Lehekülgi: 1 2 3 |
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 25.07.09 18:41
|
|
|
Just täpselt nii! Audio cd on parim kvaliteet. Pigem Audiolt mp3 kopeerides läheb asi halvemaks. Oleneb muidugi kuda kopeerida.
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Puudub...
|
postitati 26.07.09 01:13
|
|
|
Kirjutasin tava cd-na plaadi, panin 6 lugu peale. loeb plaati ja siis näitab err1... mis kala? Kas kõik boxid loevad tava cd-sid või mitte? Lasin veel
8x kiirusega kah.
Ja teise lasin 18 looga ja 2x kiirusega, (toorikud mingid samsungid), ja sama lugu err1....
Ootan abinõu
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 26.07.09 14:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: YuLaw
Kirjutasin tava cd-na plaadi, panin 6 lugu peale. loeb plaati ja siis näitab err1... mis kala? Kas kõik boxid loevad tava cd-sid või mitte? Lasin veel
8x kiirusega kah.
Ja teise lasin 18 looga ja 2x kiirusega, (toorikud mingid samsungid), ja sama lugu err1....
Ootan abinõu |
Panid Neerost ikka et Make Audio CD. Originaal plaadiga oled boksi proovinud? Se plaat mis sa ise teed mängib igas plaadimängijas! Ei ole kunagi
probleeme tekkinud.
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.09 14:38
|
|
|
Originaale mängib, mul Skyplus Hits duubel ja mingi tanel padari plaat, mängivad probleemideta.
Ikka neroga make audio cd , ja sai proovitud disc at once ja ka track at once varjante. Võibolla viga kirjutajas, kuna vana läppar või toorikus,
proovib teise arvutis kirjutada ja ka mõne teise toorikuga.
Et ühesõnaga kõik boxid mängivad tavakirjutatud cd-sid? ,,, tore teada vähemalt.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 26.07.09 16:06
|
|
|
8x kiirusega kah.
Ootan abinõu |
Proovi originaalplaati, kui seda mängib on kopeeritud plaat kehva kvaliteediga või on juba plaadimängija laser nõrgaks jäänud. Laser väsib viletsaid
CD-plaate lugedes pikapeale ära ning siis aitab ainult CD-boxi remont.
|
|
|
|
YuLaw
huviline
Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.09 14:21
|
|
|
Mul ikkagi läpparil kirjutaja vist nii peetis, või samsa toorikud kehvad, aga verbatimi isekirjutatud vana cd luges ilusti välja
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 27.07.09 15:20
|
|
|
Mul ikkagi läpparil kirjutaja vist nii peetis, või samsa toorikud kehvad, aga verbatimi isekirjutatud vana cd luges ilusti välja | Vabalt võib ka probleem programmis peituda, tiri kõige
uuem alla ja proovi uuesti. Mul jamas dvd-dega niimodi. Tõmmasin uue ja kõik korras.
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 21.04.10 14:41
|
|
|
Kas selline Concert makk sobib 1996 aasta Audi A4'ja? St. kas hakkab korralikult tööle http://www.erta.ru/base/audi/concert_blau.shtml
Ja kas sellele Concert makile sobib ALPINE CHM-S620 cd-box? Seal lehel nagu oleks mainitud seda. Keegi oskab selle maki ja boxi helikvaliteedi kohta
ka midagi öelda?
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 27.02.11 10:21
|
|
|
Mind huvitab hetkel see kuidas ja mis vaheadapteritega on võimalik CD boxi mineva juhtme kaudu panna originaalmakk juhtima mp3 playerit või vähemalt
lasta playerist heli orig.stereosse. Seda on siin mainitud aga täpset vastust hetkel ei leia nii et kui kellegil on kokkupuude olnud sellise
lahendusega ja lisaks veel mõne lingikese millised need asjad välja peaksid nägema oleksin tänulik
XZN M16
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 27.02.11 12:21
|
|
|
Paistab päris asjalik isend olema. Vaatasin et neid ka mitme erineva pistikuga saadaval sõltuvalt siis auto margist ja maki tüübist. Kurb ainult, et
Eestis ei müü keegi seda adapterit. Tuginesin A-Soundi, Elfa ja Oomipoe internetipoes ringikolamise tulemusele. Aga kui asi seda väärt on siis võib ka
välismaa netipoodide poole kiigata
XZN M16
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.11 12:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Paistab päris asjalik isend olema. Vaatasin et neid ka mitme erineva pistikuga saadaval sõltuvalt siis auto margist ja maki tüübist. Kurb ainult, et
Eestis ei müü keegi seda adapterit. Tuginesin A-Soundi, Elfa ja Oomipoe internetipoes ringikolamise tulemusele. Aga kui asi seda väärt on siis võib ka
välismaa netipoodide poole kiigata |
Saan pakkuda selliseid tooteid
http://www.acvgmbh.de/shop3/index.php?cat=c166_AUX-USB-Adapter.html
|
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.11 17:50
|
|
|
Kes selle Audi Concerti tootnud on?
Menüü meenutab väga Beckerit.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 13.06.11 19:09
|
|
|
Grundig.
|
|
|
|
ullivilli
huviline
Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100
|
|
-quattro-
huviline
Registreerunud 23.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3.0 Quattro
|
postitati 11.10.11 12:51
|
|
|
Mul jällegi küsimus, et kas ma saan oma praeguse maki näiteks sellise CD maki vastu vahetada ?
Ma saan aru, et suuruse mõttes ta enamvähem klapib, et ei ole vaja mingeid laiendeid vms juurde otsida. Aga põhiline probleem, et kas tagant kaablid
ja asjad ühilduvad ? Ma väga neist skeemidest, mis leheküljel välja toodud aru ei mõista
Tänud
Raiko
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.11 13:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -quattro-
Mul jällegi küsimus, et kas ma saan oma praeguse maki näiteks sellise CD maki vastu vahetada ?
Ma saan aru, et suuruse mõttes ta enamvähem klapib, et ei ole vaja mingeid laiendeid vms juurde otsida. Aga põhiline probleem, et kas tagant kaablid
ja asjad ühilduvad ? Ma väga neist skeemidest, mis leheküljel välja toodud aru ei mõista
Tänud
Raiko |
Põhimõtteliselt saab aga ta ei hakka täisfunktsionaalselt tööle, sest osa asju lülitatakse CAN-i kaudu (süüde, valgustus) kuid seda sinu autol ei ole.
|
|
|
|
Miku20
huviline
Registreerunud 19.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.11 14:31
|
|
|
Tere! Nagu ma arusaan siis sellele Delta http://ertasvc.ru/tovar/Audi-Delta.htm raadiole sobib vaid originaal cd-box ? Mul jookseb originaal juhe pagassi ja mul üks vana
cd-box (mingisugune Eclipse) ka mis ühildub selle juhtmega aga ei hakka tööle. Mingi variant on kuidas toimima saada?
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 07.11.11 14:43
|
|
|
Mul sai sisse pandud A4 95" Concert Kassetikas ja kui muusika kõvemaks keeran hakkavad makil tuled vilkuma?Millest see tingitud?
Ja milline Box istub Concerti sappa?Kassetikas.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 07.11.11 14:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fireplay
Mul sai sisse pandud A4 95" Concert Kassetikas ja kui muusika kõvemaks keeran hakkavad makil tuled vilkuma?Millest see tingitud?
|
Vaheta need "niidid" mis makile voolu annavad korralike juhtmete vastu, enamus kordadest see viga kaob.
|
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 07.11.11 15:46
|
|
|
Aga mis boxi peaks taga ajama?
|
|
|
audi100
huviline
Registreerunud 03.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6, A3
|
postitati 28.11.11 16:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Miku20
Tere! Nagu ma arusaan siis sellele Delta http://ertasvc.ru/tovar/Audi-Delta.htm raadiole sobib vaid originaal cd-box ? Mul jookseb originaal juhe pagassi ja mul üks vana
cd-box (mingisugune Eclipse) ka mis ühildub selle juhtmega aga ei hakka tööle. Mingi variant on kuidas toimima saada? |
Tere
Seal sees oli ennem originaal Audi originaal box, mille ma enne maha müümist eemaldasin.
AUDI sõida ja naudi
|
|
|
|
meelis11
huviline
Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9TDI, 81kW
|
postitati 29.11.11 11:42
|
|
|
Mul audi concert kassetikas koos cd boxiga...
Makil on see pinout pilt peal ka, kuid täpselt sellist netist ei leidnud. No igatahes on see umbes selline
Tahaks üles leida CD boxist tulevad parema ja vasaku kanali, kuid nagu ei oska seda pildilt otsida.
Kas need võiks olla AF-R, AF-L ja S-GND mis mul vaja läheb (sealt CD pistikust)?
|
|
|
altsu00
huviline
Registreerunud 31.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 2013 3.0 TDI
|
postitati 01.03.12 11:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelis11
Mul audi concert kassetikas koos cd boxiga...
Makil on see pinout pilt peal ka, kuid täpselt sellist netist ei leidnud. No igatahes on see umbes selline
Tahaks üles leida CD boxist tulevad parema ja vasaku kanali, kuid nagu ei oska seda pildilt otsida.
Kas need võiks olla AF-R, AF-L ja S-GND mis mul vaja läheb (sealt CD pistikust)?
|
Täpselt nii. AF-R ja AF-L ja S GND-d läheb vaja.
Kunagi sai enda C4-l Chorus välja vahetatud ja panin asemele Delta koos boxiga. Cd boxi juhet kaasa ei saanud ning otsisin seda mitu kuud taga,
kusagil seda müügis ka polnud ja kui ka tuli müüki siis ebamõistliku hinnaga. Otsisin netist skeemi ja tegin ise juhtme valmis. Vajalikud pistikud
sain Tevalost.
Delta cd boxi juhtme skeem on selline:
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 01.03.12 11:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: altsu00
Kunagi sai enda C4-l Chorus välja vahetatud ja panin asemele Delta koos boxiga. Cd boxi juhet kaasa ei saanud ning otsisin seda mitu kuud taga,
kusagil seda müügis ka polnud ja kui ka tuli müüki siis ebamõistliku hinnaga. Otsisin netist skeemi ja tegin ise juhtme valmis. Vajalikud pistikud
sain Tevalost.
Delta cd boxi juhtme skeem on selline:
|
Kunagi ka otsisin seda skeemi netist, aga ei leidnud, õnneks leidsin aga Tartust Gefi romulast juhtme 15euriga, aga kindlasti väga kasulik skeem!
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |