Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Tosooli temp liiga madal? (Vastuseid: 59 | Vaatamisi: 9814)
OOOO
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.07 10:30 Tsiteeri

Kas see on normaalne et mul niisama sõites on 80 C koguaeg aga linnas ummikutes alles tiksub 90 poole natuke.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ammerinius
huviline

Registreerunud 26.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2.8

postitati 26.10.07 14:02 Tsiteeri

mul kah audi b4 2.8 ja saksast tulnud, maanteel on termostaadi näit mingi 50-60 ja linnas hakkab mingi 90 ligi tõusma,peaks kah asja ära vahetama vast??? Ei tea miks mul see nii madal on ???

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 26.10.07 15:04 Tsiteeri

2,o ja 66 kw b4 ja maanteel kuskil 65 ja linnas harva 90-le läheneb ,suvel voibolla jah kuumemaks läheb.et kas nüüd öige näit,nojah miks mitte vähemalt sai jahutusvedelik keema aetud ,paisupaagi kork maas,huvitaval kombel hakkas 100 kraadi juures vedelik mulksuma.:D aga variant et see uus prestone möks läheb voibolla hiljem keema?:o

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 26.10.07 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
sai jahutusvedelik keema aetud ,paisupaagi kork maas,huvitaval kombel hakkas 100 kraadi juures vedelik mulksuma.:D

Mis siin imestada, kui kork on maha keeratud, siis pole jahutussüsteemis ju rõhku.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 26.10.07 19:42 Tsiteeri

Iga teine post krt, et temp maanteel 50-60 ja seistel 90... No kas on vaja neid poste siin hõisata. MINGE JUBA VAHETAMA!!! :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kirsa
huviline

Registreerunud 20.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe Q 20v

postitati 26.10.07 20:58 Tsiteeri

Sügiseti peaks avama teenuse, et ostan lähimast poest ja toon termostaadid, temp. andurid ja salongiradikad koju kätte. Need ei ole ju üldse kallid asjad. Väike hinnalisa ka otsa toomise eest ja jääks foorumis neid 60 kraadi teemasid vähemaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andu666
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf 4 1,9 4 motion 2002, Audi A8 4,2 q-97,Audi A6 2,8q-99

postitati 06.11.07 11:42 Tsiteeri

mul sama jama maanteel 60 ja linnas 80,90 mitte rohkem ja soojaks ei lähe peaks ka selle termostaadi vahetuse ära tegema kuigi jah just panin uue tosooli sisse-nüüd läheb ju osa raisku,aga mis teha!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Veix01
huviline

Registreerunud 07.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: a6 2,4 q.aut

postitati 06.11.07 20:14 Tsiteeri

Kuidas a6-el C5 kerega seda vahetatakse?On väga keeruline?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 11.11.07 14:24 Tsiteeri

Nonii, mida nüüd targad härrased selle peale ütlevad :). Armatuuri kell ei jõua kuidagi jätkuvalt 90c juurde. Küll aga on kliimal funktsioon 51 - Engine Coolant Temperature (ECT) in deg C. See krutib ennast ilusti täpselt 90 juurde ja jääb sinna seisma. Kumba uskuda? Termostaati pole jätkuvalt vahetama jõudnud :). Äkki on siiski hoopis armatuurikell vigane.

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.11.07 14:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Nonii, mida nüüd targad härrased selle peale ütlevad :). Armatuuri kell ei jõua kuidagi jätkuvalt 90c juurde. Küll aga on kliimal funktsioon 51 - Engine Coolant Temperature (ECT) in deg C. See krutib ennast ilusti täpselt 90 juurde ja jääb sinna seisma. Kumba uskuda? Termostaati pole jätkuvalt vahetama jõudnud :). Äkki on siiski hoopis armatuurikell vigane.

Kliima näitu võib rohkem usaldada, seega temp. kell lihtsalt vigane ning termostaati pole mõtet vahetada.

pilsner777
huviline

Registreerunud 09.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4&b6

postitati 11.11.07 19:35 Tsiteeri

vanaema kurgi kuumutamis kraadi klaasiga peaks saama vedeliku temeratuuri mõõta ju peale ca.1 tunnist mootori töötamist peaks olema kindlasti paisupaagis ja mootoris ühine temeratuur. Termostaadi vahetusesest seda et ei tasuks koonerdama hakkata mingi paari saja krooni pärast osta ikka originaal. ise olen vahetanud sierral 6 termostaati ühe talve jooksul neid ca. 120krooniseid. kuna ei raatsinud 400kr korraga motografti oma eest välja käia kunagi. pluss jahutus vedeliku kadu. aga seda oli lihtne vahetada.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.07 22:50 Tsiteeri

Niisiis, täna kargasin täiesti külma autosse ja laksasin kohe kliima jahutusvedeliku temperatuuri näitama (eelmine kord proovisin sooja mootoriga). Kruttis end ilusti nullist 90-ni. Sooja hakkab ka varakult tulema. Järeldus - termostaat terve,armatuuris jahutusvee kell peetis. Suur rahaline sääst, las see armatuurikell olla pealegi peetis. Soovitan kindlalt teistel ka proovida nii! Mul mure murtud :cool:.

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,4Q 2004

postitati 14.11.07 05:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Niisiis, täna kargasin täiesti külma autosse ja laksasin kohe kliima jahutusvedeliku temperatuuri näitama (eelmine kord proovisin sooja mootoriga). Kruttis end ilusti nullist 90-ni.

Proovi sama mootorit käivitamata. Läheb 90-ni sama kiirelt .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 08:53 Tsiteeri

Tsitaat:

Kas sa tead, et nii on, või sind huvitab ja sa tahad, et ma prooviks? Ma ennem õhtut ei saa kontrollida. Ma ei kujuta ette, miks peaks minema. Et äkki on kliimal mingi default aja korral peale käivitamist mingi default temperatuur ette nähtud?

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 09:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kas sa tead, et nii on, või sind huvitab ja sa tahad, et ma prooviks?

Mul on ja kellegil siin foorumis ka. See seab näidu usaldusväärsuse mõningase kahtluse alla.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 14.11.07 09:46 Tsiteeri

Mina ka ei usuks ka seda kliima näitu eriti.Omadest kogemustest.Kui on nii,et kell maanteel 60-70 ja linnas läheb 90 peale on termostaat raudselt peetis,sest kus kuradi kohast see kell teab,kus sa sõidad.Mõelge nüüd ikka loogiliselt,sama kehtib anduri kohta.
Kui nii linnas kui ka maanteel ei kerki üle 70 , siis võib kahtlustada andurit või kella.

serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 11:01 Tsiteeri

Mul sama mure.
Küsimus aga selline: Kes teeks selle töö tallinnas kiiresti kuid samas kvaliteetselt ära?
Igal pool järjekorrad mitu nädalat.
Tahaks vahetada rihma, rullikud, veepumba ja termostaadi.
Kolm-neli nädalat järjekorras oodata aga ei tahaks.
Päris igasse nurgatagusesse töökotta ka minna ei tahaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rmadis
huviline

Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 97a. A6 1.8T 97a.

postitati 14.11.07 17:29 Tsiteeri

Minul jällegi selline mure.
Õlijahuti tihend läks... vahetati ära, pandi uus õli ja tosool sisse.
3päeva jooksul valasin tosooli 2L peale, enam pole märganud tosooli kadumist. Ikkagi tundubn et õhk süsteemis sees, sest hommikul, keeran võtit ja sõidan mööda maanteed ca. 10 minti 90km/h ja tööle jõudes jõuab näidik 90 peale, enne läks selleni ca. 5min.
Ja sõidust tulles on radika alumine lõdvik külm, paisupaagilt eemaldades korgi ei toimu midagi. Kui aga auto seisma jätan siis lööb tosooli paisupaagi täis. Ja maru aeglaselt hakkab sooja puhuma...aga peale linnas vuramist ca30. min. puhub kuuma õhku küll aga ikkagi alumine lõdvik külm, temp. ei tõuse üle 90 ja seega ei hakka ka jahutusventikas tööle...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.07 22:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Jann
Mina ka ei usuks ka seda kliima näitu eriti.Omadest kogemustest.Kui on nii,et kell maanteel 60-70 ja linnas läheb 90 peale on termostaat raudselt peetis,sest kus kuradi kohast see kell teab,kus sa sõidad.Mõelge nüüd ikka loogiliselt,sama kehtib anduri kohta.
Kui nii linnas kui ka maanteel ei kerki üle 70 , siis võib kahtlustada andurit või kella.

Omapärane loogika sul.
Kui kell on vigane, siis mängib seier nii kuidas ise tahab, olenemata sellest, kas sõidad linnas või maanteel. Võib olla ka juhuse kokkulangemine et linnas näitab sinna 90 kanti jne.
Kõige lihtsam tee kapott lahti, kui kell näitab 70 näiteks peale pikka sõitu ning katsu kas radiaator on kuum või pigem leige.
Kliima näit on usutavam, kui kell. Kellad panevad paljudel segast - tüüpviga.

Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette :)
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 15.11.07 06:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Tsitaat:
Algselt postitas: Jann

Omapärane loogika sul.
Kui kell on vigane, siis mängib seier nii kuidas ise tahab, olenemata sellest, kas sõidad linnas või maanteel. Võib olla ka juhuse kokkulangemine et linnas näitab sinna 90 kanti jne.
Kõige lihtsam tee kapott lahti, kui kell näitab 70 näiteks peale pikka sõitu ning katsu kas radiaator on kuum või pigem leige.
Kliima näit on usutavam, kui kell. Kellad panevad paljudel segast - tüüpviga.

Ma ei saa Su jutuga kuidagi nõus olla.Ega nüüd ikka juhus nii "pime" ka pole,et linnas näitab juhuslikult 90 ja maanteel kohe langeb.Mu eelmise A6-ga oli nii,et kliima näitas kohe varsti peale käivitamist 90,kell aga 70 kanti.Kiskusin termostaadi maha ja u. millimeetrine pragu oli külmalt klapi vahel.Samuti tõusis linnas 90 peale ja maanteel langes.
Termostaat oli selgelt vigane.Kumba siis uskuda?Peale vahetust oli kell nii maanteel kui linnas täpselt 90 peal.
Kella või anduri viga kahtlustaks siiski siis,kui näit muutub suvaliselt näit. maanteel.Ka eelmise sügise teemades kurtsid väga paljud just seda,et maanteel langeb,linnas aga ilusti 90.

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 11:49 Tsiteeri

No minu kell ei jõua linnas ka sinna 90c juurde. Kusjuures õõtsub edasi-tagasi ka veidi seal 70c juures. Samas soojaks läheb väga kiirelt nii linnas kui maanteel. Nii et ma parem ei torgi, las olla nii kuis oli, las olla nii kuis on... :)

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 12:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tiitk
Tsitaat:
Tsitaat:

Kas sa tead, et nii on, või sind huvitab ja sa tahad, et ma prooviks?

Mul on ja kellegil siin foorumis ka. See seab näidu usaldusväärsuse mõningase kahtluse alla.

Kas kellegil veel see kliima näit seisva külma mootoriga 90-ni tõuseb?

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 12:35 Tsiteeri

No ma arvan, et see peaks kõigil ikka samamoodi olema. Ma eile ei viitsinud ainult sellepärast autosse minna, aga kui sõitu lähen, siis proovin ära. Hakkasin siin mõtlema, et kas kliima tuled üldse lähevad põlema, kui süüdet anda, aga mitte käivitada? :D:D Mul suur paks jopevarrukas ees alati, ei ole tähele pannud.

Samas, kui ma poolsooja mootoriga käivitasin, siis ta ei hakanud 0-st peale uuesti, vaid kuskilt vahepealt, nii et ta ikkagi PEAB enamvähem õigesti temperatuuri näitama laias plaanis.

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 13:31 Tsiteeri

Tsitaat:

Samas, kui ma poolsooja mootoriga käivitasin, siis ta ei hakanud 0-st peale uuesti, vaid kuskilt vahepealt, nii et ta ikkagi PEAB enamvähem õigesti temperatuuri näitama laias plaanis.

Minulgi näitab algul erinevaid temperatuure ja võib-olla see on ka õige näit, kuid edasine näidu suurenemine minu meelest ei sõltu mootori töötamisest/mittetöötamisest .

Tort
huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.07 21:22 Tsiteeri

Proovisin ja tulemus on, et mootor käima ei pea, aga kliima näitab ikka, et jahutusvedelik soojeneb. Milleks ta krt siis üleüldse hea on? :D No igastahes, soojaks läheb kui välk mul. Las olla.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]