Lehekülgi: 1 2 |
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.07 13:43
|
|
|
remondiraha pakutakse ikka vastavalt töökoja poolt esitatud kalkulatsioonile ehk siis sellest vähem nad ei paku.
kui remont on liiga kallis (kallim kui auto hind), siis tehakse pakkumine romu äraostmiseks. hind pakutakse nii nagu pakutakse, ega nad ei avalda
kuidas nad seda hinda kalkuleerivad, aga eks ta selline auto24 vaatamine kipub olema. teeninduse hooldus jms õiglust ei taga sulle kahjuks keegi, ise
pead nendega kauplema kui kehva pakkumise saad...
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3
|
postitati 17.09.07 15:32
|
|
|
Nii, et kui remondiraha tuleb väiksem kui auto väärtus siis maksavad nad selle ikkagi kinni ?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.07 15:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: athlon
Nii, et kui remondiraha tuleb väiksem kui auto väärtus siis maksavad nad selle ikkagi kinni ? |
Ei ole ikka päris nii... Kui auto maksab 30 000.- ja remont oleks 20 000, siis ilmselt ostavad ära ning müüvad näiteks 19 000.- maha, seega hävivad
nad 11 tuhhi mitte 20.
|
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.07 04:02
|
|
|
Praegu siis remondikohtade pakkumise ära ootama ja vaatama mis edasi saab ... Jalamees on väga harjumatu olla.
Kuid kuidas see asi käib, et kui nagu tahan autot ikkagi omale siis annavad nad remondiraha aga vähem kui nad nt auto ära ostaksid ?
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 18.09.07 17:48
|
|
|
Räägin sulle vähe asjast. Minu auto hind määrati auto24.ee müügikuulutuste põhjal ja nagu oligi arvata, määrati hinnaks turu madalaim, kui helistasin
ja küsisin, et miks nii, oli vastus lihtne, et unistada ju võid, et müüd oma auto sellise hinnaga, et reaalselt on nende autode hinnad üle pakutud ja
ei huvitanud neid, kas auto on korras või ei ja kas autol on lisasid või mitte.
Kui keegi peaks müüma autot imeodavalt sellel hetkel, kui uuritakse sinu auto väärtust, siis on asi halb.
Minul näiteks oli selline asi veel Salva kindlustusega, et kõigepealt kanti raha üle mulle ja järgmisel päeval sain otsuse alles.
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.09.07 18:47
|
|
|
Üks müüb küll praegu odavalt ja kui nüüd selle järgi määratakse siis on asi halb . Remondikohtadest ka täna vastust ei tulnud. Öeldi, et nädala lõpuks nüüd. Hakkan juba ise auto korda tegemises kahtlema :S . Maksa
seda kindlustust nagu segane ja seda kõike mille nimel ?! Et keegi saaks endale raha tasku aga see kellel õnnetus juhtub käigu edasi jala ...
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.07 16:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: athlon
Üks müüb küll praegu odavalt ja kui nüüd selle järgi määratakse siis on asi halb . Remondikohtadest ka täna vastust ei tulnud. Öeldi, et nädala lõpuks nüüd. Hakkan juba ise auto korda tegemises kahtlema :S . Maksa
seda kindlustust nagu segane ja seda kõike mille nimel ?! Et keegi saaks endale raha tasku aga see kellel õnnetus juhtub käigu edasi jala ...
|
Ma sinuga 100% nõus, raha nõutakse, kuid kui kahju vaja hüvitada, siis tõmmatakse ikkagi lohku. 
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 08:53
|
|
|
Nüüd siis asi niikaugel, et hinnapakkumised 25000 - 30000-ne tuhandeni. Kindlustus autot tegema ei hakka ja pakkuvad mulle mu auto turuväärtuse mis
nende arvutuste kohaselt on 30000. Kui nad selle auto24-ja järgi võtavad siis ma aru eriti ei mõista sest minu mootori ja aasta ja varustuse järgi on
auto keskmine väärtus 37000. Nii, et 7 tuhandega tõmmati mind juba nagunii ... Nüüd siis mõtlen, et mis teha. Kui nad mulle 30 annavad siis selle eest
ei saa ma isegi kõige odavamat sellesugust. Kui autot omale tahan ja siis küsisin palju maksaksid siis oli ikka eriti hea summa veel. 10 tuhat. Aina
hullemaks läheb. Aga siit küsimus. Et kui ma lasen töökojal hinnapakkumise teha nt 17 tuhande peale ja ise maksan ülejäänud kas selline asi on
võimalik. Äkki kellegil on kogemusi. Ukse saaksin ise ja tagatiiva ka siis see oleks juba kõvasti odavam.
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 21.09.07 09:49
|
|
|
töökoda ei pea madalamat hinnapakkumist kindlustusele tegema.kui kindlustus ei ole nõus nii palju maksma kui töökoda küsib,siis maksad ise selle vahe
kinni kui ei taha et kindlustus auto välja ostab.
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 09:52
|
|
|
Selge. Nii, et ütlen lihtsalt kindlustusele, et nad maksavad niipalju kui nad peavad ja ma ise siis ülejäänud ? Kui nii saaks siis oleks küll hästi.
|
|
|
mann
huviline
Registreerunud 11.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 21.09.07 09:57
|
|
|
ma saan nii aru,et remont läheks maksma 25-30.ja kindlustus ostaks auto ära 30 eest.siis ei tohiks probleeme olla.kui auto turuväärtus on nende jaoks
30 ja remont sama kallis,siis selle raha nad peaksid ka remondiks välja maksma.
|
|
|
Athlon
huviline
Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 10:28
|
|
|
Kindlustus maksab auto turuväärtusest kuni 60-70 % remondi jaoks. Kui juba rohkem läheb siis nad pakuvad, et ostavad auto ära. Mul läheb rohkem ja
seepärast mõtlengi, et maksan ise puudujääva summa remondi jaoks.
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 21.09.07 10:47
|
|
|
Kui sa 30-ga nõus ei ole, võid ka vaide esitada ja põhjendad, et sma varustusastmega auto turuväärtus on sinu arvates kõrgem. Lisaks võid veel
põhjenduses tuua hea või väga hea tehnilise seisukorra (kui see ikka on nii). Selle peale tuleb kindlustuses komisjon kokku ja hakkab uuesti
otsustama. Tõenäosus, et pakkumise hinda tõstekase on suhteliselt suur. Turu keskmiseks võta sarnaste autode hinnad (v.a. paar kõige alumist ja kõige
ülemist ning) liida need kokku. Summa jaga autode arvuga.
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.09.07 16:48
|
|
|
See pretensiooni esitamaine on kah suht kaheldav. Ka mina helistasin neile, et ma pole otsusega nõus ja hinnatud auto väärtus liialt väike, selle
peale hakati vabandusi tooma ja kõigele pani punkti see, et öeldi mulle et sul esiklaasis mõra ja see auto hinna alla viib võrreldes teistega -
sellest hetkest loobusin vaidlustest.
|
|
|
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
|
postitati 23.09.07 17:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jan-kos
Kuskil kuu aega lähebki sellega aega, varsti saadavad paberi et millise hinna eest kindlustus ta ära võtab või auto saad omale jätta ja tuleb väiksem
hinnapakkumine. Aga sellega võid arvestada et kusagil 10 tuhat teevad turu hindadest külma. | No kui tegemist on salvaga siis ma ei
imesta, mina ei viitsinud nendega pikalt jamada kuna auto oli ikkagi tööl käimiseks(ühistransporti netu), läksin kergema vastupanu teed ja võtsin raha
ja soetasin uue ja kirusin hiljem salva kindlustust,( hävisin ikkagi) 
|
|
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.07 10:51
|
|
|
Samas ma ei saa aru miks peaks üldse auto turuväärtus midagi määrama? Miks ei või 20 tonnise auto omanik saada auto remonti 15 tonni eest? Või siis
müügugi mulle poliis kus autoremondiga tegeleb "Vääna autolammutus" ainult et ka hind oleks 1kw -1 kr 1,2 se koefitsendiga harju MKs.
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 27.09.07 12:28
|
|
|
sellepärast, et sa ajad praegu segamini vabatahtliku ja kohustusliku kindlustuse. Kui sulle müüakse liikluskindlustuse poliis, siis selle hinna sisse
arvatakse risk, et sa oma 20000.- maksva autoga leiad tänavalt näiteks uue A8 ja sõidad selle rusuhunnikuks.
Saan su mõttest ilmselt aru, et paljudele on nende auto kallis ja nii mõnigi laseks teise süül sodiks sõidetud auto siiski taastada. Eriti kui
tegemist on pigem kosmeetilist laadi vigastustega. Siin tulebki mängu turuväärtus. Sul ON võimalus katkine auto omale jätta ja remont ise teha, kui sa
mahakandmisega ei nõustu. Siin võiks muidugi olla teatav mööndus, et näiteks 20000.- auto turuväärtuse juures ei ole taastamise tasuvuse protsent 60
vaid 100. Ja mida kallim auto seda lähemale see 60-le läheneb jälle.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |