Lehekülgi: 1 2 3 |
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
postitati 31.10.07 08:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Värv on hea(H)
Aga mul tekkis küsimus selle esitulede all oleva liistu kohta.
Kas kellegil ei ole mõnda head nippi vms, et jääks see liist ilusti? Paljudel b3 kerega autodel on see liist kuidagi kõver ja kole.
|
Olen omanud ja oman mõnda B3 kerega autot ning selle liistuga on nii, et kui tal kõik kinnitused olemas siis ta on ka sirgelt.
Nimelt paljudel on ta veel kinni ainult otstest ning keskelt.
Tegelt orignaalis kinnitub ta ka veel esitulede külge. Esituled kruvi alla käib spetsiaalne klamber mille küljes on siis pesa kuhu liist sisse
surutakse.
Kui tuled ja muu kraam on ilusati paigas siis on ka see liist ilusasti otse
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 31.10.07 09:56
|
|
|
Mind ei häiri entusiasm. Vastupidi, kahe käega nõus jõudu suruma neile, kes midagi ära teha viitsivad. Mind häirib maitselagedus. See, et hea
entusiasm tühja lastakse joosta. Aga eks igaüks areneb. Hea näide on ICE, kelle "Vanade ja kobedate" filmistaarist hõbedane B4 oli ju omal ajal
jubeduse tipp. Aga näe, mees arenes ja nüüd on tal filigraanselt maitsekalt tuunitud must B4, mis vaatamata sellele, et selle välimuses on kasutatud
peamiselt B4 tippmudelite originaalosi, jääb linnapildis eksimatult silma. Auto, mille nägemine pakub esteetilist naudingut, mitte ei pane rõvedalt
muigama, nagu see projekt siin. Ma võin käe südamele panna ja öelda, et mind ei vaeva hetkel kadedus.
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
Samas, kahju, et sellele mudelile ei tehta ilusaid esilaternaid. |
B3/B4-le on saada väga ilusaid pikki esitulesid. Nii luupidega kui ilma. Esimese asjana muretseks ma sellist autot muutma hakates need. Need on seal
must have!
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Aga mul tekkis küsimus selle esitulede all oleva liistu kohta.
Kas kellegil ei ole mõnda head nippi vms, et jääks see liist ilusti? Paljudel b3 kerega autodel on see liist kuidagi kõver ja kole.
| Pildilt on ju näha, et see liist on sirge, hoopis seal all olev stange ja uus esivõre raam on nii kõverad, et sealt jääb suur vahe
sisse. Ühe sõnaga - kaugelt vaadates on värv ehk ok, koostekvaliteet aga ei kannata kriitikat.
Teema autor pani selle projekti siia üles, lootes ilmselt tagasisidet saada. Selle ta ka minult sai. Paraku ei olnud see tõesti stiilis "respect! edu
modimisel!". Elagu nüüd sellega. Samas on siin ju ka positiivseid kommentaare. Tõesti, igal oma maitse. Aga ma arvan, et mul oli õigus ka oma arvamus
välja öelda. Isegi, kui see ei olnud väga julgustav. Ma ei ole tegelikult väga pahatahtlik inimene, aga mul on asjadest oma arvamus, mis tihti ei ühti
teiste omadega. Ma olen väsinud silmakirjatsemisest.
Muide, palju õnne sünnipäevaks Sulle, portos!
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 31.10.07 14:38
|
|
|
quote]Algselt postitas: Black
Mind ei häiri entusiasm. Vastupidi, kahe käega nõus jõudu suruma neile, kes midagi teha viitsivad. Mind häirib maitselagedus. See, et hea entusiasm
tühja lastakse. Aga eks igaüks areneb. Hea näide on ICE, kelle "Vanade ja kobedate" filmistaarist hõbedane B4 oli ju omal ajal jubeduse tipp. Aga
näe, mees arenes ja nüüd on tal filigraanselt maitsekalt tuunitud must B4, mis vaatamata sellele, et selle välimuses on kasutatud peamiselt B4
tippmudelite originaalosi, jääb linnapildis eksimatult silma. Auto, mille nägemine pakub esteetilist naudingut, mitte ei pane rõvedalt muigama, nagu
see projekt siin. Ma võin käe südamele panna ja öelda, et mind ei vaeva hetkel kadedus.
Eks meil siin ole jah kõik sündind targad, ma arvan et me kõik oleme tein lollusi nii et tagant järgi häbene silmad välja.
Ma ei saa aru miks peab mõni inimene siin oma teise inimese auto mahategemist õigustama ja korduvalt ütlesid ära ja asi mutt. Selles teemas oled
aktiivsema postitaja kui teemaalgataja ise tema ilmselt juba kisub oma läti vidinaid maha.
Vat siis oleks sitt varjant kui ta oleks terve hunniku haruldasi originaal osi per*e keerand( ilmselt siis oleks mõnel pimedal õhtul tegija korduvalt
kivi otsa komistand).
Ma arvan et kui ICE il oleks omal ajal olnd sellised võimalused kui täna kuid tolle aegsed kogemused ei oleks mee sellist B4 ikkagi näind.
Kaaku auto ju samuti FWD Lätividinatega ja kui vaadata teist pilti kus on esitletud uusi velgi siis seal vaadates on eesimene stange irvakil ees ,
kus seal see koostekvaliteet siis on kuid ikkagi on kõva tegia, mitte et ei oleks.
Las teevad, juhime nende eksimustele tähelepanu kuid ärme kohe inimest ära tümmita.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.07 15:59
|
|
|
Tsitaat: | Kaaku auto ju samuti FWD Lätividinatega ja kui vaadata teist pilti kus on esitletud uusi velgi siis seal vaadates on eesimene
stange irvakil ees , kus seal see koostekvaliteet siis on kuid ikkagi on kõva tegia, mitte et ei oleks. |
Kahju küll, kui Sa originaalstangel (väikese lisaga, nagu see Kaakul on) ja läti toorikul (stange terves tükis) vahet ei tee.
Ülejäänud tekstist oli raske aru saada, püüa palun komasid ka kasutada.
Ja kui sellest B3-st rääkida, siis olen Blackiga nõus. Igaks juhuks vaatasin auto omaniku profiili - üllatuseks ei olnud seal sünniaastaks 1980ndate
lõpp märgitud. Eks jah, maitseid on erinevaid. Ongi parem.
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 31.10.07 19:23
|
|
|
dziizõz,mis asja te jaurate?
Maitse üle ei vaielda!(mõni kakleb ja mõni on vait---hetkel teema lagataja
)
|
|
|
portos
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 09.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.07 19:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: JanariA4
dziizõz,mis asja te jaurate?
Maitse üle ei vaielda!(mõni kakleb ja mõni on vait---hetkel teema lagataja
) |
aega oli.karbid ja tagastange vedelesid ammusest ajast.ostsin suht nutuses olukorras auto ja tegin korda.vaatasin,et suht mõtetu müüa.värvisin
siniseks ja tellisin mõned MÕTTETUD jupid juurde.siis seisis aasta.tekkisid mõned väiksed mõlgid ja sai uuesti üle värvitud.nüüd kokku pannes
avastasin,et lanse otsad natuke paigast (KÕVER STANGE).kui plekksep aega saab seab asjad paika ja läheb edasi velje otsinguks.siis arvele ja
ülevaatusele.peale seda täis toon ring uuesti sumpa vahetus(hetkel täis pikkuses uus)reso ja tagumine pütt.xsenoonid.kevadel madaldus.kui auto püsib
siis kunagi teine jõu allikas.aga sellega on natuke jama sest selle alapealt suht tume maa.
SEE NIISAMA AJAVIITMISE PROJEKT
tegelik auto siin:
http://www.mazdaklubi.com/foorum/viewtopic.php?t=5101&highlight=
|
|
|
Suun
huviline
Registreerunud 24.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: MB E280
|
postitati 31.10.07 20:01
|
|
|
Mina olen rahul et projekti auto on AUDI...mitte mingi bemm.Ja eks ikka lõpp tulemus sõltub kõvasti rahakoti paksusest.Aga samas kriitikat peab
olema
- Täpsiracing Team - Sponsored By RedBull
|
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 31.10.07 20:06
|
|
|
Meestel on ikka omapärane hobi küll.Osta auto ja siis igasugu vidinaid sellele külge pookima hakata...parem siis juba kohe lennuk osta.Mina eelistan
Audit sellisena nagu ta on,ilma tuunimata.Ja värv olgu must või hõbedane.Aga see sinine on ka päris ilus
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 01.11.07 07:34
|
|
|
To mann:
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 18.11.07 14:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: elar
Tsitaat: | Algselt postitas: Rst
Väljast on küll uus ja huvitav aga mis seal kapoti all pesitseb?
Äkki teed kapoti alusest ka pilti? |
minu pakkumine et 2,0 85kw.
vihje. piilu sumpat |
heh.....1.8 66kw sama sumpaga.
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 08.02.08 18:27
|
|
|
tere!
pole viga,norm audi tuleb.mulle pakuks huvi,kust sa tagu tuled said.tahaks omale ka selliseid tulesi,kuna ka tuunin vaikselt.
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.08 13:04
|
|
|
Minu arust on kõvasti vaeva nähtud jne. Ei hakka sõimama kedagi...Kuid mulle välimus ei maitse. Tööd on kallal palju tehtud.
Kena värv ja tuled omapärased. Aga kas need tuled mitte euroopas keelatud pole? Ehk siis puudub E1. Olen sarnaseid tulesid müügil näinud ja neil
puudus see märk. Muud pole midagi ainult politsei ja Ark võvad kurjaks saada.
|
|
|
|
Taunts!!!
huviline
Registreerunud 30.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 Allroad 3.0tdi, Jeep Grand Cherokee 2.7 120kW, Audi 100 2.8 128Kw Quattro
|
postitati 03.03.08 10:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
Samas, kahju, et sellele mudelile ei tehta ilusaid esilaternaid.
|
Võin anda lehekülje kustkohast saab esilaternaid 80-le.
Omal ka plaanis sellised osta aga musta sisuga sest auto ka must.
http://www.j-tuning.pri.ee/optika/light/Audi.htm
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.03.08 11:00
|
|
|
Tuukrikiiver! Oli esimene sõna, mis mulle sel leheküljel olevaid Audi 80 tuuningtulesid silmates pähe lõi.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 03.03.08 17:14
|
|
|
Ja nad tegidki ära, esimesed "tuuningtuled" Audi 80'le Täiesti
kohutav
|
|
|
|
ain25
klubiliige
Registreerunud 20.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2*Audi coupe. Skoda
|
postitati 07.03.08 21:08
|
|
|
kas neid esi tulesi tellida ka saab ja kas tüki hind on 3800 või kompl. hind?on plaanis ost ja pakub huvi
|
|
|
suskin
huviline
Registreerunud 06.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9TDi
|
postitati 07.03.08 22:51
|
|
|
ühinen eeskõneletejatega ja ütlen et selliseid pseudotuuning vendi on küllaltki.
peamine et endale meeldib kuid meid säästa leinas hea audi vastu.
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 07.04.08 18:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ain25
kas neid esi tulesi tellida ka saab ja kas tüki hind on 3800 või kompl. hind?on plaanis ost ja pakub huvi |
neid tulesid on isegi auto24.ee -s müüa olnud ja kui ei eksi, siis komplekti hind oli pea 4k
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
postitati 13.04.08 20:49
|
|
|
Kas need mitte B4 tuled pole???
|
|
|
tarx112
huviline
Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.08 00:14
|
|
|
Muidu kõik okei aga selle erne püssi võiks tagant ära kaotada
|
|
|
portos
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 09.08.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.08.08 10:01
|
|
|
auto on müüa või vahetada
|
|
|
ViljarS
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Focus RS 2010
|
postitati 20.08.08 10:11
|
|
|
oi kus mind höirib see kulm seal ees, ei ole just kõige sirgem see
|
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 20.08.08 10:33
|
|
|
Kõik kerevahed kuidagi väga paigast ära, eriti veel projekti kohta ..
Muidugi korralik velg muudaks üldilmelt samuti kõvasti, praegu tundub väga veider kogu auto.
|
|
|
AusVend
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: s6
|
postitati 17.01.09 19:00
|
|
|
päris rõve pill!!!ärge "tuunige" oma autosi ja kui ei meeldi siis ärge sõitke peldikutega ,ostke kohe auto, mis originaalis meeldib. ajukas minuarust
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.01.09 22:17
|
|
|
Täitsa õudukas ,et sellist asja projektiks nimetatakse. Minu mõistus kinni ei võta miks selliseid asju tehakse.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |