Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
postitati 25.08.07 10:24
|
|
|
Sa ei saa võibolla neist kohtadest head soodukat.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B3 Trend Edition
|
postitati 25.08.07 12:06
|
|
|
Ise soovitan soojalt Championi raamiga kojamehi. Ostsin need eelmisel kevadel ja pühivad siiani väga hästi!!! Kojameestel on peal ka mingi riba, mis
peaks kulumisel valgeks minema, kuid valget värvi pole veel kusagilt näha. Ja maksid vist ka mingi 180 kr umbes. Kvaliteediga olen väga rahul ja
soovitan soojalt- usun, et kes proovib, see ei kahetse!
|
|
|
vuchmann
huviline
Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: CLS 55 AMG 400 kW
|
postitati 25.08.07 12:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raiz80
Ise soovitan soojalt Championi raamiga kojamehi. Ostsin need eelmisel kevadel ja pühivad siiani väga hästi!!! Kojameestel on peal ka mingi riba, mis
peaks kulumisel valgeks minema, kuid valget värvi pole veel kusagilt näha. Ja maksid vist ka mingi 180 kr umbes. Kvaliteediga olen väga rahul ja
soovitan soojalt- usun, et kes proovib, see ei kahetse! | Ise ostan ka ainult selle firma kojamehi ja tulemus on hea.
Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
|
|
|
|
M-Tuning
huviline
Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: wannabe Mugen
|
postitati 25.08.07 14:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: puna
Sa ei saa võibolla neist kohtadest head soodukat. |
Kuidas mõjutab minule tehtav soodustus asjade letihindu?
Räägime ikka sellest, mida enamus saavad mitte mina või Sina
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.07 07:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M-Tuning
Tsitaat: | Algselt postitas: puna
Sa ei saa võibolla neist kohtadest head soodukat. |
Kuidas mõjutab minule tehtav soodustus asjade letihindu?
Räägime ikka sellest, mida enamus saavad mitte mina või Sina
|
Sorry mõtlesin jah kohe oma seisukohast.
Eks sai tükkaega tagasi ka seda uuritud ja letikana peaks Valeo ikka vähe soodsam olema.
Ah jaa Bakt toob ise oma kojamehed ja Valeol on juba edasimüüjad vahel.
|
|
|
|
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
postitati 26.08.07 07:55
|
|
|
Ise soovitan soojalt Championi raamiga kojamehi. /.../usun, et kes proovib, see ei kahetse! |
Kusjuures eelmisele autole said ka Championid pandud - olid väga head
Vahetasin siis praegusel autol olemasolevad ka Championite vastu, need aga teevad juba esimesest päevast mingit häirivat heli ja kohati ei puhasta ka
hästi :S ja nyyd ka valiku ees, mida järgmiseks võtta.
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.07 12:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Spooky
Ise soovitan soojalt Championi raamiga kojamehi. /.../usun, et kes proovib, see ei kahetse! |
Kusjuures eelmisele autole said ka Championid pandud - olid väga head
Vahetasin siis praegusel autol olemasolevad ka Championite vastu, need aga teevad juba esimesest päevast mingit häirivat heli ja kohati ei puhasta ka
hästi :S ja nyyd ka valiku ees, mida järgmiseks võtta. |
Ei tahaks nagu hästi uskuda seda juttu. Mis nende kojameeste nimi on (lisaks sellele, et Championid) ja kui palju maksid? Ise arvan seda, et Sul on
esiklaas mingi sodiga koos- näiteks oled autot pestes pesnud ka esiklaasi vaha sisaldava autohampooniga. Pese esiklaasi mõne spetsiaalselt
klaaspindade pesemiseks mõeldud vahendiga ja sama vahendiga tõmba üle ka kojameeste kummipind. Siis peaks olukord paremaks muutuma. Kuid muidugi on ka
võimalus, et tegemist on praakpartiiga!
|
|
|
Germo
huviline
Registreerunud 22.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8
|
postitati 26.08.07 16:25
|
|
|
Ei tahaks nagu hästi uskuda seda juttu. Mis nende kojameeste nimi on (lisaks sellele, et Championid) ja kui palju maksid? Ise arvan seda, et Sul on
esiklaas mingi sodiga koos- näiteks oled autot pestes pesnud ka esiklaasi vaha sisaldava autohampooniga. Pese esiklaasi mõne spetsiaalselt
klaaspindade pesemiseks mõeldud vahendiga ja sama vahendiga tõmba üle ka kojameeste kummipind. Siis peaks olukord paremaks muutuma. Kuid muidugi on ka
võimalus, et tegemist on praakpartiiga! |
kojameeste nime kahjuks ei mäleta, aga maksid kui ma nüüd õieti mäletan ~250.- esiklaasi olen pesnud küll spetsvahenditega samuti kojameeste kumme
puhastanud. aga vastikut heli tekitavad ikkagi :S
|
|
|
raiz80
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.08.07 18:48
|
|
|
Viimased korrad olen ka autot ja auto esiklaasi tavalise autoshampooniga pesnud ja täna vihmaga sõites avastasin ka, et kojamehed (Champion
Aerowantage vist olid) teevad imelikku krompsumise ja kriuksumise vahepealset heli. Kõige hullem oli aga see, et mingi sodi ujus (arvatavasti
shampooni jäägid) mööda klaasi ringi ja muutis selle nagu uduseks (välja oli suht kehv näha). Peab vist ka mingi tõsisema klaasipesu ette võtma jälle!
Kojamehed peaks suht OK (olgugi et üle aasta vanad) olema aga eks näeb, kas olukord muutub paremaks. Igatahes ka järgmised kojamehed on Championid!
|
|
|
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 07:02
|
|
|
Head ja vaiksed on Hella kojamehed. Enne neid on proovitud erinevaid, kuid sellist tulemust pole ühegagi saavutanud.
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 12:38
|
|
|
Kõikidele Audile soovitan soojalt nn 2003 a A6 Aero kit-i (müügil Reval Autos).
Komplektis on BOSCH-i Aero luuad, varred ja isegi uued mutrid-seibid:
Siin on näha, milline kasti sisu välja näeb
B4 puhul tuleb kõrvalistujapoolset luuda pisut lühendada ja lõptulemuseks saame esteetilisema välimusega kojamehed, mis ei ulatu enam poolde
esiklaasi, suurema pühkimispiirkonna ja minu kogemustel väga head pühkimisomadused:
Enne
ja
Pärast
|
|
|
|
coatboy
huviline
Registreerunud 05.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Avensis
|
postitati 27.08.07 12:45
|
|
|
2003 a A6 Aero kit Reval Autos - mis hinnaga?
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.08.07 12:49
|
|
|
1000.- AC foorumi kasutajatele
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 04.09.07 06:40
|
|
|
Olen lolli peaga või häda korral 4-le autole statikast championi raamiga luuad soetanud ja kõik nad on hiljemalt kolmanda padukaga klaasil hüppama
hakanud või väga tugevalt kriuksuma. Autod siis Primera P10 ja P11, Corolla "punnsilm" ja B vectra. Samas P11-ga olen kolme aasta jooksul kasutanud
3 paari Dynasid ja nendega väga rahule jäänud. Aastased läbisõidud 30000 - 40000km kanti. Kui varakevadel vahetada (veebruar-märts), siis järgmisel
kevadel saab kulumisest sellega aru, et külma ilmaga hakkab klaasipesu vedelik klaasile jäätuma. Loomulikult viletsamate ilmadega tuleb umbes kuus
korra ka kojamehi puhastada. Näiteks fairy vee ja lapiga. Hetkel A4-ga mõtlen, kas katsetada raamita kojamehi või jääda Dynadele truuks.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 04.09.07 06:51
|
|
|
mul C4'l Bosh'i raamita kojamehed juba aasta ja ei kurda üldse - puhastavad nahu uued, vahele ei jätta, ei hüppa klaasil ja häält ka ei tee
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 07:00
|
|
|
Olgem ausad - kojameeste tööiga sõltub ikka eeskätt tuuleklaasi seisukorrast ja sellest kui palju liivatolmu esiklaasile satub.
Võib öelda küll, et "ma ei pühi ju kuivade kojameestega klaasi - lasen ju vett ka", aga ega klaasipesu vedelik liivaterasid üles sulata - need
rikuvad kojameeste tööpindasid veega segunenuna päris karmilt.
Nii et see, kes rohkem vaeva viitsib kojameeste hooldamisele kulutada, saab ka odavama hinnaklassi luudadega pikemalt läbi ajada.
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 04.09.07 07:08
|
|
|
mul kasutustingimused väga ei muutu ja Champione pidin vahetama 2 korda aastas. samas mul aastane läbisõit ei ole väga suur ka 15-20k
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.09.07 14:24
|
|
|
Ostsin viimati omale uued kojamehe kummid miski usa teflon toodang vahetasin ära ja ei kurda.
Maksid alla 100.- 2tk
|
|
|
|
Reimo
huviline
Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Peugeot 508SW, A4 B5
|
postitati 04.09.07 14:49
|
|
|
Ma panin endale uued raamita Valeod ette ja pühivad küll ei saa kurta.muidugi on klaas ka ees tutikas.
Ma ei tea kas see läheb päris teemasse aga natuke OT et mul kõrvalistuja poolne kojamees jätab klaasi keskelt ühe koha pühkimata.Kas viga võib olla
kojamehe varres või vedrus?
On kellegil häid mõtteid?
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
postitati 04.09.07 16:08
|
|
|
Ise ostsin hella raamiga kojamehe.Maksid mingi 400.- ja väga pettund.Algul pühkisid ideaalselt aga juba kuu hiljem hakkasid klaasi väga märjaks jätma
ja mõningaid kohti nagu enam üldse ei pühi.NB:Klaas ise on väga korralik
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 05.09.07 11:39
|
|
|
siit juba läbi käinud vedelik mis vett tõrjub on "rain reppellent", mis on saadaval igas statoilis ~104 eeq eest. keskmise vihma puhul pole kojamehi
vajagi! pudelist peaks jaguma küllaga.
soovitan
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 05.09.07 12:00
|
|
|
Olen ka turtle klaasivaha proovinud. Kui on sopasem ja märjem periood õigustab väike mässamine ennast ära. Kui aga pikalt kuiva on, siis tolm hakkab
ka sellisele klaasile 2x paremini kinni ja linnavahel kulub kuiva ilmaga üsna palju klaasipesu vedelikku.
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 13.10.07 12:41
|
|
|
Krt, juba hakkavad mul need odavad Jaapani klaasipuhastid ära kuluma, jätavad juba klaasi puhastamata ning veits triibuliseks kui üle lasevad(ehk vee
jooned vms)
Käisin juba uurimas, aga kus siis Tartus ikkagi neid raamita firma klaasipuhastajaid saab ka? Endale hakkasid silma küll mingi X firma toodang ning
All Ride vms, aga mitte Valeo või bossi toodang
Muide, kas Tartus saaks ka lasta näiteks auto klaase teha mingise NANO asjaga üle. Oli SmartServices 3 tunniga. Sel puhul pidi vesi
ära minema klaasilt sõites. Näitas asja Rooli Võimus. Saade internetis saadaval www.tv.ee 29.09.2007 saade. Peaks olema mingi 8:45 minutil vms.
-e-
Automaailmas:
müügil AllRide kojamehed, ''AINULT'' 80.- Ning teised maksavad 500.- WOW...huvitav, kaua need ka kesta võivad, ka kuukese _D
|
|
|
Kevadlilleke
klubiliige
Registreerunud 26.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe '95 85kW
|
postitati 13.10.07 13:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
AllRide kojamehed, ''AINULT'' 80.- Ning teised maksavad 500.- WOW...huvitav, kaua need ka kesta võivad, ka kuukese _D | Väheses
kasutuses oleval autol kestsid umbes pool aastat, siis hakkas juppe pudenema.
Noh? Päris kõva, mis? Onju?
Nojah, ainuke jama on selles, raisk, et, kuradi, kaua ei saa nii lasta - tõmbab... tõmbab aku tühjaks... B4 Coupe
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 |