Lehekülgi: 1 2 |
kalju
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100
|
postitati 08.05.07 19:03
|
|
|
Nii! Asjalood nüüd sellised; kirjutasin taotluse-seletuse nii Kumna Autole ja Forssile. Kirjutasin, et mis millal juhtus ja palusin kahju korvata või
auto töökõlbulikuks teha. Forss hakkas asja aktiivselt vedama ja selgitas välja, et tõepoolest oli rullik vigane. Seega pöörduti rulliku tarnija
poole, kes täna auto üle vaatas ja lubasid asja lahendada. Loodame, et asi saab siis normaalselt lahendatud.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 09.05.07 06:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kalju
Nii! Asjalood nüüd sellised; kirjutasin taotluse-seletuse nii Kumna Autole ja Forssile. Kirjutasin, et mis millal juhtus ja palusin kahju korvata või
auto töökõlbulikuks teha. Forss hakkas asja aktiivselt vedama ja selgitas välja, et tõepoolest oli rullik vigane. Seega pöörduti rulliku tarnija
poole, kes täna auto üle vaatas ja lubasid asja lahendada. Loodame, et asi saab siis normaalselt lahendatud. |
Aga milles seisneb töökoja lohakus?
Väike soovitus - ärge ostke ise mingisuguseid B- kati osi remonditöökotta kaasa, sest siis läheb selle garantiiasja üle alati vaidluseks.
Remonditöökojad üldjuhul teavad milliseid osi usaldada ja milliseid mitte ning las panevad oma jubinad külge ja teil pole vaja joosta ning
muretseda .
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 07:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
poole, kes täna auto üle vaatas ja lubasid asja lahendada. Loodame, et asi saab siis normaalselt lahendatud. |
Väike soovitus - ärge ostke ise mingisuguseid B- kati osi remonditöökotta kaasa, sest siis läheb selle garantiiasja üle alati vaidluseks.
Remonditöökojad üldjuhul teavad milliseid osi usaldada ja milliseid mitte ning las panevad oma jubinad külge ja teil pole vaja joosta ning
muretseda . |
TÄPSELT!!! Ja tavaliselt suudavad kliendid tuua hoopis valed osad või siis antud töö käigus veel vajaminevaid asju ei tooda üldse ja siis jälle mingi
kamm...
|
|
|
|
Lauri2
huviline
Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 80
|
postitati 09.05.07 08:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
muretseda . |
TÄPSELT!!! Ja tavaliselt suudavad kliendid tuua hoopis valed osad või siis antud töö käigus veel vajaminevaid asju ei tooda üldse ja siis jälle mingi
kamm... |
Miks teenindused lasevad endale pähe istuda ja võtavad 'valede osadega' või 'puuduvate osadega' töid ette? Et pärast saaks viriseda kui
ebakompetentsed on kliendid? Ma ei saa aru remondimehest, kes võtab endale töö teha ja pärast hädaldab+vingub. Kui töö ei sobi, selgita kliendile,
miks ei sobi ja miks mujalt toodud juppidega tööd ette ei võeta. Kui kokkuleppele ei jõua, saada kleint minema. Remonti vajavaid ronte on teisigi, ega
seepärast ilma tööta jää.
Siis tuleb muidugi klient siia vinguma, 'läksin töökotta autot viima, sealt saadeti minema. See ja see on jama ja mõttetu koht, ärge sinna oma autot
viige.'
Kõik on suhtlemises kinni. Leppige asjad kokku ja kammi ei tule.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 08:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri2
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
muretseda . |
kamm... |
Miks teenindused lasevad endale pähe istuda ja võtavad 'valede osadega' või 'puuduvate osadega' töid ette? Et pärast saaks viriseda kui
ebakompetentsed on kliendid? Ma ei saa aru remondimehest, kes võtab endale töö teha ja pärast hädaldab+vingub. Kui töö ei sobi, selgita kliendile,
miks ei sobi ja miks mujalt toodud juppidega tööd ette ei võeta. Kui kokkuleppele ei jõua, saada kleint minema. Remonti vajavaid ronte on teisigi, ega
seepärast ilma tööta jää.
Siis tuleb muidugi klient siia vinguma, 'läksin töökotta autot viima, sealt saadeti minema. See ja see on jama ja mõttetu koht, ärge sinna oma autot
viige.'
Kõik on suhtlemises kinni. Leppige asjad kokku ja kammi ei tule. |
Klient ütleb, toon kõik osad ise, ok! Saabub aeg mil auto tuleb töösse, klient ütleb, et asjad on autos, asi selge, vaatan üle ja kiiruga ei pruugi ju
ise kah märgata, et kõik asjad ikka ÕIGED JA OLEMAS ON (mõni seib või tihend on puudu näiteks...). Ok, saadan kliendi minema, selge päevatöö läinud,
passime niisama...
Kui aga asjad toon mina, siis mittesobivuse ja puudumise korral tekkinud viivituste eest vastutan mina, vastupidisel juhul aga klient ise.
Üldiselt ei lase kliente enam oma osadega sisse, kui just tegemist ei ole mingi harudase osaga vms...
Üldjuhul ei olegi kammi, vahest aga ikka juhtub...
|
|
|
|
kalju
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.07 10:37
|
|
|
Kõik suht õige. Aga ka siin kaks otsa. Näitkes: kui mul on võimalus Forssist saada 20 % alet osadelt, miks pean laskma osta selle töökojal, kes
kindlasti ei koonerda ostmisel? Töökoja lohakus seisnes selles, et nad oleks pidanud märkama, et paigaldavad katkist varuosa.
P.S. Teab keegi Eestis töökoda, mida pole kirutud ?
|
|
|
smi
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 -95 92kw
|
postitati 10.05.07 16:33
|
|
|
Ma tean , et osades kohtades rakendatakse oma toodud varuosa korral töö hinnale koefitsenti 1,5.
Aga mina tean ühte kohta mida kiruda ei saa. 
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.07 16:44
|
|
|
Kõik suht õige. Aga ka siin kaks otsa. Näitkes: kui mul on võimalus Forssist saada 20 % alet osadelt, miks pean laskma osta selle töökojal, kes
kindlasti ei koonerda ostmisel? Töökoja lohakus seisnes selles, et nad oleks pidanud märkama, et paigaldavad katkist varuosa.
P.S. Teab keegi Eestis töökoda, mida pole kirutud ? |
Sest see on tunnihinna sisse arvestatud, ehk siis varuosamüügi kasum - vot tak!
teeme väikse tabeli:
töötund 300.-
-18%km /254.-
kui töömeees saab 15 puhtalt kätte, teeb see tunnitasuks 94.-
Palgale maksud on +70%, ehk siis 94+70%=160
254-160=94.-
Ruumide rent, varustaja palk, tööriistad, elekter, vesi, tööriided ja muud miljard jooksvat kulu mis peaksid siis 94.- sisse jääma!? VÕIMATU!!!
Madalat tunnihinda kompenseeritaksegi varuosade müügiga.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.07 16:45
|
|
|
P.S. Teab keegi Eestis töökoda, mida pole kirutud ? |
Ma nüüd ei tea mis seal viga oli aga võimalik on ka varjatud defekt mida paigaldusel ei näegi....
|
|
|
|
kalju
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.07 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Aga mina tean ühte kohta mida kiruda ei saa.
|
Aga teistele ka ei ütle? 
P.S. Palju töökoja ülalpidamine ja kõik need arved tähendavad, tean väga hästi. Lihtsalt selgitasin, et miks ise tõin jupid. Peace!
Homme saan vist auto kätte, eks siis annab viimase ülevaate ja õpetuse teistele.
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 10.05.07 18:46
|
|
|
Püüdsid hoida kokku ca 20% hoidsid, nüüd said teada miks peaksid selle 20 % töökotta maksma.
Minu arust on nende asjadega lihtne kui miskit tundub kallis olevat siis mõtle palju nädalavahetusela klubise või bubisse jättad. 
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI
|
postitati 10.05.07 20:18
|
|
|
Veidi OT: Laseme kõik asjad teistel teha? Siis ei tea enam ise asjast mitte midagi ja tulemus ongi käes: mingi umbmäärane olevus rooli ja istme
vahel.
Mina pooldan ikka võimalikult palju ja targalt ise teha, teada, mis iga jupp tegelikult maksab või kust leida parima hinna ja kvaliteedi suhtega. INFO
- see on see mis maksab.
Omadega ei plõksita Peace!
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.07 05:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jesse
Veidi OT: Laseme kõik asjad teistel teha? Siis ei tea enam ise asjast mitte midagi ja tulemus ongi käes: mingi umbmäärane olevus rooli ja istme
vahel.
Mina pooldan ikka võimalikult palju ja targalt ise teha, teada, mis iga jupp tegelikult maksab või kust leida parima hinna ja kvaliteedi suhtega. INFO
- see on see mis maksab.
Omadega ei plõksita Peace! |
Ise ei ole võimalik kõike teha lihtsalt... lisaks veel see, et ise tehes võib mõnimees sellise käki kokku keerata et on veel... Kui ma ikka sõidan
pidevalt ringi ja tööks on miski X asi mida ma oskan ja autost ei jaga midagi siis ma ikka ise nokitsema ei kuku vaid lasen selle töö töökojal
teha.
Suuremosa varuosasid on näpuvahel täiesti OK asjad kuid tööd nad korralikult ei tee ja lagunevad kiirelt ära, ehk siis töökoda ei saanudki viga näha.
Suht õige on see kui töökoda koifitsendi otsa väänab kui klient ise omad varuosad toob. Soodus siit soodus sealt jah kuid mõtle nüüd sellepeale
millest see teema siin alguse sai??? just sellesama pärast, et hiljem on meeletu jagamine kes nüüd vea tegi ja milles asi, esialgne töökoja mustamine
pööruds lõpuks hoopis varuosa peale.
Mõtlemisainet tulevastele töökoja külastajatele ma ütleks!!!
|
|
|
|
jesse
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5 TDI
|
postitati 11.05.07 05:44
|
|
|
Eelkõnelejaga samuti nõus. Tallinnas olles ise käsi ei määri (jätan raha meistritele), aga kui kodukanti satun, siis õli, ketaste, klotside harjade ja
muu säärase lihtsama vahetuse võiks kõik asjahuvilised korra elus ikka läbi teha (TARGALT - ehk siis mõni juhendaja kõrval) (ning on põnevam ja hoiame
remondijärjekordi pisemana ... aga need kes ajavad lasnamäelase sõbra
poole remonti tegema, siis   )
Peace 2!
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
kalju
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.05.07 10:26
|
|
|
Ahhoi, mitu nädalat juba möödas.... Mis mul öelda on-autot pole ikka tagasi saanud!!! Fakkk! Ise nad ei helista, annavad muudkui lubadusi jne. Käisin
ise eile kohal, räägivad, et on mitu korda valmis saanud, aga peale paari minutit mootori töötamist, hakkab nende nähes rihma maha tõmbama. On juba
korduvalt vahetatud pumpa, rullikut, aga ei midagi. Oskab keegi kommida, mis kuradi higi nüüd siis on? Töökoja saamatus?
|
|
|
kalju
huviline
Registreerunud 04.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.07 12:06
|
|
|
Nii! Sain eile lõpuks auto kätte. Sõitsin seni sõbra Suzuki Grand Vitaraga ja hakkas nii meeldima, et osta või endalegi. Audi roolis lollid mõtted
õnneks taandusid ja tuli meelde, miks kunagi Audi ostsin-milline mugavus...
Aga miks asi venis? Tuli välja, et terve rullikute partii oli vigane, mis tõttu loopiski pidevalt rihma maha. Väidetavalt on see partii nüüd müügist
eemaldatud. Vähemalt lõpp hea, .. Ptüi-ptüi-ptüi.
Seega, kui maksate sulas, nõudke tšekki ja kui ei tunne ennast süüdi, tegutsega. Suured tänud julgustajatele!
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.07 10:44
|
|
|
siin jutus peaks suht palju üldiselt kehtivaid tõdesid olema, erinevatel ettevõtetel võib muidugi paljus erineda.
http://www.carstop.ee/index.php?lang=est&id=26,28
oma kogemustest järeldades ikka vea ilmnedes tuleb teha kindlaks, kelle süül see on tekkinud ja kui on ettevõtte viga, siis teeb ettevõte oma kuludega
korda.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 28.12.07 13:39
|
|
|
vabandan sügavalt enda võihiklikkust, kuid mis koht see forssi on?
saan aru et varuosade pood, kuid internetist ei ole siiani suutnud selle lehekülge ega muud infot leida.
äkiste keegi valgustaks mind veidi selle kohapealt
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
postitati 28.12.07 13:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
vabandan sügavalt enda võihiklikkust, kuid mis koht see forssi on?
saan aru et varuosade pood, kuid internetist ei ole siiani suutnud selle lehekülge ega muud infot leida.
äkiste keegi valgustaks mind veidi selle kohapealt |
Forss on varuosade pood, mis tegeleb AUDI, WV ja OPELI varuosadega
Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |