Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39896)
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 08.12.07 21:40 Tsiteeri

Volvod on soomes suht kobedad.
Ei tea mis sinujaoks piisav on, aga ise sõitsin linnas üle aasta miski~250km päevas ja see rahustas enne häirisid mind ka igasugused liiklejad.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 21:42 Tsiteeri

Sellistest möödasõitjatest ei saa küll aru, kes max. lubatud kiirusega sõitvast autost ikka mööda tahavad sõita, kõik sellised võiksid täie laksuga trahvi saada, siis võibolla õpiks.
Selline asi häirib, et inimesed ei tunne "Anna teed" märki. Tullakse kusagilt kõrvalteelt(tänavalt) välja liiga hilja, nii et kuigi just ohtlikku olukorda ei teki, aga ma pean hoogu maha võtma või mööda sõitma. Need tainapead võik omale selgeks teha, et "Anna teed" tähendab: Anda teed (mitte takistada) all mõistetakse nõuet, et liikleja ei jätkaks ega alustaks liikumist ega teeks mingeid manöövreid, mis võiksid sundida teist liiklejat muutma liikumissuunda või -kiirust...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 08.12.07 21:50 Tsiteeri

See, et olukord on halb, näitab laipade arv liikluses, igapäevased plekikoristustööd maanteede ääres ja uuest aastast kallinev liikluskindlustus. Huvitav oleks teada,mis selle tänase Mäo õnnetuse tagamaad on? Ka mõni vallatu möödasõit :o Mis signaalitajatesse puutub, siis need venad peaks närvide rahustuseks maale puid lõhkuma saatma kui teised samal ajal fanfaari rütmiks puhuvad.
Omalgi on mitmed tegelased närvi püsti ajanud, kes ei sõida ise ja ei lase teistel sõita, kellel on surnukuuri ülearu kiire ja kes ei tea tulede kasutamisest kottigi.
Iseenesest on muidugi tore lugeda õhtul teiste kokkuvõtteid liiklusest, aga ainus, mis me audiklubilised ühiselt teha saame, on ise eeskuju näidata ja loota, et eelpool väljapakutud viisaastaku perspektiivis ka asi paremuse poole muutub. Ise kardan, et võib 15a minna. Seniks Peace! :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 08.12.07 21:51 Tsiteeri

Sry,2 korda läks;)

VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 08.12.07 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: damc
Tallinnas ma ei tea, kes see vend oli kes selle ülemiste risti välja mõtles!
Ja tallinna inimestest ei saa ma üldse aru, mida kuradit sa signaalitad koguaeg!?? järgmine kord kui kuskil signaali kuulen(ala kollane põleb ja tuleb juba signaal) tuleb keskmine näpp pikalt aknast välja! tegelikult peaks vapsee peale signaali piduri nii peale lükkama et signaali vend nii rõvedalt närvi läheks,et enda signaali pasuna ära kulutaks või mida iganes:D
Ring teed, kurat kui mul on suund sees, et hakkan ringilt väljuma siis nahhui ei ole vaja ennast kuskile vahele pressida ja siis signaalitada:D

Mis sel ülemiste ristil nüüd häda on :D Tee skeem, milline see parem variant oleks.

Sõidan pea iga päev Tallinnas ja mulle on vist üks kord elus signaali lastud (siis oli ka viga ühes teises juhis, mitte minus). Kui sulle koguaeg signaali lastakse, siis oled vast sina see, kes peaks teist moodi liiklema õppima. See pole niisama norimine, vaid soe soovitus. :)

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 08.12.07 22:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
See, et olukord on halb, näitab laipade arv liikluses, igapäevased plekikoristustööd maanteede ääres ja uuest aastast kallinev liikluskindlustus. Huvitav oleks teada,mis selle tänase Mäo õnnetuse tagamaad on? Ka mõni vallatu möödasõit :o Mis signaalitajatesse puutub, siis need venad peaks närvide rahustuseks maale puid raiuma saatma kui teised fanfaari rütmiks puhuvad.
Omalgi on mitmed tegelased närvi püsti ajanud, kes ei sõida ise ja ei lase teistel sõita, kellel on surnukuuri ülearu kiire ja kes ei tea tulede kasutamisest kottigi.
Iseenesest on muidugi tore lugeda õhtul teiste kokkuvõtteid liiklusest, aga ainus, mis me audiklubilised ühiselt teha saame, on ise eeskuju näidata ja loota, et eelpool väljapakutud viisaastaku perspektiivis ka asi paremuse poole muutub. Ise kardan, et võib 15a minna. Seniks Peace! :cool:

Mis laipatesse puutub, siis las sõidavd need kihutajad endid surnuks, aga kui viib endaga kaasa eeskujuliku liikleja siis on asi juba mäda.
Ise olen ka liikleja kes sõidab vastavalt teeoludele mitte kiiremini kui 100 km/h ja ettekeeramised on tõesti üle mõistuse, ma ei saa aru kuhu on inimestel nii kiire , et tõmblevad ja riskivad oma eluga, oota natuke küll saab keerata. Krt tigetaks teeb :mad:

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 22:03 Tsiteeri

ülemiste on aja jooksul ainult paremaks muutunud. peale viimast muudatust muidugi. suursöjamäelt ikka raske liikvele saada aga ülejäänu nagu liigub kenasti isegi tipp tunni ajal. ei nurise nagu.

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 22:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: VIP
Tsitaat:
Tallinnas ma ei tea, kes see vend oli kes selle ülemiste risti välja mõtles!
Ja tallinna inimestest ei saa ma üldse aru, mida kuradit sa signaalitad koguaeg!?? järgmine kord kui kuskil signaali kuulen(ala kollane põleb ja tuleb juba signaal) tuleb keskmine näpp pikalt aknast välja! tegelikult peaks vapsee peale signaali piduri nii peale lükkama et signaali vend nii rõvedalt närvi läheks,et enda signaali pasuna ära kulutaks või mida iganes:D
Ring teed, kurat kui mul on suund sees, et hakkan ringilt väljuma siis nahhui ei ole vaja ennast kuskile vahele pressida ja siis signaalitada:D

Mis sel ülemiste ristil nüüd häda on :D Tee skeem, milline see parem variant oleks.

Sõidan pea iga päev Tallinnas ja mulle on vist üks kord elus signaali lastud (siis oli ka viga ühes teises juhis, mitte minus). Kui sulle koguaeg signaali lastakse, siis oled vast sina see, kes peaks teist moodi liiklema õppima. See pole niisama norimine, vaid soe soovitus. :)

Siin meenub mulle veel, et sõidetakse veel ummikutega ristmikule välja (kuigi endal on juba punane tuli fooris) ja siis jäädakse keset risti niikauaks, kui on jälle samas suunas roheline (nii ma ükskord seisin pea pool tundi Ülemiste ristis)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.07 22:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yepi

Siin meenub mulle veel, et sõidetakse veel ummikutega ristmikule välja (kuigi endal on juba punane tuli fooris) ja siis jäädakse keset risti niikauaks, kui on jälle samas suunas roheline (nii ma ükskord seisin pea pool tundi Ülemiste ristis)

ok saan aru et inimene peab oma päeva halvad elamused kuskil välja elama aga mis siis löpp kokkuvöteks point on-kuhu tüürid?

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 09.12.07 09:54 Tsiteeri

Linnaliiklust ei saagi kunagi korda, sest inimestel on nii palju erinevaid arvamusi, et paneb jahmatama.
Aga ühe asja saaks küll korda ajada. Nimelt kes ikka Tartu maanteel alla 85km/h liigub- karistada. Targad mehed keelavad nüüd haagistega veokatel seal reedeti sõitmise. Aga pole uuritud ju, kust need tropid tekivad. Nimelt kui mõni suvateseb oma sõiduautoga sõita kuskil 70-75km/h, siis temast on veokal juba natuke keeruline mööduda. Lõpuks on siis selline rida, kus on aeglane sõidukas ees, kaks-kolm veokat järgi ja siis mingi paarkümmend sõidukat. Kusjuures, kui veokas sõidab piirajas 85km/h, siis sinu auto spidokas tema järgi sõites näitab pea et 95-ei ole ju oluliselt aeglasem. 70-ga sõites sõiduauto või kaubik aga küll.
Teiseks traktoritel ei keela keegi Tartu maanteel sõita.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 09:58 Tsiteeri

ja kuidas rekkad sõidavad:
vasak ratas telgjoonel, möödasõidu ajal ei võta nad mitte millimeetritki telgjoonest paremale, suunda ei näita, et kas tee vaba jne

ahjaa on ka erandeid nii umbes 1:50 suhtega

tarmo@iga nädal maanteedel, nii et ärge hakake ajama, et ma ei tea millest räägin.

karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 09.12.07 10:36 Tsiteeri

Mõni rekkamees veel nii kaval,et näitab telgjoone pealt suunda "mine mööda".Nii kui nina pistad oled kellegagi nokkapidi koos ja Peetruse kostil.
Sõbrast rekkajuhiga aegajalt kaasas sõitnud ja meeldinud tema suhtumine,näeb ,et saba taha tekkinud,tõmbab tee äärde ja teeme suitsu.Minu arvates mõistlik.
Tallinna liikluses olen täheldanud,et kõige kiiremad rajad on just parempoolsed,mitte vasakpoolsed nagu liikluseeskirjas ette nähtud(lasnamäe kanal ja järvevana tee)
Virisemiseks,nagu meil kombeks,leiab alati põhjust ning pühakuks ei ole meist keegi sündinud nii et leppigem sellega mis meil on paremaks saada püüdes.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.12.07 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Teema siis selles, et mind juba hakkab närvi ajama igasugune uimerdamine (õppesõidu autod, nad arvavad, et linna kiirus on 30 km/h) ma saan aru , et inimene õpib, aga linnas (tln) kus on liiklus 24 h aktiivne, eriti 7.30-19.00.

Kui alles hakkab närvi ajama, siis on ju alles õige varajases staadiumis värk. Närvivapustuseni on veel minna küll ja küll. :) Kui sümptomid siiski süvenevad, lase perearstil antidepressante välja kirjutada.

Tsitaat:
Algselt postitas: M-Tuning
Et nagu, kui sa oled aeglasem ja jääd kellelegi ette, kas see on siis kuidagi alandav?

Loomulikult. Kui ka üritad teadlikult mõelda, et see on tobe, jääb alateadvusse ikka okas, et keegi on Sinust edukam, rikkam, osavam, kiirem... :)

Muide, cruise ongi minu arust just seepärast väga mõnus, et fikseerid oma kiiruse ja sõidad siis oma sõitu. Kui kiirem jõuab järele, siis Sa ei lisa alateadlikult gaasi, et talle mitte jalgu jääda. Jõuad ise aeglasemale järele, vajutad korraks põhja ja võtad jala jälle gaasilt ära, oluliselt huvitumata, mida see teine liikleja edasiseks ette võtab.

Tsitaat:
ja tänamine on ka läinud maanteepeal suht raskeks (vahest ikka pannakse ohukaid) aga ise kasutan ikka vasakut suunda tänamiseks (et ei jääks mulje vigasest masinast :D )

Ma vaataks just põhjendamatult vasaku suuna näitajat nagu friiki. Ohukatega tänamine on ju üldlevinud märguanne.

PS. Võin käe südamele panna ja öelda, et üks asi, milles mind küll süüdistada ei saa, on põhjendamatult aeglane sõit. :P

PPS. See halamine ei aita tegelikult midagi. Neid teemasid on siin olnud küll ja küll, liiklus aga muutub aina hullemaks. Tuleb lihtsalt kohaneda. Või istuda ümber ühistransporti.

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 09.12.07 11:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Teema siis selles, et mind juba hakkab närvi ajama igasugune uimerdamine (õppesõidu autod, nad arvavad, et linna kiirus on 30 km/h) ma saan aru , et inimene õpib, aga linnas (tln) kus on liiklus 24 h aktiivne, eriti 7.30-19.00.
Ja maanteel sõidetakse 80 ja rodu autosid taga, aga päss :mad: kes roolis ei saa aru, et ta on ohtlik teel (kuna teised ei viitsi uimerdada ja sõidavad mööda).
Ja siis muidugi rullnokad kes ei tea liikluskultuurist halligi.
Sõida eestist välja ja näed kuida asi toimib (muidugi on ka seal troppe, aga siiski pole niipalju kui meil, kõik kiirustavad kuhugi, kui peab seisma ristmiku taga 1 minuti siis on juba närvid püsti ja tõmbab oma krüsaga ette ja siis halama ''tsast kupila novuju masõnu'' <b>[roppus]</b> tropid

Ehh, mis ma oskan öelda, ...sõitke veel mõned kilomeetrid, ja mõned aastad. Siis saate üldiselt kõigest sellest üle. Mina näiteks ei kurda enam Eesti liikluse üle...mul on kõigest sellest lihtsalt sügavalt ükskõik. Mina sõidan oma sõitu nii nagu mulle sobib(maanteel ca 100 cruisiga, linnas...vastavalt liiklusvoolule). Mäletan seda aega kui load olid käes olnud alles mingi ca 3-4 aastat. Siis oli ka maailm troppe täis. Kõik keerasid kogu aeg ette, rikkusid eeskirju jne.
Praegu üldiselt oskad ära hinnata juba auto liikumise ja välimuse järgi, mida sealt oodata on. Tänu sellele, et üldiselt olen ma need ettekeerajad vms juba ammu enne keeramist liigitanud potensiaalselt ohtlikeks liiklejateks, siis olen olnud ka nende suhtes oluliselt tähelepanelikum. Ning tänu sellele pole nad mulle juba aastaid "ootamatult" ette keeranud.

Seega kannatust, ettenägelikust ja kogemust!

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 09.12.07 11:59 Tsiteeri

mujal maailmas(nt:rootsis,soomes,norras) on maanteed niipalju laiemad ehitatud, et mingit probleemi pole rekkamehel vasakusse äärde tõmmata ja samal kiirusel edasi vurada, ilma et ta jääks tagantuleja möödasõitu takistama,kuigi vastu sõidab teine rekka. Muidugi ei ole kõik teed nii, kuid suht hästi on ikkagi läbi mõeldud ja ohutumaks liiklus muudetud. Aga meil ei saa vist kunagi loota metsloomade ja teede vahele eraldusaedu, hea seegi kui teeääred suurtest puudest puhtaks tehakse.

Mind isiklikult ajavad marru inimesed kes ei tea et nende autol on standardvarustuses olemas suunatulede kang. Reastumised ja muud manöövrid, no ei oleks ju raske sellest väheke ennem märku anda. ok kihutamine kihutamiseks, kuid kui suund sees siis saavad teised ka aru mis su peas toimub.
Kusjuures esineb see üldjuhul maasturite puhul:) audidel väga pole märganud(Y)

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.8

postitati 09.12.07 12:43 Tsiteeri

linnas kehtib üldjhul selline arusaam,et kollasega anna gaasi juurde ja punasega mahub veel kaks läbiD:D:

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 09.12.07 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ammerinius
linnas kehtib üldjhul selline arusaam,et kollasega anna gaasi juurde ja punasega mahub veel kaks läbiD:D:

seda punasega jõudmist nägin just hiljaaegu. Kuna ise fooritaga passisin siis lasin eeskirjade rikkujal ristmikut ületada, kuid minu kõrval olevast reast tuli palju kiirem mees ja läks neil pisut kehvasti:(

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 09.12.07 13:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lorrap
Tsitaat:
Ja maanteel sõidetakse 80 ja rodu autosid taga, aga päss :mad: kes roolis ei saa aru, et ta on ohtlik teel (kuna teised ei viitsi uimerdada ja sõidavad mööda).
Ja siis muidugi rullnokad kes ei tea liikluskultuurist halligi.
Sõida eestist välja ja näed kuida asi toimib (muidugi on ka seal troppe, aga siiski pole niipalju kui meil, kõik kiirustavad kuhugi, kui peab seisma ristmiku taga 1 minuti siis on juba närvid püsti ja tõmbab oma krüsaga ette ja siis halama ''tsast kupila novuju masõnu'' <b>[roppus]</b> tropid

Ehh, mis ma oskan öelda, ...sõitke veel mõned kilomeetrid, ja mõned aastad. Siis saate üldiselt kõigest sellest üle. Mina näiteks ei kurda enam Eesti liikluse üle...mul on kõigest sellest lihtsalt sügavalt ükskõik. Mina sõidan oma sõitu nii nagu mulle sobib(maanteel ca 100 cruisiga, linnas...vastavalt liiklusvoolule). Mäletan seda aega kui load olid käes olnud alles mingi ca 3-4 aastat. Siis oli ka maailm troppe täis. Kõik keerasid kogu aeg ette, rikkusid eeskirju jne.
Praegu üldiselt oskad ära hinnata juba auto liikumise ja välimuse järgi, mida sealt oodata on. Tänu sellele, et üldiselt olen ma need ettekeerajad vms juba ammu enne keeramist liigitanud potensiaalselt ohtlikeks liiklejateks, siis olen olnud ka nende suhtes oluliselt tähelepanelikum. Ning tänu sellele pole nad mulle juba aastaid "ootamatult" ette keeranud.

Seega kannatust, ettenägelikust ja kogemust!
Vot see on õige suhtumine asjasse. Ainult et enamuse ajast linnas liikudes ja mitu korda päevas ikka erilisi debiile nähes tekib küsimus: kuidas nad nii kaugele jõudnud on ilma ,et ennast ja teisi pole sodiks sõitnud.

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 09.12.07 13:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vreps
Vot see on õige suhtumine asjasse. Ainult et enamuse ajast linnas liikudes ja mitu korda päevas ikka erilisi debiile nähes tekib küsimus: kuidas nad nii kaugele jõudnud on ilma ,et ennast ja teisi pole sodiks sõitnud.

Aga miks sa arvad, et nad pole end või kedagit teist sodiks sõitnud. See sirge auto millega hetkel ette keeravad võib neil lihtsalt juba viies olla.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 15:47 Tsiteeri

Minuarust võiks trt-tln maantee lahendada suht hästi 2-3 km taskutega (nagu rootsis, kus olen ise asja näinud ) kulud oleks ka poole väiksemad ja maksumaksjad oleks jälle rõõmsad :)

-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 15:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
ja kuidas rekkad sõidavad:
vasak ratas telgjoonel, möödasõidu ajal ei võta nad mitte millimeetritki telgjoonest paremale, suunda ei näita, et kas tee vaba jne

ahjaa on ka erandeid nii umbes 1:50 suhtega

tarmo@iga nädal maanteedel, nii et ärge hakake ajama, et ma ei tea millest räägin.

Sellised rekkamehed on kahjuks suuremalt jaolt eesti töö peal ja nemad tõesti ei vaevu suunda nätama kui tee vaba,sama ei saa aga öelda euroopas käivate autode kohta eriti sisetöö autode kohta,kultuur on ikka palju kõrgema tasemega,ning enamjaolt ongi need viisakad rekkajuhid need kes käivad euroopasse.

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
ja tänamine on ka läinud maanteepeal suht raskeks (vahest ikka pannakse ohukaid) aga ise kasutan ikka vasakut suunda tänamiseks (et ei jääks mulje vigasest masinast :D )

Ma vaataks just põhjendamatult vasaku suuna näitajat nagu friiki. Ohukatega tänamine on ju üldlevinud märguanne.

Ohukate näitamine tähendab mujal euroopas siiski vigast autot või mingit probleemi,eestlased, nagu harjumuseks on saanud, kasutavad ohukaid tänamiseks,okei saan aru et linnas kuskil ummikus on asi okei, aga maanteel ikka parem kasutada võtet parem-vasak-parem suund,euroopalikum ja ei tekita mujale maale sõites ka mingeid probleeme.Ohukad võiks jääda ikka tekkinud ohu tähistamiseks,kuigi see ümberõpetamine kerge just pole.
Lihtsalt ütlesin kuidas asi on ,ei tahtnud kellegile midagi mokapeale määrida:)

Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 09.12.07 16:19 Tsiteeri

Mul ka mõned tuttavad rekkajuhid ja nemad eelistavad, et tänatakse vasaku suunaga, mitte ohutuledega, kuna viimane paneb nad mõtlema, et ega koormas midagi kehvasti ole või mingi muu jama.

vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.07 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ammerinius

Uuemate fooridega sel juhul veel tõesti harilikult liiklusohtlikku olukorda ei teki, sest on pandud paarisekundiline viivitus, aga vanematel fooridel (või ma ei teagi kas foorid on ise vanad või on nad vana süsteemi järgi programmeeritud) on nii, et kohe kui sul roheline ära kustub ja kollane põlema hakkab, tuleb juba teistel ka kollane ette, mille peale juba mõni vaikselt liikuma hakkab ja sel momendil kui sul juba punane ette hüppab, on teistel roheline ees. Tallinna kohta ei tea, Pärnus vähemalt 1 ristmik on selline.

rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 09.12.07 17:56 Tsiteeri

mõttetu teema, maaailmas elab üle 7 miljardi inimese, see on piisavalt suur arv et ühele tunduks üks väärakas ja teisele vastupidi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 09.12.07 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
ei tea, suht harva näeb soomes perverte!
aga samamoodi soomes ma olen poole aasta jooksul näinud ainult 3 soome numbriga audit, ainult ma ei tea mis neil audi vastu on:D

Siinse Audi-klubi liikmete arv on juba 1000 piiri ületanud ja ise näeb neid liikluses küll iga päev rohkem kui 3 (ja iga kord erinevaid) - nii et ei oska arvata, kus kandis sa tiirutanud oled...

Isegi pealinna klubirahva kogunemistel on tavaliselt rohkem kui 3 autot koos :D

Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.7% - SQL: 80.3%]