Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: On võimalik Chorus - Navi Tv vastu? (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 9916)
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 11.08.08 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: outlaw
Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Risustaks ka natuke võõrast teemat, ise tahaks A6 C6`le DVD saada, kas ja kuidas võimalik, hetkel olemas ainult DVD põhiline navi ja cd-box? Pole veel süvenenud, aga vaevalt seal ka lisaasjadele ka kaabeldust on.....on keegi pusinud, proovinud aretada?

Selle MMI kohta otseselt ei tea, vanemal (C5) on sisendi tekitamiseks vaja TV-tunerit. Sinna külge saab siis juba suvalise odava DVD-playeri ühendada ja selle IR-silma kuskile armatuuri tuua, et puldiga juhtida saaks.

MMI-le saab väga edukalt av sisendeid ja keskkonsoolilt ka juhtida lisa dvd ;) Leti hinnana interface+dvd ca 14k oleneb kohast...

Kusjuures vanemal ehk siis C5'l ja RNS-E'ga saab ka sellise dvd mängija külge panna millel on ka mingi on-screen menüü mida siis peaks vist maki pealt juhtida saama. Hetkel meelde ei tule mis firma ja mudel, aga olemas nad on.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 07.04.09 12:35 Tsiteeri

Käsil vanema Chorus maki vahetus Navigation plusi vastu.
Autoks 98 aasta C5, navi pärineb 2002 S8 pealt kui ei eksi.

Chorus:

http://www.erta.ru/base/audi/pic/chorus-blau_pin.jpg

ja Navigation Plus:

http://www.erta.ru/base/audi/pic/nav_plus2_pin.jpg http://www.erta.ru/base/audi/pic/nav_plus2_pin2.jpg

3 pistikut, kust tulevad voolud, kõlarid ja kompuutri näit on 1:1-le. Ümarat Navi/TV pistikut mul hetkel ei ole ja 26 klemmiga pistik kus on CAN/L ja CAN/H on ka puudu.

Probleemid: esimesed kõlarid ei tööta, kompuuter ei näita maki infot ja makk saab kätte ainult osad raadio jaamad.

Kõlarid: makk pärineb arvatavasti Bose süsteemiga autost, sellest ka arvatavasti mitte töötavad kõlarid. Kas makid erinevad ainult tarkvara poolest?
Oskab keegi makil tarkvara vahetada/ümber programmeerida? Muid häid mõtteid?

Kompuuter: Chorus sai info läbi CLOCK, DATA ja ENA klemmide, navil on klemmid täpselt samad. Kas navi vajab CAN/H ja CAN/L signaali ja kust ma need võtma peaks? Kas 98 aasta mudelitel on need üldse olemas? Midagi mis mul märkamata jäi?

Raadio kanalid: 26 klemmiga pistikust klemm 14 on Switched positive (power aerial) (up to MY 01). Kas see tahab lihtsalt voolu peale saada või signaali antenni võimust? Kus kohas asub antenni võim ja kas mul on seda signaali üldse kusagilt võtta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A128
huviline

Registreerunud 28.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3,0q

postitati 09.04.09 08:17 Tsiteeri

Kas on võimalik vahetada tavalised esimesed kõlarid 1:1-le Bose kõlarite vastu (kinnitused, mahtuvus)?
Bose makist jooksevad juhtmed otse kõlariteni või on neil veel midagi vahel?

Sellest olen teadlik, et Bose kõlaritel on võim ja kõlar koos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tarvin
huviline

Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 2013 S-line

postitati 08.12.13 15:37 Tsiteeri

Endal on autoks 2003 a. a6 ja sees on concert II koos bose süsteemiga. Soovin ka panna RNS-E süsteemi. Olen googlest leidnud teatud õpetusi kuid ei saa ikkagi päris täpselt aru, kas peale 2din keskkonsooli ja kliimaploki on vaja ka midagi muud ära vahetada? Ja siis veel selline küsimus, et kui mul on mingi väga algeline navi juba peal, mis näitab armatuuril ainult noolekesi, siis kas RNS-E paigaldamisel võin samu navi juhtmeid kasutada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]