Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Miks valin endale autoks AUDI? (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 6296)
ellar
huviline

Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 200 TQ 20V

postitati 06.04.07 19:15 Tsiteeri

Mugavus, quattro, turbo, disain, mõistlik kütuse suhe vastavalt mootorile.
Ja nagu sakslased ütlevad: Eint da TURBO madzical :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 06.04.07 20:26 Tsiteeri

Valisin, kuna teadsin, et mida halvemaks läheb ilm õues, seda rõõmsamaks läheb minu meeleolu. Siis kui kõik kohad on vedelas ja paksus ukerdavaid liikureid täis, võib 'õige' autoga sõita nii kuidas soovid. Quattro nelivedu on asja tuum.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 06.04.07 21:25 Tsiteeri

sest vajasin' universaalkerega 4 veolist autot

minu rahakoti ulatuses olev bemari 4vedu on pisut ebapädev oma kettülekandega kastiga ja korralikule subarule ei hakka hammas peale...

noh ja audit hea odav pidada ka ... vähemalt alfaga võrreldes...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 07.04.07 21:10 Tsiteeri

Valisin Audi, kuna selles hinnaklassis olevatest autodest tundus olevat kõige parem hinna ja kvaliteedi suhe. Ja ei ole siiani pidanud seda ostu kahetsema.

Plussideks on kindlasti tsingitud kere ja üleüldine vastupidavus, samuti kena välimus ja kvaliteetselt viimistletud salong.

Olen kindel, et ka järgmine auto saab olema Audi ja siis juba quattrona :P

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.07 06:56 Tsiteeri

teised nelivedulised millele rahakott peale hakkaks ei kannata kriitikat kas siis välimuse või millegi muu poolest. ja siis veel tsinkkere, hädavajalikud lisad, salong meeldiv, jne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jetLine
huviline

Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 4,2 V8 q

postitati 08.04.07 09:25 Tsiteeri

mõned lihtsad punktid, miks just A6 C5 valisin:
1. suur ja sõidumugavus on 5+
2. sigakena välimus
3. quattro, mis teeb talved rõõmsaks
4. kvaliteetne salong, mitte mingi odav nagisev plastmassikäkk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bobo777
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf IV

postitati 08.04.07 19:38 Tsiteeri

mina osustasin Audi kasuks siis,kui olin oma "riisika" peale tõeliselt vihastanud:D
olen kuulunud nende hulka,kes Audisid hirmsasti vihanud ja kirunud:( (ei tea miks),omanud alati "riisikaid" senikaua,kui minupoolt hirmsasti poputatud "riisikas",mida remontisin ja remontisin ja remontisin ikka ainult uute "pulkadega":mad:suutis mind ikka tõeliselt välja vihastada.peale seda,kui arvasin,et olen kõik jupid,mis lagunemas,uute vastu välja vahetada mootori juures lootuses,et ring peal pani täiesti tühja koha pealt käigukasti "kotti"...:mad::mad::mad:
siis mõtlesin,et proovin,kui hea see nii paljude poolt kiidetud Audi on.Nüüd mul käsil teine Audi ja enam midagi muud ei taha;)
Lihtsalt niiiiiiiii hea auto on:cool::cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 09.04.07 06:49 Tsiteeri

Minu valikukriteeriumiteks on:
Universaal, nelivedu, diisel, automaat ja alates 2003a. Kui sellised tingimused panna otsingusse, siis ega eriti muid autosid peale Audi ei tulegi :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 10.04.07 08:33 Tsiteeri

Audi on stiilne ja mugav. Suur ja võimas. Raske kinni jääda ka ainult esivedulisega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TEH
huviline

Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: D3

postitati 10.04.07 15:28 Tsiteeri

kompromiss

20vt
STANCED
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ülks
huviline

Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD

postitati 10.04.07 15:38 Tsiteeri

tsinkkere,saksa kvalikteet,mugav,pehme,suur. jne:cool:;)

Mobiilse kümblustünni rent Tartus->
www.teemetünni.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kiro
huviline

Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 (c5) 1.9

postitati 10.04.07 16:01 Tsiteeri

Audi ostsin ainult ühel põhjusel "Kuna see on AUDI" :cool: olen ka teisi marke pidanud aga mõistus kappas kiirelt koju ning vana hea audi ikka parim minumeelest ;) .Põhi kriteerium ikka kere kvaliteet mis teistest konkurentidest selgelt üle. :) Samas on audi ka kõige ilusam auto :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
TuRiK
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI

postitati 11.04.07 21:10 Tsiteeri

mul oli 6 audit! ja kqikidega olin v2ga rahul! olid ökonoomsed kui ka KIIRED! ja mingit muud margi ma kyll ei taha! plaanis on uuemat kered ainult ja ongi! QUATTRO! MERS on kallim ja v2he neid neljaveolisi! ja BMW ma lihtsalt ei saili! BMW minu jaoks on aastast 2000 ja edasi!

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 14.04.07 12:51 Tsiteeri

Minul oli Audiga sedamoodi, et kui korra olin sõitnud, jäi pisik sisse ja nüüd ka esimene auto soetatud ja kindlasti audi. Olen pool aastat Audi omanik olnud ja enam teist marki ei puutu.:cool:

Ühesõnaga...autod algavad A tähega. AUDI
Peace

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Oma autole ostan rehvid Baltyre'st
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 14.04.07 14:51 Tsiteeri

tsingitud saksa raud ja väga ilusa interjööriga massin, QUATTRO, turbo, universaal, vaikne, mugav ja kõik ühes autos..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 14.04.07 16:46 Tsiteeri

jah... see nelivedo on rockenroll...
suvel isegi rohkem kui talvel...

mööda lahtist liiva nii, et põhi lohinaseb maas... mmm
ja mäest üles kärts...

kohati küll on see 1,8 vurriga mootor natuke mannetu, tahab saada pöördeid, et ära ei kustuks takistuses... pöörded tähendavad jälle siduri kärsatamist...

aga elu ongi kogum kompromisse...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mTim
huviline

Registreerunud 17.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 Coupe

postitati 17.04.07 15:40 Tsiteeri

coupe on väljast ilus ja puitsisu on sees stiilne.
need olidki minu põhjused :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.04.07 17:42 Tsiteeri

Küsin vastu:
Aga näidake mulle mõni teine margi tippmudel mis oleks sama kiire, praktiline ( avant) kõik lisad Tv ja muu bla bla 4 wd ja mille hind oleks samas augus?

Vastus miks mina näiteks sõidan Rs4 jaga. ( ma sõidaks Rs 6 ga suurem mugavam jne, kui ta oleks manual) Ei ole Mersul, Bmwl ja teisel Baierlasel vastu panna midagi sarnast.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 17.04.07 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Box
Aga näidake mulle mõni teine margi tippmudel mis oleks sama kiire, praktiline ( avant) kõik lisad, 4 wd ja mille hind oleks samas augus?
Ei ole Mersul, Bmwl ja teisel Baierlasel vastu panna midagi sarnast.
Samad sõnad,
Juba meeletud aastad on mind vedanud edasi avant ja manuaal ja sõidunaudingu tagab täiustatud TURBO QUATTRO

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
uunox
huviline

Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD

postitati 17.04.07 19:30 Tsiteeri

Minu vanur meeldib mulle seetõttu, et
- ka 15a hiljem näeb hea välja - vorm on ju ka uutel siiani sama
- mõnusalt tahe tükk sõita
- veidi kõrgem, kui tavaliselt ja ronib ka kahejalaveoga igaltpoolt läbi
- insenerimõte on ka midagi väärt

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Mairokir
huviline

Registreerunud 10.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 Avant

postitati 08.05.07 18:58 Tsiteeri

Nii nagu nokia on telefon ja teised suhtlusvahendid,nii on audi auto ja teised sõiduvahendid

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 08.05.07 19:52 Tsiteeri

Polnud enne olnud Audit ja tuli järgi proovida.
Kõik kiidavad ja nüüd mina ka.

Tel +3725654585; +358445654585
mig
huviline

Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD

postitati 08.05.07 21:12 Tsiteeri

mnjahh, jubedalt kiidusõnu. mõned ikka liiast.
kesise riisikaga sõites vaatasin alati alt üles, mis on see suur auto. siis ostsin esimese ja 1 paljudest on siiani hoovi peal.

tööautoks ei taha, remontida ei jõua seda lagunemist. tööautoks on kõva riisikas ja aint sõidan.
audi fännamise juurde kuulub tubli annust nokitsemist ja putitamist. aga ega maitse asi pole kunagi ratsionaalne.

istud V8-s ja avastad, et oled unustanud muusika mängima panna. mõtle veel põhjust... isegi ei tea :)

mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jsn45
huviline

Registreerunud 03.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 06.06.07 20:17 Tsiteeri

Sõrme annad käe võtab, sõidad korra jäädki sõitma...

anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 07.06.07 10:15 Tsiteeri

Kuna Mercedes ja Bmw olid kallid ning muud masinad suht roostehunnikud, seega saigi Audi võetud.

mmm....mulle meeldib praegune sportsummuti saund ja mootori võim :P Ainult igatsen 6 käigulisest käigukastist :D

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.7% - SQL: 70.3%]