Lehekülgi: 1 2 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 27.11.03 11:45
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja grynno
Sa ikka tead, et Made In Russia? |
BEKO külmikud vist tulid küll Türgist. 
|
|
|
|
grynno
huviline
Registreerunud 18.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8
|
postitati 27.11.03 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Black
Tsitaat: | Esialgne postitaja grynnoSa ikka tead, et Made In Russia? |
BEKO külmikud vist tulid küll Türgist. |
See vist umbes paar aastat tagasi kui telerid vähemalt küll läksid Venemaale.
Aga noh muidugi maitseasi, eks nendegi hulgas kindlasti häid pille.
|
|
|
grynno
huviline
Registreerunud 18.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.03 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Ren
Kas sa ikka tead et ei ole made in Russia ?
Vaid Türgi, kuna tean veel inimesi kellel on sama firma toodang ning neil pole probleeme olnud, julgesin minagi osta. Muuseas käis mu sõber hiinas
ning kohtus seal ka ühe tehnikavaldkonna esindajaga messil, see rääkis igast toredaid jutte telekate tootmise tagamaadest Igatahes suur kliendilollitamine käib, mis pole teadjamale inimesele ilmselt
teab mis suur saladus, põhimõtteliselt ühte ja sama telekat on võimalik soetada erineva disainiga ning firmanimega edasimüüjatel.
|
See kehtib näiteks selliste "markide" nagu Telestar, TLC jne puhul. Beko on siiski iseseisev üritus. Ja pealegi, detailid millest kõik
maailmas toodetavad telerid kokku pannakse, tulevad 80% ühest kohast. Vahe tekib ainult montaazi kvaliteedis.
Ega te ju ei arva et Eestis müüdavad Sony telerid on Made In Japan?
On minugi tuttavatel Beko'sid ja ega ma ei väidagi, et Beko=saast. Reeglina peaks praak toode ennast välja näitama paari kuuga, kui ei siis palju
õnne!
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
postitati 27.11.03 11:59
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja grynno
Tsitaat: | Esialgne postitaja Ren
Kas sa ikka tead et ei ole made in Russia ?
Vaid Türgi, kuna tean veel inimesi kellel on sama firma toodang ning neil pole probleeme olnud, julgesin minagi osta. Muuseas käis mu sõber hiinas
ning kohtus seal ka ühe tehnikavaldkonna esindajaga messil, see rääkis igast toredaid jutte telekate tootmise tagamaadest Igatahes suur kliendilollitamine käib, mis pole teadjamale inimesele ilmselt
teab mis suur saladus, põhimõtteliselt ühte ja sama telekat on võimalik soetada erineva disainiga ning firmanimega edasimüüjatel.
|
See kehtib näiteks selliste "markide" nagu Telestar, TLC jne puhul. Beko on siiski iseseisev üritus. Ja pealegi, detailid millest kõik
maailmas toodetavad telerid kokku pannakse, tulevad 80% ühest kohast. Vahe tekib ainult montaazi kvaliteedis.
Ega te ju ei arva et Eestis müüdavad Sony telerid on Made In Japan?
On minugi tuttavatel Beko'sid ja ega ma ei võidagi, et Beko=saast. Reeglina peaks praak toode ennast välja näitama paari kuuga, kui ei siis palju
õnne! |
Ja kuna nagu sa isegi ütlesid 80% tuleb samastu august, siis ei saa meeletut vahet olla vastupidavusel, eks loeb ka see kes kokku paneb. Kuid jätkuks
minu eelnevale jutule, saad osta Hiinast ka teleka, milelle lüüakse peale Philips või Sony koos kõige sinna juurdekuuluvaga väikese lisatasu eest. Aga
jah, usun et probleeme mul ei teki ja kui tekib, on selleks garantii, tänase päeva seisuga julgen soovitada küll telekat ennast. Aga eks aeg näita.
The replacement for displacement
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 27.11.03 15:17
|
|
|
Kui ma ei eksi siis oli vist BEKO just see firma, kes registreeris firma Saksamaal ja toodang (telekad) valmib Türgis. Hea põhjus kirjutada "Made
in Germany"... Võin eksida, sest pole mitu aastat selle valdkonnaga tegelenud!
|
|
|
Ren
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5
|
postitati 27.11.03 15:22
|
|
|
hmm, kas kõikidel firmadel vastab made in sellele, kus firma on registreeritud ?
The replacement for displacement
|
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
postitati 27.11.03 15:33
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kaits
Kui ma ei eksi siis oli vist BEKO just see firma, kes registreeris firma Saksamaal ja toodang (telekad) valmib Türgis. Hea põhjus kirjutada "Made
in Germany"... Võin eksida, sest pole mitu aastat selle valdkonnaga tegelenud! |
Nüüd ikka Made in EU!
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 27.11.03 19:38
|
|
|
to: Absolut. Kuid see elamus on seda väärt. Iseasi on loomulikult ruumi ja muuga!
to: Black. Täpselt, kui inimesel on piisavalt raha siis tal lisatelekas kusagil köögis vms. sellises kohas.
Müre pole oluline, kui filmi vaatad siis heli mängib selle üle - eeldusel, et naabrid voolu välja ei lülita! 
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.11.03 09:47
|
|
|
"Made in ..." viitab ikkagi tootjamaale või maadeühendusele (EU). Kõvemad kaubamärgid (Nokia) kirjutavad tootele "Made by
(Nokia)".
Mida Grundig'i telekatest arvata?
|
|
|
|
grynno
huviline
Registreerunud 18.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.03 11:47
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Kaits
in Germany"... Võin eksida, sest pole mitu aastat selle valdkonnaga tegelenud! |
See "firma" on Schneider või siis Silva-Schneider ja kus täpselt nende toodang valmib, ei oska (loe: ei julge) keegi õelda. Ehk siis
tegemist nn. kaubandusfirmaga kes ise tootmist ei oma.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |