Lehekülgi: 1 2 3 4 |
joke
huviline
Registreerunud 24.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8
|
postitati 14.01.08 15:21
|
|
|
hannespoiss, mismoodi sul tahhokas valesti näitab.ise panin s6 kellad oma 91 aasta 100-le 2,8. näitab ilusti kõikke va co. ja cheke valesti (näitab
viga mida pole tegelt), ja seisab ees kompu ühendamine. selle skeemi järgi olid roheline ja sinine juhe vahetuses ja üle jäi sinine-valge juhe mis
siis ilmselt peaks ajusse minema(mitte kollane), et sealt andmeid saaks. Eks uurin ise ka veel seda värki, kui siin keegi kogemused saab või on eks
siis andke teada. kui omal korda saan selle asja siis pajatan ka siia selle lihtsusest või keerukusest
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a
|
|
joke
huviline
Registreerunud 24.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8
|
postitati 15.01.08 22:14
|
|
|
Mina uurisin seda skeemi siit http://www.meckisfaq.de/bilder/pdf/bc.pdf
Eks kui aega saan, siis proovin ühendada ja kellegagi ühendust võtta kel vag comi kaabel, et ajus aktiveerida cu. Eks paistab kas hakkab toimima ja
kuidas.
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 16.01.08 12:04
|
|
|
Sry aga vagcom ei saa iialgi ühendust C4 S4 kelladega. See võimalus tekkis alles C4 S6 peal.
12.301@181km/h
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
kaints
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100 2,8 quattro ja 90 2,3 quattro
|
postitati 12.03.08 18:21
|
|
|
Kas 100-le sobib, a6 c4-ja kerega kellade plokk koos kompuga?
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.08 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kaints
Kas 100-le sobib, a6 c4-ja kerega kellade plokk koos kompuga? |
kompu all mõtled mida: bensukulu arvestaja vui autocheck?
loetud infole toetudes on vastuseks jah...
Ise katsetanud ei ole seda varianti, kuid peaks sobima. Kui õigesti mäletan siis ühes kohas oli saksa keelne juhend täitsa olemas.
Kui tõsisem huvi asja vastu, siis võin tõlkimise ja muu säärasega aidata. Endal mul bensukulu arvestaja ühendamise kogemus täitsa olemas - ehk oleks
sellest ka abi...
Saada U2U vui e-mail
Edu
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi Q 2001 a. ja Audi A8 3.0 TDi Q 2004.a.
|
postitati 23.10.08 14:28
|
|
|
Niih, mul siis ikkagi S4 kellad ees ja tahhokas jätkuvalt valetab. Koos sellega ka reisiarvesti. Diagnostikakaabli abil kelladele juurde ei lase, et
ymber programmeerida.
Olen kuulnud, et kellasid peaks saama programmeerida otse kelladebloki tagant. On klubis keegi kes seda teha oskab?
PS! kuna peale soojendusradika vahetust on kaasreisja jalgade juures loiguke ja sinna niriseb aegajalt juurde(tundub, et vett, mitte jahutusvedelikku)
siis lähiajal tuleb seal natu lammutada. Siis teen ka pildi sellest, kuskohast ma kütusekulu juhtme kelladesse vedasin.
Hannes
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.08 15:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Hannespoiss
Niih, mul siis ikkagi S4 kellad ees ja tahhokas jätkuvalt valetab. Koos sellega ka reisiarvesti. Diagnostikakaabli abil kelladele juurde ei lase, et
ymber programmeerida.
Olen kuulnud, et kellasid peaks saama programmeerida otse kelladebloki tagant. On klubis keegi kes seda teha oskab?
PS! kuna peale soojendusradika vahetust on kaasreisja jalgade juures loiguke ja sinna niriseb aegajalt juurde(tundub, et vett, mitte jahutusvedelikku)
siis lähiajal tuleb seal natu lammutada. Siis teen ka pildi sellest, kuskohast ma kütusekulu juhtme kelladesse vedasin.
Hannes |
Variant on proovida see kelladeplokk mõne S4 külge pookida korraks ja siis arvutiga proovida või lihtsalt mõnda teist arvutit ja kaablit katsetada.
Kolmas variant on siis jah proovida seda sealt ühest pistikust sättida. Infot selle kohta leiad siit:link
Endiselt edu,
Jaak
A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together...
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 23.10.08 19:09
|
|
|
Niipalju kui mina olen selgeks saanud S4 kellasid ei saa ümber progeda, kuna tegemist osaliselt mehaanilise tahokaga. S6 100% digitaho ja ka progemis
võimalus olemas.
Or. taho must taust tuleb asendada S4 valge taustaga ja asi OK.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 23.10.08 19:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: westa
Niipalju kui mina olen selgeks saanud S4 kellasid ei saa ümber progeda, kuna tegemist osaliselt mehaanilise tahokaga. S6 100% digitaho ja ka progemis
võimalus olemas.
Or. taho must taust tuleb asendada S4 valge taustaga ja asi OK. |
jõudsin ka just sellepeale mõelda, et kõige valutum peaks olema V6 taho sinna R5 taho asemele istutada.
enda masina kellasid ümber lapates jõudsin ka teise tähelepanekuni: kellade nõelu ei tasuks mingi nipiga taustale lähemale suruda/vajutada, vaid need
peaksid olema võimalikult välimises asendis. lappamise ajal sai veidi tahoka nõelaga mängitud, ning pärast hakkas suvalisel ajal kinni kiiluma. pärast
tõmbasin õrnalt taho nõela oma teljel väljapoole, ning nüüd näitab jälle normaalselt
Edit: kui jäme see juhe peaks olema, mis ajust kompuutrini veetakse? meelde on jäänud, et see peaks olema vähemalt 0.5mm2, kuid mitu mm siis tolle
juhtme läbimõõt peaks olema(ilma isoleerita, ainult metallosa siis)
Et oleks raskem!
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.08 20:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
võimalus olemas.
Or. taho must taust tuleb asendada S4 valge taustaga ja asi OK. |
jõudsin ka just sellepeale mõelda, et kõige valutum peaks olema V6 taho sinna R5 taho asemele istutada.
enda masina kellasid ümber lapates jõudsin ka teise tähelepanekuni: kellade nõelu ei tasuks mingi nipiga taustale lähemale suruda/vajutada, vaid need
peaksid olema võimalikult välimises asendis. lappamise ajal sai veidi tahoka nõelaga mängitud, ning pärast hakkas suvalisel ajal kinni kiiluma. pärast
tõmbasin õrnalt taho nõela oma teljel väljapoole, ning nüüd näitab jälle normaalselt
Edit: kui jäme see juhe peaks olema, mis ajust kompuutrini veetakse? meelde on jäänud, et see peaks olema vähemalt 0.5mm2, kuid mitu mm siis tolle
juhtme läbimõõt peaks olema(ilma isoleerita, ainult metallosa siis) |
see 0,5 mm2 ongi juba metallosa kohta käiv enda teada ja sul õigesti meelde jäänud
Said siis tahhoka ilusti käima?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.10.08 21:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
see 0,5 mm2 ongi juba metallosa kohta käiv enda teada ja sul õigesti meelde jäänud | kui nüüd arvutuskäik ei peta, siis peaks see juhe olema vähemalt 0.8mm diameertiga.
mis juhtub kui kasutada peenemat/paksemat juhet?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.08 03:52
|
|
|
Mina küll neid S4 ja A 100 kellasid ristama ei tahaks hakata. Pealegi pole mu 100 kelladel ka reisiarvestit. Kui ma need kellad ostsin, siis olid need
kyll 4,2 l mootoriga masinalt. Imelik, et õigesti tööle ei hakanud.
Audi 100 c4 kellasid koos reisiarvestiga pole ka just eriti tihti müügis. Ehk on kellegil korralikke müüa, või soovib S4 omade vastu vahetada. Minu S4
kellad on igatahes vägagi korralikud. Ainult airbagi märgutule kohal on kunagi teip olnud.
Hannes
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.08 05:53
|
|
|
Mina küll neid S4 ja A 100 kellasid ristama ei tahaks hakata.
Hannes | kui ära vahetada ainult tahoka tagumine pool, taust ja muu väline kraam jätta c4 omadeks, siis ei tohiks ju midagi hullu
olla. kompuuter ja muu jääks kenasti alles.
vähemasti b4 kelladel on üksikute näidikute vahetamine täiesti teostatav tegevus, ainult tausta mustast valgeks vahetamine võib tiba keerukamaks
osutuda
Et oleks raskem!
|
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C4 2,5TDi,Audi A4 Avant 2,6 V6,Audi 100 C4 2,5TDi,Audi 5000 2,0d,Audi 80 B3 1,8
|
postitati 24.10.08 07:59
|
|
|
siis olid need kyll 4,2 l mootoriga masinalt. Imelik, et õigesti tööle ei hakanud.
Hannes |
Imelik oli Tootsi koolivend aga S4-l on V8 moto ja sinu avataril V6 moto
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
täiesti teostatav tegevus, ainult tausta mustast valgeks vahetamine võib tiba keerukamaks osutuda |
Keerukat ei ole seal midagi aga osuti eemaldamine tuleb teostada ettevaatlikult, ise neid vahetanud mitmeid ja alguses esimestega ka paar võlli ära
lõhkunut
Kui kellegil on küsimusi, võib helistada
|
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.08 12:22
|
|
|
sain ma õieti aru, et asendan S4 kellades tahhokka v6 tahhokaga? Vahetama pean siis selle mähisemoodi jubina, mille küljes tahhoka osuti on? Või pean
miskeid trükiplaate ka ümber tõstma?
Hannes
|
|
|
westa
huviline
Registreerunud 26.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.08 12:55
|
|
|
sain ma õieti aru, et asendan S4 kellades tahhokka v6 tahhokaga? Vahetama pean siis selle mähisemoodi jubina, mille küljes tahhoka osuti on? Või pean
miskeid trükiplaate ka ümber tõstma?
Hannes |
Mina eemaldasin tahoka osuti, keerasin lahti need kaks väikest kruvi ja vahetasin numbrialuse ja läks uude ploki ja toimib.
Tegelikult on minu kellade näol tegemist oluliselt suurema kompotiga aga sellest on kuskil ka kirjas juba
|
|
|
|
Hannespoiss
huviline
Registreerunud 27.11.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.08 20:16
|
|
|
siis olid need kyll 4,2 l mootoriga masinalt. Imelik, et õigesti tööle ei hakanud.
Hannes |
Imelik oli Tootsi koolivend aga S4-l on V8 moto ja sinu avataril V6 moto
|
Ma pidasin seda silmas, et mul S4 4,2l mootoriversiooni kellad. Kui oleks turboka kellad, siis vist kompul oleks turborõhu valik ka. Kuid seda pole.
Ja enne väideti, et 4,2 l kellad hakkasid 2,8 l peal õieti tööle. Mul igatahes ei hakanud.
Eelpool räägiti ka kyttekulu juhtme läbimõõdust, et peaks 0,8 mm olema. Ma ise vedasin 1,5mm läbimõõduga juhtme. Ehk paneb kuluarvesti seetõttu
puusse. Peaks 0,75mm juhtmega asendama. 0,8 st ju ei myyda. Laupäeval proovin ära.
Homme kakun S4 kellad lahti. Aga hetkel ikka kahtlen, et see mähisega jubina, mis tahhokat liigutab, vahetamine miskit muudab. Info tuleb sellele ju
plaadilt. Kui selle jupi koodi homme ära näen, siis sama koodiga asja pole vist mõtet vahetama hakatagi.
Hannes
|
|
|
OnuJack
huviline
Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 09:41
|
|
|
Homme kakun S4 kellad lahti. Aga hetkel ikka kahtlen, et see mähisega jubina, mis tahhokat liigutab, vahetamine miskit muudab. Info tuleb sellele ju
plaadilt. Kui selle jupi koodi homme ära näen, siis sama koodiga asja pole vist mõtet vahetama hakatagi.
Hannes |
0,8mm on juhtme välis läbimõõt vui metallosa läbimõõt nagu siin varem keegi arvutas/täheldas. Kui juhet lähed ostma, siis küsi ikka 0,5mm2 juhet.
Juhet müüakse traadi ristlõike pindala järgi üldiselt (küsi igaksjuhuks üle müüja käest). See, kui paks see kest seal ümber on, ei mängi väga suurt
rolli - vähemalt sellise kasutus otstarbe juures.
Edu meisterdamisel!
Jaak
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.08 10:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OnuJack
Edu meisterdamisel!
Jaak |
jätkan oma veidrate küsimuste saagat: kuna armatuuri all juhtmepundis ei leidunud ühtegi juhet mis meenutaks võimalikku küttekulu oma, siis arvatavalt
pean ikka ajust selle ise vedama. oskad sa öelda milline pistik ajupoolses otsas on või kuidas seda kõige paremini sinna kinnitada.
teaks elfasse juhet tooma minnes vajadusel selle ka kaasa hankida.
ps: ega sa enda masina kellasid maha pole veel kakkunud, too euroopa koodikaart huvitaks ikka veel
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |