Tsitaat: | Algselt postitas: Carla
Ma tean mõnda kontakti, kes on suuteline seda tegama, aga nagu ma ütlesin, siis tegemine ei vasta eesti keskmisele plekistandardile. Ja asub
Tartus...
Niiet kui on huvi, siis U2U, mitte avalik läbu
PS. Ja ma ei kavatsegi sinu rahakotti uurida, aga lihtsalt see "hea hind" tekitas selliseid emotsioone. Kui sa teed selle operatsiooni maitsekalt,
siis 6-pack minu poolt.
Tsitaat: | Algselt postitas: Smileman
ja kes eestis seda võik teha siis,kui juba ütlemiseks läks.Ja no maksab
siis mis maksab.Kas teie loete minu rahakotti | |
Mida te kemplete...
Kui on tehtud mees ja kuldsete kättega (kogemused ja riistad) siis saab ka kodu garages palju keerulisemaid asju teostada. Kellel raha vähe, sellel
pea nokkib. Kellel aga raha palju siis pole ka viitsimist asja õppida ja harjutada, et midagi oma peaga teha.
Minu jaoks on 10 000 kr ka suur raha kuid "Savisaarov" võib selle peale vaid naerda. Kõik on suhteline
Tean vendi kes 100 krooniga teevad disladel kontrolli (reguleerimine) kuid samas maksad mingile suurele nimekale firmale 7500 töö eest ja keeras asja
ikka "pekki" (Endal just läbi elatud etapp). Seega on kõik suhteline.
Lihtsam varjant oleks kasutada teiste autode tiibu (on kasutatud ju audidel V8 tiibu+ muude massinate) millel on siis suuremad põsed ja tulemus jääb
hea. Need tuuning pildid siin pole ju ainult tiivad, sest tegu seal kogu bodykittyga.
|
|