Lehekülgi: 1 2 3 |
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 18.10.07 19:23
|
|
|
aga mis siis sellel viga on?
päris palju vaidleks teile siin vastu, kuid ei viitsi.
muudan(18.10.07 22:40) vaidleks vastu helikvaliteedi pool, kuid see pikk jutt ja kes on heast kvaliteedist huvitatud leiab päris palju materjale
selle kohta ka internetist.
btw. pooldan originaal makke. näiteks mul on tööautoks ford ja seal on originaal makk sees, margiks vist cd 6000 vms ma olen sellega väga rahul, kuna
kukut kannatab kuulata kyll. proovisin kord seal ka beckerit kuid sellest ei ole seal lihtsalt abi.
tegelikult on ju nii, et ega raadiost kuulates muusikat ei tuleigi välja helisysteemi hea kvaliteet, kuid selle FM mooduli vms asja ma enda autosse ei
paneks.
btw. heliteemal ma eriti lolliks ennast ei pea!
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.07 19:39
|
|
|
Rahu mõlemad leerid!
Vahepeal tundub, et mõni räägib aiast ja mõni aiaaugust.
Ilmselt nõustub enamus, et enne C5 ei kannatanud orig. makid kriitikat. C5 Concert maki funktsioonidega võib igati rahule jääda, lisaks sulab see
armatuuri. Vanemate audide omanikel on tõesti mõistlik kasutada kaasaegseid, kuid üldise sisustusega kokkusobivaid mudeleid.
Teemaalgataja sõidab ise ilmselt B4 kerega autoga. Selge see, et selle auto orig. stereosüsteem jääb tänapäevastele igast punktist alla, välja arvatud
sobivus armatuuri. Kui leiab maki, mis sinna ka sobib, siis on ju makivahetus igati mõistetav ! Heaks näiteks Beckeri makid.
Seega enne mõelge auto ja siis maki peale, kuhu see sobima peaks.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.07 19:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rst
|
täiesti nöus et see makk sobib audi konsooli.
sattusin just söitma tuttava s6 ja pimedas oli kohe kena. ei seganud ega midagi. ta nagu pidi seal olema.
|
|
|
|
Põder
huviline
Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Impreza GT 555
|
postitati 19.10.07 04:18
|
|
|
See kas asi on kvaliteetne või mitte on pigem kõrvas mis seda kuulab kinni. Mina rahuldun orig. makiga ja arvan, et see teeb head heli
(delta+box+orig. woofer). Teine mees laob omal terve aknalaua ovaale täis + 2 woofrit pagassi ja ette jätab originaal papist kõlarid ja arvab, et
paremat ei ole maailmas olemas. Kõik on suhteline
|
|
|
Tomm
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant
|
postitati 19.10.07 08:47
|
|
|
Lisaks siis oma arvamuse ka.
Elus on asju, mille värvus võiks jäädagi soliidselt mustaks.
Sinna hulka kuuluvad näiteks: mobiiltelefon, fotoaparaat, laptop, esinduslik auto ja ka sinna juurde kuuluvad aksessuaarid.
Ehk siis esinduslikku autosse ei sobi ju värvikirevad stereod.
Ja siinkohal ongi kaks valiku võimalust.
1. Kui soov kuulata lihtsalt tööle sõites raadiot, siis oleks valik originaal raadiotest midagi.
2. Kui soov kuulata rohkem, kui raadiot, siis blaukar ja becker.
See muidugi minu isiklik arvamus ja ei kohuusta kedagi nii käituma.
|
|
|
puristaja
huviline
Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 19.10.07 12:19
|
|
|
Endal selline vidin. suht stiilne punaste nuppudega ja valge valgustusega. Blaupunkt MP35
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 19.10.07 12:31
|
|
|
Aga kas Audi armatuuris on kuskil hõbedast värvi midagi, et harmoneeruks üldise stiiliga? Minuteada, kui hõbedasi liiste pole, siis ei harmoneeru kohe
kuidagi.
btw, Fordi CD6000 ei lähe kindlasti sellesse kategooriasse, millest me räägime, sest tolle maki sound on tõesti parem, kui paljudel Sony, Clarioni ja
odavaotsa Pioneeridel.
Me räägime siin ikka 5 ja enam aastat vanadest makkidest, mille peale tekib küsimus miks fännata originaalmakki ? Ma küll ei usu, et keegi kes
lihtsalt kuulab raadiot ja mõnda plaati hakkaks endal kogu originaalaudiot laiali kakkuma, et sinna aretada veidi parem asi, see pigem ikka
melomaanide teema.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
mihkel
huviline
Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: seat leon
|
postitati 19.10.07 13:19
|
|
|
Igaüks paneb oma autosse selle maki mis ise tahab....ilu on ja jääb vaataja silmadesse. Siit paistab küll et iga mees püüab oma maitset rangelt peale
suruda. Enda B4-s eelistan iga kell uuemat seadest kui mingit 15 aastat vana koledat krappi, millel pole tegu ega nägu... ja olen rahul oma
blaupunktiga (välimuselt sarnaneb ``Puristaja´´ omaga).
Uuema Audi puhul eelistaks kindlasti originaal makki.
|
|
|
MartinCS
huviline
Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07
|
postitati 19.10.07 13:33
|
|
|
Üldiselt on minul ka pioneeger C4'jas ja otsin vaikselt uut, sest tõesti on see nagu sea seljas sadul. Läikiv plastik vs matt. Aga mind huvitab pigem
see, et palju on hõbedase armatuuriga autosid tehtud? Sest VALDAV enamus makkidest on krdi hõbedasega ära solgitud. Lihtsalt jube. Ei ole need
hõbedased kärakad kuskilt otsast bling-bling. Makki ei saa enam valida parameetrite järgi, vaid VÄRVI järgi.
Niisiis on vähemalt minu meelest becker kõige mõistlikum lahendus originaali asendama.
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
postitati 19.10.07 13:37
|
|
|
Uuemad Fiatid ja suht paljud teised väiksed linnaautod on hõbedase armatuuri või vähemalt keskkonsooliga.
Muide kas keegi teab kus oleks müügil sellist makki, kuhu saab mälupulga külge lükata ja siis niimoodi muusikat kuulata. Kardan, et see süütajasse
käiv manus kaotab kvaliteeti.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.10.07 14:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Muide kas keegi teab kus oleks müügil sellist makki, kuhu saab mälupulga külge lükata ja siis niimoodi muusikat kuulata. Kardan, et see süütajasse
käiv manus kaotab kvaliteeti. |
http://www.bluespot.co.uk/stock/queens.asp
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 19.10.07 20:48
|
|
|
Muide, sellel kastil on kõik väljundid, sisendid jne. Helikvaliteet oli suht imestamapanev. Nii et ärge naerge selle asja üle Samuti asi must ja punase valgustusega. Ainult see bling volume nupp oli tal
vist mälu järgi selline nii ja naa...
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 19.10.07 20:53
|
|
|
Justnimelt selle välimuse tõttu jäigi mul üks taoline üle
Eelmises autos oli kahjuks kah mingi Sony hõbedane cd-stereo sees, kuid vähemalt pimedas sobis see ideaalselt audi punase valgustusega.
Pooldan ka häid orig.makke või siis tagasihoidlikke muude tootjate omi.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
killerq
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.07 19:45
|
|
|
kui olemas mp3 siis pole mõttet makki vahetama hakkata mingi säravama vastu mis varastele meeldiks, on olemas selline agrekaat lahendab mure
|
|
|
wookie
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11
|
postitati 10.11.07 19:56
|
|
|
Selline asi on netiavarustest silma hakanud http://www.dension.com/icelinkgateway300.php
Ma saan aru, et ta käitub kui cdbox, mistõttu peaks teda saama juhtida iga makiga, mis cdboxidest midagi teab. Igastahes jutu järgi on Audi
supported.
Kurb on ainult see, et ma ei oska öelda, mis selle aparaadi hind on ning paistab, et lähim koht, kust osta saab, on Soome.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 10.11.07 20:52
|
|
|
Tehnika on tänapäeval paraku selline nagu ta on (st suurem osa odavamast kaubast on täielik p..k), müüb seda siis kes tahes. Minul seevastu on
K-arvutisalongiga ainult positiivsed kogemused, minu kokkupuuted on olnud väga sõbralike, vastutulelike ja abivalmis inimestega, samuti on ilma
igasuguse pirisemata täidetud ka erisoovid. Seega omalt poolt julgen küll seda asutust soovitada.
Konkreetse toote kohta kahjuks infot jagada ei oska, ehk tõesti on tegemist juba tehase poolt vigase asjaga?!
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
jyrx
huviline
Registreerunud 20.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9 TDi 2003
|
postitati 09.07.09 10:29
|
|
|
Enda kogemus originaalmakiga on ülimalt positiivne. Tegemist siis symphony 2-ga. Ainuke mure on sellega see, et mp3 see riistapuu ei mängi ja plaate
olen kõvasti kirjutanud autosse ja neid on juba terve kindalaegas täis. Fm transmitteri proovisin ka ära ja seda käkki ei soovita ma mitte kellelgi
osta. Tõsiselt viliseb ja ragiseb kõik. Kui saaks kuidagi selle symphonyga mp3 kuulata mälupulga vms asjanduse pealt, oleksin rohkem rahul.
Mis välimusse puutub, siis selge see, et originaal sobib ju ikka kõige paremini autosse ja olen kindel, et mina sinna mingit muud asja ei osta. Heli
osas ka kurta ei saa(mul on non-bose), kuigi lisasin sinna fli võimendi ja supaka ja kõik toimib suurepäraselt. Aga isegi supakata oli heli keskmisest
parem.
Kui keegi, mõtleb välja kuidas symphonyga mp3-e kuulata välise mäluseadme pealt(va fm transmitter ja kassetiauku käiv vidin) oleksin täiesti rahul.
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.09 10:52
|
|
|
Ainsad seadmed peale originaali, mida kannatab Audi armatuuri panna, on Beckeri ja Nakamichi vanemad mudelid. Uued on kahjuks ka neil liiga
ufoloogiliseks läinud.
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.09 11:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic_metal
Ainsad seadmed peale originaali, mida kannatab Audi armatuuri panna, on Beckeri ja Nakamichi vanemad mudelid. Uued on kahjuks ka neil liiga
ufoloogiliseks läinud. |
Just!
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.07.09 11:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jyrx
Kui keegi, mõtleb välja kuidas symphonyga mp3-e kuulata välise mäluseadme pealt(va fm transmitter ja kassetiauku käiv vidin) oleksin täiesti rahul.
|
Mine uuri rocca top audiost selle kohta natuke, mul on meeles, et alpine tegi miski süsteemi mis istub siis CD-BOX auku ja sinna adaptrisse saad USB
pulga sisse suruda. Loomulikult kui sul box juba sees on, kaob see ära.
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 09.07.09 11:37
|
|
|
Uus auto ja sellel siis originaalmakk ning kõlarid piisavalt hästi paigutatud ning bass ka tuleb ilusti esile, tänu sellele ei tunne supakast ja
lisavõimust puudust. Ja paneeli ära kakkumine ka vanal autol oli ikka natuke ebamugav.
|
|
|
AndresR
huviline
Registreerunud 14.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad
|
postitati 09.07.09 12:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
http://www.bluespot.co.uk/stock/queens.asp |
Minu autos on orignaal concert I + box + woofer ja jääbki sinna. Seda just sobivuse pärast.
Ei kannata neid hõbedasi raame ja siniseid silmi (nagu lingil).
FM transmitter on mul autos ainult praamil filmide vaatamiseks - muusikat sellga kuulata ei kannata.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |