Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: vajaks nõu avarii osas (Vastuseid: 30 | Vaatamisi: 3684)
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.05.07 21:08

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
sain nüüd teada et vend lasi hinnapakkumise teha firmas kus tal mingi tuttav töötab, pean selle korralikult läbi uurima, kindlasti tahab minu kõksu arvelt uut autot. muidu kahjukäsitleja peaks ka ju asja jagama,. ma ikkagi tema klient, teised on if-kindlustusest. et peaks nagu minupoolt rohkem olema või:)

Päris lambist ikka ei saa remondi kalkulatsiooni teha. Kindlustustel ikka suht täpselt teada palju miski maksab. Ja kui üritavad petta siis võivad edasise kindlustustega koostöö unustada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.05.07 22:16

Miks te seda teemat nii keeruliseks ajate ja milleks me seda kindlustust siis üldse maksame...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.07 06:04

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
hetkel siis ongi vast kõige suurem probleem see et kas mult nõuab kindlustus veel lisaks selle auto remondi ka sisse, see on nagu juba õudusunenägu, loodan asjade laabumist ja mõistlikuid inimesi, kuigi viimaselajal kohtab neid aina harvem

kindlustus sinult autode remondikulu sisse ei nõua. aga kui suudetakse tõendada (mida ilmselt ei suudeta), et sa sõitsid purjus peaga, siis on igasugu halbu variante.

ma ei usu, et sa sündmuskohalt lahkumise eest trahvi saad, sest sa ju ei hakkanud ennast varjama ja juba järgmine päev olid nõus kannatanuga kohtuma. kuna avariis vigastatuid ei ole, siis ma pole küll kindel, et õnnetusest oli kohustus koheselt politseile teada anda, sellise plekimõlkimise fikseerimine kannatab ka hommikuni.

võlaõigusseadusega randiauto kinnimaksmine? no sellise nõudega võib kannatanu ju proovida kohtusse minna, aga ma pole kindel et see läbi läheb. liiklusõnnetusi juhtub iga päev kümnete kaupa ja ma küll ei tea, et selle tagajärjel mõni eraisik oleks teisele auto rentinud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 31.05.07 06:46

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
kindlustus sinult autode remondikulu sisse ei nõua. aga kui suudetakse tõendada (mida ilmselt ei suudeta), et sa sõitsid purjus peaga, siis on igasugu halbu variante.

ma ei usu, et sa sündmuskohalt lahkumise eest trahvi saad, sest sa ju ei hakkanud ennast varjama ja juba järgmine päev olid nõus kannatanuga kohtuma. kuna avariis vigastatuid ei ole, siis ma pole küll kindel, et õnnetusest oli kohustus koheselt politseile teada anda, sellise plekimõlkimise fikseerimine kannatab ka hommikuni. ....

Olen millegipärast selles suht kindel, et kui kindlustusel on alus ja võimalus põhjustajalt summa tagasi küsida siis nad ka seda teevad. Õiguse neile selleks annab Liikluskindlustuse seadus § 48 lg2 p 7.

Küsimus ei ole selles, et kas kannatab hommikuni oodata või mitte, liikluseeskirjaga ja teiste seadustega on asi paika pandud kuidas tuleb sellistes olukordades käituda.
Vähamalt pealinnas võiksid küll olla selles 95% kindel, et saad lahkumise eest ka karistada, asi ei ole selles, et sa ei hakka ennast varjama vaid selles, et sa nõuete kohaselt ei teatanud kui oli juhtunud liiklusõnnetus. Pane ennast kannatanu osapoole asemele hetkeks, ärkad hommikul üles, vaatad aknast välja ja näed, et su auto on katki sõidetud ja süüdlast ka kohal ei ole. Tänu ilmselt väikesele kohale (Saaremaa) kus enamus kõik kõiki tunnevad saadi teada süüdlane osapool, oleks tegu olnud lasnamäel või kuskil mujal suuremas kohas siis tavaliselt keegi seal suurt midagi ei näinud/kuulnud mis olekeks abiks. Antud juhu ei tunneks ka mina süüdlasele suurt kaasa.
Politseid ei pea sa juhtunust teavaitama üknes juhul kui olete kanntanu osapoolega süüdlase osapooles kokkuleppele saanud ja selle ka kirjalikult vormistanud (liikluseeskiri § 227).
Sellisel juhul kui oleks olnud väike "kõks" (mingi tühine nühkejälg, värvikahjustus kuskil) mida sa ei oleks märganud tekkides, võikid sa pääseda sündmuskohalt lahkumise eest karistuseta, kuid antud olukorras ei tule see varjant jutuks.
Ei ole ka ilmselt need politsei töötajad esimest päeva tööl, et arvata miks süüdlane lahkus sündmuskohalt (kuigi nad seda enam tõestada ei saa et sa purjuspeaga sõitsid arvestavad nad sellega kindlasti). Eks mingi osa sõltub ka sinu seletusest, mis sa politseile kirjutasid miks lahkusid sealt ning sinu eelnevatest rikkumistest (juhul kui sul neid on).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 31.05.07 10:32

Minuarust ei ole see mehike siin küll puhas.
Sõitis täis peaga ikka korraliku pagu ja nagu ise ütles siis küpsetas minema. Ta ju VARJAS ennast, kuna ülesse ta leiti läbi tuttava tuttava. Siis on veel tagantjärele "tark" mees kommenteerima,et kurat sellistel juhutdel oleks pidanud otsima PÄRAST pauku kaine autojuhi?!:o Sorry ropendamise eest,aga T...A mine arene!Värdjas ahv.
Sinusugused peaks häbiposti panema. Loodan ,et saad hea õppetunni:cool:

Edit: Edit: parem jätan kirjutamata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aivo_
huviline

Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 avant

postitati 31.05.07 10:53

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
Minuarust ei ole see mehike siin küll puhas.
Sõitis täis peaga ikka korraliku pagu ja nagu ise ütles siis küpsetas minema. Ta ju VARJAS ennast, kuna ülesse ta leiti läbi tuttava tuttava. Siis on veel tagantjärele "tark" mees kommenteerima,et kurat sellistel juhutdel oleks pidanud otsima PÄRAST pauku kaine autojuhi?!:o Sorry ropendamise eest,aga T...A mine arene!Värdjas ahv.
Sinusugused peaks häbiposti panema. Loodan ,et saad hea õppetunni:cool:

Edit: Edit: parem jätan kirjutamata.

Ehee näe veel üks tark kes pole kunagi mingi seaduse ega ka reegli vastu eksinud. Mõtle järele enne kui karjuma tuled.

Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 24.2% - SQL: 75.8%]