Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Järelpaigaldatavad xenonid ja kogemused politseiga? (Vastuseid: 42 | Vaatamisi: 8030)
Hamzik
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 03.12.07 07:28 Tsiteeri

Minu 98 A6-l ei ole tulede pesureid ja manuaalne kõrguse regulaator on salongis. Aga mulle tundub, et Saksamaal on 2000 aastal paigaldatud xenonid. Vähemalt mingi selline arve on küll olemas, kus xenonitest juttu - 3000 DEMi. Arve on välja kirjutatud sama firma poolt, kes on esialgselt auto müünud ja kus on tehtud kõik sealsed hooldused - ametlik Audi esindus seega. Kas sellisel juhul on kah meie politseil oma arvamus nende xenonite kohta?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 03.12.07 10:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver

aga tulede kõrguseregulaatori mootor teeb häält kui tuled liiguvad

Kas ikka teevad? :) Minu A4l näiteks ei tee (tegu salongist regulleritavatega) ja pigem kuuled manuaalset reguleeritava tule mootori häält kui automaatse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 03.12.07 14:21 Tsiteeri

no automaatset mul ju polegi,
ilmselt ikka siis need samad mis seal tulede sees on need teevad seal häält :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: wannabe Mugen

postitati 21.12.07 07:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: parm
Alates tänasest (21.12.2007) kehtib selline seadus:

Kood 224. Lähi- ja kaugtulelaternad, mille lampide valgusvoog ületab 2000 lm

Nõuded: 1) lampe, mille valgusvoog on üle 2000 lm (gaaslahenduslambid ja näiteks hõõglambid HIR1, H9 tüüpi), on lubatud kasutada kaugtulelaternates ja ainult ebasümmeetrilise valgusjaotusega lähitulelaternates;
2) alates 1. oktoobrist 2000. a esmakordselt kasutusele võetud gaaslahenduslampidega M ja N kategooria sõidukil ja alates 10. juulist 2011. a esmakordselt kasutusele võetud hõõglampidega, mille valgusvoog ületab 2000 lm, M ja N kategooria sõidukil, peab lähitule laternate valgusvihu kõrguse reguleerimine, sõltuvalt kere asendist, toimuma automaatselt ja sõidukil peab olema laternate hajutiklaasi puhasti;

[RTL 2007, 96, 1605 – jõust. 21.12.2007]

3) gaaslahenduslambiga laternatel peab kaugtulelt lähitulele ümberlüliv seade tagama, et seadme rikke korral oleks sisse lülitatud lähituli. Ümberlülitusmehhanism peab välistama tulede vahepealsesse asendisse lülitatuse võimaluse;
4) igas lähitulelaternas võib olla ainult üks gaaslahendusvalgusallikas.

Allikas:
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12896328
kood 224

Häid jõule! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 21.12.07 07:44 Tsiteeri

Kas kõrguse reguleerimise mootorid on nii automaatsel kui salongist reguleerimise variandil samad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 21.12.07 08:13 Tsiteeri

http://www.al-lighting.de/index.php?id=988

Ei tohiks olla, siinkirjeldatu on üks versioonidest ja paistab küllaltki keeruline olevat, samas mõningatel on kogu kraam esitule sees (E38-l)

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 21.12.07 08:25 Tsiteeri

Kui see Hella autom. kõrguse reguleerimise komplekt ka mootoreid sisaldab, siis on hind päris normaalne ju.

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 21.12.07 08:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
ise enesest minu autol ei ole automaatset regulaatorit aga kui ma auto käima panen ja tuled sisse lülitan siis tuled ka sõidavad seina ääres olles üles alla ja panevad oma kõrguse paika ilmselt küll sellesse asendisse mille mina salongist määrasin enne kui tuled kustu panin aga ja tuledega üles alla sõelumine toimub :)

Tavalise manuaalse regulaatori korral ei toimu tulesid sisse lülitades mingit üles-alla sõitmist. Reguleerimismootor rakendub ainult salongist vastavat nuppu kruttides. See üles-alla värk käib ainult automaatreguleeringuga. Või siis on tulede korpuse või reflektori kinnitused katki ja kiirtevihk väreleb üles-alla, mis on minu arust liikluses tulede kasutamist puudutava juures üldse kõige häirivam.

Kusjuures avastasin enda autol täpselt samasuguse nähtuse. Tulesid sisse lülitades on kuulda kuidas mootor korraks tööle läheb ning xenoniga on ilusti näha ka kuidas valgusvihk natukese allapoole liigub. Automaatset regulaatorit ei ole.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.12.07 09:02 Tsiteeri

Huvitav. Mul on manuaalse regulaatoriga B4, C4 ja A8 ja pole ühelgi neist midagi sellist täheldanud. Käsitsi kruttides toimivad kõik ilusti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 21.12.07 12:00 Tsiteeri

Kas asi ei või nii olla, et kui sul tuled pole null asendis enne tulede sisselülitamist ehk siis on I, II või III peal, et siis tuled sisse lülitades regullib ta ennast valitud kõrgusele ja väljalülitades tagasi null asendisse? See on muidugi ainult oletus :P Endal on ka man. reguleering ja pole samuti täheldanud mingeid helisid või valgusvihu liikumisi tulede sisselülitamisel aga samas on mul üldjuhul tuled null- ehk normaalasendis ka...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vreps
huviline

Registreerunud 04.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5tdi nüüdseks ajalugu

postitati 21.12.07 18:35 Tsiteeri

Proovisin järgi. Mis asendisse man. keeratud on sinna ka jääb ei mingit 0 asendit sisse välja lülitades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Cari
huviline

Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 22.12.07 00:12 Tsiteeri

siin see vahe ongi: man. kõrguse regulaator näitab sinna kuhu talle öeldud, atm reg. vaatab esiosa ja tagaosa kaalu ning vastavalt sellele korrigeerib tuled (manuaali regulli jaoks on käsiraamat aga minul on mingid aftermarket xenonid, mis 0 asendis on selgelt liiga kõrgel, seega hoian 2 peal)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 22.12.07 10:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Kas asi ei või nii olla, et kui sul tuled pole null asendis enne tulede sisselülitamist ehk siis on I, II või III peal, et siis tuled sisse lülitades regullib ta ennast valitud kõrgusele ja väljalülitades tagasi null asendisse? See on muidugi ainult oletus :P Endal on ka man. reguleering ja pole samuti täheldanud mingeid helisid või valgusvihu liikumisi tulede sisselülitamisel aga samas on mul üldjuhul tuled null- ehk normaalasendis ka...

Vaatasin järgi ja ei ole nii, teeb ta seda ka 0 asendis.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 22.12.07 12:59 Tsiteeri

Automaatsel reguleerib ka hiljem kaalu muutudes ennast ümber kui vaja.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
estliiga
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td

postitati 16.05.08 18:24 Tsiteeri

Endal on ka xenonid tavalises V6 pikas tules, et see hakkab poliisile ma arvan hästi silma, aga palju muidu selle eest trahv on?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sten6611
huviline

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,8 B5

postitati 16.05.08 19:35 Tsiteeri

Natuke vana teema üles kaevamine on aga, mis hinnaga muidu see tulede automaatika on ??

laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 16.05.08 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Sten6611
Natuke vana teema üles kaevamine on aga, mis hinnaga muidu see tulede automaatika on ??

Eestist ostes jääb midagi 5000.- kanti. Saksa eBayst tellidest saad 2500-3000.- kätte. Kui huvi saada PS.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Sten6611
huviline

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,8 B5

postitati 18.05.08 11:51 Tsiteeri

Olgu, tänan, ma suve poole võtan ühendust siis!!

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.8% - SQL: 63.2%]