Lehekülgi: 1 2 3 |
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.12.06 20:19
|
|
|
Juba 90 algul oli mingis ajalehes lugu salaviinast venemaal. Seal mingi autoomanik kasutas kõige odavamat salaviina aknapesu vedelikuna kuna juua
polevat seda julenud.
Samas kuna alla -10 pole ka enam eriti aknapesuvedelikku vaja- siis kas on keegi väljamõelnud süsteemi kuidas annaks aastaringi "suvist" vedelikku
kasutada. Poleks mingit probleemi metanooli või etanooliga.
|
|
|
|
kaimagk
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1,4 tsi vag
|
postitati 01.12.06 20:46
|
|
|
Viskan ka paar mõtet sekka.
Kasutan ise ka neid odavaid pesuvedelike , ükskord sai siis ostetud R-kiuskist seda hirmkallist , pesi ikka paremini küll.Marki ei mäleta kahjuks.
Ei tea äkki kehtib ("Läti" vanasõna) , "pole nii rikas , et osta odavat".
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 01.12.06 21:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raivo
Minumeelest kõige jälgima haisuga ongi see krdi Kemytel-i virts, mis maksab pealekauba 4x rohkem kui normaalne vedelik. Hais on selline et sõites
tuleb vahepeal pea aknast välja pista, et salongis päris kaifi all ei peaks olema.
Need odavamad ja haisuvabad on märksa paremad. |
täpselt nii, kasutan ka seda odavat kraami juba mitmendat aastat, natuke fairyt/ajaxit hulka ja peseb väga hästi.
krt, seda statoili solki tunned juba 2-3 autot eespool autost ära kui juhtub akent pesema... kohutav lebra.
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
|
klem
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Chevrolet Tahoe
|
postitati 03.02.07 15:59
|
|
|
Kas kuskil on klaasipesuvedelikke ka suuremas taaras müügil?
Mõistlik taara võiks olla 10..20L, ei viitsi enam väikeste kankudega sipsida.
|
|
|
olc
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.07 16:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: klem
Mõistlik taara võiks olla 10..20L, ei viitsi enam väikeste kankudega sipsida. |
Minuarust võiks seda ollust üldse lahtiselt leiduda. ostad yhe korra omale koos kanistriga ja edasi käid seda täitmas ainult
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
Matu
huviline
Registreerunud 28.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6
|
postitati 03.02.07 16:24
|
|
|
see mis praegast säästus müüa on ikka väga jube kraam,ise kannatan veel ära aga laps kes magab turvatoolis hakkas unepealt kõhima ja nii korduvalt kui
seda lasen.Seega seda enam ei osta aga prismas 5 kanku täitsa asjalik ja lõhnatu ja maksab ka miskit 30 kr.
to statoil mõtetu,parem ostan selle raha eest kütust ja soendan hommikul kauem autot
|
|
|
TanelJ
huviline
Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a
|
postitati 03.02.07 16:46
|
|
|
Statoili oma ajab silmad märjaks. Nüüd kasutan klaasipuhastussüsteemis mingit metanooli vabat vedelikku... Raktoomi tanklast ostetud.
|
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 03.02.07 17:49
|
|
|
Erimelli toodang üllatvalt hea, hind ja sisu paigas. Panevad ka soovitud pakendisse.
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad
|
postitati 03.02.07 18:17
|
|
|
Würth'i oma olen 10liitrist näinud.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 04.02.07 19:16
|
|
|
Suvel kindalsti Fairy nii aknale kui ka autopesu. Minuarust väga odav ja peseb ka hästi. Inimsele ka väga kahjutu. Isegi määrduniud istmed saab
Fairyiga puhtaks. 
|
|
|
CarlosSQ
huviline
Registreerunud 30.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: 80 b4 Avant TDi
|
postitati 04.02.07 21:39
|
|
|
ise kasutan würthi klaasipesuvett 10L, kusjuures pole aimugi kas on see nn hea või halb, kuid ei häiri yldse.
ykskord osteti mul autosse seda säästuka jama. ma pidin peale igat klaasi puhtaks lykkamist oksendama sest see oli nagu liiga julma haisuga. ma suudan
metanooliga tehtud aknapesuvedalikku klaasipeale laskama kuid see säästuka oma on ikka mingi julm relv.
nagu on teada siis see würth jaemüüki eriti ei tee, siis ma tean kust seda saab osta see on see kunderi tn ehitus pood tallinnas, tegelt on tal
aadress vist laulupeo tn vms.
There's lots of spirit in everyone!!!
|
|
|
|
palmsaar
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 3,3Tdi Q
|
postitati 05.02.07 07:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Absolut
Erimelli toodang üllatvalt hea, hind ja sisu paigas. Panevad ka soovitud pakendisse. |
Just! Olen kasutanud viimasel ajal ka just Erimelli toodet ja hind&kvaliteet täitsa paigas.
Kes pärast naerab..... ei saanud kohe naljast aru 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 05.02.07 07:47
|
|
|
Sügisel oli säästukas müügil täitsa normaalne kraam, 5l maksis mingi 23 eeku ja v hea oli kasutada, ei haisenud ega midagi. Jõulude ajal seadsin taas
sammud säästukasse aga midagi oli muutunud, hind endiselt 23 aga kanku 3l.. no mis seal ikka, elab üle. Aga peale esimest aknapesu läks küll eluisu
ära, päris vänge mürk. Peab ka otsima nüüd midagi uut. Äkki peaks tõesti würthi vaatama.
edit: kusjuures, mõlemad olid kuni -21C
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.07 08:01
|
|
|
varem müüs säästukas 5l kanistris metanooli baasil vedelikku, mis oli ok.
kui ma säästuka 3l vaatasin, siis see oli etanooli baasil, aga minu mälu järgi oli see -15 C. ehk siis vett oli rohkem sees ja seetõttu on hind ka
soodsam
etanooli baasil peaks olema tervisele ohutum, aga haiseb rohkem
aga palju siis teil ka klaasipesuvedelikku kulub, kui 20 l kanistriga tahate osta? ma olen viimase kolme kuu jooksul ostnud kaks korda ostnud 5l paagi
-21C vedelikku ja teine kanister on hetkel poole peal. nagu päris väike kulu ju...
ja ma ei sõida läbipaistmatute klaasidega ringi 
aga väikse kulu selgituseks, seda ka, et ma sõidan autoga küll iga päev, aga valdavalt on linnasõit, kus klaasipuhastusvedelikku kulub vähe. kuna
ilmad olid kaua soojad, siis ma olen -21 vedelikku lahjendanud veega ja fairyt lisanud. vedelik ära külmunud küll ei ole.
lisaks pole mu autol esilaterna pesureid ka, mis on tohutud vedeliku raiskajad.
|
|
|
Kertp
huviline
Registreerunud 26.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel sõidan trammiga
|
postitati 05.02.07 13:37
|
|
|
Ostsin R-kioskist mingisugust rohelist klaasipesuvedelikku...kui õigesti mäletan, siis 5L 45 kulli. Igatahes...klaasile pritsides tuli salongi selline
plastmassi sulamis lõhn ja pähe pani ikka korraliku paugu Nüüd ma käin
R-kioski vedelikust kaarega mööda, sest ebamugav on pärast igat klaasi puhastust autot tuulutada
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.07 13:38
|
|
|
ma ei saa aru, miks te prismast ostetud näiteks ei kasuta? ilma igasuguse lõhnata? Polari oma on ka suht ok. Peate ostma seda plastmassilõhnalist
kuskilt ärr kioskist?
|
|
|
tnn
huviline
Registreerunud 24.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,4 Avant
|
postitati 05.02.07 14:22
|
|
|
Ametiautole olen aastate jooksul pakkunud nii juhuslikku (odavaimat), Neste kui Statoili vedelikku. Kõige tõhusamaks ongi osutunud Neste R-kioskist
müüdav. Kanistri etiketi allservas suurte tähtedega sinine EURO kiri. Isiklikule autole nüüd ainult seda ostangi. Kogemus ütleb, et Statoili vedelik
jätab kojamehe harja tööpiirkonna lõppasendi piirkonna rasvaseks + röögatu hind. Odavad vedelikud kipuvad väga kergesti lenduma. Vedelik aurustub enne
kui kojamees oma tööga valmis saab.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.07 21:24
|
|
|
äratan korra selle teema.
pole eriti varem tähele pannud et see klaasipesu vedelik VASTIKU löhnaga oleks aga no nüüd on küll jube hais.
olles säästu marketi "ölle" järjekorras oli minu körval hunnikus ka 4l klaasipesu vahendi potsikud. ah, mis seal ikka, vötsin siis ühe. täna
kasutades oleks selline tunne nagu elu pohmakas oleks. kohe tuleb köik välja. oleks siis vähemalt kurk körval istmel olnud.
eelmise aasta säästu vedelik oli kuidagi parem 
viimane kord kui sealt ostan ja kasutan ikka kvaliteetsed vett edasi
|
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 20.09.07 05:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
pole eriti varem tähele pannud et see klaasipesu vedelik VASTIKU löhnaga oleks aga no nüüd on küll jube hais.
olles säästu marketi "ölle" järjekorras oli minu körval hunnikus ka 4l klaasipesu vahendi potsikud. ah, mis seal ikka, vötsin siis ühe. täna
kasutades oleks selline tunne nagu elu pohmakas oleks. kohe tuleb köik välja. oleks siis vähemalt kurk körval istmel olnud.
viimane kord kui sealt ostan ja kasutan ikka kvaliteetsed vett edasi |
IRW!
Tegin täpselt sama ja veetsin osa Tln-Trt mnt-d sõites kliima "OFF"i peal ja lasin kogu selle haisva möga paagist välja. 
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 20.09.07 07:13
|
|
|
auto hakkas paar päeva tagasi kaebama vedeliku puudumise üle, võtsin siis suuna pesulasse ja ühtlasi ka poodi uue "täidise" järgi (pood oli siis
statoili mingi ajutine putka paldiski mnt'l). hinda ei vaadanud aga tundub nagu müüdi 4l õunamahla
haisu üle ei kurda, siiani peseb kah (rain repellent on all). Säästuvedelikud on siiani silmad mörjaks löönud, meeletu keemia hais!
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 20.09.07 20:19
|
|
|
üldiselt kasutan mida juhtub ja mis parajasti käe ulatuses on
aga kunagi 1-2 aastat tagasi ostsin suvel lukoilist(lukoili enda kirjadega) suvist klaasipesu (oli veel rohelist värvi kui ma ei eksi) vedelikku ja
see pesi küll imehästi putukate sita maha aga enam pole lukoilis seda HEAD
vedelikku näinud nüüd ka mingid POLAR´id ja asjad seal müügis, mis aga niiii hästi mu meelest ei toimi
|
|
|
vx_105
Bännitud
Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.07 05:27
|
|
|
Töö juures on ostetud odavat kontsentraati (lahtiselt oma kanistrisse), see on küll hullu metanooli lõhnaga. Väidetavalt olevat üks juht isegi
puhumise testis "joobe" näidu välja puhunud, kuigi ta alkoholi joonud ei olnud. Politseinik sai aru, et tõesti võib sellest klaasipesuvedeliku haisu
hingamisest olla see väike näit, lasi mehel natuke väljas värsket õhku hingata ja uuesti puhuda: kaine. Ma sain selle kraami aurude ohtlikkusest aru
siis kui ninaga väike kirurgiline protseduur oli tehtud, siis oli nina üsna tundlik ja selle vedeliku lõhn oli nii jube, et nina hakkas lausa
seestpoolt valutama. Oli isegi tunne, nagu see vedelik oleks lahustanud neid kummivoolikuid, mis klaasipesurite küljes on, räige kummi hais oli ja
pihustiotsad ummistusid ära mõnikord.
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 21.09.07 06:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Konrad
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
viimane kord kui sealt ostan ja kasutan ikka kvaliteetsed vett edasi |
IRW!
Tegin täpselt sama ja veetsin osa Tln-Trt mnt-d sõites kliima "OFF"i peal ja lasin kogu selle haisva möga paagist välja. |
Irwww
siiin ka üks selline ämber tehtud... esimeses poes oli otsas ja järgmine pood oli säästukas mis ette jäi:d krt viima kord kui sealt seda ostan:d
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |