Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Kapoti all viliseb (enam ei vilise) (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3476)
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 07.02.08 09:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Mähh. Mina pole midagi õelnud. Enamus juhtudel on laager täiesti vabalt saadavalt. Lihtsalt võibolla mitte igas poes. See on 2 realine laager.

Oi vabandust, meeltesegadus. Quattrot pidasin silmas :D. No minu meelest peaks ka laagreid olema igasuguseid ju saada, tsiklile näiteks tulevad rattalaagrid laagripoest, mitte margiesindusest :cool:. Aga peale laagrite on sidur ka veel ju. Seda ka remonditakse? Tegelikult pole oluline mulle see, aga huvitab ikka ja teistel ka siis hea lugeda, kes sama asjaga maadlema hakkavad.

Ega see kliimasüsteem just odav asi pole, kui veidi raskemini peeti läheb. Suvel ma keeran miinimumi ja olen jopega autos, palju raha ju makstud selle eest :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 07.02.08 10:50 Tsiteeri

Eks ma annan järgmisel nädalal teada, kuidas ja kui palju ja mis tulemus. Telefonis öeldi konkreetselt, et remondivad ja arvati ka, et mähis läheb vahetusse. Eks vaatame mis saab.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 07.02.08 16:21 Tsiteeri

Tort,Kui suudad mulle leida 90 aasta suzuki gsx-f 1100-le esiratta laagri siis ei vaidle selles teemas rohkem:D
Üks laager on olemas igas laagripoes,kuid teine on "made only for suzuki" ja hinnaks 950.-

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.08 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Tort,Kui suudad mulle leida 90 aasta suzuki gsx-f 1100-le esiratta laagri siis ei vaidle selles teemas rohkem:D
Üks laager on olemas igas laagripoes,kuid teine on "made only for suzuki" ja hinnaks 950.-

Ei ma selline äss mees ei ole :D. Pole nii hästi kursis. Ktm-ile saab laagreid küll, tagarattale vähemalt.

Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 20.02.08 17:54 Tsiteeri

Nii siis nagu lubasin annan teada kuidas vilest lahti sain. Sõtsin AVK-asse ja sealne mees vaatas/kuulas/uuris ja oletas, et viga ei ole kliima siduris ega kliimaga seotud ja soovitas geneka rihma ära vahetada ja kui siis ikka vilistab siis tagasi tulla. Kuna mul oli niikuinii pikalt ette aeg kinni pandud tänaseks mootori rihma vahetuseks siis otsustasin oodata.. Palusin ka geneka rihma ära vahetada. Nüüd siis sain auto kätte ja olen u. 50km maha sõitnud ja iga natukese aja tagant kuulanud, mis kapoti all toimub ja ime on sündinud - vilin kadunud, kui käega pühitud.:D Mis seal nüüd täpselt vilistas ma ei tea (võimalik, et viga geneka rihmas või hoopis hammasrihma rullikud või mis iganes), aga asi nüüd korras!

Peale hammasrihma vahetust tiksub nii vaikselt, et ei tunne oma autot ära.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.08 09:20 Tsiteeri

Vahva lugu :) Hetkel visati uue siduri ootamise ajaks pump vahelt ära ja samamoodi on hea ja vaikne sõita, ei kähise ega ägise :) Aga mul oli siiski siduri viga, laagrid olid sülle kukkunud, kui alt ära sai siduri.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.4% - SQL: 77.6%]