Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi A8 vs BMW 7 seeria (Vastuseid: 32 | Vaatamisi: 9321)
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.08 19:29 Tsiteeri

http://www.e38.ee/andmed.html

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 11.03.08 19:33 Tsiteeri

KUI sul on S6 ja 7iL kodus, siis vahet pole, kuhu sõitma minnes, ikka tahad 7st valida. KUI on vaja end natuke 'piinata' ja muidu autosadomaso tuju peal on, siis ma võtan Audi. Ses suhtes, olen 100% Joeliga nõus - meil on suht sarnased automaitsed.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.03.08 20:17 Tsiteeri

S6 ja seitsmene bemm ei ole tegelikult päris sama klass ka. Võrdleme ikka sama klassi autosid.

A8-ga on tõesti iga ratta alt läbi käinud kivike tunda (minu omal on täiesti tavaline vedrustus). Eriti vaikne auto ta ka pole. Nagu öeldud, E38 bemm on pehmem ja vaiksem. Nii et mugavalt punktist A punkti B kulgejale on bemm parem variant. Samas A8-ga on jälle minu arust lõbusam sõita. Bose sound on ka bemmi omast tükk maad klaarim. :)

Kusjuures vastupidiselt Joel'ile meeldib mulle A8 algupärane nägu rohkem. Selline lahe pilusilm. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.03.08 21:00 Tsiteeri

s8 99-xx esituled oma suure reflektorlähitule ja xenoni ning pisikese kaugtule ja imepisikese uduga on total P*RR.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.03.08 21:29 Tsiteeri

See reflektorlähikas on visuaalselt tõesti koledam. Valgusviljakus on ilmselt luubist parem. Samas ma olen neis kõrgemates tuledes ka luuplähikaid näinud. Miski facelifti facelift vist. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 13.03.08 18:01 Tsiteeri

bmw ja mb juhitavus kuivades oludes on kindlalt paremad kui a8. kuigi järgmine liikur tuleb vist jälle a8. :cool:

kõige suurem, mugavam, raskem ja uimasem on mb.
kõige sportlikum, väiksem ja kallim hooldada on bmw.
kõige parema läbitavusega, välimusega, hoolduskuluga on a8.

need on minu kogemused-tähelepanekud ja ei viitsi kellegagi vaidlema hakata sellel teemal punkt. :)

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.08 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Pmt peaks need, keskmise näidud omavahel ringi vahetama ja siis veel igaks juhuks liitma sinna +2 l ja saakski realistliku kütusekulu. :D

Lihtsalt huvi pärast mainin ära, et täna sain 730d-ga trassil keskmiseks kuluks 6,3 liitirt. Kiirus oli 110km/h (reaalselt -10km/h juba tehasest) ja vahemaa oli 65-70km ning all 18" 255/45 rehvid (originaal mõõt). Masinal peaks olema reaalselt tsipa üle 160kw ja passis on tühimassiks märgitud 1905kg.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.08 19:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: spcvnd
bmw ja mb juhitavus kuivades oludes on kindlalt paremad kui a8. kuigi järgmine liikur tuleb vist jälle a8. :cool:

kõige suurem, mugavam, raskem ja uimasem on mb.
kõige sportlikum, väiksem ja kallim hooldada on bmw.
kõige parema läbitavusega, välimusega, hoolduskuluga on a8.

need on minu kogemused-tähelepanekud ja ei viitsi kellegagi vaidlema hakata sellel teemal punkt. :)

Äkki põhjendad, miks E38 kõige kallim hooldada on?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.4% - SQL: 75.6%]