Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: 2.8 mootori asemele 2,2 turbo (Vastuseid: 53 | Vaatamisi: 4425)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.03.08 06:46

Tsitaat:
Algselt postitas: madu
Isetegija ma suur ei ole, mootoriosa koha pealt eriti...seega pean paluma kõrvalist abi.

Kui isetegija ei ole, siis ei näe asjal pointi.
Tsitaat:
auto erilisus ei ole alati S mudeli välimus.
eesmärk ei ole ehitada ka kiirenduseks või ringil sõitmiseks.
eesmärk ei ole seda hiljem kallilt maha müüa.

Hunti lambanahas tahad siis? Keegi tõmbas foori all oma vana fordirimakaga mütsi pähe ja nüüd mõtled, et kunagi ostes ilgelt kõva tundunud 2.8 on tegelikult ikka lahja? :P
Tsitaat:
Mulle meeldib mu auto., ning võin käe südamele panna ja öelda, et see on nii mõnesti suure suuga S-i tuunijate liikuritest paremas seisus. Ma julgen oma autosse raha matta, teades et see teeb autot paremaks.

Ma tean, mida sa tunned. :) Mul oli ka plaan kunagi oma E30-le 2.4D asemele 2.5TDS mootor panna. Ka just seepärast, et arvasin, et mu auto on nii heas korras, et seda müües ja teist ostes ei saaks ma kunagi nii head autot tagasi. Mul oleks vähemalt see õigustus olnud, et sellele kerele pole tehas kunagi seda mootorit pannud ja oleks tõesti erilise auto saanud. Õnneks tuli mõistus koju ja edasine elu näitas, et maamunal on ka teisi korralikke autosid. Mõned neist täiesti mõistliku hinnaga ka müügiks.
Tsitaat:
See on hobi:) ja hobi ei pea olema odav, või S.

See väide läheb jälle selle mitte isetegija olemisega veidi vastuollu. Milles see hobi siis seisneks? Et käid õhtuti garaaziuksel kiibitsemas, kuidas töömees mootorit vahetab? :) Lõpuks on sul ikka üks vana hübriidauto, millest sa aasta-paari pärast tüdined ja mida pead turustama hakkama. Lisandub häda, et selliseid hübriide ei taha eriti keegi osta. Orig. 2.8 eest saaks ilmselt rohkem raha tagasi.
Tsitaat:
Algselt postitas: kcl
Veel OT-d:P aga pean mainima ,et peale leheküljetäit mahategemist ja hukkamõistu pole küsija ikka oma küsimusele täit vastust saanud!
Teadjamad mehed võiksid ikka veidi tolerantsemad olla;)

Vastus anti tegelikult juba teises postis ära. Nii ongi. Kui raha pole probleem, siis pole miski probleem. Lõikamise ja keevitamise küsimus. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 26.03.08 07:51

Pmst tahad sa ehitada ärakohitsetud essi ikkagi. Peaaegu nagu mina juba, lahe :D Aga anna minna- arvesta vähemalt 200+ tuhat raha kui erilisus ei piirdu ainult kapotialusega. Ning korruta see summa u. 1,5'ga kui ise käsi mustaks ei tee või vastavat firmat ei oma :D Ning päeva lõpuks on sul vana auto, mille kõik tähtsad sõlmed on täiesti eelmise päeva tehnoloogia aga värv on äge, nahk läigib ja edasi läheb ka miskitmoodi. Ahjaa ning väärtus on ikka suht sama, mis tavalisel A6'l. Ning siis avastad ühel päeval takkaotsa, et raisk on liiga jäik ja ebapraktiline ka, et meie vabariigis mõistlikkult liigelda.
Tegelikult on siin teemas pea iga post kulda väärt- ma loen kokku vähemalt 6 inimest, kes tahavad sind säästa raha raiskamisest. Päris tõsiselt.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 26.03.08 07:54

Ok siis on sul aeg pöörduda kellegi poole kes sulle selle asja valmis teeks, soovitavalt keegi kellelt sa saad ka kõik vajalikud vidinad ja kes on mõne 20vt ümber tõstnud mõnele teisele autole. Esimesena kargab pähe kasutajad ur666 ja ICE . Aga enne kui seda tegema hakkad otsi üles kasutaja kriss audi 100 avant quattro diisel loe läbi ja mõtle kas sul on selline raha ja viitsimine ja aeg ja kannatus et seda teha. Temal ka kõik jupid ühelt autolt teisele ümber tõetedud.
Asi selles et sellised teemad nagu sinu oma siin tekkib pidevalt siis on palju vaidlust ja madinat kisa ja kära kus teema algataja tõestab et see on normaalne plaan kuid tulemusi ei ole peaegu kunagi. Inimesed kes on asjad valmis teind tavaliselt ei esita küsimusi kas on võimalik või mitte, kas tuleb mootori kinitused ümber teha või mitte.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 26.03.08 08:00

Sinu küsimusele et kas on vaja sildasid ka järgi aitata vastaks et minuteada on S pidurid teised kui a6 võibolla eksin. Selleks et pidureid vahetada tuleb vahetada ka esimesed tiivad logarid stange. Ole siis meheks ja hoia meid ka oma auto ehitamisega kursis. Kui oled ehitust alustand siis ma usun et me kõik oleme sulle hüvanõuga toeks.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 26.03.08 08:28

Oma soovitud tulemuse, kuid lihtsamalt ja kindlasti ka odavamalt saad siis kui ostad S6 ja annad talle A6 välimuse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 08:47

And that is just silly :D Sest jutt oli millestki erilisest aga selline sleeper pole üldse eriline (loe: sleeper ei võrdu eriline). Kõige põnevam idee siit jutust üldse oleks kompressor. Ma tean, et 30v 2.8 konele on selline poest osta.

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 26.03.08 10:58

Ma olen ise sellise mõttetöö läbi teinud - oli plaan B4 aisade vahele ABK asemele istutada 10vT. Esimese takistusena jäi ette R4 ja R5 kapotialuse erinev paigutus (radikad juba teise asetusega + erinevad mootori kinnitused; sama asi ka R5 vs V6). Teiseks - hakates uurima, mis maksab 10vT + selle korda tegemine (samuti oleks parima tulemuse nimel selle töö tellima pidanud) ning seejärel siis mootori auto peal toimima panek (elektriosa oleks tulnud suures osas ringi teha ja kindlasti oleks olnud nõu ja jõuga aitavale inimesele/inimestele nende aja ja teadmiste eest maksta) tuli välja, et S2 oleks tulnud ilmselgelt odavam osta + enda B4 müügist saadud raha eest oleks seda S mudelit saanud siis korrastada päris arvestatavas mahus.
Kui ise kuldsete kätega autoparandaja ei ole, siis sellise kompoti tehnilise teenindamisega võib ka ilmselt palju mõtetut jama tekkida (otse kataloogist ei sobi sinna enam just palju asju, iga asi erinevalt mudelilt)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D4

postitati 26.03.08 11:27

to ICE...

seda kompressoriasja ma olen uurinud, siin on miski postitus minult, kus ma selgitan, miks ma seda turbo hinda küsin...just sellepärast et saada võrdlust selle kiti hinnaga. kiti hind on 5 kilo taala. seega oli mu eesmärk enne midagi ehitama hakata natuke maad uurida. Vastuväited sain piisavalt palju, ning põhjus miks ma nendele vastu haugun on just see, et mu postituse eesmärk ei olnud saada teada kas S on parem kui A6, vaid saada teada miski hinnaskaala turbo pealearetamisest. Teil suurtel audigurudel on omapärane komme küsimusse mitte süveneda, vaid esimese asjana algajad paika panna, ning siis ehk takkajärgi ise ka aru saada:) küsimus oli siis: kas ja mis hinnaga saab 2,2 turbomootori a6-le. seda et S on parem, tean ma ise ka:) Oleme nüüd toredad ja lõpetame selle teema siin, ning ma proovin oma tulevased küsimused delegeerida inimestele, kes enne süvenevad, kui teada tarkust jagama hakkavad.

tänan

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:36

Tsitaat:
Vastuväited sain piisavalt palju, ning põhjus miks ma nendele vastu haugun on just see, et mu postituse eesmärk ei olnud saada teada kas S on parem kui A6, vaid saada teada miski hinnaskaala turbo pealearetamisest.

...

küsimus oli siis: kas ja mis hinnaga saab 2,2 turbomootori a6-le.

juba mitu korda mainitud, et alates 40000 ise tehes :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:37

:) pärale jõudis, muud loba lihtsalt palju..

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:45

Minuarust on see 40k ikka väga optimistlik. Isegi ise tehes. Kui ostad teenuse, siis kõige elementaarse jamaga selline 100k.
Mul on omast majast võtta kaks tegelast, kes selle summaga seda asja ära EI teinud.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:47

Black: Hunti lambanahas tahad siis? Keegi tõmbas foori all oma vana fordirimakaga mütsi pähe ja nüüd mõtled, et kunagi ostes ilgelt kõva tundunud 2.8 on tegelikult ikka lahja?

vaata:) siin akna all seisab üks 5,7 liitrine vana liikur, mis nullist sajani liigub suht kiirelt:) kui oleks vaja oma mehisust vaid jala raskusega tõestada, siis küllap sellega saaks:)
pole vaja sarkastiline olla:)
mul pole vaja kiirendusautot:)

prr
klubiliige

Registreerunud 20.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A3 & A4 Cabrio

postitati 26.03.08 11:48

...ja ei tule siit ka midagi.

lapsest peale on hobused meeldinud
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:49

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Minuarust on see 40k ikka väga optimistlik. Isegi ise tehes. Kui ostad teenuse, siis kõige elementaarse jamaga selline 100k.
Mul on omast majast võtta kaks tegelast, kes selle summaga seda asja ära EI teinud.

pigem sellisi lauseid oleks ma algusest peale tahtnud kuulda...:) nendelt kes teavad, mitte ei räägi niisama:)

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 11:51

Tsitaat:
Algselt postitas: prr
...ja ei tule siit ka midagi.

ja kust sa kuulsid et midagi ei tule?

minu arust on see teema siin rohkem kangutamiseks läinud. igast nurisejatele siis palve...ärge tehke ennatlikke järeldusi. las laps seedib olukorda ja uurib maad.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 12:07

Kusjuures ei ole keegi niiväga kraesse lennanud. Lihtsalt proovi mõista seda ka, et aktiivsematel foorumikasutajatel on sellistest teemadest suht "kõrini" ning kuna tulemus on 99% alati sama (lihtsalt palju juttu ja plaane ning tegusid mitte üldsegi) siis on võib olla esmane reaktsioon natukene negatiivne... Sarnaseid teemasid on siin mitmeid kus on vihjatud ka nendele, kes sellise töö ära võiksid teha. Ehk siis kodutööks on materjali kõvasti. Lisaks sellised "klassikalised" lingid nagu s2forum.com ja motorgeek.com.

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 12:17

aktiivsematel foorumikasutajatel (nimesid ei nimeta) paistab enamustest teemadest kõrini olevat:) ma ei liigita inimesi ainult selle järgi kas küsimus on tuttav ning siis otsustan...sama jama jällegi. ma saan aru kui foorum oleks suletud ringile ja inmesed samad aastaid, ning uusi nägusid ja tegijaid ei oleks. paratamatult on peale nende kohalike " rikaste" veel inimesid kes suudavad omale audit lubada:) kasvõi sellist vanat nagu minul. ja kui mõnel tekib huvi midagi muuta, siis poleks ehk vaja kohe nii kiirelt asju kinni tampida. et siis peaks nagu audientusiastid aru saama, et äkki siiski nad ei ole suutnud kõiki ideid ise ära genereerida?
kuulamine ei maksa midagi...või maksab?
üks peamine põhjus minu teemaalgatusele on see, et ma ei lepi alati tavaliste lahendustega...alati on võimalik ka teisiti... ning uskuge mind:) kui siiski midagi ebaharilikku õnnestub, siis on rahu majas.

jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 26.03.08 12:42

Palun seleta mullegi siis mis on peamine point miks sa tahad panna peale 2,2 turbo mootorit.
Kiirendus on tõesti parem kui 2,8 -l (sa ei taha osaleda võistlustel)
Mootorit sul praegu ei ole veel (väga heas korras mootorit on raske leida + käigukast + aju [mõistlik oleks S4 pauku saanud doonor leida])
Vaatasid S4 kapoti alla ja enda A6 kapoti alla ja tundus, et mahub küll, no head ideed saavad alati sellistest asjadest alguse, kui nüüd rahakotisisuga pahandusi pole.
Eks meil kõigil ole oma autod armsad ja palju raha sisse maetud aga kuskilt maalt segab ratsionaalne mõtlemine pahatihti vahele.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 12:45

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Palun seleta mullegi siis mis on peamine point miks sa tahad panna peale 2,2 turbo mootorit.
Kiirendus on tõesti parem kui 2,8 -l (sa ei taha osaleda võistlustel)
Mootorit sul praegu ei ole veel (väga heas korras mootorit on raske leida + käigukast + aju [mõistlik oleks S4 pauku saanud doonor leida])
Vaatasid S4 kapoti alla ja enda A6 kapoti alla ja tundus, et mahub küll, no head ideed saavad alati sellistest asjadest alguse, kui nüüd rahakotisisuga pahandusi pole.
Eks meil kõigil ole oma autod armsad ja palju raha sisse maetud aga kuskilt maalt segab ratsionaalne mõtlemine pahatihti vahele.

lugesid sa postitused algusest peale läbi? kuskil on siis kaks märget, et olen uurinud ka kompressorikiti paigaldamist. ja turbomootori paigutamise kohta soovisin maksumust. seega on mul ehk plaanis neist üks võtta...ma usun, et lihtsam on mitte arusaamise korral küsida...mitte kohe paugutama hakata.:)

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 12:51

Tsitaat:
Algselt postitas: madu kuskil on siis kaks märget, et olen uurinud ka kompressorikiti paigaldamist. ja turbomootori paigutamise kohta soovisin maksumust. seega on mul ehk plaanis neist üks võtta...ma usun, et lihtsam on mitte arusaamise korral küsida...mitte kohe paugutama hakata.:)

Olen teemat algusest peale jälginud ja tee mis tahad... naerma ajab lihtsalt.
Kuid paistab, et summad on paigas mida teada oli vaja... aga tõesti vat seda inimest tahaks ka mina näha kes auto maksumuse jagu (või pigem isegi enam) lihtsalt niisama erilisuse (see jääb muidugi arusaamatuks mis siin erilist on?) mootori järeleaitamisele paigutab. Erilisuse alla ei liigitaks ma mitte mingit pidi asja mida on võtta sarnasena ka tehasest tulnud tootevalikust. Nagu ka juba mainiti siis ainus erilisus mida võiks ette võtta kui rahakott tõesti puuga selgas on... on kompressor.
Jääb oodata vaid tulemust:D

madu
huviline

Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 12:58

:) no ma siit olen lugenud, et nii mõnigi mees paneb oma autosse kordi rohkem raha kui auto hind...ja erilisus? 7a nukad aan mootoris?...või midaiganes...lihtne on minna kerge vastupanu teed ja osta omale S ja panna sinna samad poldid mis naabripoisi autol:) ja see on erilisem???:) ok...isetegemise kohta veel niipalju, et ma ikka oma tahte ja õpioskuste mahus lööks kaasa. Jah, mul ei olnud sündides neli rõngast pea kohal ja silmusvõti käes...aga inimene õpib:) ja ma usun et selline kogemus õpetab rohkem kui targutamine, et mul tuttav oOleg tegi, läks per..e, mina kui vana tark sul ka ei soovita.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 13:01

Tsitaat:
:) no ma siit olen lugenud, et nii mõnigi mees paneb oma autosse kordi rohkem raha kui auto hind...ja erilisus? 7a nukad aan mootoris?...või midaiganes...lihtne on minna kerge vastupanu teed ja osta omale S ja panna sinna samad poldid mis naabripoisi autol:) ja see on erilisem???:)

Seal ei taotleta erilisust vaid jõulisa, need on kaks erinevat asja!
Erilisus peaks tähendama siis teistest erinemist, kuid KUI võtta nt ümber tõstmine 2,8 asemele 2,2 siis mida siin erilist on kui täpselt sama asi on S4 näol olemas? Ainus vahe see, et sa oled selle ise sinna pannud (lasknud panna) ja maksnud asja eest kordades rohkem kui S4 oleks maksnud ning selliste tõstmistega kaasnevad kõiksugu riskid ja probleemid millest juba on jahutud siin küllalt.

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 13:17

Ahjaa, V6 BIT võiks ka suht huvitav lahendus olla. Muideks just lugesin soome foorumist, et AAH 2,8 ja 2,7biT "Ihan ovat sukua toisilleen. Menee "heittämällä" kiinni. Vähän sama kun renkaat vaihtais" Ehk siis meie keeles on need mootorid lausa sugulased omavahel ning biT läheb visates peale, nagu rehve vahetades :)
Vot sellest võiks veel aru saada :)

lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 26.03.08 13:17

Tarmo pakkus sulle hinnaks ca 20K mootor pluss 20K paigaldus. Mina muidugi kahtlen, et sellise summaga asi tehtud saab. Peale 40 tuhandet raha matmist on sul tavaline essimootoriga käkk, mille mootori korrasolekust ja tõrgeteta töö peale jääb üle vaid pöialt hoida. Kui sa paned samad poldid nagu on naabripoisi essil, isegi siis ei ole sul 2,8 piduritega mingit pidamist. Järgneb vedrustus, millega originaalis kahjuks üle 160 km/h sõitmine on meie teedel enesetapp jne.

Kui on viga väljanägemises ja essiväimust ei taha, vaid tahad olla hunt lambanahas, siis võin ma su tulevaselt essilt võtta esialgu stange, kellad, tiivad ja tagatulede paneeli, et poleks enam essi välimust. ;) Vastu saad 100/A6 omad.

Milleks sa tahad leiutada autot mis on juba leiutatud? Oled sa kunagi mõnda 20vT mootoriga masinat üldse omanud?

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.03.08 13:21

Tsitaat:

Peale 40 tuhandet raha matmist on sul tavaline essikäkk

Ja kusjuures ei ole ju veel essikäkk, kaugel sellest. Kõik see järgnev, mis sa ette lugesid, tuleb ju ka ära teha. Ning kuna need asjad on moraalselt täiesti vananenud, tuleb kulutada veelgi enam, et midagigi asjast välja tuleks. Ning tihtipeale polegi see võimalik, nagu ma olen juba praeguseks B4'ja peal tõestanud. Iga 2005a. 1,4L Fordinärakas on täpsema rooli ning tunnetusega. Ja ma võingi jääda matma raha sinna sisse ja ma ei saa kunagi soovitud tulemust. MOTT.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.3% - SQL: 72.7%]