkas trahvist rääkima,et 3000 nagu palju selle eest.Nu hakkasin alla kauplema,et kehtivaid rikkumisi pole jne.Nu vaatas siis arvutist järgi,üks kindlutuseta sõit 2002
a.Vaatas mulle kohe otsa kui paadund pätile ja pobises,et mis ma ennast nii puhtaks poisiks olen eelnevalt rääkinud kui ei ole Nu siis olin muidugi kõigega nõus mida rääkis ja sain miinimumi 900.Kui
poleks pattu kahetsend oleks miinimum 1200.-
Nüüd püüan küll ennast parandada,et turvavõõ kohe kinni panna aga ega vana karu nii kiiresti tantsima õpeta
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 29.05.08 18:14
|
|
|
Siit moraal: vaielda ei ole mõtet.
Mõned nädalad tagasi pandi mind politseiautos fakti ette: trahv sellise rikkumise eest on 600-3000 eeku (liikluse takistamine ristmikul).
Apelleerimise peale vastati lihtsalt: ise tead, vaidled või mitte. Ühesõnaga, oleks vaidlema hakanud, oleks maksimum tehtud.
Masendav on see, et tänapäeval ei kontrollita enam eelnevaid rikkumisi. |
Kui tegelikult rikkumist ei olnud on igal juhul mõtet vaielda. Ei ole päris nii, et mis sest, et rikkumist tegelikult ei olnud, kui vaidled siis
vääname veel rohkem.
Eelnevaid rikkumisi arvestatakse küll ning see on ka üheks suht määravaks asjaoluks. Küll on tõesti miilitsate andmebaasis igasuguseid vanu ja vahest
ka olematuid asju, kuid neid ei tohi militsionäär tegelikult karistuse määramise juures arvestada, sellist asjaolu kui miilits mingeid mitte kehtivaid
rikkumisi on maininud on muide väga hea ka hiljem kohtus kasutada
Teema algataja juhtumil on aruka käitumise puhul väga suur võimalus asi positiivse tulemusega vaidlustada, kui ise ei taha asjaga tegeleda siis
soovitaks mõne õigusabibüroo poole pöörduda, kuid põhjalikuma vtms, krms,karistusseadustiku, liiklusseaduse, liikluseeskirja, miilitsaseaduse jms
tudeerimisest piisab ka, et omal käel asi positiivse lõpuni viia.
Arvestada tuleb ka seda, et vaidlemisega ei kaota midagi- ka halvimal juhul ei saa karistust suurendada.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.08 18:23
|
|
|
Kulla ferdinand, loe mu teema veel üks kord läbi!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.08 19:12
|
|
|
Kulla ferdinand, loe mu teema veel üks kord läbi! |
Vastus oli ennekõike mõeldud teemaalgatajale, kuid ka kõigile teistele ebaõiglaselt karistatutele/karistatavatele. Kui miilits on ebaõiglaselt
käitunud tuleb igal juhul vaielda. Sellepärast nad eriti julgelt ülbitsevadki, et keskmine eestlane võtab kõrvad lontis kõik omaks mis talle kaela
määritakse.
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.08 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Vastus oli ennekõike mõeldud teemaalgatajale, kuid ka kõigile teistele ebaõiglaselt karistatutele/karistatavatele. Kui miilits on ebaõiglaselt
käitunud tuleb igal juhul vaielda. Sellepärast nad eriti julgelt ülbitsevadki, et keskmine eestlane võtab kõrvad lontis kõik omaks mis talle kaela
määritakse. |
Kaela on meile määritud kogu see EL liidu pask, mida eestlased, kui ajaloost tuntud pugejad, täidavad täie usinusega.
Streike ja vaidlusi EW ega ka EV eriti ei mäleta. Konnasööjate maal streigivad bussijuhid, põtrade maal kütusetarbijad, jne., meil mitte keegi. 700 a.
orjust on oma töö teinud.
Vaadates meil järjest tõusvaid ärihooneid ja tarbijahindu ongi midagi enamat oodata mõttetu. Eestlane on olnud alati vahendaja või liig (altkäemaksu)
kasuvõtja. Sama kehtib ka eesti "miilitsa" kohta. "Makse" võetakse igas riigikaitseasutuses usinalt. See jura ei lõppe siin iial. Paigaldagu
kaameraid politseiautodesse või ülevaatuspunktidesse. See asi JÄÄB!
|
|
|
|
Kenwood
huviline
Registreerunud 03.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi V8 ; MB
|
postitati 29.05.08 21:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
määritakse. |
No mina vaidlesin ka kunagi mendiga, suutsin 2 tundi neldega ühes autos aega veeta, kasu sellest polnud, seisvas autos puudus tulekustuti, 2400kr
Lasin enda õiguseid ette lugeda, LE-rida lugeda jne, siis lugesin protokolli tagant õigusi, siis lasin protokolli kirjutatud teksti ette lugeda,
loetamatu käekiri oli. Seletuskirja kirjutasin ka ühe A4
Samas, head kokka tunneb sellest, et pann on tahmane.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.08 06:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kenwood
No mina vaidlesin ka kunagi mendiga, suutsin 2 tundi neldega ühes autos aega veeta, kasu sellest polnud, seisvas autos puudus tulekustuti, 2400kr
Lasin enda õiguseid ette lugeda, LE-rida lugeda jne, siis lugesin protokolli tagant õigusi, siis lasin protokolli kirjutatud teksti ette lugeda,
loetamatu käekiri oli. Seletuskirja kirjutasin ka ühe A4
|
Miilitsionääri endaga ei ole mõtet vaielda seda ma siin ju rahvale selgeks
teha püüangi. Miilitsa toimingud tuleb järgmise astme menetleja juures st
maakohtus vaidlustada. See kui protokoll on loetamatult koostatud on väga hea ja seda kohapeal miilitsale mainida ei ole väga arukas tegu- kohtus
võiks see olla juba alus (vastavalt vtms §49 lg1) protokolli tühistamiseks.
A nüüd läheb asi juba liiga peensustesse, seda ma eriti ei pooldaks kui igasugu rullid ja huligaanid ka miilitsatega vaidlema hakkavad, neid on
liikluses tõesti üleliia palju.
Edit: muide kohtulahendite register on ka üks väga hea infoallikas.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 6 |