Lehekülgi: 1 2 |
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 07.03.09 15:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: krss
Sorry, aga minu arvates on see väga vale lähtekoht. Nimelt kui võtad vanad ja liikuvad asjad koost lahti ja paned (teise auto all) uuesti kokku, siis
reeglina need eriti ei kesta. | Oluliste sõlmede ülekäimine ja hooldus peaks olema sellisel puhul elementaarne.
Kinni poltimise all pidasin just seda silmas, et ei peaks hakkama doonorilt poolt põhja ümebr lõikama või mingit muud perverssust arendama, vaid saaks
kasutada juba olemasolevaid kinnitusi.
Teemo, ega pole võrrelnud käigukasti kinnitusi poolevedulise ja quattro vahel? Sealt inglaste teemast jäi veidi selgusetuks käigukasti patjade ja
sealsete tugevduste olemasolu. Ega pole vaadanud kas esivedulisel on vastavad kinnitused ka seal olemas?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.09 14:46
|
|
|
Puht huvi poolst küsiks, et kas keegi on ka käinud autot põhja alt vaatamas selle teema põhjal ja on midagi selgunud?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.06.09 16:53
|
|
|
Minu masinas on tagumise poolraami tagumsed kinnitusaugud täiesti olemas. Läbimõõdult olid sama jämedad kui rattapolt(12mm?), kuid keeret neil sees
polnud.
Üksaeg sai ka autode põhjaalustest mõned pildid tehtud(B4 Avant fwd ja B4 Avant quattrost) ning nendejärgi saigi siis enda esivedulisel vastav
kinnitusauk üles otsitud. Käigukasti kinnituste osas pole vahepeal targemaks saanud.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 01.03.10 17:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt Postitas "krss"
Sorry, aga minu arvates on see väga vale lähtekoht. Nimelt kui võtad vanad ja liikuvad asjad koost lahti ja paned (teise auto all) uuesti kokku, siis
reeglina need eriti ei kesta. Sama lugu on ka mootori vahetusega, et ise olen vahetanud alati uue täiskomplektse sidurimängu, kuigi vana ju kah töötas
(iseasi, kui leiaks kusagilt peaaegu uue korvi ja ketta, kuid survelaagri ja kastiotsalaagri ostaks ikkagi uued ning mitte mingi mõttetu SKFi oma vaid
ikka kallima ja kvaliteetse). |
Küsksin siinkohal viisakalt et mis SKF toodetel viga on? Ise olen siiani selle Brandiga rahule jäänud.
XZN M16
|
|
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 02.03.10 09:15
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Algselt Postitas "krss"
survelaagri ja kastiotsalaagri ostaks ikkagi uued ning mitte mingi mõttetu SKFi oma vaid ikka kallima ja kvaliteetse). |
Küsksin siinkohal viisakalt et mis SKF toodetel viga on? Ise olen siiani selle Brandiga rahule jäänud. |
Kui autoga palju sõita, tulevad kvaliteedivahe hästi välja. Kuni tegelesin autode toomise ja müügiga, valisin samuti odavad SKFi laagrid. Kui hakkasin
aga sama autot pikemalt pidama, nii et sõidad aastas üle 100tkm, siis on päris tüütu iga aasta või mitu korda aastas (mõnikord ka 3x aastas) sama
laagrit vahetada. SKF oli Audidel mingi aeg ka originaalvaruosaks, autode alla sattusid SKF-d ja teised täiesti suvaliselt, st sama auto alt leidis
pea alati mitmeid erinevaid laagreid. Kui tehases paigaldatud SKF-d läksid vahetusse kusagil 100-150tkm vahel, siis teised kestsid paar korda rohkem.
Pole ka ime, kui turu odavaimad (tänu sellele ka levinuimad, mh ka enim reklaamitud) laagrid kestavad vähem kui kallimad ja kvaliteetsemad analoogid.
Aga jah, kui vähe sõita, ei oma erilist tähtsust, kas detail kulub 50tkm või 300tkm jooksul.
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 03.03.10 18:50
|
|
|
Njah ... kui ratta laagritest ntz rääkida, siis õnneks ma ei pannud oma 100-le üleeelmine suvi kallemaid laagreid ette sest laagrite vahetuse järgset
aega oli ehk ca 3 kuud kui vedru taldrik paremal pool saba andis (läbi roostetas) ja mõlemad püstakud koos kõige muuga läksid vahetusse. Niigi läks 2
laagri peale koos vahetusega teeninduses 1600 eek. Mustamäe Haigla kiirituskindlad tinauksed jooksevad SKF laagrite peal - (suvel paigaldatud). Ukse
lehe kaaluks 400-500 kg. Saab näha kuidas vastu peavad Samas tagaratta
laager ( 2a tagasi vahetatud trummlis) oli 150 eek tk ja pole sellel kah siiani mingeid sümptomeid ilmnenud. Üldiselt olen aru saamisel et paljud
firmad (suurfirmad) võtavad paljusid varuosi allahanke korras teistelt firmadelt nii et lõpuks ei saa sa isegi aru mis firma toodangut sa kasutad.
XZN M16
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |