Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: AC autoabi üle Eesti (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 4764)
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 28.02.07 14:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Umpser
täitsa nõus sellega, et see süsteem väga ei toida! Asi suuresti ikkagi usalduses...

ega igaasi ei peagi ju ära toitma ega saagi... teinekord endal abi tarvis, siis oleks ju küll hea kui keegi abiks. peaaegu juba iga päev tuleb käia kedagi tuttavat hangest välja sikutamas, asi see siis audiclubilisi aidata pole:D võimalusel igatahes:D aga see ka õige jah et ilmas on igasuguseid veidrikuid:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.07 15:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Tsitaat:
Algselt postitas: Umpser
täitsa nõus sellega, et see süsteem väga ei toida! Asi suuresti ikkagi usalduses...

ega igaasi ei peagi ju ära toitma ega saagi... teinekord endal abi tarvis, siis oleks ju küll hea kui keegi abiks. peaaegu juba iga päev tuleb käia kedagi tuttavat hangest välja sikutamas, asi see siis audiclubilisi aidata pole:D võimalusel igatahes:D aga see ka õige jah et ilmas on igasuguseid veidrikuid:D

ma toitmise all ei mõelnud rahalist poolt :D lihtsalt teostamist :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 28.02.07 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
ma toitmise all ei mõelnud rahalist poolt :D lihtsalt teostamist :)

sorry et valesti aru sain, teostamise suhtes sul jah täiesti õigus, see asi tuleb lihtsalt vaikselt läbi katsetada:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.02.07 16:11 Tsiteeri

jeesh :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 28.02.07 17:20 Tsiteeri

Abi saada on alati hea, kui endal vaja peaks minema...Ise täitsa nõus sellise mõttega, kui see ainult korralikult toimima hakkaks. Liigun palju Tartus ja Tartu kandis nii öösel kui päeval teinekord(ametilt taksojuht) ja seega kui aega leiduks, siis võiks pukseerida kyll...lootuses, et tirimise pärast ei pea tööpäeva lõpetama:P

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 01.03.07 15:34 Tsiteeri

Vahemärkuseks nii palju, et selline "teenus" on mõningate klubiliikmete vahel juba mõni aasta toiminud. Seda küll juba vanemate klubiliikmete seas. Olen ise kriisiolukorras abi saanud mõned korrad (nt. jahutussüsteemi lõdviku purunemine) ja ka ise seda jaganud. Teinekord piisab ka ainult telefonikõnest, et vea põhjus selgeks teha. Siis teab juba, kuidas edasi tegutseda - kas auto vedada maja ette või kohe remondikoja parklasse.

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 02.03.07 19:44 Tsiteeri

Selline asi saabki ainult toimida omavahel tuttavate klubikaaslaste vahel. Kellegile suvalisele kuskile appi tõttamist ma mingiks lahedaks tutvumis mooduseks ei peaks (a`la "tere ma olen Hants Hakkaja saame tuttavaks minu autole bensiini tuues ja põllult välja sikutades). Pigem käige klubi üritustel ja jooge koos viina leiate kiiremini ühise keele :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jvc
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E´92

postitati 02.03.07 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Selline asi saabki ainult toimida omavahel tuttavate klubikaaslaste vahel. Kellegile suvalisele kuskile appi tõttamist ma mingiks lahedaks tutvumis mooduseks ei peaks (a`la "tere ma olen Hants Hakkaja saame tuttavaks minu autole bensiini tuues ja põllult välja sikutades). Pigem käige klubi üritustel ja jooge koos viina leiate kiiremini ühise keele :D

igati poolt:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 10.03.07 13:58 Tsiteeri

Mina aitan ainult neid, kelle kasutajanimi mulle midagi ütleb. Need, kes pikemalt aktiivsed on olnud, saavad alati abi kui vaja. Samuti chati rahvas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 10.03.07 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader
Mina aitan ainult neid, kelle kasutajanimi mulle midagi ütleb. Need, kes pikemalt aktiivsed on olnud, saavad alati abi kui vaja. Samuti chati rahvas.

sellega on ka jälle see AGA et kust sa tead et ma olen SEE sinule tuttav nimi foorumist? :) ma võin ju sulle telefonis öelda et olen AC-st Driver aga kuidas a selle tel teel kindlaks teed ? :)

ei hakka ju kõigi AC-laste tel nr endale telefoni märkimikku lisama :)

ise olen lisanud kõigi AC-laste nr tel mälusse kellega mingi kokkupuude on olnud :) et kui ka kellegil teisel minu nr pole aga kui mingi probleem tekib ja abi vaja siis vähemalt oskan kirjeldada et näe ajasime sellist äri kunagi... siis tuleb ikka pilt ette või midagi et kellega tegu ja kui inimene usaldab siis ikka ehk abi pakub :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 10.03.07 22:32 Tsiteeri

Kuidas ma tean? Sest ma olen inimesi ikka näost näkku enne ka näinud.

12.301@181km/h
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 07.05.07 20:08 Tsiteeri

Tõstame veidi vana teemat :)

Täna lahe situatsioon. Sõitsin pmst kolkateed mööda Tlnna-Trtu maantee suunas. Keset mittemidagimaad, suhteliselt vähesõidetaval teelõigul suhtkoht noor neiu hääletas metsaserval vasakulpool teed. Tuli välja, et mobiil tühi, oli sõpradele üritanud helistada, aga need polnud aru saanud kus ta asub või ei leidnud lihtsalt juhiste peale üles kuskilt kolkast. Võtsin peale sõitsime siis veel sügavamale padrikusse mööda põlluteed (ma juba vaikselt lootsin, et äkki vägistab ära :D). Vaesel kodanikul oli "metsapeatuse" ajal aku totaalselt otsad andnud ja kuna pritsega masin, siis ei tulnud sealt mingit matsu enam pumba jaoks, kui starter vaevalt ringi tõmbas. Sai pisut usutletud, et ega ta mulle köie otsas tagant sisse ei kavatse künda :D Peale mõningast vedamist suutis genekas nii palju ringe teha, et asi läks käima ja neiu sai peale pikaleveninud "metsapeatust" teed jätkata :) Hea veel, et täna nii soe ilm oli, eelmise nädala ilmaga oleks ta seal teeotsal ennast ilmselt juba siniseks külmetanud ;) Igal juhul jättis situatsioon parema mälestuse, kui mingi kodanikuga "kohtumine" selles teemas ülevalpool :cool:

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 08.05.07 12:43 Tsiteeri

No vahepeal on omalgi olnud tunne, et võiks täitsa selle abi andmise peale tööle minna :)

Paar aastat tagasi kui iga pühapäeva hilisõhtu Tartust Tallinna poole vurasin, siis sain mingi poolteist kuud järjest, iga kord kedagit köie otsas sikutada. Küll oli kütus otsas, küll oli metsseakari liiga teinud jne. Küll on tulnud aidata kaasjuhtidel teeservas autol ratast vahetada jne. Aga samas, kõige meeldivam on alati olnud öelda tasu pakkujatele, et "ei, aga nüüd pead ise ka teisi tasuta aitama". Seni ühe korra on pakutud selline tasu, mille ka vastu võtsin. Nimelt oli vanapapil autol kütus otsa saanud keset ööd ja selle eest, et ta lähimasse tanklasse vedasin pakuti suur peotäis õunu. See sobis :p

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 03.12.07 13:17 Tsiteeri
Abi üle eesti klubi liikmetelt

Oled võõras kohas ja auto jamab. Siit teemast oleks siis hea leida infot, et kes kus asub ja millega saab kasulik olla. Kas siis nööri otsas vedada, tuua kütust, laenata rehvi või toetada kasvõi hea sõnaga...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 03.12.07 13:24 Tsiteeri

Sellel teemal on siin juba ka varem räägitud ;)

Edit by Black: Panin 2 teemat kokku.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 13:34 Tsiteeri

Nagu näha, siis edutu? Jah, ega pole mõtet jah, äkki keegi ongi abi vajamas või pakkumas. Teema võib olla vabatahtlik, et igaüks ise otsustab, et kas on nõus oma kontakte andma. Kes ei soovi, hoidke eemale. Ma küll tahan uskuda, et siin foorumis on ka abivalmid inimesed. Ja teemast on kasu, kui see on leitav...

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 14:08 Tsiteeri

CB raadio autosse ja karju appi, kui hästi läheb, siis keegi ehk aitab ka.

Üldiselt väga raske on sellist asja organiseerida.
Raske on kasvõi sobivat inimest antud asukohas leida. Siis peaks nimekiri inimestest, asukohtadest ja telefoninumbritest pidevalt autos kaasas olema, lisaks sellele tuleb seda ka pidevalt täiendada (inimesed kolivad, kaob tahtmine sellises abi listis olla, reisimine jms.)

Lihtsam on Eesti Autoklubi liikmeks astuda:
http://www.autoclub.ee/liikmelisus.php3

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 14:27 Tsiteeri

Nimekiri ei pea olema autos. Piisab kui on keegi sõber arvuti lähedal ja vaatab jooksvalt järgi, ka vaata igaüks, et tema info siin oleks asjakohane. Minu meelest väga lihtne ja teistes foorumites toimib teema aastaid... http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=8092

Üks osa inimesi vingub, et ei saa ja pole võimalik, teised teevad ära. Seda nii äris, eraelus, teaduses... Simpel

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 15:01 Tsiteeri

Niih,

Eelmises samalaadses teemas kritiseerisin/mõtlesin reaalselt ning kahjuks või õnneks pole mu arvamus siiani muutunud.

Esiteks on elu juba nii kiire, et pole lihtsalt aega ning puhtalt on vaja ka oma elu elada seega kahjuks ei usu ma ealeski antud asja õnnestumisele.

Meie (audihooldus.ee) ei paku kah kohalkäimise teenust. Üks ja vägagi oluline põhjus on selles, et teepeal ei tee 99% juhtudel mitte kui midagi ära ning ned asjad mida teeks ära (kütuse lisamine, asendusrehvi toomine jne) need on kõik need asjad mida peaks iga autojuht/omanik jälgima, et tal olemas oleks. No ütleme auto vedamine kuhugi, esiteks manuaal kastiga autol saab sidur parasjagu vatti, automaadil on kasti koormus päris tugev, kas keegi tahab riskida oma auto "tervisega" põhimõtteliselt võõra inimese abistamisel!? Mis muidugi on kõige suurem oht vedamisel, et veetava auto juht kisub Sind kraavi, sõidab tagant sisse, tekitab muid avariiohtlikke olukordi, on seda siis vaja!?

Lisaks siis see kataloogi teema. Valin nimekirjast auto välja, kutsun järgi. Sa, hea inimene tuled appi, mina ja mu "sõbrad" eemaldame Sult auto koos võtmete ja dokumentidega ning ise jääd kuhugi teeäärde - Eesti ei ole nii turvaline koht, et kõiki saaks usaldada. Ma saan ju kasutada ükskõik millise klubilase nime, numbrit kontrollides väidan, et number on vahetunud/kasutan sõbra telefoni, endal aku tühi...

Kas keegi teab mis protsent on Autoabil teebeal kordatehtud autodele!? Suht minimaalne, enamasti veetakse töökotta. Ärgem unustagem, et nad on profid ning neil on vastav varustus jne.

Kahjuks ei ole teepeal 99% juhtudel autot võimalik remontida ning targem on tellida kohale kas Auto Abi, treile või siis keegi oma tuttvusringkonnast.

Idee on hea aga sellel alal ja selles keskkonnas teostamatu.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
kaimagk
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1,4 tsi vag

postitati 03.12.07 15:12 Tsiteeri

Autoabi kirjutab et 90% saab lahendatud ........pani mõtlema et liituks ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 15:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaimagk

See võib tõsi olla aga vanematel autodel kuid kindlasti mitte uuematel Audidel...

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.07 15:42 Tsiteeri

Lisaks veel see asi, et pea kõik abilised kellel on arvuti kustutavad esimese asjana vead ära ja loodavad, et sellega kõik laabub, realselt tehti aga kõige suurem VIGA üldse. Kui nüüd auto ikka ei käivitu ning tuuakse kuhugi töökotta ning veamälusid lugedes avastatakse, et vigu pole (üldiselt vead ilma töötava mootorita tagasi ei tule). See aga tähendab töökodadele palju palju suuremat tööd vea otsimisel kui algselt veamälusid lugedes oleks viga ehk kohe selgunud.

Pikkpoizz
huviline

Registreerunud 12.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Kia Sportage 2006.a. Honda CR-V 2016.a.

postitati 03.12.07 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaimagk

See autoabi on bu..s..t. Tartu lähedal kooles bensukas ära. Helistasin siis neile ja rääkisin murest ja vastuseks sain et nemad ei oska midagi teha, et tellige treila ja viige kuhugi remondikohta. Sõber siis vedas köie otsas... kommukas oli läbi... Minu jaoks mõtetu.

Horsepower sells cars, torque wins races.
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 03.12.07 19:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Offroader

Antud sorti teema õige koht oleks tegelikult "piiratud ligipääsuga" teemade all ehk "members only" poolel - see piiraks suvaliste seltsimeeste kuritarvitused. Soomlastel on asi muideks just sedamoodi lahendatud (et ikka liikmed, kes liikmemaksu maksavad jne pääsevad selliste teemade juurde)...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 03.12.07 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11
Lisaks veel see asi, et pea kõik abilised kellel on arvuti kustutavad esimese asjana vead ära ja loodavad, et sellega kõik laabub, realselt tehti aga kõige suurem VIGA üldse. Kui nüüd auto ikka ei käivitu ning tuuakse kuhugi töökotta ning veamälusid lugedes avastatakse, et vigu pole (üldiselt vead ilma töötava mootorita tagasi ei tule). See aga tähendab töökodadele palju palju suuremat tööd vea otsimisel kui algselt veamälusid lugedes oleks viga ehk kohe selgunud.

Kõige rumalam oleks muidugi kustutada need ilma isegi üles tähendamata, mis koodidega tegu oli.

Teine asi oleks muidugi ka see, et koode võib lugeda neid nullimata. Samas muidugi püsiva vea olemasolul tuleb nullitud kood kohe tagasi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.5% - SQL: 61.5%]