Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Meie kallis politsei.... (Vastuseid: 37 | Vaatamisi: 3766)
Miki
huviline

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf 3 VR6

postitati 26.02.04 15:44

pealekaebaja on küll väga karmilt öeldud.. täiesti õige käitumine..

eesti politsei on nagu ta on, siis kui vaja pole, siis on igakell olemas, aga kui vaja on siis tundub nagu neid poleks olemaski..

Autoorienteerumine -> http://autoori.pri.ee Foorum -> http://autoori.pri.ee/foorum
Adman Studio OÜ -> reklaamkleebised, kristallkleebised, autode kleepimine.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 26.02.04 16:13

Huvitav, mis siis ütled, kui roolijoodik sind vigaseks, veel hullem, letaalsesse seisu sõidab?
Ning mina nägin, et tüüp istub purjus peaga rooli ning sõidab, aga mul pohhui, ma ei ole pealekaebaja:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 26.02.04 16:35

Kuidagi ei saa õigustada purjus peaga sõitmist, kuid olen täiesti veendunud, et ka napsusena on võimalik ohutult liigelda. Näiteks üksikul põlluvaheteel 20km/h

Ja veel tekivad sellised kummalised mõtted, et kui võrrelda tavaautojuhtide ja militsionääride suhtarvu ja samas ka mõlema "kategooria" poolt põhjustatud õnnetusi ja ka purjus peaga roolis vahele jäämisi siis ei ole ma üldse päris kindel, et tavajuhid ohtlikumad on? Ei tea?! Vähemalt mõtlema paneb küll. Minule isiklikult läks hinge see kui kuuldavasti militsionäärid tondil memme põhjendamatult liikluses ära tapsid, selline asi ei saaks kohe kuidagi lubatav olla. Ja kuidas saab siis sellist organisatsiooni usaldada või talle loota?! Mina küll ei usalda ja nende abi kasutan vaid äärmisel juhul, muidu leian, et on kasulik miilitsatest võimalikult kaugele hoida.
See on puhtalt minu arvamus ja veelkord rõhutan, et ei taha kuidagi joobes sõitmist õigustada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 26.02.04 19:22

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Kuidagi ei saa õigustada purjus peaga sõitmist, kuid olen täiesti veendunud, et ka napsusena on võimalik ohutult liigelda. Näiteks üksikul põlluvaheteel 20km/h

Jah, aga elu näitab kahjuks midagi muud, et need ässad, kes reeglina napsusena rooli kipuvad, ei tunne numbrit max 20 km/h. Ja kui tunneb, siis on inimene juba piisavalt mõistlik ja EI istu üldse napsusena rooli taha.

Starter
huviline

Registreerunud 26.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5 TDI

postitati 26.02.04 19:36

Minul on politseiga ainult meeldivaid kokkupuuteid. Kõik mendid ei ole idioodid. Siiani olen kohanud ainult väga asjakohast ning proffessionaalset suhtumist. Alati on piirdutud hoiatusega ning ei mingit ülbitsemist. Korra helistasin kui mingi vend oli maani lakku täis ja linnavahel ringi ukerdas, 12 sekundiga tulid eikusagilt ja võtsid venna rajalt maha. Tallinna kesklinnas suvel tööautoga sõites märkasin kuidas mingi dressides kuli tsiklit lükkab, tundus kahtlane, helistasin. Pärast helistati tagasi, et asi kontrollitud, pekkal läks tsikkel rikki. Ja neid näiteid on veel. Aga oma nahal ei ole kogenud aga tean, et on olemas ka selliseid poliise, kes on pehmelt öeldes ***** ja kui viga otsides muud ei leia, siis mõõdavad sul tulekustutis kasvõi rõhu ära. Inimesed on erinevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 26.02.04 19:42

Mul ka veidi kahtlane arvamus mentidest, kui kinni peavad ja kontrollivad, virisevad iga pisiasjaga, aga kui kusagil ise mingi jama kokku keeravad, püütakse sellest võimalikult vaikselt mööda hiilida. Eks muidugi igaüks teeb oma tööd, vahe aind selles kas hästi või halvasti. Endalgi kogemus, oli suht sant ilm ja mendid mõõtsid kiirust ning mingi vend sõitis veidi kiiremini, selle asemel et autost välja tulla ja peatada, nad andsid märku vilkuritega ning vend pidi peatuma ja veel ootama kuna "härra politseinik" ennast autost välja veab ja trahvi määrab. On selline asi normaalne???

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.04 19:47

Tsitaat:
Esialgne postitaja ferdinand
Minule on jäänud selline mulje, et kui seda miilitsaorganisatsiooni eestis üldse ei oleks ei muutuks vist oluliselt midagi. Mõni kuritegu oleks võibolla rohkem, kuid paljud tavakodanikud jääksid ka kiusamata.

Mis miilitsa palgal siis viga on? Sellise töö eest peaks see oluliselt väiksem olema?! Muidugi on ka mõningad erandid.

mis miilitsa palgal viga on ?
kas sa tead mis summadest sa räägid?
miilits kes teeb trahve ja jändab roolijoodikutega, keskmise sellise miilitsa palk on ALLA meile nii armsa kodumaa keskmise...
vihjeks...2003 aasta IV kvartali keskmine brutopalk oli ÜLE 7000.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.04 06:46

tänaval patrulliva pol. palk jääb tsirka 4500-5000k.kanti .palju teist läheks sellise raha eest tänavale tööle .mina isiklikult mitte;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
selfer
huviline

Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84

postitati 27.02.04 08:26

Tsitaat:
Esialgne postitaja brunnts
Ah mõttetu minu meelest võmmidega maadelda, tropikari nagunii. Nii palju kui mina olen nendega kokku puutunud pole nad millegagi hakkama saanud(v.a. trahvid kiiruse ületamise eest)

Täiesti päri sinuga.mentide kampaaniad on Näiteks:"traksid peale"aga tegelt "taskud tühjaks!"
the best cop is dead cop.
Aga ei poolda purjuspeaga sõitu.
ja ei kutsu menti välja ka kellegile, kui keegi just mulle ebameeldivat seisu ei tekkita.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 27.02.04 10:32

Tsitaat:
Esialgne postitaja allans
tänaval patrulliva pol. palk jääb tsirka 4500-5000k.kanti .palju teist läheks sellise raha eest tänavale tööle .mina isiklikult mitte;)

Täiesti normaalne palk ju minuarust selle töö eest. :o Kuuldavasti saab hea töö eest veel lisagi teenida. Võrdlusena- turvamehed teenivad enamasti vähem. Mis militsionäärid peaksid siis mõne arust 10000.- teenima või? Ja ega kedagi ju vägisi ei ole pandud sellele tööle.

allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.04 17:05

ok olgu see siis normaalne palk:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 02.03.04 18:54

mulle tundub et siin audiklubis on parandamatud inimesed

kõik on kuidagi jube ideaalsed

raske uskuda et te ise vigu ei tee!

olen 100% SELFERIGA ühel meelel

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 02.03.04 19:06

njaah....olen suht kindel et siin leidub palju inimesi kes vähemalt korra purjuspeaga sõitnud...

aga mis puutub koptumisele, kui seda nii nimetada tohib ;) .... siis olena ka mina sama meelt et kutsun politsei siis kui häda käes ja ise hakkama ei saa...

kui ma näen et keegi täis peaga rooli istub, ei tee ma midagi, enda mure, ise teab mis teeb, ma ei saa kõigile ju isa mängida ;)

ei tea pole kedagi lähedast roolijoodikute poolt haavatud, ei tea mis tunne on, kindlasti ajab kurjaks, aga teha pole ju midagi ;) kes tahab see läheb istub ikka tõis peaga rooli ja meie keegi ei suuda ju terve eesti roolijoodikute peale kaevata ;) või mis ? :)

muidugi arvamus on arvamus, ex iga inimene käitub omamoodi :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]