Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Miks fännate originaalmakke? (Vastuseid: 61 | Vaatamisi: 8589)
CarlosSQ
huviline

Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 Avant TDi

postitati 18.10.07 19:23 Tsiteeri

aga mis siis sellel viga on?

päris palju vaidleks teile siin vastu, kuid ei viitsi.
muudan(18.10.07 22:40) vaidleks vastu helikvaliteedi pool, kuid see pikk jutt ja kes on heast kvaliteedist huvitatud leiab päris palju materjale selle kohta ka internetist.
btw. pooldan originaal makke. näiteks mul on tööautoks ford ja seal on originaal makk sees, margiks vist cd 6000 vms ma olen sellega väga rahul, kuna kukut kannatab kuulata kyll. proovisin kord seal ka beckerit kuid sellest ei ole seal lihtsalt abi.
tegelikult on ju nii, et ega raadiost kuulates muusikat ei tuleigi välja helisysteemi hea kvaliteet, kuid selle FM mooduli vms asja ma enda autosse ei paneks.

btw. heliteemal ma eriti lolliks ennast ei pea! ;)

There's lots of spirit in everyone!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:30 Tsiteeri

vaielda ei viitsi, nagu näha, siis lugeda sa ka ei viitsi http://galerii.tarmotomson.net/loll.gif

on toodudki ju 2 marki, mis toodavad audisse sobivaid HU-sid :D
ühte neist sa ju müüd :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:39 Tsiteeri

Rahu mõlemad leerid!

Vahepeal tundub, et mõni räägib aiast ja mõni aiaaugust.
Ilmselt nõustub enamus, et enne C5 ei kannatanud orig. makid kriitikat. C5 Concert maki funktsioonidega võib igati rahule jääda, lisaks sulab see armatuuri. Vanemate audide omanikel on tõesti mõistlik kasutada kaasaegseid, kuid üldise sisustusega kokkusobivaid mudeleid.

Teemaalgataja sõidab ise ilmselt B4 kerega autoga. Selge see, et selle auto orig. stereosüsteem jääb tänapäevastele igast punktist alla, välja arvatud sobivus armatuuri. Kui leiab maki, mis sinna ka sobib, siis on ju makivahetus igati mõistetav ! Heaks näiteks Beckeri makid.

Seega enne mõelge auto ja siis maki peale, kuhu see sobima peaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.10.07 19:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst

http://img507.imageshack.us/img507/7600/automakkrk5.th.jpg

täiesti nöus et see makk sobib audi konsooli.
sattusin just söitma tuttava s6 ja pimedas oli kohe kena. ei seganud ega midagi. ta nagu pidi seal olema.

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 19.10.07 04:18 Tsiteeri

See kas asi on kvaliteetne või mitte on pigem kõrvas mis seda kuulab kinni. Mina rahuldun orig. makiga ja arvan, et see teeb head heli (delta+box+orig. woofer). Teine mees laob omal terve aknalaua ovaale täis + 2 woofrit pagassi ja ette jätab originaal papist kõlarid ja arvab, et paremat ei ole maailmas olemas. Kõik on suhteline :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 19.10.07 08:47 Tsiteeri

Lisaks siis oma arvamuse ka.
Elus on asju, mille värvus võiks jäädagi soliidselt mustaks.
Sinna hulka kuuluvad näiteks: mobiiltelefon, fotoaparaat, laptop, esinduslik auto ja ka sinna juurde kuuluvad aksessuaarid.
Ehk siis esinduslikku autosse ei sobi ju värvikirevad stereod.
Ja siinkohal ongi kaks valiku võimalust.

1. Kui soov kuulata lihtsalt tööle sõites raadiot, siis oleks valik originaal raadiotest midagi.

2. Kui soov kuulata rohkem, kui raadiot, siis blaukar ja becker.

See muidugi minu isiklik arvamus ja ei kohuusta kedagi nii käituma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 19.10.07 12:19 Tsiteeri

http://motoclub.pri.ee/upload/pildid/7645250310.jpg
Endal selline vidin. suht stiilne punaste nuppudega ja valge valgustusega. Blaupunkt MP35

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 19.10.07 12:31 Tsiteeri

Aga kas Audi armatuuris on kuskil hõbedast värvi midagi, et harmoneeruks üldise stiiliga? Minuteada, kui hõbedasi liiste pole, siis ei harmoneeru kohe kuidagi.

btw, Fordi CD6000 ei lähe kindlasti sellesse kategooriasse, millest me räägime, sest tolle maki sound on tõesti parem, kui paljudel Sony, Clarioni ja odavaotsa Pioneeridel.
Me räägime siin ikka 5 ja enam aastat vanadest makkidest, mille peale tekib küsimus miks fännata originaalmakki ? Ma küll ei usu, et keegi kes lihtsalt kuulab raadiot ja mõnda plaati hakkaks endal kogu originaalaudiot laiali kakkuma, et sinna aretada veidi parem asi, see pigem ikka melomaanide teema.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 19.10.07 13:19 Tsiteeri

Igaüks paneb oma autosse selle maki mis ise tahab....ilu on ja jääb vaataja silmadesse. Siit paistab küll et iga mees püüab oma maitset rangelt peale suruda. Enda B4-s eelistan iga kell uuemat seadest kui mingit 15 aastat vana koledat krappi, millel pole tegu ega nägu... ja olen rahul oma blaupunktiga (välimuselt sarnaneb ``Puristaja´´ omaga).
Uuema Audi puhul eelistaks kindlasti originaal makki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 19.10.07 13:33 Tsiteeri

Üldiselt on minul ka pioneeger C4'jas ja otsin vaikselt uut, sest tõesti on see nagu sea seljas sadul. Läikiv plastik vs matt. Aga mind huvitab pigem see, et palju on hõbedase armatuuriga autosid tehtud? Sest VALDAV enamus makkidest on krdi hõbedasega ära solgitud. Lihtsalt jube. Ei ole need hõbedased kärakad kuskilt otsast bling-bling. Makki ei saa enam valida parameetrite järgi, vaid VÄRVI järgi.
Niisiis on vähemalt minu meelest becker kõige mõistlikum lahendus originaali asendama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 19.10.07 13:37 Tsiteeri

Uuemad Fiatid ja suht paljud teised väiksed linnaautod on hõbedase armatuuri või vähemalt keskkonsooliga.

Muide kas keegi teab kus oleks müügil sellist makki, kuhu saab mälupulga külge lükata ja siis niimoodi muusikat kuulata. Kardan, et see süütajasse käiv manus kaotab kvaliteeti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.10.07 14:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HannesT
Muide kas keegi teab kus oleks müügil sellist makki, kuhu saab mälupulga külge lükata ja siis niimoodi muusikat kuulata. Kardan, et see süütajasse käiv manus kaotab kvaliteeti.

http://www.bluespot.co.uk/stock/queens.asp

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 19.10.07 20:09 Tsiteeri

Tsitaat:

http://www.k-arvutisalong.ee/index.php?lang=est&main_id=57&p_id=014219
mp3'e puhul mingist ülimast kvaliteedist rääkida on vist nagunii kohatu.:D

Minu jaoks on autostereo puhul peamiseks hindamisomaduseks kasutusmugavus, ning ka siinnimetatud väga kallid autostereod (rääkimata siis blaupunkt'ist või sony'st) ei suuda selle kohapealt konkureerida ka odavamate pioneeridega.:D Kes on proovinud erinevatel stereodel paneeli paigaldada ja eemaldada see teab millest ma räägin. Kõige mugavam oleks tõesti originaalstereo, kuid nii vanadel masinatel mida mina kasutan olid need veel vaid kassetimängijatega.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.10.07 20:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand

http://www.k-arvutisalong.ee/index.php?lang=est&main_id=57&p_id=014219
mp3'e puhul mingist ülimast kvaliteedist rääkida on vist nagunii kohatu.:D

Muide, sellel kastil on kõik väljundid, sisendid jne. Helikvaliteet oli suht imestamapanev. Nii et ärge naerge selle asja üle ;) Samuti asi must ja punase valgustusega. Ainult see bling volume nupp oli tal vist mälu järgi selline nii ja naa...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 19.10.07 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:

Justnimelt selle välimuse tõttu jäigi mul üks taoline üle :P
Eelmises autos oli kahjuks kah mingi Sony hõbedane cd-stereo sees, kuid vähemalt pimedas sobis see ideaalselt audi punase valgustusega.
Pooldan ka häid orig.makke või siis tagasihoidlikke muude tootjate omi.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.10.07 20:54 Tsiteeri

ja muide, kartulisalvest tehnikat küll osta ei soovita, juhul kui tõepoolest mõni veel kursis ei ole, kui imepärakuline asutus see on, siis väike vihje/meeldetuletus/hoiatus: http://www.tarbijakaitse.ee/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=264&2

killerq
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.07 19:45 Tsiteeri

kui olemas mp3 siis pole mõttet makki vahetama hakkata mingi säravama vastu mis varastele meeldiks, on olemas selline agrekaat lahendab mure

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 10.11.07 19:56 Tsiteeri

Tsitaat:

Selline asi on netiavarustest silma hakanud http://www.dension.com/icelinkgateway300.php
Ma saan aru, et ta käitub kui cdbox, mistõttu peaks teda saama juhtida iga makiga, mis cdboxidest midagi teab. Igastahes jutu järgi on Audi supported.

Kurb on ainult see, et ma ei oska öelda, mis selle aparaadi hind on ning paistab, et lähim koht, kust osta saab, on Soome.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 10.11.07 20:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
ja muide, kartulisalvest tehnikat küll osta ei soovita, juhul kui tõepoolest mõni veel kursis ei ole, kui imepärakuline asutus see on, siis väike vihje/meeldetuletus/hoiatus: http://www.tarbijakaitse.ee/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=264&2

Tehnika on tänapäeval paraku selline nagu ta on (st suurem osa odavamast kaubast on täielik p..k), müüb seda siis kes tahes. Minul seevastu on K-arvutisalongiga ainult positiivsed kogemused, minu kokkupuuted on olnud väga sõbralike, vastutulelike ja abivalmis inimestega, samuti on ilma igasuguse pirisemata täidetud ka erisoovid. Seega omalt poolt julgen küll seda asutust soovitada.

Konkreetse toote kohta kahjuks infot jagada ei oska, ehk tõesti on tegemist juba tehase poolt vigase asjaga?!

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
jyrx
huviline

Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,9 TDi 2003

postitati 09.07.09 10:29 Tsiteeri

Enda kogemus originaalmakiga on ülimalt positiivne. Tegemist siis symphony 2-ga. Ainuke mure on sellega see, et mp3 see riistapuu ei mängi ja plaate olen kõvasti kirjutanud autosse ja neid on juba terve kindalaegas täis. Fm transmitteri proovisin ka ära ja seda käkki ei soovita ma mitte kellelgi osta. Tõsiselt viliseb ja ragiseb kõik. Kui saaks kuidagi selle symphonyga mp3 kuulata mälupulga vms asjanduse pealt, oleksin rohkem rahul.
Mis välimusse puutub, siis selge see, et originaal sobib ju ikka kõige paremini autosse ja olen kindel, et mina sinna mingit muud asja ei osta. Heli osas ka kurta ei saa(mul on non-bose), kuigi lisasin sinna fli võimendi ja supaka ja kõik toimib suurepäraselt. Aga isegi supakata oli heli keskmisest parem.
Kui keegi, mõtleb välja kuidas symphonyga mp3-e kuulata välise mäluseadme pealt(va fm transmitter ja kassetiauku käiv vidin) oleksin täiesti rahul.

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.09 10:52 Tsiteeri

Ainsad seadmed peale originaali, mida kannatab Audi armatuuri panna, on Beckeri ja Nakamichi vanemad mudelid. Uued on kahjuks ka neil liiga ufoloogiliseks läinud.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.09 11:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: epic_metal
Ainsad seadmed peale originaali, mida kannatab Audi armatuuri panna, on Beckeri ja Nakamichi vanemad mudelid. Uued on kahjuks ka neil liiga ufoloogiliseks läinud.

Just!

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.07.09 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrx
Kui keegi, mõtleb välja kuidas symphonyga mp3-e kuulata välise mäluseadme pealt(va fm transmitter ja kassetiauku käiv vidin) oleksin täiesti rahul.

Mine uuri rocca top audiost selle kohta natuke, mul on meeles, et alpine tegi miski süsteemi mis istub siis CD-BOX auku ja sinna adaptrisse saad USB pulga sisse suruda. Loomulikult kui sul box juba sees on, kaob see ära.

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 09.07.09 11:37 Tsiteeri

Uus auto ja sellel siis originaalmakk ning kõlarid piisavalt hästi paigutatud ning bass ka tuleb ilusti esile, tänu sellele ei tunne supakast ja lisavõimust puudust. Ja paneeli ära kakkumine ka vanal autol oli ikka natuke ebamugav. ;)

AndresR
huviline

Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad

postitati 09.07.09 12:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

http://www.bluespot.co.uk/stock/queens.asp

Minu autos on orignaal concert I + box + woofer ja jääbki sinna. Seda just sobivuse pärast.
Ei kannata neid hõbedasi raame ja siniseid silmi (nagu lingil).

FM transmitter on mul autos ainult praamil filmide vaatamiseks - muusikat sellga kuulata ei kannata.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 41.0% - SQL: 59.0%]